Roundtable – Inför 6 Juni – Filip Sjöström, Max Winter & Susann Björklund

30 maj 2021

Lyssna till denna diskussion med eldsjälarna bakom Frihet & Sanning!

Kan vara en bild av en eller flera personer och text där det står ”NATIONALOAGEN FÖR FRIHET & SANNING 蘇術戀術術術 www.frihetsrorelsen.se #visägernej tusenmannamarschen #förfrihetochsanning Vi säger nej till frihetsfientliga angrepp och lögner 6:€ JUNI SÖNG:EJUNI14:00 14:00 BERZELII PARK STOCKHOLM TA MEO”

Svenska protester tar fart

Coronarestriktioner har väckt kritik runtom i världen sedan de först infördes. På somliga ställen mer högljutt än andra. I USA tog små grupper till gatan redan i april 2020 och inlemmades snart i den politiska maktkampen inför presidentvalet. Ju mer långvariga nerstängningarna har blivit i Europa, desto mer har demonstrationer börjat bli ett återkommande inslag även här. Förra veckan protesterade minst tiotusen personer i London och artontusen i Berlin. Men i Sverige, där restriktionerna har varit jämförelsevis milda, har de stora protesterna uteblivit. 

Alltfler kommer att lämna soffan, chipsskålen och Netflix och stå upp för det som är rätt.

Fram till i vår. Marschen den sjätte mars blev debut i stor skala för landets pandemiskeptiska rörelse. Plakaten bar budskap om allt från vaccinationsmotstånd och klimatskepsis till 5G-kritik och attacker på media. På lördag kommer uppföljningen. Max Winter poängterar att målet inte är att protestera mot något. Det är att manifestera den frihet och suveränitet som varje människa är född till, och den här gången har han uppmanat folk att istället ta med sig röda rosor och hjärtformade skyltar.

– Frihetsrörelsen kommer att växa lavinartat. Om ingen gör något så går vi mot en kontrollerad demolering av samhället. Alltfler kommer att lämna soffan, chipsskålen och Netflix och stå upp för det som är rätt, säger Max Winter.Kategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:

3 svar

 1. Öystein Rönne # 104 – Texas senatsförhör med bra svensk text
  https://rumble.com/vhuhzv-ystein-rnne-104-texas-senatsfrhr-med-bra-svensk-text.html

  Gilla

 2. Alla vacciner mot Covid-19(84) är genmanipulerande. Pfizers och Modernas använder sig av bitar av SARS-CoV-2-mRNA, medan de övriga (inklusive det ryska och det kinesiska) innehåller DNA kopplat till ett annat virus. Genom dessa mekanismer skiljer sig Covid19(84)-injektionerna sig dramatiskt från alla tidigare vacciner. De är alla experimentella, inget av dem har genomgått sedvanlig testning. Dessutom vägrar tillverkarna att redovisa underlagen för sina effektivitets-beräkningar.
  Eftersom läkemedelsföretagen – genom ondskefulla, mutade eller ‘bara’ kriminellt okunniga politiker – friskrivits från ekonomiskt ansvar, för biverkningar av deras vacciner, har vi hamnat i laglöst land. Pfizer, Moderna, AstraZeneca o.s.v. kan därmed blanda vad skit som helst i sina vacciner, utan att det går att lagligt komma åt dem. De skulle kunna blanda in, säg, extrakt från vit flugsvamp i dem. Detta ger organkollaps överallt i kroppen under några dagar och patientdöd efter någon vecka. För ett sådant massmord, vid allmän vaccinering, skulle det inte gå att ställa tillverkarna till svars, om de bara kan komma på en lagom summa professionellt snömos att motivera tillsatsen.
  Man kan ha många kritiska synpunkter på USA – och jag har massor – men där finns det också många ärliga och modiga människor. Denna problematik var föremål för ett senatsförhör i Texas, där kliniskt verksamma läkare redovisade sina erfarenheter (textad på svenska):
  https://rumble.com/vhuhzv-ystein-rnne-104-texas-senatsfrhr-med-bra-svensk-text.html

  Gilla

 3. INFO…”Alla vacciner mot Covid-19(84) är genmanipulerande. Pfizers och Modernas använder sig av bitar av SARS-CoV-2-mRNA, medan de övriga (inklusive det ryska och det kinesiska) innehåller DNA kopplat till ett annat virus. Genom dessa mekanismer skiljer sig Covid19(84)-injektionerna sig dramatiskt från alla tidigare vacciner. De är alla experimentella, inget av dem har genomgått sedvanlig testning. Dessutom vägrar tillverkarna att redovisa underlagen för sina effektivitets-beräkningar.
  Eftersom läkemedelsföretagen – genom ondskefulla, mutade eller ‘bara’ kriminellt okunniga politiker – friskrivits från ekonomiskt ansvar, för biverkningar av deras vacciner, har vi hamnat i laglöst land. Pfizer, Moderna, AstraZeneca o.s.v. kan därmed blanda vad skit som helst i sina vacciner, utan att det går att lagligt komma åt dem. De skulle kunna blanda in, säg, extrakt från vit flugsvamp i dem. Detta ger organkollaps överallt i kroppen under några dagar och patientdöd efter någon vecka. För ett sådant massmord, vid allmän vaccinering, skulle det inte gå att ställa tillverkarna till svars, om de bara kan komma på en lagom summa professionellt snömos att motivera tillsatsen.
  Man kan ha många kritiska synpunkter på USA – och jag har massor – men där finns det också många ärliga och modiga människor. Denna problematik var föremål för ett senatsförhör i Texas, där kliniskt verksamma läkare redovisade sina erfarenheter (textad på svenska)”:
  https://rumble.com/vhuhzv-ystein-rnne-104-texas-senatsfrhr-med-bra-svensk-text.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: