Sverige registrerar mer än 30 000 fall av biverkningar kopplade till COVID-sprutor

Har ni hört talas om det på SVT?? Detta kom från zerohedge.com


TISDAG 18 MAJ 2021

När Europa fortsätter med sitt vaccinationsprogram rapporterar de nordiska länderna en kraftig ökning av skadliga biverkningar. Sverige har talet överträffat 30 000 med majoriteten av dessa reaktioner rapporterade hos patienter som fick AstraZeneca-spruta.

Sveriges läkemedelsmyndighet rapporterade att den skandinaviska nationen sedan förra veckan hade sammanlagt 31 844 rapporter om biverkningar kopplade till dess vaccinutveckling.

Sverige erbjuder för närvarande 3 olika COVID-19-jabs: Moderna, Pfizer och AstraZeneca, där den senare är den mest tillgängliga (medan andra europeiska stater som Tyskland har försökt erbjuda ersättare till yngre patienter, som är mer utsatta för farliga hjärnblodproppar, som är en sällsynt – men inte ovanlig – biverkning).

Antalet misstänkta biverkningar från de två skotten verkar relativt litet jämfört med 19 961 rapporter kopplade till AstraZenecas Vaxzevria, medan AstraZeneca-sprutor endast står för cirka 26 % av de ungefär 2,7 MM vacciner som hittills har administrerats i Sverige, men utgör cirka 63 % av biverkningsrapporterna.

Ebba Hallberg, tjänsteman vid Läkemedelsverket, berättade för svenska medier att det var ovanligt att få så många rapporter om biverkningar. Hon tillade att talet sannolikt var högre på grund av allmänhetens fokus på de nya vaccinerna. För att avvärja klagomål om att många av förekomsten av biverkningar var mindre, sa hon att vårdgivare sannolikt bara rapporterar de mer ”allvarliga” biverkningarna.

En svensk mediaanläggning sa att antalet klagomål som lämnats in på bara några månader översteg antalet som vanligtvis lämnades in under fyra år, vilket understryker allmänhetens oro över COVID-vaccinerna.

I mars var Sverige en av flera nationer som tillfälligt avbröt användningen av AstraZeneca-sprutor, efter rapporter om onormal blodpropp hos mottagarna. AstraZeneca, liksom Europeiska läkemedelsmyndigheten, har insisterat på att vaccinet är säkert efter det att det har granskats.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:,

4 svar

 1. Big Pharma maffian skapar sällsynts sjukdomar där i grunden är skadat genetik och skapar behov av livslångt behov av läkemedel !!!!! – detta är deras marknad att skada mänskligheten -göra alla sjuka och beroende och sedan använda som slavar och avliva när de inte behovs längre = blir oanvändbara i produktionen för berika globala maffia. – ”En snabbt växande marknad”!!! – falska vaccinationer är ingen vaccin…. – mopsar som Schwab ser inte längre än sitt eget näsa- http://www.whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2655.html
  https://www.sobi.com/sv/fokus-pa-sallsynta-sjukdomar
  -OBS!!! – ”Eftersom sällsynta sjukdomar oftast är genetiska sjukdomar, tenderar de att vara livslånga. Behandlingen är ofta fokuserad på att lösa problemet som orsakas av den defekta genen”

  Gilla

  • – om de lyckas så återstår total degraderad mänsklighet – men andra ord slut på mänskligheten -dessa idioter gräver och sitt eget grav i längden – detta säger att nutida ledarskap är degraderad till grunden

   Gilla

 2. 35.000 rapporter om biverkningar – Ulf Bejerstrand, 2021-05-20

  Gilla

%d bloggare gillar detta: