Krig förklaras efter att Priory of Sion inte svarar

2021-05-24
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Priory of Sion - WikipediaKrig har förklarats mot Priory of Satan efter att de vägrade att gå med på en kampanj för att rädda planeten, säger White Dragon Society källor. Det har dock fattats ett beslut om att avböja Gnostic Illuminatis erbjudande om att angripa Genèvesjön, Natos huvudkontor och Jerusalem med den fjärde generationens vätekärnvapen som inte orsakar långvarig radioaktiv förorening. Istället kommer specialstyrkor att göra precisa attacker för att eliminera nyckelpersoner och institutioner som är involverade i den pågående falska pandemin och relaterade krigsförbrytelser.

MI6-källor säger att en underjordisk bas i Schweiz redan har attackerats och tagits ur sitt uppdrag. Denna attack ledde till att ett nödsituationsmöte hölls i Vatikanen, säger P3 frimurarkällor. Mötet kallades av Rockefeller Foundation och mötesdeltagandet avslöjade exakt vem de fortfarande kontrollerar. Svaret är Världsbanken, IMF, Afrikanska unionen (men inte enskilda afrikanska stater), Argentina, Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien.

Media Advisory – Special Annual Meeting

Vidare tvingade attacken den satanistiska World Economic Forum att avbryta ett särskilt årsmöte som de hade planerat att hålla i Singapore i augusti.

Ett katastrofmöte som hölls i Vatikanen har också varnat P3 för det faktum att påven Francis har dödats och ersattes av en skådespelare som bär en gummimask och öppet kräver att varje enskild människa på jorden dödas med vaccinationer.

Nobelprisvinnande virologen Dr. Luc Montagnier sa i förra veckan ”det finns inget hopp och ingen möjlig behandling för dem som redan har vaccinerats”, efter att ha sett ingredienserna i Covid-genbehandlingarna som användas. Vad som i grund och botten händer är att den khazariska maffian försöker mörda sin gisslan av slavfolk snarare än att ge upp makten.


Läs på Bakom kulisserna:

Nobelprisvirologen förklarar hur COVID-19-vacciner är de som skapar varianter


P3 frimurarkällor säger ”Vatikanens underrättelsetjänst vet allt, hämnden är påbörjad, börjar med …

Italien först. ”P3 säger att mordkampanjen ”Covidioti” vaccinet ”har ordnats från Israel och Schweiz.

Rockefeller Foundation - Wikipedia

Specialstyrkor i USA kommer att plundra Rockefeller Foundation-huvudkontoret vid 420 Fifth Avenue i New York, enligt Pentagonkällor. Alla andra Rockefeller Foundation-filialer kommer också att plundras. Dessutom kommer alla medlemmar inom familjen Rockefeller att gripas, säger källorna.

Den brittiska underrättelsetjänsten är också med i ärendet. Så här beskrev en senior MI6-källa situationen:

”Vi tog ut [George] Bush [Sr.] för att komma åt [Benjamin] Netanyahu för att spränga den khazariska maffian – grundorsaken till världsterrorismen. Slå till mot källan och avsluta den. Alla världens militärer vet detta. Det bara hände. MI6 kommer att hitta och döda alla berörda, du vet hur vi fungerar vilket också andra gör”.

Nuremberg Trial 2.0 Is In Preparation: W.H.O And World Leaders Will Have To Answer For ‘Crimes Against Humanity’

arrestera fauci och grindar

”Det kommer att komma rätt men det finns mycket att ta itu med. Nürnberg-protokollen bör hantera denna mängd med ett enda angrep”.

”Alla världens militärer har skjutit för att döda rättsliga berättiganden, men om vi hamnar i lagar måste vi bevisa att skjutningen var för att döda, var för att skydda. Alla som är inblandade i den så kallade pandemin är dömda till döden. Den globala häktningsordern har undertecknats av en europeisk senior kunglig. Bra befrielse av dåligt skräp”.

MI6-källor säger att ett hemligt krig har rasat sedan dess:

RIP, Adnan Sakli, Owner of the Bank of International Settlements, White Knight, and humanitarian.

“DVD Dachau befanns ha dödat – enligt lag mördat – Adnan Sakli vid BIS Basel. Det var möjligen det mest kritiska fallet i geopolitiken. Alla Watergate-affärer är värre för täckmanteln än det ursprungliga brottet. I det här fallet involverade täckmantel händelser som 9/11 och Fukushima”.

Läsare kan hjälpa till i kampen mot dessa massmördare genom att skicka specifik information om krigsförbrytelser till Internationella brottmålsdomstolen. Kontakterna är som följer:

Fadi.El-Abdallah@icc-cpi.int och otp.informationdesk@icc-cpi.int

Michael Flynn - WikipediaVid den här tiden vill vi skicka ett meddelande till general Michael Flynn. General Flynn (bilden) har pratat med kristna grupper om att ha tro. Vad han behöver förstå är, att även om det är bra att vända den andra kinden till, om de sedan träffar den andra kinden, har man fått slut på kinder att vända till, och det är dags att vidta åtgärder. Alla åtgärder måste vara avgörande och slutgiltiga.

Det är därför vi ber patriotiska amerikanska styrkor att ta över AT & T-telekommunikationsinfrastrukturen för att sätta ett stopp för de falska MSM-nyheterna, inklusive det falska Biden presidentskapet.

Hyperlapse of the Google headquarters in Palo Alto, California, USA - Stock Video Footage - Dissolve  Behold! The New Facebook Headquarters. | TechCrunch
Inne på Facebook

En av de viktigaste striderna kommer, det blir borttagningen av de högteknologiska företagen som huvudsakligen ligger i eller nära Palo Alto, Kalifornien. Här hittar du Google och Facebook. Det har just upptäckts att Facebooks Covid-vaccin-faktakontrollörer finansieras av vaccinföretagen, enligt CIA-källor. Med andra ord, Facebook, som drivs av David Rockefellers barnbarn Mark Zuckerberg, är delaktig i massmord.

Jen Psaki, Biden's White House press secretary

Hans kvinnliga klon spelar nu rollen som talesman Jen Psaki (bilden) för det falska Biden presidentskapet.

Google har också aktivt censurerat pandemi sanningen och är därmed en utnämnd gränsöverskridande folkmordsorganisation. Alla Google-anställda som är involverade i vaccin- och pandemicensur måste avrättas.

25 bästa saker att göra i Atlanta (Georgia) - 25 bästa saker att göra i Atlanta (Georgia)

CNN Studio tour : Experience Television News - YouTube

En annan plats som måste plundras är den underjordiska basen och kommunikationsnavet runt CNN:s huvudkontor i Atlanta, Georgia.

Tills dessa kriminella bon har tagits hand om kommer censur och lögner att fortsätta dominera de flesta västerländska skärmar och mediaföretag.

How Bill Gates’ Carefully Curated ”Tech Savior” Image Unraveled

The Fall of the House of Gates?

Bill Gates

Vi kan också bekräfta att Bill Gates har avrättats för krigsförbrytelser. Såväl Microsoft som Bill och Melinda Gates Foundation är nu i händerna på White Hats. Detta kan bekräftas av berättelserna om skilsmässan mellan Melinda Watson (av Watson IBM-familjen) och Bill Gates. En kampanj för att förstöra Bill Gates rykte genom att associera honom med Jeff Epstein och andra välvilliga saker är ytterligare en bekräftelse på att denna källa talar sanningen. Om Gates levde kan du vara säker på att han skulle använda sin armé av advokater och PR-agenter för att bekämpa detta.


Jeff Epstein gav råd till Bill Gates om hans ”giftiga äktenskap” på ”Men’s Club” tillställningar


Vi vet också att de holländska kungafamiljemedlemmarna har avrättats. Här är vad en senior europeisk kunglig hade att säga om sina holländska släktingar:

”Holländarna var starkt satanistiska, den sista drottningen, Beatrix, var en terror. Blodtörstig satanistisk kult”.

Källan antydde att Davos-folket också har hanterats genom att säga ”Du såg vad som hände med detta gäng galningar i Davos.”

Andra personer som har eller snart kommer att tas bort inkluderar Justin Castro i Kanada, Henry Kissinger, Heizo Takenaka, David Rockefeller Jr. och många andra.

Om du såg Oscars-utdelningen i år skulle du ha märkt att nästan ingen av de vanliga kändisarna var där. Detta är ett bra tecken på att rensningen där har varit mycket grundlig.

Former CIA head John O. Brennan writing memoir, due in 2020

Vi hör också att en rensning av den amerikanska militären, CIA och FBI fortsätter. CIA-källor berättar för oss att den tidigare CIA-chefen John Brennan (bilden) ställs inför en militärdomstol som börjar i denna vecka.

Vi noterar också att Israel har tvingats dra sig tillbaka från sin massaker på palestinier. Tydligen uppmanade flera olika länder, inklusive Ryssland (FSB-källor bekräftade att ryska medborgare beordrades att evakuera från delar av Israel i förra veckan), att de skulle upphöra och avstå, annars skulle Tel Aviv utplånas.

Anti-Netanyahu protesters blame PM for Gaza escalation

Anti-Netanyahu protesters gather at Balfour on October 17 (photo credit: MARC ISRAEL SELLEM)

Arga israeliska medborgare demonstrerade också framför fd premiärminister Benjamin Netanyahus hus i förra veckan. Mossad-källor insisterar å sin sida på att Netanyahu, som nyligen dök upp offentligt, var en ”klon”.

Satanisterna i Israel förblir emellertid farliga hörnråttor, och det kan bli nödvändigt att evakuera alla judar och palestinier från Israel innan de utplånar hela boet där.

Trots fortsatt motstånd råder det ingen tvekan om att de goda killarna vinner. Detta kan bekräftas av en plötslig avveckling av den falska pandemin i England, Tyskland och USA.

I Storbritannien godkände medlemmar i en kommitté som ger råd till den brittiska regeringen angående pandemi responsen förra veckan erkände att en ”totalitär” och ”oetisk” Covid-19-respons användes för att genom rädsla manipulera människors beteende.

Germany Lifts More Restrictions, Merkel Urges Caution

Associated Press

Även i Tyskland mildrade pandemibegränsningarna i stora delar av landet på fredagen eftersom rapporterade siffror där också sjönk kraftigt. Detta kom trots ansträngningar från Angela Hitler för att hålla restriktionerna på plats.

Germany’s COVID-19 case rate falls below key threshold

Även i USA börjar vi se rubriker som:

Hope rises as US virus cases drop sharply

Face mask

”Hoppet ökar när amerikanska virusfall kraftigt faller”.

Liknande droppar rapporteras också i andra länder. Detta är ett tecken på att sammanställningen och utförandet av vacciner och pandemipressare börjar träda i kraft.

Vi noterar också att kineserna har beslutat att sluta stödja Rockefellers falska Biden-administration. Följande från Reuters var bevis på detta:

Pentagon chief unable to talk to Chinese military leaders despite repeated attempts

U.S. Defense Secretary Lloyd Austin poses as he arrives for a meeting of foreign ministers of the U.S., Britain, France and Germany on Afghanistan at NATO's headquarters in Brussels, Belgium, April 14, 2021. Kenzo Tribouillard/Pool via Reuters/File Photo

“U.S. Försvarsminister Lloyd Austin har hittills inte kunnat prata med Kinas högsta general trots flera försök att inleda samtal, sade amerikanska försvarsmyndigheter på fredagen”.

”Vi pratar inte med honom eftersom han inte har något inflytande över den amerikanska militären”, förklarade en källa i det asiatiska hemliga sällskapet. ”Vi fortsätter att ha vänliga relationer med den verkliga amerikanska militären på högsta nivå”, tillade källan. På denna nivå kämpar amerikanska och kinesiska militärstyrkor mot en gemensam satanistisk fiende.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. 2 marionetter-skådespelare under masken, som styrs från ett och samma CENTER skall träffas för teater-föreställning
  https://www.expressen.se/nyheter/biden-och-putin-ska-motas-i-geneve/

  Gilla

 2. Video: Nobelprisvinnaren Luc Montagnier hävdar – nya varianter av Corona som uppstår på grund av vaccination
  https://www.businesskhabar.com/world/video-nobel-prize-winner-luke-montagnier-claims-new-variants-of-corona-arising-due-to-vaccination/
  – I april, i en rapport från RAIR, gjorde professor Luc Montagnier ytterligare ett stort påstående. I detta sa han att koronaviruset har genererats i ett laboratorium.
  https://muslimmirror.com/eng/covid-vaccines-creating-new-variants-says-nobel-winning-scientist/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: