Del Bigtree förklarar att covid är ett biologiskt vapen

 

AV ETHANH // 2021-05-16
https://www.afinalwarning.com/519205.html

Den 11 maj grillade senator Rand Paul (R-Ky.) Anthony Fauci från National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) om hans byråns olagliga finansiering av farlig vinst av funktionsforskning. 

Fauci förnekade naturligtvis att det finns någon sådan finansiering, även om det finns ett omfattande pappersspår som visar att det är sant. Del Bigtree från The Highwire rapporterade om mötet och visade höjdpunkter som inkluderade Faucis visuella avsmak för att ifrågasättas medan han blatant ljög under ed om karaktären av hans byråns forskning. 

Medan The Highwirehar varit utomordentligt försiktig med hur det rapporterar om Wuhan coronavirus (Covid-19), Bigtree har fått nog. Efter att ha sett Fauci försöka snurra sig ut ur konversationen har Bigtree beslutat att sätta rekordet om var han står på det kinesiska viruset. 

”Härifrån och ut, The Highwirehåller på att ändra kurs, ”meddelade Bigtree sina tittare och vägrade att slå längre runt busken om vad han tror.” Vi kommer inte längre att vackla mellan huruvida detta är naturligt eller konstgjort. Mitt antagande nu, och det arbete som vi har gjort och den vetenskap som vi har sett och visat dig under hela året, och mycket av den vetenskap som jag inte kan visa dig som överlämnas privat till oss anonymt från världsberömda forskare.

Jag är nu övertygad om att detta är ett konstgjort virus. ”Varje gång Bigtree och hans team till och med antydde sådant i en av sina videor drar de sociala medierna genast ner dem eller stänga av deras kanaler. Bigtree är inte längre orolig för detta, eftersom sanningen är det viktigaste att stå för. Bigtree behöver inte heller oroa sig för att censur händer på Brighteon, där avsnittet i fråga är värd. Se till att titta på det nedan:

https://www.brighteon.com/e093cf14-c7f7-49ed-8ec3-2e3497b93533

Anthony Fauci är en lögnare, en förrädare och en mördare

Under avsnittet fick Bigtree chansen att prata med fysiker och kärnkardiolog Dr Richard Fleming, som håller med om att alla tillgängliga bevis pekar på att Wuhan coronavirus (Covid-19) är konstgjort. ”Bevisen visar alla att detta är ett konstgjort virus”, säger Dr Fleming. ”Och för Dr. Fauci att sitta vid en utfrågning med Rand Paul och förvirra sig själv är ingen medvetenhet eftersom vi till och med har det internationella patentet som Ralph Baric fick för att få funktionsforskning på spikproteinet som betalas för, det är det, av NIH.

”Det finns också patent som visar NIH, och specifikt NIAID som Fauci övervakar, finansierade direkt vinsten av funktionsforskning som Fauci nu flagrant förnekar att någonsin ägde rum. Det finns ett omfattande pappersspår som visar att Fauci är en lögnare. Det bevisar också att han är en massmördare som släppte loss ett dödligt virus samt drog undan livräddande medel från allmänheten. 
Som förklarats av Dr Fleming anger patentet tydligt att coronavirus spikproteiner modifierades avsiktligt och att NIH kanaliserade medel för att hjälpa till att betala för det. Tyvärr, Fauci, men du är en lögnare. I slutet av dagen är det kinesiska viruset ett biovapen som kom ut från ett laboratorium dit Fauci och hans kamrater skickade skattebetalardollar. Oavsett hur han försöker fånga det faktum och låtsas som om viruset kom från fladdermöss, är Fauci på fel sida av både vetenskap och historia. 
”Nästa steg? Massmord för att rulla ut det tredje världskriget”, skrev en på Brighteon, kommenterade om den möjliga nästa fasen av plandemisagendan . 
Mer relaterade nyheter om Faucis lögner angående Wuhan coronavirus (Covid-19) finns på Deception.news . 
Källor för den här artikeln inkluderar: Brighteon.com  NaturalNews.com


Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Analys av testpinnar från utprovning i Slovakien – bekräftelse av folkmord.
    … nyckelord – 1) nylon, 2) Darpa Hydrogel, 3) litium, 4) tallkottkörteln
    https://www.nutritruth.org/single-post/analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-slovak-republic-confirmation-of-genocide?fbclid=IwAR3amf_WiolIc53fXnsOTHQKia63q

    Gilla

%d bloggare gillar detta: