Dr Fauci bröt troligtvis mot amerikanska bestämmelser och amerikansk lag när han finansierade Wuhan Lab för att fortsätta Coronavirus-projektet som förbjöds i USA 2014

Av Joe Hoft
Publicerad 5 maj 2020 

För en månad sedan rapporterade vi om den kinesiska läkaren Shi Zhengli som var en del av ett team som arbetade med ett coronavirusprojekt tillsammans med en amerikanska läkare år 2014 innan det stängdes av DHS (Department of Homeland Security) för att det var för riskabelt. Efter att det amerikanska forskningsprojektet stängdes fortsatte Dr Shi sin coronavirusforskning i Wuhan, Kina.

Shi föddes i maj 1964 i Xixia län, Henan, Kina. Hon fick sin examen vid Wuhan University år 1987. Hon fick sin magisterexamen från Wuhan Institute of Virolgy, Chinese Academy of Science (CAS) år 1990 och hon fick sin Ph.D från Montpellier University i Frankrike år 2000.

År 2014 ledde hon ett forskningsprojekt gällande fladdermus-coronavirus. Specifikt experiment som involverade både SARS och fladdermus-coronavirus. Detta projekt startade som ett samarbetsprojekt mellan University of North Carolina och Wuhan Institute of Virology, med Ralph S. Baric som den ledande forskaren.

År 2014, stoppades det av USA som bekostade projektet av regeringens moratorium gällande riskfyllda virologiska studier som innefattade riskfyllda studier av influensa, MERS & SARS virusar. Projektet togs sedan över av den kinesiska regeringen och flyttade till Wuhan, Kina. Aktivt arbete med projektet fortsatte till slutet av 2019.

Läkaren Shi Zhengli från Kina var en del av ett team, inklusive doktor Ralph S. Baric från North Carolina, som publicerade en artikel i en upplaga av Nature Medicine år 2015.

I artikeln diskuterade de coronavirus från fladdermöss vilka visade potential för mänskligt framträdande. Artikeln publicerades 2015.

Denna rapport publicerades strax efter att deras projekt finansierades av US Department of Health and Human Services (HHS).

HHS skickade under 2014 ett brev till University of North Carolina i Chapel Hill där de meddelade att de skulle återfinansiera programmet.

Dr. Ralph S. Baric identifierades i brevet.

Efter att arbetet stoppats i USA gick kineserna vidare med projektet och drev forskning och utveckling i Wuhan vid Wuhan Virology Center. Från Shi Zhenglis artiklar och CV framgår det tydligt att de framgångsrikt isolerade coronaviruset i laboratoriet och aktivt experimenterade med överföringen av arter till arter.

Det är också viktigt att notera, att vi under 2017 hade en solid underrättelsetjänst om att ett viralt läckage i ett högsäkert kinesiskt virologiskt FoU-centrum, resulterade i att SARS-viruset kom ut och dödade människor.

Denna information ger en grund som strider mot teorin om att COVID-19 är en variant som bara magiskt muterades i en fladdermus i naturen och sedan hoppade till en människa när de åt en utsökt bunke med fladdermus-soppa.

Vi rapporterade sedan att Wuhan Institute of Virology i Wuhan, Hubei-provinsen i Kina anställde individer i november 2019 för en ekologisk studie av fladdermusmigration och virusöverföring.

Vi vet nu från Dr Shis CV och artiklar att hon fortfarande arbetade med coronaviruset vid den här tiden.

Via Yaacov Apelbaum .

Nu kan vi rapportera att ledaren för den amerikanska arbetsgruppen som övervakade landets svar på Kinas coronavirus var Dr. Tony Fauci, den som finansierade Wuhan-fladdermusvirusarbetet och höll det vid liv.

Om dessa forskningsprojekt förbjöds i USA, var det då lagligt och lämpligt för Dr. Fauci och NIAID att använda skattebetalarnas dollar för att fortsätta att finansiera forskningen i Wuhan, Kina?

Ska doktor Fauci någonsin förklara sin intressekonflikt?

Kringgick Dr. Fauci amerikansk lag för att finansiera dessa farliga projekt i Kina?

Ska mannen som ansvarar för den bristfälliga amerikanska politiken behandla och behärska Kina-viruset, när han inte har varit uppriktig med sina kopplingar till Wuhan-forskningsprojekten?

The Times of Israel rapporterade:

I oktober 2014 hade den amerikanska regeringen lagt ett federalt moratorium för ”vinst-genom-funktion” (GOF)-forskning – förändring av naturliga patogener för att göra dem mer dödliga och smittsamma – som ett resultat av en ökande rädsla för en eventuell pandemi förorsakad av oavsiktlig eller tillfällig frisättning av dessa genetiskt modifierade monsterbakterier.

Detta berodde delvis på laboratorieolyckor vid US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) i juli 2014 som väckte frågor om biosäkerheten vid amerikanska laboratorier med högrisk laboratorier…

… En intern CDC-rapport beskrev hur forskare misslyckats med att följa korrekta procedurer för att säkerställa att prover inaktiverades innan de lämnade laboratoriet och fann också ”flera andra problem” med driftsförfaranden i mjältbrandslaboratoriet.

Som sådan, i oktober 2014, på grund av folkhälsoproblem, förbjöd den amerikanska regeringen all federal finansiering för ansträngningar att beväpna tre virus – influensa, Mellanöstern respiratoriskt syndrom (MERS) och svår akut respiratoriskt syndrom (SARS).

Med tanke på ett moratoriumet i USA outsourcade Dr. Anthony Fauci – chefen för National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID) och för närvarande den ledande läkaren gällande US Coronavirus Task Force 2015 GOF-forskningen som outsourcades till Kinas Wuhan-laboratorium och licensierade laboratoriet för att fortsätta att få federal finansiering.

Wuhan-labbet befinner sig nu i centrum för en noggrann granskning, för att möjligen ha släppt SARS-CoV-2 coronaviruset och förorsakat den globala Covid-19-pandemin.

Vad mer har Dr Fauci i sitt förflutna som han inte har avslöjat för den amerikanska allmänheten?

BOOM! Senator Rand Paul: ”Dr. Fauci kan vara skyldig för hela pandemin”

14 Maj 2021
https://humansarefree.com/2021/05/rand-paul-fauci-culpable-for-pandemic.html

På tisdagen höll senatens hälso-, utbildnings-, arbets- och pensionsutskott en utfrågning om ansträngningarna för att bekämpa COVID-19.

Senator Rand Paul (R-KY) rev isär Dr. Fauci gällande finansieringen av Wuhan-laboratoriet i Wuhan, Kina.

senator rand paul 'dr. fauci could be culpable for the entire pandemic'

I maj 2020 rapporterade detta till TGP: Ledaren för den amerikanska arbetsgruppen som övervakade landets svar på Kinas coronavirus, Dr. Tony Fauci, var den som finansierade Wuhan-fladdermusvirusarbetet och höll det vid liv.

Sedan maj 2020 har The Gateway Pundit rapporterat om Dr. Anthony Faucis troligen olagliga finansiering av coronavirusprojekt vid Wuhan Virology Center.

Det är tydligt att de framgångsrikt isolerade coronaviruset i laboratoriet och aktivt experimenterade med överföringen av arter till arter.

Läs också: Dr. Fauci finansierade Wuhan-anläggningar medan kinesisk militär diskuterade beväpnandet av coronaviruset.

Rand Paul konfronterade Fauci på tisdagen: ”Dr. Fauci, stöder du fortfarande finansieringen av NIH-finansiering till labbet i Wuhan?”

En arrogant Fauci bollade tillbaka mot lagstiftaren från Kentucky: ”Senator Paul, med all respekt, är du helt och fullständigt inkorrekt vad gäller NIH som aldrig har finansierat varken då eller nu, vinstforskningen vid Wuhan-institutet.”

På tisdagskvällen svarade senator Rand Paul i Rob Schmitts ”Tonight” på Dr Faucis uttalanden från dagens utfrågning.

Senator Paul anklagade med rätta doktor Fauci för att vara oärlig medan han förhördes under ed.

På torsdag morgon tog senator Paul saker ett steg längre och anklagade doktor Tony Fauci för att vara potentiellt skyldig för hela pandemin!

WOW!

Senator Paul:

”Det är ännu värre än vad du påpekade. Personen som de anställde för att undersöka laboratoriet ur WHO-perspektiv är killen som gav pengarna. Så NIH gav pengarna till EcoHealth.

”Chefen för EcoHealth – de fick honom att undersöka om Wuhan hade gjort något olämpligt i deras laboratorium. Men om de sedan var det, skulle han då inte vara skyldig? Har han inte ett eget intresse av att släta över saker?

”Jag säger inte att han täckte över saker, men du skulle inte utse någon som befinner sig i raden av försörjningskedjan för att ge dem pengar. I slutändan är det här obehagligheten. Jag vet inte om det kom från labbet. Men vem kan vara skyldig? Dr Fauci kan vara skyldig för hela pandemin! ”

En rykande pistol? Var Kinas militär helt medveten om COVID-19 i november 2019?

Av Joe Hoft
Publicerad 21 april 2021 

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/exclusive-smoking-gun-chinas-military-fully-aware-covid-19-november-2019/

Nya bevis tyder på att Kinas militär kan ha varit medveten om COVID-19-viruset redan i november 2019.

Vi rapporterade igår om att Kina har ett omfattande forskningsnätverk som stöder biologisk krigföring:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/chinese-communist-party-extensive-research-network-supporting-biowarfare/

I artikeln ovan noterade vi att Dr. Ningyi Jin är en virolog men han är också en högre militär officer i Folkets befrielsearmé:

Ningyi Jin är medlem i Chinese Academy of Medical Sciences. Han beskrivs som en virolog som studerar zoonotiska sjukdomar. Han är infödd i Jilin-provinsen med koreansk nationalitet och är medlem i Kinas kommunistiska parti. Han är också senior officer i Kinas Befrielsearmé.

Idag identifierade Lawrence Sellin ett dokument som indikerar på att Kinas militär kan ha varit fullt medveten om COVID-19 i november 2019:

Varje dag kommer vi närmare sanningen när vi avslöjar mer och mer information om Kina coronaviruset.


Tidigare publicerat:

Anthony Faucis NIAID beviljade 3,7 miljoner i bidrag till Wuhan Lab vid tiden för Corona-utbrottet


 

Nytryck av Corona-PLANdemin ute nu! Beställ din bok!

Nu har de första 100 exemplaren av nytrycket av boken Corona-PLANdemin kommit. Beställ härKategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: