Mänskliga offer på Tempelberget kommer inte att rädda satanisterna

2021-05-17
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Brottsminister Benjamin Netanyahu från Israel och hans andra satanister arrangerade ett mänskligt offer på Tempelberget i ett desperat försök att behålla makten och undvika krigsförbrytelsedomstolar, säger Mossads källor. Brittisk underrättelsetjänst bekräftar också att massdödande händelse ägde rum men detaljer om exakt vad som hände är knappa.

MI6-källor säger att det fanns ”någon form av massaker vid Al-Aqsa-moskén på Tempelberget. Vi har ett förslag att detta är enbart khazariska maffian med någon CIA inkastad”.

Netanyahu accused of deliberately stoking tensions

Israel vows to step up campaign against Hamas | Financial Times

Satanisterna bakom Netanyahu, för att hålla sig vid makten och undvika fängelse, beordrade också missilattacker mot Israel och skyllde dem på palestinierna. Attackerna utformades för att orsaka minimala eller inga dödsfall. Sedan börjar ”vedergällning” som en del av ett sista steg för att utplåna den icke-judiska befolkningen i Israel. Det möjliggör också krigsrätt så att han och hans dumbommar kan hålla sig vid makten.

Rockets fired from Lebanon land off Israeli coast

Kom ihåg att dessa människor är religiösa fanatiker som tror att så snart de massakrerar alla palestinier och etniskt rensar Israel kan de återuppbygga sitt tempel och förslava mänskligheten för alltid.

Det faktum att en liten majoritet av det israeliska folket har vaknat och röstat för att ta bort Netanyahus kriminella regim är det som tvingade dessa mördare i deras desperata sista minuten-schackdrag.

Gantz blames Netanyahu for Rabin assassination

Benjamin Netanyahu speaks on the anniversary of the death of Yitzhak Rabin. (photo credit: GPO PHOTO DEPARTMENT)

Netanyahu anklagas nu också offentligt för mordet på premiärminister Yitzhak Rabin.

”Netanyahu” och hans gäng måste jagas och dödas”.

Personligen, som en genetisk jude, tycker jag att det är djupt skamligt att se religiösa judar som rituellt kastrerats (omskärs) tillber vid väggen till ett romerskt fort i en felaktig hyllning till sina förslavare. Om det ska byggas måste det tredje templet byggas någon annanstans.

I vilket fall som helst säger P3 frimurare och andra att deras tålamod har tagit slut och åtgärder kommer att vidtas mot Israel. Pentagon-källor säger att de kärntekniska enheter som används för att utpressa resten av världen med sitt ”Simpson-alternativ” nu har neutraliserats. Det betyder att Israels folk kommer att tvingas välja mellan förstörelsen av Jerusalem eller att satanisterna som använder Netanyahu som avatar tas bort från makten.

Det finns en annan anledning till de desperata massakrer som pågår i Israel och det är utvecklingen i Schweiz som involverar Sion Priory, Malteserriddare, Dragon-familjen och många andra mäktiga grupper. Dessa grupper är på väg att nå en överenskommelse som kommer att förändra mänsklighetens historia. I den senaste utvecklingen på denna front skickade Dragon-familjen följande meddelande till de västerländska maktgrupperna:

Kära herrar,

Vi vill presentera oss för er alla.

Vi representerar den kinesiska kungafamiljen, den så kallade Red Dragon Family, som nämns i Världsbankens dokumentation för alla banker i världen.

Vi har tillgång till olika former av finansiella instrument som obligationer, bankgarantier och beredskapskrediter.

Vi har också tillgång till rörliga guldmetaller och kontantdepositioner över hela världen.

Vi har också några olika historiska boxar som vi kan lösa in om någon av er har tillgång till dessa typer av instrument för att lösa in dem.

Jag kommer att kunna träffa er alla i Schweiz eller någon annan plats som är möjlig för dig och mig att resa till, med tanke på Covid-19-restriktionerna.

Jag är tacksam mot White Dragon Society för att de presenterade oss för er alla.

Jag skulle vara tacksam för er alla att komma tillbaka med vilken form av finansiellt instrument eller kontanta medel som ni kan arbeta med.

Vi har också arvskonton som vi har full tillgång till om det är något vi kan göra, kunde vi arrangera så att vi kan finansiera alla projekt som den här världen behöver så mycket.

Vänliga hälsningar
Ambassadören för familjen Red Dragon

Drakfamiljens företrädare föreslog att de västerländska bankfamiljerna skulle kunna få sina skulder att löpa in i ”kvadrillioner dollar”, om de gick med på att inrätta och gemensamt finansiera en framtida planeringsorganisation. Han sa:

”Till exempel har vi ett Versaille Box-avtal värt 33 biljoner dollar som vi kan låta dem få för 1 % av nominellt värde [det är fortfarande 330 miljarder dollar] och använda det för att sätta upp organisationen.”

Dragon-familjen kan också erbjuda fysiskt guld, kontanter eller något av ett antal obligationer, tillade han.

Philippines ex-dictator Ferdinand Marcos buried at the country′s Heroes′  Cemetery | News | DW | 18.11.2016
Ferdinandeo Marcos och Imelda

Representanten hade också en intressant historia att berätta om den tidigare filippinska ledaren och drakfamiljens huvud Ferdinando Marcos. ”Marcos överlevde sin så kallade död och gifte om sig med en kinesisk kvinna”, sa han. Marcos hade också en son från ett äktenskap med en drakfamilj som heter Emota som ägde rum innan han gifte sig med den ökända Imelda. Denna son har många tillgångar som också kan användas, konstaterade representanten.

Dragon-familjen säger att de bara kommer att arbeta genom White Dragon Society i väst. De varnade också för att om någon drakfamiljemedlem dödas, kommer de ansvariga och deras familjer som går nio generationer tillbaka att dödas som vedergällning.

Det råder också enighet om att, om grupperna i Schweiz vägrar att nå en överenskommelse, kommer det inte att finnas något annat val än en militär handling inklusive kärnvapen, Dragon-familjen, MI6, Pentagon och P3 frimurarkällor är överens. Bollen är nu i deras domstol.

Vi förverkligar den här gruppen genom Klaus Schwab (bilden nedan)

från Davos World Economic Forum, erbjuder sin egen ”stora återställning”.

Om du läser deras ord låter det mest bra, fyllt med prat om att minska inkomstskillnaden, skydda miljön etc. Det finns dock en fälla:

”Vi kommer att ge dig alla dessa fina saker men först måste du ta din vaccination”

Save on Kool-Aid Drink Mix Tropical Punch Summer Blast Order Online  Delivery | Stop & ShopDe försöker vaccinera hela befolkningen på planeten med gud vet vad, de ska bekämpa en sjukdom som de inte ens kan bevisa att den finns. Det är ungefär som ”drick ditt kool-aid och sedan kan du gå till himlen”.

The 700 Year Old Romanian Castle That Inspired ”Dracula” Is Now A Free COVID Vaccination Site

Där finns också en tydlig degeneration av hela Covid-19-affären till en fars. Berättelserna nedan är ett bra exempel som säger att ”Draculas slott kommer att användas för att administrera vacciner,” och ”Kina har placerat trupper på toppen till Mt. Everest för att stoppa Covid, ”och att” Covid kommer in i din penis och gör dig infertil”.

China Enforces New Boundary With Nepal At Summit Of Everest To Keep Infected Climbers Out

COVID found in penile tissue, may even lead to erectile dysfunction

Hur många kool-aid drickare där ute kommer att tro på den här videon om att få ett dagligt Covid-pass?

Ändå visar det faktum, att så många fårskallar bär masker och ställer upp för vacciner, hur lömsk är inte den Khazariska maffians kontrollnätet egentligen.

Här är ett exempel på hur denna grupp kontrollerar de flesta av världens så kallade civila regeringar. I förra veckan läste slav-premiärministern Yoshihide Suga från Japan fel manus när han ställdes följande fråga av ”oppositionsparlamentet” Renho:

”Människor anländer i ambulanser till sjukhus runt omkring i Japan och tas inte in … Situationen förvärras … Så premiärministern, om OS hålls och både japanska medborgare och olympiska idrottare anländer till sjukhuset samtidigt, vilka kommer att ges prioritet?”

Istället för att svara på frågan läste slav-premiärministern ett manus om hur Pfizer skulle leverera vacciner till olympiska idrottare så att det inte skulle påverka vaccintillförseln i Japan. Renho bad sedan ilsket att premiärministern skulle visas rätt sida på manuset att läsa ifrån.

Detta bekräftar vad många bar värdinnor som levererar mat till politiker har berättat för mig genom åren, och det är att när de är fulla erkänner politikerna att de tar in skådespelare för att läsa ett manus.

Titta på videon nedan för att själv se vilken bluff den så kallade demokratin är i Japan.

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2021/05/Video.mp4?_=1

Detta sker inte bara i Japan. Detsamma gäller nu för USA, Kanada, England och många andra länder. Demokratiska processer har undergrävts i smyg av den khazariska maffian.

Här är vad en äldre europeisk kunglig hade att säga om situationen:

”Vi har noterat sessionen i den japanska lagstiftarens underhus. Alla världens civila regeringar är föremål för Nürnberg-protokollen. Uppmaningen till bevis pågår i Tyskland. Endast Tyskland kan ända in i märgen känna till det kyliga minnet av historien och det har inte undgått dem, inte heller alla oss, som svor på att aldrig mer ha ett världskrig och dess fasor”.

120 Retired Generals, Military Officers Sign Letter Warning of Conflict Between Marxism and ‘Constitutional Freedom’

Vi noterar att militären i Frankrike, USA, Kanada och på andra håll äntligen börjar vidta åtgärder mot smygkapning av regeringar från en satanistisk maffia.

New Military Letter Warning Of Civil War In France Gains Over 220,000 Signatures

Trots att han avskedade en hel massa kanadensiska militära officerare på falska anklagelser, kommer premiärminister Justin Sinclair Castro från Kanada att hamna i fängelse, och det kommer många av hans andra gangsters också att göra.

Crimes Against Humanity Charges Against Justin Trudeau And Others Will Be Heard By The Supreme Court

Maj.-Gen. Dany Fortin no longer leading vaccine campaign pending military investigation

En militärutredning har redan börjat

Nobody Wants To Work: Job Openings Soar To Record High 8.1 Million, Smashing Wall Street Expectations

Den falska Biden-administrationen i USA kollapsar också. Deras försök att köpa popularitet genom att dela ut pengar ledde till rekordet 8,1 miljoner otillsatta jobb (varför jobba om du kan få gratis pengar?). De spenderar också 90 % mer än de tjänar, samlar på rekordhandelsunderskottet och förorsakar hyperinflation.

Pipeline Inspector Calls In To The Alex Jones Show: “It’s 100% A Manufactured Collapse”

Rockefeller-brottsfamiljen bakom det falska Biden-presidentskapet stänger också av gasledningar, saboterar broar och konstruerar livsmedelsbrist etc. allt i ett dömt försök att behålla makten.

High fuel prices and shortages hit trucking industry, as nation critically needs gasoline and goods transported

a man standing in front of a truck: Tommy Forrister poses for a portrait with his fuel tanker truck at a refilling station in Doraville, Ga.

A Dry Pipeline Asks: Who Wants an Electric Car Now?

Vi noterar också att Kina har gjort narr av NASA (Not A Space Agency) genom att meddela en uppenbar CG Mars-landning.

Kanske nästa kunde vara att de visa utomjordingar som landar på Tien An Men-torget.

Som den gamla förbannelsen säger, ”Må du leva i intressanta tider.”Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: