Dr. Reiner Fuellmich: vetenskapligt bevis för att covid är brott mot mänskligheten

2021-05-26

Dr. Reiner Fuellmich är en internationell försökslager, som framgångsrikt stämde stora bedrägliga företag, som Volkswagen och Deutsche Bank. Hans världsomspännande nätverk av advokater har lyssnat på hundra experter från alla vetenskapsområden. De samlade obestridliga bevis för att den covida pandemin är en planerad kriminell operation. Enligt Dr Fuellmich kan en andra Nürnberg-rättegång behövas för att åtala alla som är delaktiga i detta oöverträffade brott mot mänskligheten.

På den här sidan kan du ladda ner dussintals vetenskapliga studier och undersökningsrapporter som bekräftar Dr Reiner Fuellmichs påstående att pandemin är ett brott mot mänskligheten. Dela detta vetenskapliga bevis med din egen läkare, skollärare, sjukvårdspersonal, brottsbekämpning, lokala myndigheter etc. Stop World Control skapade också flera djupgående rapporter som bevisar hur pandemin planerades i årtionden.

Vi tillhandahåller också en sida med juridiska dokument för att skydda dig mot vaccinmandat. Lär dig att försvara dina rättigheter och åtala kriminella myndigheter. 

Klicka mer info. Här finns en massa dokument och videon att ladda ner eller titta på. Du kan ställa in för översättning till svenska genom att högerklicka.

Dr. Reiner Fuellmich: scientific evidence that covid is crime against humanityKategorier:Hälsa, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:,

4 svar

  1. Hämta Outlook för iOS ________________________________

    Gilla

  2. När kommer rättegången att börja

    Gilla

%d bloggare gillar detta: