EXKLUSIVT – Tidigare Pfizer VP: ”Din regering ljuger för dig på ett sätt som kan leda till din död”

The Covid Vaccines are not Safe – ReviseSociology
Titta ut genom fönstret och tänk, ”varför ljuger min regering för mig om något så grundläggande?” För jag tror att svaret är att de kommer att döda dig med den här metoden. De kommer att döda dig och din familj”. 

Dr Michael Yeadon, Pfizers tidigare vicepresident och Chief Scientist for Allergy & Respiratory som tillbringade 32 år i branschen som ledde ny läkemedelsforskning och gick i pension från läkemedelsjätten med ”den högsta forskningspositionen” i hans fält, talade med LifeSiteNews.

Han tog upp den ”bevisligen falska” propaganda från regeringar som svar på COVID-19, inklusive ”lögnen” av farliga varianter, den totalitära potentialen för ”vaccinpass” och den starka möjligheten att vi har att göra med en ”konspiration” som kan leda till något långt utöver blodbadet upplevt i krig och massakrer i 20 :de århundradet.

Hans huvudpunkter var:

 1. Det finns ”ingen möjlighet” för att nuvarande varianter av COVID-19 kommer att undgå immunitet. Det är ”bara en lögn.”
 2. Ändå upprepar regeringar över hela världen denna lögn och indikerar att vi inte bara bevittnar ”konvergerande opportunism” utan en ”konspiration”. Under tiden har media och Big Tech-plattformar förbundit sig till samma propaganda och sanningens censur.
 3. Läkemedelsföretag har redan börjat utveckla onödiga vaccin för ”påfyllning” (”booster”) för ”varianterna”. Företagen planerar att tillverka miljarder flaskor, utöver den nuvarande experimentella COVID-19 ”vaccin” kampanjen.
 4. Tillsynsmyndigheter som USA:s livsmedels- och läkemedelsmyndighet och Europeiska läkemedelsmyndigheten har meddelat att eftersom dessa ”påfyllnings” -vacciner kommer att likna de tidigare injektionerna som godkändes för tillstånd för akut användning, kommer läkemedelsföretag inte att vara skyldiga att ”utföra kliniska säkerhetsstudier”.
 5. Således betyder detta praktiskt taget att design och implementering av upprepade och tvingade mRNA-vacciner ”går från datorskärmen hos ett läkemedelsföretag i armarna på hundratals miljoner människor, [injicerar] någon överflödig genetisk sekvens för vilken det absolut inte finns något behov av eller berättigande för”.
 6. Varför gör de det här? Eftersom ingen godartad anledning är uppenbar kan användningen av vaccinpass tillsammans med en ”bankåterställning” utfärdas i en totalitarism till skillnad från vad världen någonsin har sett. Med tanke på Stalins, Maos och Hitlers ondska är ”massavfolkning” fortfarande ett logiskt resultat.
 7. Det faktum att detta åtminstone kan vara sant betyder att alla måste ” slåss som galna för att se till att systemet aldrig bildas .”

Dr. Yeadon började identifiera sig som enbart en ”tråkig kille” som gick ”för att arbeta för ett stort läkemedelsföretag … lyssnade på de viktigaste nationella sändningarna och läste tidningarna.”

Fortsättande sade han: ”Men det senaste året har jag insett att min regering och dess rådgivare ligger i ansiktet på det brittiska folket om allt som har att göra med detta coronavirus. Absolut allt . Det är en misstag denna idé om asymptomatisk överföring och att du inte har symtom, men att du är en källa till ett virus. Att låsning fungerar, att masker uppenbarligen har ett skyddande värde för dig eller någon annan, och att varianter är läskiga saker och vi behöver till och med stänga internationella gränser om några av dessa otäcka utländska varianter kommer in.

”Eller, förresten, ovanpå den nuvarande listan över genbaserade vacciner som vi på ett mirakulöst sätt har gjort, kommer det att finnas några” topp-up ”-vacciner för att klara av immunflyktvarianterna.

”Allt jag har sagt er, var och en av dessa saker är bevisligen falsk. Men hela vår nationella politik är baserad på att dessa alla i stort sett är rätta, men de är alla fel”.

‘Konspiration’ och inte bara ‘konvergerande opportunism’

”Men det jag skulle vilja göra är att prata om immunflykt eftersom jag tror att det förmodligen kommer att bli slutspel för hela denna händelse, vilket jag tror är en komplott. Förra året trodde jag att det var det jag kallade ”konvergerande opportunism”, det vill säga att en massa olika intressentgrupper har lyckats slå på en värld i kaos för att driva oss i en viss riktning. Så såg det ut som om det var snällt, men jag var beredd att säga att det bara var konvergens. ”

”Jag [nu] tycker att det är naivt. Det råder ingen tvekan i mitt sinne att mycket betydelsefulla kraftmäklare runt om i världen antingen har planerat att dra nytta av nästa pandemi eller skapa pandemin. En av dessa två saker är sant eftersom anledningen till att den måste vara sann, är att dussintals regeringar alla säger samma lögner och gör samma ineffektiva saker som bevisligen kostar liv.

”Och de pratar samma typ av framtida skript som är:” Vi vill inte att du ska flytta runt på grund av dessa irriterande ”varianter” ”- som jag förresten kallar” samiants ”, för de är vackert ungefär samma sak – men de säger alla detta och de säger alla ”oroa dig inte, det kommer att finnas” påfyllnings ”-vacciner som klarar av de potentiella flyktingarna.” De säger alla detta när det uppenbarligen är nonsens”.

Möjligt slutspel: vaccin ”pass” knutna till utgiftsbidrag, noggrann kontroll

”Jag tror att slutspelet kommer att bli,” alla får ett vaccin ”… Alla på planeten kommer att finna sig övertalade, lugna, inte riktigt mandat, inbäddade för att ta en spruta.

”När de gör det kommer varje enskild individ på planeten att ha ett namn eller ett unikt digitalt ID och en hälsostatusflagga som kommer att” vaccineras ”eller inte … och vem som helst som har det, en slags databas, som kan drivas centralt, tillämpligt överallt för att styra, för att ge så att säga ett privilegium, kan du antingen korsa denna specifika tröskel eller genomföra den här specifika transaktionen eller inte beroende på [vad] styrarna i den ena befolkningsdatabasen bestämmer. Och jag tror att det är vad det här handlar om för när du väl har fått det, blir vi leksaker och världen kan vara som styrarna i den databasen vill ha den.

”Du kan till exempel upptäcka att du efter en bankåterställning bara kan spendera genom att använda en app som faktiskt matar av denna [databas], ditt ID, ditt namn, [och] din hälsostatusflagga.”

Vaccinpass Kivra

”Och, ja, verkligen är att korsa en internationell gräns den mest uppenbara användningen av dessa vaccinpass , som de kallas, men jag har redan hört talas om att de kan vara nödvändiga för att du ska komma in i offentliga utrymmen, slutna offentliga. Jag förväntar mig att om de ville, skulle du inte kunna lämna ditt hus i framtiden utan rätt behörighet i din app.

”Men även om det inte är [den] sanna [avsikten med vaccinkampanjen] spelar det ingen roll, det faktum att det kan vara sant betyder att alla [läser] detta borde slåss som galna för att se till att [vaccinpass] aldrig skapas”.

”[Med ett sådant system], här är ett exempel på vad de kan få dig att göra, och jag tror att det är vad de kommer att få [människor] att göra.

”Du kan uppfinna en berättelse som handlar om ett virus och dess variationer, dess mutationer över tiden. Du kan uppfinna historien och se till att du bäddar in den i det fångna mediet, se till att ingen kan motverka den genom att censurera alternativa källor, då är människor nu bekanta med denna idé att detta virus muterar, vilket det gör och att det producerar varianter, vilket är sant [också], som kan komma undan ditt immunförsvar, och det är en lögn.

”Men ändå kommer vi att säga att det är sant, och när vi säger att det är sant och vi säger” men vi har botemedlet, här är ett påfyllningsvaccin ”, får du ett meddelande , baserat på detta globala, detta ID-system: ‘Bingo!’ det kommer upp och säger ‘Dr. Yeadon, dags för ditt påfyllningsvaccin. Och förresten, ”kommer det att sägas” dina befintliga immunprivilegier förblir giltiga i fyra veckor. Men om du inte får ditt påfyllningsvaccin under den tiden kommer du tyvärr att vara en ”out person”, och det vill du inte, eller hur? ‘ Så det är så det kommer att fungera, och människor kommer bara att gå upp och de får sitt påfyllningsvaccin.”

Regeringens lögner, Big Pharma går framåt, läkemedelsregulatorer går ur vägen och möjlig ”massavfolkning”

The Doomsday Prophecy of Dr. Geert Vanden Bossche | Office for Science and Society - McGill University

”Men jag tar dig igenom detta, Patrick, för jag är kvalificerad att kommentera. Jag vet inte vad Vanden Bossche (bilden) handlar om. Det fanns ingen möjlighet alls , baserat på alla varianter som är offentliga, 4000 eller så av dem, kommer ingen av dem att undgå immunitet [dvs. bli farligare].

”Ändå säger politiker och hälsorådgivare (till massor av regeringar) att de är det . De ljuger. Tja, varför skulle du göra det?

”Här är den andra saken, parallellt, har läkemedelsföretag sagt, flera av dem, det kommer att vara ganska enkelt för oss att justera våra genbaserade vacciner, och vi kan skynda dem genom utveckling, och vi kan hjälpa dig.

”Och här är den verkliga skrämmande delen, globala läkemedelsmyndigheter som [den amerikanska läkemedelsmyndigheten FDA ] , den japanska läkemedelsmyndigheten, Europeiska läkemedelsmyndigheten , har träffats och meddelat … sådana som vi redan har godkänt för tillstånd för akut användning, kommer vi inte att kräva att läkemedelsföretagen utför några kliniska säkerhetsstudier på.

”Så, du har å ena sidan regeringar och deras rådgivare som ljuger för dig att varianter skiljer sig tillräckligt från det nuvarande viruset, även om du är immun mot naturlig exponering eller vaccination, så är du en risk och du måste komma och få detta påfyllningsvaccin. Så jag tror att inget av dessa är sant. Så varför gör läkemedelsföretaget påfyllningsvacciner? Och [med] tillsynsmyndigheterna som har gått ur vägen – och om Yeadon har rätt, och jag är säker på att jag är det eller skulle jag inte berätta detta för dig – går du från datorskärmen till ett läkemedelsföretag i armarna på hundratals miljoner människor, någon överflödig genetisk sekvens för vilken det absolut inte finns något behov eller motivering .

”Och om du ville introducera en egenskap som kan vara skadlig och till och med vara dödlig, och du kan till och med ställa in den för att säga” låt oss sätta den i någon gen som orsakar leverskada under en niomånadersperiod ”, eller dina njurar misslyckas men inte förrän du stöter på denna typ av organism [det skulle vara fullt möjligt]. Bioteknik ger dig gränslösa sätt, uppriktigt sagt, att skada eller döda miljarder människor .

”Och eftersom jag inte kan tänka mig en godartad förklaring för något av stegen: varianter, påfyllningsvacciner, inga reglerande studier … det är inte bara att jag inte kan tänka mig en godartad förklaring, de beskrivna stegen och det beskrivna scenariot, och den nödvändiga lösningen på detta falska problem kommer att tillåta det jag just beskrev: okända och onödiga gensekvenser injicerade i armarna på potentiellt miljarder människor utan anledning.

”Jag är väldigt orolig … den vägen kommer att användas för massavfolkning, för jag kan inte tänka mig någon godartad förklaring.”

”Absolut omöjliga” varianter kommer att undkomma immunitet, ”bara en lögn”

”Om jag kan visa dig att en viktig sak som regeringar runt om i världen säger till folket är en lögn, borde du ta mina 32 års erfarna åsikter som säger att det mesta, om inte allt, är en lögn.”

”Den mest olika varianten skiljer sig bara till 0,3 % från den ursprungliga sekvensen som skickades ut från Wuhan under … januari 2020. 0,3 % [är] den [variant] som är den mest annorlunda på planeten hittills. Och nu är ett annat sätt att säga det, ‘alla varianter är inte mindre än 99,7 % identiska med varandra.’

”Nu kanske du tänker,” hmm, .3 %, är det tillräckligt [för att undvika immunitet och bli farligare]? ” Svaret är nej . Gå bort, du vet, gå härifrån …

”Det mänskliga immunförsvaret är ett under. Vad det gör är när det står inför en ny patogen som denna, du har professionella celler , de kallas professionella antigenpresenterande celler – deras typ av grova tuffa saker som tenderar att inte ge efter för virus. Och deras jobb är att ta tag i främmande saker i den närmaste miljön och riva dem lem från lemmen [inuti cellen]. De skär dem verkligen i hundratals bitar. Och sedan presenterar de dessa bitar på ytorna på deras cell för andra bitar i ditt immunsystem, och förvånansvärt, på grund av variationen som Gud och naturen gav dig, stor variation för att känna igen främmande saker, och din kropp slutar använda 15 till 20 olika specifika motiv som det upptäcker om detta virus. Deras kallade epitoper, i princip är de precis som små fotografier av detaljerna om detta virus. Det är vad de gör. Och det är det som kallas din repertoar, din immunrepertoar är som 20 olika exakta fotografier, närbilder, av olika bitar av detta virus.

”Om en liten bit av viruset förändras, som de .3 % jag just har beskrivit, om du återinfekteras av den varianten, rivs dina professionella celler i det viruset och skär det i bitar, presentera dem igen och se och se, de flesta bitar som du redan har sett och känt igen finns kvar i varianterna.

”Det finns absolut ingen chans att alla kommer att misslyckas med att känna igen dem och det är det som krävs för immunflukt, för att undkomma din immunitet . Det måste presentera dig som en ny patogen. Det måste vara tillräckligt annorlunda att det, när det skärs upp av dina professionella kontrollceller, inte hittar mestadels samma sak som det har sett tidigare. Och det är helt absurt omöjligt när du bara har varierat .3 %, så det är 99,7% (liknande) .

”Du kan gå och kontrollera det genom att titta på papper av en person som heter Alison Tarke . Det finns också Shane Crotty och alla andra medförfattare.

”Och framför dem, kommer från min teoretiska förståelse av multi-locus immunitet, vilket är vad jag bara försökte beskriva, till vad som faktiskt händer … Om ditt [immunsystem] presenteras med något som innehåller till och med hälften av dessa liknande bitar, det finns inget sätt din kropp kommer att säga, ”det är en ny patogen.”

”Och tanken att 0,3 % till och med skulle ha en chans att komma runt immunitet är bara en lögn. Det är inte [ens] som en åsiktsskillnad.

”Jag tror inte att 3 % skulle räcka. Det är tio gånger mer variation än vad som har inträffat på 16 månader [med detta virus]. Jag tror inte ens 30 % skillnad skulle vara tillräckligt. Så jag säger att 100 gånger mer variation än vad som faktiskt har hänt skulle ändå låta mig lägga en stor satsning på att det mänskliga immunsystemet inte luras av att det här är nya patogener .

”Jag har pratat om detta med flera professorer i immunologi och de var överens med mig, det är som,” varför frågar du mig om det här? ”

”Så jag tror att det jag just har sagt är att regeringar och deras rådgivare i flera länder ljuger om varianter. Det är en enorm sak! Du borde kolla in det. Dina läsare bör kolla in det. Om det är sant, tycker du inte att det är skrämmande ?! Det var när jag insåg det.

”Så, de ljuger om varianter, och eftersom [varianterna] inte är riktigt annorlunda behöver du naturligtvis inte ett” påfyllningsvaccin ”. Nu borde du få upp håren på nacken , för de gör dem just nu ! ”

”De gör miljarder flaskor av det. Och de kommer att finnas tillgängliga i slutet av året.

”Och jag tror att de kommer att kräva att människor först är på en världsdatabas för vaccinpasset, och sedan rullar det upp i topp-ups, och om det tar lite längre tid tar det lite längre tid.

”Men detta försvinner inte. Det kommer inte att försvinna förrän tillräckligt många människor, om de någonsin gör det, säger ”du är en massa bedrägerier och vi tar tillbaka våra friheter, så du kan bara sluta göra detta.”

”Eftersom en person som ropar ut i vildmarken och alla andra akademiker tittar åt andra hållet, får vi bara gå ner i röret kanske en vecka senare än om jag inte hade sagt någonting, men vi går fortfarande ner till helvetet .

”Så det är därför jag är rädd.

”Varianterna är inte olika. Jag kallar dem ‘samiants’ … de är ungefär desamma. De är inte annorlunda. Därför behöver du inte ett påfyllningsvaccin, så gå inte nära någon av dem. ”

‘Varför ljuger min regering för mig?’ Eftersom ”de kommer att döda dig.”

”[Och om du förstår att våra regeringar är inblandade i en stor kontrollerbar lögn], stäng inte bara av datorn och gå till kvällsmat. Sluta. Titta ut genom fönstret och tänk, ‘varför ljuger min regering för mig om något så grundläggande?’ För jag tror att svaret är att de kommer att döda dig med den här metoden. De kommer att döda dig och din familj .

”Eugenikerna har tagit tag i maktens hävstänger och det här är ett riktigt konstigt sätt att få dig att ställa upp och få något ospecificerat som kommer att skada dig. Jag har ingen aning om vad det egentligen kommer att bli, men det kommer inte att bli ett vaccin eftersom du inte behöver ett. Och det kommer inte att döda dig i slutet av nålen eftersom du skulle upptäcka det.

”Det kan vara något som kommer att producera normal patologi, det kommer att ske vid olika tidpunkter mellan vaccinationen och händelsen, det kommer sannolikt att förnekas eftersom det kommer att hända något annat i världen vid den tiden, i vars sammanhang ditt bortfall , eller dina barns ser normalt ut.

”Det är vad jag skulle göra om jag ville bli av med 90 eller 95 % av världens befolkning. Och jag tror att det är vad de gör. ”

”Nu vet jag inte [med säkerhet] att de kommer att använda det [systemet] för att döda dig, men jag kan inte tänka mig en godartad anledning, och med den kraften kan de verkligen skada dig eller kontrollera dig , så du borde invända [och strängt motsätta dig det]. ”

Människor kan inte hantera denna nivå av ondska, men sovjeter, Hitler, Mao visar sin möjlighet

Who Was the Biggest Mass Murderer in History? - Foundation for Economic Education

”Det har blivit helt klart för mig, även när jag pratar med intelligenta människor, vänner, bekanta … och de kan säga att jag säger till dem något viktigt, men de kommer till den punkt [där jag säger] ‘din regering ljuger för dig på ett sätt som kan leda till din och dina barns död, ‘och de kan inte börja engagera sig i det. Och jag tror kanske 10% av dem förstår vad jag sa, och 90% av dem tömmer sin förståelse för det eftersom det är för svårt. Och min oro är att vi kommer att förlora detta, för människor kommer inte att hantera möjligheten att någon är så ond …

”Men jag påminner dig om vad som hände i Ryssland under 1900- talet, vad som hände 1933 till 1945, vad som hände i, du vet, Sydostasien under några av de hemskaste tiderna i efterkrigstiden. Och vad som hände i Kina med Mao och så vidare.

”Vi måste bara se tillbaka två eller tre generationer. Det finns människor som är lika dåliga som människorna som gör detta runt omkring oss. De är runt omkring oss. Så, säger jag till folk, det enda som verkligen markerar den här är dess skala .

”Men faktiskt, detta är nog mindre blodigt, det är mindre personligt, eller hur? De som styr detta … det kommer att bli mycket lättare för dem. De behöver inte skjuta någon i ansiktet. De behöver inte slå någon ihjäl med en basebollträ eller frysa dem, svälta dem, få dem att fungera tills de dör. Alla dessa saker hände två eller tre generationer tillbaka och våra farföräldrar eller farföräldrar var antingen offer för detta, eller så var de faktiskt medlemmar i det, eller åtminstone bevittnade de det utomlands. Så nära är vi.

”Och allt jag säger är att några sådana skift händer igen, men nu använder de molekylärbiologi.

”Och de människor som följde med det, jag tror att de antagligen skulle säga,” Jag följde bara order ”, som vi har hört tidigare.

”Men jag vet, för jag har pratat med många människor, och en del av dem har sagt” Jag vill inte tro att du har rätt, så jag tänker bara lägga bort det för om det är sant, jag kan inte hantera det. ‘ Och jag tror … allt du behöver göra är att hitta en bra anledning att säga till folk: ‘Ta inte vaccinet om du inte är medicinsk riskerad att dö av viruset!’ Det verkar för mig som en ganska bra linje! ”

Mot en lösning – ‘Vi behöver Gud’

”Jag är vetenskapsman och jag kan säga att det inte fungerar att prata med icke-forskare och använda vetenskap som verktyg. Det kommer att misslyckas.

”Så, vi behöver filosofer, människor som förstår logik, religion, något liknande, [de har] måste brottas med detta och börja prata på ett språk som folk kommer att förstå. För om vi lämnar det åt forskare så är det människor som jag, även om jag är välmenande, så jag är en gabbande utlänning vad gäller de flesta på gatan. De tror inte att regeringen kommer att ljuga för dem, de tror inte att regeringen någonsin skulle göra någonting som kommer att skada dem, men de gör [sådana saker]. ”

Slutligen, i en e-postkorrespondens, avslutade Dr. Yeadon: ”Jag har senast tagit mig in på” Må Gud rädda oss ”, för jag tror att vi behöver Gud nu mer än någonsin sedan andra världskriget.”

LifeSiteNews har tagit fram en omfattande sida för vaccinresurser för COVID-19. Se den här.

RELATED

It’s ‘entirely possible’ vaccine campaigns ‘will be used for massive-scale depopulation’: Former Pfizer VP

Anti-lockdown scientists challenge theories of Geert Vanden Bossche, though vaccine ‘global catastrophe’ not ruled out

Coming soon — Vaccine passports will determine where you can go and what you can do

Former Pfizer VP: ‘No need for vaccines,’ ‘the pandemic is effectively over’

Frontline Doctors: Experimental vaccines are ‘not safer’ than COVID-19Kategorier:Hälsa, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

 1. ja, om man tar i beaktande Hitlers Ondska, så passar jag p åatt dela vad jag fann igår

  https://vk.com/wall-183167100_350

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: