Reiner Fuellmich om Nürnberg 2: ”Om 2 till 3 veckor börjar de stora åtalen”

Översatt med google från holländska.

Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: “Over 2 à 3 weken beginnen de grote aanklachten”

Många människor har satt sina förhoppningar till den tysk-amerikanska advokaten Reiner Fuellmich för att rädda oss från stora företag och World Economic Forum. Vi befinner oss i ett slags tredje världskrig där medelklassen förstörs och små och medelstora företag övertas av giganter som Amazon.

De har arbetat med detta i över tio år, sa Fuellmich för några dagar sedan i ett samtal med den engelska författaren och journalisten James Delingpole.

Om två till tre veckor kommer stora saker att hända

”Mycket stora försök kommer att starta om några veckor”, säger Fuellmich, som riktar sig mot den tyska virologen Christian Drosten, som utvecklat PCR-testet för Corona, och Lothar Wieler, president för Robert Koch Institute och andra. ”De är lätta att fånga.” Han har också hört från amerikanska vänner att ”de går efter Fauci.” ”Han kan sparkas”, säger han.

”Om två till tre veckor händer stora saker på tre olika kontinenter”, betonade Fuellmich, som arbetar med cirka 200 till 300 andra advokater. ”Sedan får vi se om det rättsliga systemet fortfarande finns eller om det redan har tagits över helt av den andra sidan, vilket jag inte tror är fallet.”

Du kommer inte att läsa om det i media

Två tidigare WHO-anställda vittnade för Fuellmich att läkemedelsföretag pressar WHO att förklara en internationell hälsokris i januari 2020. Detta var nödvändigt för att de experimentella ”genterapivaccinerna” skulle kunna godkännas för akut användning.

Vaccinet är en del av planerna från World Economic Forum – den stora återställningen – och Bill & Melinda Gates Foundation för att förtunna världens befolkning, sade advokaten. ”Du läser inte om det i media eftersom Klaus Schwab och Bill Gates har investerat mycket pengar i medieföretag ,” sa han.

”Alla människor som har vaccinerats borde ha informerats i förväg om att detta inte är ett vaccin utan experimentell genterapi – det har aldrig funnits något sådant – och att det inte finns någon stödjande medicinsk forskning. Detta är ett experiment. De personer som deltar i det har inte meddelats. De är försöksråttor”.

Alla inblandade – inklusive läkarna som driver dessa ”vaccinationer”, de som driver verksamheten, de människor som drar nytta av det och regeringarna som uppmuntrar människor att vaccineras – är ansvariga. Dessa är verkligen ett brott mot mänskligheten. Jag tror att vi behöver en internationell utredningsdomstol för att rensa upp i den här röran. ” Fuellmich kommer att ha mer att säga om två till tre veckor, rapporterar Uncut-News .

”Det här är värre än vad som hände i Tredje riket. Vi måste göra något eftersom de personer som är ansvariga för detta, har ingen empati och är extremt farliga. De bryr sig bara om pengar och makt”.

Fuellmich är hoppfull: ”Vi tar dem!”

Se intervjun här:

https://rumble.com/vhg4jb-dr-reiner-fuellmich-in-da-house.htmlKategorier:Hälsa, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: