Förra året skulle John F Kennedy Jr ha fyllt 60 år

Detta är en återpublicering då den första ”försvann” på ett märkligt sätt…


John F Kennedy Jr hade det amerikanska folkets kärlek och många såg honom som en framtida president.

2021-05-17
Johanna Mörk

Om han fått leva hade världen kanske sett annorlunda ut

Det är mycket som är mystiskt med John F Kennedy Jr:s död. Framför allt att hans far och farbror mördats, och att han själv dog under mystiska omständigheter bara några decennier senare.

John F Kennedy Jr planerade att ställa upp i presidentvalet som kandidat för
Demokraterna. Hade han gjort det hade han troligtvis stoppat både Obama, Hillary Clinton och Bidens era, och världen hade sett annorlunda ut. Så man förstår att kabalen hade starka incitament att undanröja honom.

Planer på att ställa upp som presidentkandidat

Vid sin död hade John Kennedy Jr planer på att ställa upp i presidentvalet för demokraterna. Dessutom hade han startat den politiska tidskriften George. Det sägs att han hade fått reda på vem som mördade hans pappa, President John F Kennedy, och svor på att han skulle avslöja den sammanslutning, den så kallade kabalan, som stod bakom mordet. Han sa öppet att ”om jag så skall dra med mig regeringar i fallet, skall jag avslöja vem som mördade min far”. En tid senare störtade hans privatplan i havet. I denna video berättar JFKs vän och medgrundaren till George om hans planer på att ställa upp som presidentkandidat för Demokraterna.

”Det är egentligen konstigt att allmänheten har accepterat att JFK:s
död var en olycka.”
Han levde under dödshot

Tidningen George var ett stort hot mot kabalen på ett symboliskt sätt. Det sägs att magasinet döptes efter den person som JFK misstänkte låg bakom mordet på president Kennedy, och när han samlat tillräckligt bevis skulle han publicera bevisen där. Han hade varnats av familjemedlemmar om riskerna, men var fast besluten att få fram sanningen och berätta om det för världen. Ett rykte sa att han nu hade hittat de bevis han behövde och inom kort skulle göra ett avslöjande.

Utan allmänhetens kännedom försökte John F Kennedy Jr få fram bevis för vem som mördade President Kennedy. Han startade det politiska magasinet George och där skulle han avslöja sanningen. Trump och JFK var goda vänner.
John stod mycket nära sin pappa President John F Kennedy och bodde i Vita Huset som barn.

Lyckades de fly?

Det sägs att millitären hade hållit ett öga på John Kennedy Jr och vakat över honom sedan han var liten och man förstod att han nu vari stor fara, liksom hans pappa och farbror varit före honom. Man hade upptäckt att någon hade manipulerat hans privata flygplan, så att nästa gång han flög skulle planet explodera på ett sådant sätt att det skulle verka som om piloten tappat kontrollen över planet vid landning. John Jr fick reda på detta, och hade tid på sig att planera sin egen död, som egentligen var ett försvinnande till ett liv i skyddad identitiet för honom själv, hans fru Carolyn Bessette Kennedy och hennes syster Laureen Bessette.

John F Kennedy var gift med Carolyn Bessette Kennedy

På kvällen den 16 juli 1999 lämnade Kennedys flygplan, en Piper Saratoga, flygplatsen Fairfield i New Jersey för att flyga till Martha’s Vineyardi Massachusetts. Det finns ett rykte som säger att den som befann sig i planet den natten var en marinsoldat, som lämnade planet i fallskärm innan det exploderade.

John F Kennedy Jr:s privatplan var en Piper Saratoga

Den 19 juli meddelade den amerikanska marinen att man hittat kropparna på havsbotten och gav den officiella förklaringen att Kennedy tappat kontrollen över planet då vädret varit dåligt. Den 21 juli kremerades kropparna och redan den 22 juli ströddes askani havet från en av marinens jagare utanför kusten vid Marthas Vineyard med bara de närmaste familjemedlemmarna närvarande. Askan förvarades
i tre ljusblå Tiffany-askar, från Carolyns älskade Tiffany-butik i New York.

Bara några dagar efter kraschen ströddes askan i havet från den amerikanska jagaren USS Briscoe

Vid Presidents Trumps installation, lämnade Melania Trump över en ljusblå Tiffany-box som present till en överraskad Michele Obama. Kanske en signal – Vi vet allt! 

Här berättar Michelle Obama den märkliga gåvan i Ellen DeGeneres TV-show.
Länk till YouTube:

Det är många som hoppas att John Jr, Carolyn och Laureen faktiskt lyckades ta sig iväg och har levt i skyddad identitet i alla dessa år. Det finns en man och en kvinna som ofta står precis framför podiet då Trump hållit sina tal och som skulle kunna var John och Carolyn. Trots att de är utklädda, ser det ut att stämma med tänder, ögon, läppar. Särskilt Carolyns vackra speciella tänder och leende är väldigt likt. 

Härfår Donald Trump sin MAGA-hatt överlämnad av någon som han kallar John.

  • Min vän John, han är snygg, rik och kvinnorna älskar honom, säger Trump.

I mars i år skapades ett Telegram-konto av någon som utger sig för att vara John F Kennedy Jr och för en tid sedan publicerades detta meddelande på kontot:Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: