Jeff Epstein gav råd till Bill Gates om hans ”giftiga äktenskap” på ”Men’s Club” tillställningar

MONDAY, MAY 17, 2021

BY TYLER DURDEN

https://www.zerohedge.com/political/gates-and-epstein-traded-advice-bills-toxic-marriage-jeffs-pedo-image-rehab-during?utm_campaign=&utm_content=Zerohedge%3A+The+Durden+Dispatch&utm_medium=email&utm_source=zh_newsletter


En före detta Jeffrey Epstein-insider hävdar att Bill Gates var en regelbunden gäst i den ökända pedofilens Manhattan-hem värt 77 miljoner dollar, där Epstein höll ”herrklubb” -sammankomster för sina närmaste kompisar (dokumenterat av hans påstådda nätverk av spionkameror, detta är bekräftat).

För Gates var ”den paus från hans äktenskap att gå till Jeffrey’s. Det var ett sätt att komma bort från Melinda” säger en av två insiders, som uttalat sig i Daily Beast, för att bryta, vad vi gissar är den första regeln, för elit pedo-tillhållsklubben.

Enligt rapporten gav Gates och Epstein råd om sina respektive problem, medan Gates ”mötte en roterande besättning av djärva ansikten och diskuterade världsliga frågor mellan skämt och skvaller – en” herrklubb ”-atmosfär som irriterade Melinda.”

Gates använde mötena i Epsteins New York-höghus värt 77 miljoner dollar som en tillflykt, från det han berättade för Epstein, var ett ”giftigt” äktenskap, ett ämne som båda männen tyckte var humoristiskt, berättade en person som deltog i mötena för The Daily Beast.

Miljardären träffade Epstein ett dussintals gånger från och med 2011 och fortsatte fram till 2014, mestadels hemma hos finansiärens Manhattan-hem – ett betydligt fler gånger än tidigare rapporterats. Deras konversationer ägde rum flera år innan Bill och Melinda Gates meddelade i denna månad att de går skilda vägar.

Gates i sin tur uppmuntrade Epstein att rehabilitera sin image i media efter att han år 2008 befunnits skyldig till att ha värvat en minderårig för prostitution och diskuterade att Epstein skulle bli involverad i Bill and Melinda Gates Foundation. -Daily Beast

Enligt en av insiderna var Epstein och Gates ”mycket nära vänner.

En talesman för Gates (advokatflotta) sa till The Beast ”Din karaktärisering av hans möten med Epstein och andra angående filantropi är felaktig, inklusive vem som deltog. På samma sätt är varje påstående om att Gates talade om sitt äktenskap eller Melinda på ett nedsättande sätt”.

”Bill fick aldrig eller begärde personliga råd av något slag av Epstein – om äktenskap eller något annat. Bill klagade aldrig på Melinda eller hans äktenskap till Epstein,” fortsatte representanten.

Enligt The Beast var ”Melinda Gates rasande över Bills förhållande med Epstein och blev avskräckt av den läskiga finansmannen när hon träffade honom i september 2013, efter att paret accepterade ett pris som delades ut på ett hotell i New York City. Melindas ilska, människor som är bekanta med saken sade, ledde så småningom till att Bill och Epsteins vänskap upphörde”.

Under tiden rapporterade Wall Street Journal att Melinda började konsultera skilsmässoadvokater i oktober 2019 – precis när det avslöjades att Bill och Epstein var kompisar. Dessutom ville Microsoft-styrelseledamöter att Bill skulle avgå i slutet av 2019 efter att en intern utredning avslöjade att Gates hade ett olämpligt sexuellt förhållande med en kvinnlig Microsoft-anställd.

Bill och Melinda Gates meddelade tidigare i denna månad att de avslutade sitt 27-åriga äktenskap eftersom äktenskapet enligt Melinda var ”oåterkalleligt brutet.” Hon hade arbetat med advokater sedan åtminstone 2019 för att avsluta det, enligt WS Journal. Och medan paret inte har avslöjat vad som ledde till splittringen rapporterade tidskriften också att Bills affärer med Epstein var en ”källa till oro”.

Image

The Daily Beast fortsätter:

Människor nära Bill Gates berättade för The Daily Beast att försämringen av deras förhållande kunde ses på Bill och Melindas kroppsspråk. Paret brukade påverka varandra med ”mer skratt och lätthet”, sade en vän till Bill som tillade att det som så småningom omgav dem, var mer som ”att komma till ett toppmöte”.

”Det var inte som att komma till en middag med ett par eller något; de var mer som två statschefer, ”tillade vän. ”Så det var därför som Epstein kunde ha varit en faktor [i deras splittring], men var det faktorn? Det tror jag i grund och botten inte det”.

Vännen sa att parets strikta regimliknande existens, när företrädare för miljardärfilantroper var mer det normala livet, och livligheten de åtnjöt under yngre år. ”Bill är mycket mindre bekväm av att vara ute i världen”, sa personen. ”För Bill var det bara så sällsynt att han fick göra normala saker, vilket jag tror att han verkligen längtade efter.”

För Bill inkluderade sådana ”normala” saker som att träffa nya människor under middagen hemma hos Epstein – ett avbrott från teknikmogulens tätt koreografiska evenemangsschema, där han skulle sitta vid huvudbordet med de mest framstående gästerna.

”Det fanns ingenting annat han tyckte bättre om än att träffas och debattera eller föreläsa för människor, eller berätta för alla vad han gör med poliovaccinet. Han har en förmåga, till skillnad från någon annan person jag någonsin har träffat, att föreläsa för ett bord av människor i en timme utan avbrott, sade en insider. ”Den som gav honom en scen för ett framträdande sa:” Bill, kom och prata med oss om vad du brinner för, ”det skulle vara något han skulle tycka om.”

Under tiden vill vi fortfarande veta hur Gates-rådgivare Boris Nikolic (bilden nedan), utsågs till reserv förrättningsman för ett testamente som Epstein ändrade dagar innan sin död den 10 augusti i en fängelsecell på Manhattan.

Kommer att tänka på det, kanske någon borde fråga Larry Summers om han någonsin var med i Epsteins ”herrklubb” vid pedo tillhållet.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: