Världens militär- och underrättelsetjänster tar bort västerländska civila regeringar

2021-05-31
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


”Ett beslut har fattats på de högsta nivåerna av makt att världen bara inte fungerar,” och en grossistförnyelse behövs, säger en högre europeisk kunglig. I synnerhet är den pågående ”pandemin helt en drogpåträngade prestation” och betyder ”att alla världens civila regeringar misstänks ha bedrivit folkmord”, säger MI6, CIA och andra underrättelsetjänster.

Sammanfattningsvis har världens militära- och underrättelsetjänster kommit till den slutsatsen att västerländska civila regeringar har kapats av en satanistisk kult och måste tas bort.

Netanyahu could lose PM job as rivals attempt to join forces

Processen påbörjas med avsättandet av Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, säger Mossad-källor. ”Den här karaktären är väldigt svår och det enda sättet att ta bort någon som han, är att hantera dem”, säger kungafamiljens källa. Implikationen är att Netanyahu har massor av utpressningsförsäkringar och måste ges vissa garantier i utbyte mot att avstå från makten. Hur som helst rapporterar även Rothschild-familjeägda propagandaföretag som AP nu om hans avsättning.

Efter avlägsnandet av den faktiskt högsta sittande khazariska maffialedaren kommer en kampanj att äga rum under sommaren för att rensa bort de flesta civila regeringar, är flera källor överens om. En separat MI6-källa, belägen i Amerika, bekräftade åtgärder på marken och sa:

”Något riktigt stort sker nu. Seniormedlemmar inom Kabbalen besegras. Gates är ute ur systemet nu. Han har försvunnit. Inte ett ord har talats om honom. Nu är det Faucis tur. Gissa sedan vem som står på tur, Matt Hancock, följt av Boris Johnson. Mänskligheten vaknar”.

Dessa utrensningar kommer att förbereda marken för en fullständig modernisering av institutioner efter andra världskriget inklusive FN och BIS, uppger källorna.

”Det har skett en sammansmältning bland världens underrättelsetjänster eftersom vissa delar har en gemensam fiende”, det var vad chefen för MI6 (den verkliga chefen, inte den offentliga) beskrev situationen. CIA, som är ett konsortium har sin utgångspunkt i Schweiz, instämmer senior CIA-källor. Dessa byråer har kommit till den slutsatsen, att om inte brådskande åtgärder vidtas kommer miljarder människor att dö till hösten, säger MI6 och CIA-källorna.

Som en del av denna avsättningskampanj har MI6 beslutat att offentligt namnge den person som beordrade mordet på prinsessan Diana Spencer. Detta var…

Officiellt porträtt av Lord Butler från Brockwell crop 2.jpg Diana, prinsessa av Wales – Wikipedia

Baron Robin Butler, en tysk DVD-agent (Deutsches Verteidigungs Dients) som drev den brittiska offentliga tjänsten från 1988 till 1998, enligt MI6. https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_Butler,_Baron_Butler_of_Brockwell

Drottning Elizabeth var inte inblandad och fick bort honom så snart hon fått reda på att han var ansvarig för mordet, säger MI6. ”Dianas två söner borde inte vara utan sin mamma”, sade drottning Elizabeth II.

Simon Case (beskuren) .jpgDessutom säger MI6 att alla regeringssekreterare sedan andra världskriget har varit dubbelagenter inklusive Simon Case (bilen) den nuvarande regeringssekreteraren och hans föregångare Mark Sedwill.

Dessa män är ”både DVD-agenter och förrädare för Storbritannien”, säger MI6. Dessa uppenbarelser har försatt 10 Downing Street ”i ett blint tillstånd av panik”, sade källorna och noterade att deras servrar var nere.

Sammanfattningsvis: DVD:n har varit på en massiv avrättningsgalej sedan andra världskriget vilket kulminerade i att de tog makten i USA i en coup d’etat som efterföljdes av 9/11. Avrättningen av George Bush Sr. hjälpte till att få ett slut på det, men striden är ännu inte över. Så länge som vi ser den falska Biden-presidentskapsshowen och pandemin som pressas på i media, måste vi fortsätta att slåss. Vi har att göra med en kult som har styrt stora delar av mänskligheten, bokstavligt talat i tusentals år, och de planerar inte att gå tyst ut i natten.

Kaninhålet går väldigt djupt. I grund och botten har världens militära och underrättelsetjänster äntligen insett att en kult av sabbatist frankistiska judar  försöker verkligen döda större delen av världens befolkning.

De insåg att den pågående ”pandemin” var ”ytterligare en 9/11 eller Fukushima utförd av dessa folkmordsfanatiska galningar”.

På frågan om ”hur i hela fridens namn kunde dessa människor gripa tag om världen”, sade en äldre europeisk kunglig, ”Rothschilds är särskilt farliga människor, de är bortom det onda”.

Som ett exempel på deras maffialiknande kompromiss- och kontrollsystem, beskrev källan en händelse där ”vackra barn halshöggs framför en församling” bestående av australiensiska eliter som alla hade drogats. ”Alla deras ansikten spelades in, så det finns ett arkiv med utpressningsinformation,” sa källan. Denna typ av händelse har ägt rum över hela världen. Även här i Japan har den här författaren under årens lopp noterat hur endast kompromissande politiker får komma in på maktpositioner.

New York City World Trade Center Ground Zero Walking Tour 2021

Dessutom planerar den khazariska maffian långsiktigt, vilket gör det mycket svårt för normala människor att begripa. Till exempel ”arrangerade Rockefellers en rituell blodtörstig orgie vid grundläggningen innan World Trade Center-byggnaderna byggdes”, berättade kungafamiljens källa.

Den otroliga omfattningen av hur detta utpressnings- och kompromissnätverk drivs, gör att det krävs en sannings- och försoningsprocess för de människor som oavsiktligt drogs in i denna kult.

I vilket fall som helst kommer Rothschilds att bli tillsagda att dra sig tillbaka och BIS kommer att upplösas, lovar byråns källor.

Pentagon är också med i ärendet. Enligt en högre tjänsteman:

US Space Force Seeks 2,020 Civilian Acquisition Staff in 2022

Staff Sgt. David Diehl II, 436th Communications Squadron noncommissioned officer in charge of wing cybersecurity, displays his new United States Space Force tapes and service branch patch at Dover Air Force Base, Delaware, Feb. 12, 2021.

”Gitmo driver 24/7 behandling av fångar. Det finns fyra lag som arbetar i 6-timmarsskift med tre personer i JAG-teamet (general-advokat-domare). Det finns för närvarande tiotusentals fångar i en underjordisk fängelseanläggning på flera nivåer nära Thule Grönland, US Space Force Base; alla överförda från Gitmo. Specialopertionsstyrkor och marinen är de enda som används för att göra arresteringar av kabbalen och deras hantlangare”.

Vi kan bekräfta att Pentagon, Brittiska samväldet, kineserna, Vatikanen, Black Sun, de asiatiska hemliga sällskapen, ryssarna och många andra grupper har beslutat att det räcker nu. Ett team bestående av över 1 000 advokater och över 10 000 medicinska experter har inlett rättsliga förfaranden mot CDC, WHO och Davos-gruppen för brott mot mänskligheten. De har fullt militärt- och byråstöd.

Cheyenne Mountain AFS conducting fire training Thursday; smoke and flames  may be visible in southwestern Colorado Springs

Cheyenne Mountain Complex - United States Nuclear ForcesCheyenne Mountain Complex - Wikiwand

USA:s president Donald Trump är inblandad och ”Trumps team arbetar från The Cheyenne Mountain Complex, nära Colorado Springs, i Colorado. Det är en Space Force-installation och en defensiv bunker. Den drivs av United States Space Force. Samma som i Thule Air Base på Grönland, som också drivs av US Space Force, ”tillade Pentagon-källorna.

US cold-war waste irks Greenland - CSMonitor.com

Källorna i Pentagon och CIA säger också att ”Thule Air Force Base är det nya
Area 51″. De säger att Ryssland och Kina tävlar med USA:s militära vita hattar för att få en solid bas där. Detta beror på stora underjordiska mineralreserver som finns där, inklusive guld och sällsynta jordartsmetaller.

Une lettre de l'Antarctique – Amiral Byrd ANTARCTIC EXPEDITION II | SPR  Société Philatélique de Renens

En släkting till amiral Byrd från Antarktis säger att Thule Base utgör centrum för US Space Force. ”Vi har tillgång till utomjordisk teknik och är i ständig kontakt med vår utomjordiska familj och arbetar sida vid sida för mänsklighetens framåtskridande och frihet”, säger han.

Det är intressant att Tempelriddarna och Black Sun-medlemmarna också pratar om rymden och ufo:s idag. Den nya chefen för Tempelriddarna på Malta sa att det pågick ”en stor intern diskussion om samarbete för operationen med Black Sun och Malteserriddarna”. Detta innefattar inte bara P3 utan även ”P4 frimurare”, säger riddarnas befälhavare. ”Black Sun ligger före NASA och kan redan ta sig till rymden med sina egna rymdskepp”, säger han. ”Jag har diskuterat denna vinkel med Jason Society eftersom UFO:s utgör grunden för deras existens”, konstaterar han.

Som vanligt med detta djupa utrymme och UFO-grejer, tro på det först när du ser det, och till och med då, förbli skeptisk till att det kan vara en Bluebeam-psyop. Icke desto mindre är det intressant att notera, att även här och nu, är verkliga organisationer som MI6 uppmärksamma på rymduppgifter i dessa dagar.

Kom bara ihåg, kabbalen har planerat någon form av rymdopera psy-ops ända sedan världskrigen, vilka förorsakade panik när den sändes som ett radioprogram år1938.

Under tiden, tillbaka på planetens yta, noterar vi en fortsatt nedgång till anarki i USA. Artiklarna här nedanför är bara några få om dussintals masskjutningar som äger rum där varje månad nu. Den övergripande brottsfrekvensen skjuter också i höjden.

12 Mass Shootings Over Weekend As America Descends Into Chaotic Summer

Public transit worker fatally shot 8, then killed himself at San Jose rail yard, authorities say

EXCLUSIVE: Post-pandemic New York City is laid bare as homelessness, mental illness and crime escalate and rattled locals and tourists alike believe the town ‘has lost its essence’ while city cheerleaders insist ‘the ship has turned’

Two Dead, Up to 25 Others Shot At Florida Club

Fed’s ”Favorite” Inflation Indicator Explodes At Fastest Rate Since 1992 As Incomes Crash By Record

En del av bakgrunden till detta är den ekonomiska kollapsen. Amerikanska priser stiger nu i den snabbaste takten på över 30 år medan inkomsterna har noterat den brantaste nedgången någonsin.

US Mint Delays Silver Shipments Due To ”Global Silver Shortage”

Inte undra på att alla vänder sig till silver och andra ädla metaller. Detta har fått det amerikanska myntverket att säga: ”Eftersom efterfrågan på silver förblir större än utbudet, är verkligheten sådan att inte alla kommer att kunna köpa ett mynt”.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/05/Wuhan.explosion.3gp

På en sidoteckning fick vi denna film från Wuhan, Kina. Kan bara vara en underjordisk explosion av gasläckage, men om någon vet mer betydelsefulla detaljer kring den, gör en anteckning i kommentarerna.

Life Insurance and Covid-19; Something Doesn’t Make Sense

Även om situationen kan verka dyster, särskilt i USA, måste vi också titta på alla de goda nyheterna som finns där ute. Om du till exempel pratar med människor som faktiskt hanterar döden som ett företag, som begravningsbyråer och livförsäkringsbolag, kommer du att upptäcka att ingen dör mer än vanligt trots all pandemihysteri. ”Den mest dödliga pandemin på decennier överrumplade världen med dödliga mutationer som tar miljontals oskyldiga liv och livförsäkringsbolagen kunde inte bryr sig mindre”, säger Jeff Harris. Vad detta betyder är att det har skett en grundläggande vändning av tidvattnet och all hysteri kring pandemier etc är ett tecken på panik och rädsla hos den gamla härskande klassen, inte verkligheten.

A huge surprise’ as giant river otter feared extinct in Argentina pops up

Norr - Amerikansk Simning För Flodutter Fotografering för Bildbyråer - Bild  av natur, djurliv: 82303337  Tasmanian devils 'adapting to coexist with cancer' - BBC News

Siberian Lynx, Lynx Lynx Stock Photo, Picture And Royalty Free Image. Image  23372621.

Den andra saken är att vi ser en återupplivning av vilda djur och naturliga ekosystem över hela världen. Jättefloduttrar (t.vä), Tasmanian devils (t.hö), Siberiska lokatter till exempel har alla rapporterats nyligen som kraftigt ökande av sina populationer.

Tasmanian devils born on Australian mainland in rewilding push

Back from the brink: Iberian lynx population rises to over 1,000

I en större skala har ett skogsområde av Frankrikes storlek ökat under de senaste 20 åren och skapat massor av livsmiljöer för utrotningshotade arter, särskilt i skogarna vid atlantkusten i Brasilien.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: