Simon Parkes 9-5-2021: Värdet av att återta världen och vår jord

Hej allihopa!

Det här är en snabb uppdatering om allt. Det är mycket som pågår, det finns mycket detaljer om vad som pågår.

Trump's new favorite general - POLITICOGeneral Milley fann det mycket svårt att fysiskt stå nära president Trump. Han kände sig alltid så tafatt när han stod där nära president Trump. Tafatt är det bästa ordet för att förklara det. Och ni som har ett gott minne kommer ihåg när Trump och några av hans förband vandrade iväg mot kyrkan där oroligheterna hade ägt rum och Trump hade ett fotograferingstillfälle på trappan till kyrkan, och Milley deltog i det. Milley uttryckte en allmän ursäkt genom att säga att han kände att det var fel att delta med president Trump i detta. Nu är det så, att en general inom marinen kan aldrig be om ursäkt för att stå bredvid sitt befäl. Jag tror att vi börjar se sprickor uppstå i punkterna när Milley var befäl. Så han var en rätt så ansvarig person. Ett av sätten var när de försökte säga att Vita hattarna försökte ta med sig någon runt, men för några veckor sedan hade de en omröstning bland cheferna bland viceamiralerna för att se ifall de ville att president Trump skulle bli deras överbefälhavare eller inte. Valet genomfördes, och av den information jag har fått, var det omkring 20 % som inte ville att Trump skulle återvända och 80 % ville det. Alltså var det 20 % inom Pentagon som inte ville ha Trump medan 80 % ville. Det var ett bindande val och för de flesta var det det, men för general Milley tror jag att det var ett för stort steg. Det var för svårt. Det måste komma upp till ytan. De större hindren för att president Trump skulle återvända kunde vara i form av att vara chef för staben. Det var inget stödjande, det kunde t om vara fullständigt omöjligt att arrangera någon form av comeback, ifall att man hade ordföranden emot sig.

Av vad jag förstår, faller det alltid på marinen, för marinen arbetar bakom kulisserna, men endast om de hade stor majoritet av understöd från de övriga viceamiralerna. Det fanns ett annat möte där general Milley blev topprasande arg över att man ens tog upp och diskuterade Trumps återvändo den 4 juli. En hel del av den övriga staben försökte gå vidare och driva det framåt men de förutsåg det. Och jag tror, av vad man har berättat för mig, att både Milley och generalen för National Guard arresterades. Det här är intressant, att chefen för National Guard också var en anti-Trump. Detta är mycket intressant, de ersattes båda två av Trump-lojala, för att de båda erkände att Trump vann valet och därför är han samvetsgrant deras befälhavare, och inte för att de är trumpanhängare. De visste att Trump hade vunnit valet 2020, att han var den officiella vinnaren. Han vann valet. Därför är deras samvetsgranna överbefälhavare, inte för att de är trumpanhängare. Han är den officiella vinnaren så det de gör är att de ratifierar en sanning. Så vilka är konsekvenserna?

I termer av ett grepp om varje Pentagon-åtgärd frigör det absolut Pentagon att besluta om vad de vill. Även om man har en kommitté, låt oss säga att den består av 10 och en av dem är ganska besvärlig och de övriga nio är OK. Med tiden kommer dessa nio att vinna och man tvingar båten igenom. Men det som kan hända, är att chefen kan bara stå upp och säga, jag gör inte det här och går ut. Effekten av det mötet blir att pausa det, men om du tittar på Scotus, vad Roberts gör där, är att han säger att han inte ens tänker debattera saken. Så även om en person är utröstad använder de sig av en procedurhandling för att förhindra att ett ämne tas upp för diskussion eller förs fram. Så de avlägsnade dessa blockerande krafter i Pentagon.

Mount Rushmore - Wikipedia

Det ska bli intressant att se hur det utvecklar sig. Huruvida Trump återvänder nu den 4 juli, jag vet inte om det stämmer, har ingen information om detta, men det är intressant att Milley blev  arg och det är också intressant, vem det nu är som spelar Biden vid den tiden, vilken skådespelare det är. Låt oss säga, de människor som står bakom Biden och blir medvetna om de sociala medierna, att Trump var planerad att återvända den 4 juli vid Mount Rushmore (bilden). Nu igen vet jag inte om detta är sant eller inte, men de människor som står bakom Biden, trodde att det var sant. Rushmore är en nationalpark och den kontrolleras av den federala regeringen. Det Bidens hanterare gjorde var att de godkände, den som spelar Biden, att annulera fyrverkeriet kring Rushmore eftersom de inte ville se Marine One flyga inför detta historiska monument och alla dessa fyrverkerier exploderande bakom det.

Trump decries efforts to 'wipe out' U.S. history and 'defame heroes' in Mount  Rushmore speech | The Japan Times

Här är något som är verkligen intressant, och naturligtvis skriver inte MSM-medierna om det, men tyvärr förstår dessa 70 udda procent av världens befolkning vem som är desperat, inte vaken och desperat omedveten, de kan lägga ihop 2 + 2. Man kunde säga att om Biden vore den legitima presidenten kunde han säga, ja, ingen annan kan använda sig av US Marine One, och eftersom jag är president så kommer ingen tillbaka. Det faktum att Biden även kunde tänka sig att inhibera Marine One eller tänka sig att att dra dem tillbaka, kunde han stoppa fyrverkerierna. Det berätta för oss en hel del om den attityd, oavsett om man inte kunde göra det, så är det bara en tänkesätt som pågår.

The 7 Weirdest White House Security Breaches

Nu känner vi till sedan veckor tillbaka att det har förekommit konstiga händelser i Vita huset. Nu gick stänglena upp och har tagits bort. Lyset har släckts och jag kan kategoriskt säga att Vita huset har använts som ett temporärt fängelse. Där finns ett antal individer som har hållits i förvar. Kommer du ihåg dessa 3-4 helikoptrar som landade och hans svarta mustangläkare, en av de patrioter som slog läger hela natten. Jag vet inte hur de gjorde det, men de filmade det när dessa helikoptrar anlände och det såg ut som att en hel del människor kom från pressen. Hur är det med dessa människor som är jurister, hur var det med dessa människor som skulle filma dessa tribunaler eller rättegångar och domstolsmarskalker. Tänk nu på att, för jag känner till, att man har fört in vittnen till Vita huset för att identifiera människor och för att ge sin egen personliga redogörelse över vad de såg, inte i tredje hand, vad de såg, utan vad som hände med dem, vad man gjorde mot dem, och för att peka ut förövarna. Vad som har skett i Vita huset. Det har varit något av skämt om att dessa dåliga killar använder sig av Vita huset som en domstol eftersom det ligger i District of Columbia. Det utgör inte en del av USA, så de kan hålla militära domstolar i Vita huset för det befinner sig inte på amerikansk mark. Det är ganska långt att ta sig till Guantanamo Bay, Gitmo, så det är mycket enklare att ha denna Washington elit och sätta in dem i Vita huset eftersom det inte är amerikansk mark, och därför kan man där säga och göra saker som man inte kunde göra mot en amerikansk medborgare på amerikansk mark. Vita huset är absolut en rättssal, inte en civil domstol utan en militär domstol och man känner till att vittnen har kommit och gått in för att vittna, identifierat människor, gett bevis som gör att man kan eller inte kan åtala människor. Det finns ett ganska brett utbud av människor som måste förklara sina handlingar under de senaste åren särskilt.

Trump Campaign Distances Itself From Lawyer Sidney Powell

Sidney Powell (bilden) är som ni minns en militär domare, hon är utbildad för det. Jag sade för flera månader sedan, redan i januari eller december, att det var varför Sidney Powell försiktigt släpptes ut ur Trump-team, och naturligtvis, har 90 % av människorna slutat eller så trivs de inte, de har råkat i gräl eller så har de argumenterat bla, bla, bla… Men det var nonsens, för Powell fick säkert ett skrivbord i Vita huset när Trump fanns där. Men faktum är, man inte kan förena en militär- med en civil administration. Man kan inte göra det. Det var orsaken till att Sidney Powell har slutat och hon ska jobba med militära tribunaler ur en militär ståndpunkt. Hon är inte civil. Så det var därför hon slutade och det blev ett stort, huh, hon var inte på Trumps teams sida, de måste distansera henne. Hon är en mycket begåvad kvinna, mycket kapabel, och hon gör ett mycket bra jobb av vad jag har förstått. Så vad visar detta.

Intel: "Creating the New QFS Economic System" by Ron Giles - 4.15.19

Med anledning av QFS så pratar vi inte tillräckligt om detta. Ni vet att jag har undertecknat ett icke kringgående, du vet, en icke avslöjande överenskommelse och det kan finns vissa saker som jag inte kan nämna och vissa saker som jag inte kan tala om. Detta QFS, ifall det kan genomföras så är det en världsförändring, det är en revolutionär förändring eftersom vi kan beröva dessa mycket elaka människor, deras möjlighet till att smörja maskinen. Jag vill att du klarar av en bra historia, sann historia, inte i tredje hand, eller ur en bok eller dröm. Det hände mig, det är viktigt för det hjälper till med förståelsen för QFS och banksystemet. Om jag går ut här på gatan och stoppar 100 vanliga människor och jag frågar dem om de känner till vad QFS är. Då skulle jag tro att det är bara en person kom känner till vad jag pratar om.

eBay and Adevinta offer to sell UK classifieds sites to win approval for  merger | Financial Times

Jag skulle en dag köpa kattmat på Ebay och den där förbannade sidan ville inte ta mitt kort och jag tänkte, vem är det som blockerar mig den här gången. Jag ringde upp min bank och berättade vad som hände och bad dem se om de försökte blockera mitt kort. Så de kollade upp det. Nej, det är ingenting, inget problem. Vi vet inte vad det är för problem, kanske en glidning på Ebay, och låt det ta 10 minuter. Och jag tror att jag försökte och försökte, så jag sade, tror du att det har någonting att göra med QFS? Jag har hört att det ska påbörjas. Och den här personen jag pratade med, en kvinna, hon sade NEJ, NEJ, NEJ. Då berättade jag för henne att jag tar hennes NEJ som ett nej. Det här var intressant. Det här är en person vars jobb är att sitta på andra sidan i telefonen och öppna andra människor kontokort eller kontrollera. Hon visste ändå allt om QFS och hon ogilla det. Orsaken till varför hon inte gillade det, är att QFS inte är ett bankinstrument. Med andra ord är det ingenting som bankerna har fantiserat ihop för att tömma dig på pengar, från sådana som du och jag eller affärer. Det är inte ytterligare ett verktyg i deras rustning för att ta bort pengar från vanliga hårt arbetande människor, för att sedan sticka upp 12:e våningen på ett kontor och göra miljonärer till multi-miljonärer. Så de gillar inte detta QFS.

Men vad jag tyckte var rätt så intressant var att om jag går på trottoaren, skulle jag bli lycklig om jag hittade en på 1000 som vet vad QFS är. Här finns människor som inte har 1 miljon pund, dessa ordinära människor som arbetar via sina telefoner. De vet nog vad deras chefer tänker, men de är mycket okunniga vad gäller QFS. Det är ganska intressant, för de känner ju till vad som är på gång och de gillar inte det. Det som är ledsamt är att de flesta människor inte känner till vad som är på gång. Det som kommer, är en omfattande andel välbärgade människor som bokstavligt talat överöser dem med pengar från en aktiemarknad och investerar det i guld eller fastigheter. De avser inte vad du avser med fastigheter på huvudgatan, utan jag pratar nu här om stora herrgårdar. Över hela världen kan du ta dig besväret och ser att antalet superdyra fastigheter försvinner bara över natten, bara för att folk inser att deras pengar inte är säkra och därför kan de investera i tegelstenar, murbruk och guld.

Handla kryptovaluta › Här kan du spekulera på kryptovalutor 2021

En hel del människor rullar nu ut kryptovalutor, notera att chefen för Bank of England kanske har gjort uttalanden som t ex, om du är beredd att förlora allting i krypto, bitcoin eller alla dessa elektroniska pengar så är det OK, spela spelet. Du måste vara beredd att förlora allt. Det här är en andra varning nu. Så när människor frågar mig om vad jag vet om kryptovalutor, så säger jag att det förmodligen är bra för senare tider. Jag har alltid varit betänksam när någon varit väldig vänlig och jag har lyssnat nu under 11 års tid, men jag har aldrig blivit entusiastisk över kryprovalutor under det ordinarie banksystemet. Jag har alltid varit misstänksam. Javisst, det finns människor som har kommit och köpt för 100 spänn och skrattat, men de skrattar bara om de säljer av nu och förtjänar på det. Lycka till! Så väldigt många stormrika människor spelar med i spelet och förtjänar, så varför skulle vanliga människor inte också göra det.

Det tar oss vidare till QFS och hur vanliga människor skulle förtjäna på det. För länge har dessa giriga människor på planeten, dessa elaka människor, skrikiga människor, våldsamma människor, obehagliga människor, påstridiga människor, dessa har alltid fått vad de vill ha eftersom systemet har belönat dem. Och de goda, tysta, vänliga och spirituella människorna fick väldigt lite. Det är för att vi har uppmuntrats till att den som skriker högst får det mesta. Det är vad vi har uppmuntrats till. Men nu håller vi på och förflyttar oss bort från dem.

Hundgodis Lamb Cube 400 g FourFriends - Hööks

Tänk dig att du har en hund, vilket jag vet att många av er har. Den har ett dåligt beteende och du talar om det för den, men har den ett bra beteende då ger du den förmodligen hundgodis. Du premierar ett bra beteende, så det som här har hänt är att ett dåligt beteende har premierats. Se på små barn hur man premierar dem och de tävlar med det och kopierar det. Så låt oss nu börja med att se vad som händer när vi premierar bra beteende, där spirituellts beteende eller bra beteende betjänar andra och det premieras. Det skulle bli väldigt intressant. För många människor är det ingenting naturligt eller naturligt spirituellt, men om de kände till att de kunde bli belönade för att uppföra sig bra, då skulle det bli för dig och mig att överväga fel orsak, men de utbildas och modelleras ändå och visar hur man beter sig och de kommer att belönas för QFS gör det.

Jag vet att det finns fortfarande tonvis av människor som inte förstår eller är helt 100 på vad detta QFS är och hur dess känsla påverkar oss, våra liv, och världen.

Förvänta dig inte att president Trump kommer tillbaka innan QFS är fast inbäddat i vår värld. Man kommer dit, vi är inte där ännu. Du förstår, QFS är det speciella programmet som uppfanns redan i början av 1960-talet och det kostade president Kennedy livet, 9/11, tidens lyckligare killar, den gången de trefalt lyckligare Vita hattarna. Så vad vi hoppas på är inga skatter, vi ser ett slut på inkomstskatter. Om du är egenföretagare eller anställd och om de håller sina ord från 1960-talet är planen att vi inte behöver betala inkomstskatter. Här i Storbritannien är det 24-25 % så det skulle betyda en inkomstförhöjning med 24-25 %. Föreställ dig vad det skulle göra för britterna, att du skulle få 1/4 del mer i din plånbok varje vecka eller månad. Detsamma är när man inte betalar skatter så behöver arbetsgivaren inte ge dig en löneökning, det vore ju trevligt om de gjorde så, men de behöver inte det för effekten syns på ditt kontokort. Detta är en del av den spirituella mänskliga aspekten av QFS. När vi talar om Tier5 vilket är allmänt hur allmänheten får fördelar av detta, men det är ännu inte klart. Det får vi vänta på. Men vad som är klart, är att det kommer en massiv förändring för att belöna bra människor och i grund och botten flöda jorden med spirituella mänskliga projekt som kommer att revolutionera leveranser av tjänster, hur vi behandlar varandra, och i grund och botten tvingar de stora företagen eller bolagen att förändra sig eller att dö. Med det menar jag, om man t ex driver en kultur och du upptäcker plötsligt att du är ur spel, eftersom världen rör sig genom generationen av förändringar som riktas mot projekt som är andliga och medkännande för mänskligt slag.

Om du då driver ett multinationellt företag som under tiotals år har behandlat människor som slavar och lurat dem, och nu förändras atmosfären och omgivningarna, då måste du också förändra dig för att överleva, snarare än att du kör en TV-annons eller håller tal i parlamentet. Bästa sättet att göra det är att rikta miljoner, miljoner, miljoner dollar eller pund på vad det någonsin kunde vara, jag skulle kalla det en ny inteckning.

På ett visst område och genom den dynamiska injiceringen av cache kommer du faktiskt att ändra orsaken till historien. Nu är det här stora ord och det låter stort men det är vad som är på gång. Säg inte att det är lätt och kostar presidenten hans liv, det kostar mycket, och det är därför som det är så plågsamt för de Vita hattarna förväntar sig till fullo att de elaka människorna kommer att stoppa det, och det stannar vid ingenting och förhindrar detta om de kan. De goda nyheterna är att de inte gör det. När människor säger att det finns ett krig, så kan jag verkligen förstå vad de menar. Det kryper i mig när någon säger till mig att det var ett, för för många människor ser det inte ut så. Om du sitter på en topposition så gissar jag, att kriget är ett, för du har tillgång till alla fakta och du ser vad som pågår. Men de flesta av oss ser det inte, och då kan det vara mycket svårt att acceptera att världen som ett för du ser så mycket dåligt. Men till sist vill jag ta upp ett ämne som många människor inte vill beröra. Det är bra och då tänker jag på anslutande medvetande. Vi måste förbereda oss på att gå dit andra inte vill tala om.

Amazon.com: Monopoly Classic Game: Toys & Games

Varför har militären inte klivit in och gjort något. Varför sker detta?  Jag ska här informera om något intressant jag fick av en vän. Hans far uppfann ett spel, talade om det och så uppfann han det relevanta brädspelet. Han sade till företaget John Waddington’s speltillverkare, människor som tillverkar Monopol och sade att jag vill att det här blir tillgängligt för alla, så kan ni vara vänliga och göra en kostnads-beräkning, och så billigt som möjligt. De argumenterade för ett argument och de  argumenterade, men hej, det var ju hans uppfinning och hans spel och de visste att de skulle förtjäna tonvis med pengar på det. OK, bra, vi ska tillverka det men det kommer inte att fungera, men han var övertygad om att det skulle fungera. Det kan säljas till bottenpris. Från hyllan gick det ett hemskt flyt och han var förkrossad och han sade till Waddington’s, jag vet inte vad som gick fel. Vi får tänka om, – det här hände på 1930-talet. Vi tar det dubbla priset. Ja, det dubbla priset! Dubbel så mycket som när de flög från hyllorna, och det här var på 30-talet, och då var konceptet: Om det är så här dyrt så måste det vara bra!

Om jag nu skulle ge ut böcker gratis skulle alla ta en bok för att den är gratis. Men skulle de läsa den, troligtvis inte, för de fick inte någon energi av den, men om jag låter nån betala för boken, då skulle de troligtvis läsa den för man hade ju betalat för den. Den är värt mina pengar.

hästar, kavalleri, soldat, tygla, vik, hästen, kavallerist, enhetlig,  kriget, armén, hästens huvud | Pikist

Så om alla dessa problem speciellt i Amerika, men runt omkring i världen. Om sju kavallerier galopperade in och sade, oroa er inte grabbar vi kommer att göra allt för er, de skulle ställa allt tillrätta och säga att nu är allt klart och så skulle de rida iväg igen. Hur mycket emotionell energi kostade det för det amerikanska folket? Skulle de då sitta och luta sig tillbaka och låta alla dessa dåliga människor komma tillbaka till sina positioner av makt under en tidsperiod? Förmodligen. Så även om det inte är ett angenämt ämne, vill de Vita hattarna att allmänheten ska uppleva vad som sker när elaka satanistiska människor tar över kontrollen av landet. De gör så eftersom dess invånare var för upptagna med att bli involverade i lokala klubbar eller lokala skolstyrelser eller kommunpolitiker eller något liknande. Vi var för upptagna med att betala våra lån, amorteringar och räntor. Vi hade tid för att gå till kyrkan, men för upptagna för att göra något annat.

Så vad som hände, var att dessa elaka människor kom in och tog dessa positioner och de har även avslöjat sig i MSM-media. Några är guvernörer som vi kan fundera på. Istället för att avlägsna dem, så vad gör andra människor då, de rycker på axlarna och säger, ja ja, vi vet. Vad kan vi göra åt det. Men under många års tid blev dessa elaka människor förankrade och skapade vad vi har idag i USA. Så jag tror, att vad de Vita hattarna gör och säger är, innan vi kommer in och gör vad de i slutändan måste göra, vill vi ha en allmänhet att leva och uppleva hur det faktiskt är när man låter dessa människor styra vårt land. Så jag tänker mig den människa som betalade det dubbla priset för det där brädspelet på 30-talet. De var mycket stolta över det och tog det stolt till sina barn. Sedan spelade de det en söndag och lade det tillbaka försiktigt för de hade ju betalat så mycket för spelet. Lade det tillbaka på hyllan och sedan kom vänner och tittade på det och de tog det på samma sätt. Människor måste vara stolta över sin konstitution i Amerika, de behöver vara stolta över vad de har kämpat för, vad de har återfått. Tyvärr, saknas detta, eller har saknats på många olika områden inom USA. Så jag tror, att det som de Vita hattarna vill göra, är att göra människorna stolta igen. Ja, tro på Gud och på värdet av en Gud. Här menar jag inte Bibeln utan om det goda jämfört med djävulen. Det här är inte en kamp mellan ett politisk parti utan det är en kamp mellan det goda och det onda. Och om en person, av vilken åsikt som helst, måste kämpa och satsa mycket för att erhålla något, då är man inte så benägen på att ge upp så lätt.

Så går OS-uttagningarna till - Sveriges Olympiska Kommitté

Om du spenderar månader på att träna för att bli en världsmästare i simning och du deltar i de olympiska spelen och du simmar ditt allra bästa och vinner guldmedaljen och efter fyra år igen, och det är igen dags för världsmästarskapen i simning. Om du då säger, jag måste inte göra så mycket, jag måste köra två eller tre träningspass i veckan, det är enkelt, det klarar jag. Då kommer du att förlora och dessa medaljer går dig förbi. Men om du är flitig och arbetar hårt och tränar effektivt och skyddar det du ska återfå. Jag tror att det är det som sker idag i USA, det amerikanska folket upplever hur det ser ut när man släpper ratten för ett land. Säger man att det var rätt eller fel. Jag tror att det är det man tänker sig bakom det hela, och om det är korrekt, och om amerikanarna lägger in ett hårt arbete, kommer den ansträngningen och man återtar landet för det har varit en sådan kamp. Det är osannolikt att de är lätta, att de låter dessa elaka människor någonsin ta kontrollen över det.

Pin på Barn

Jag vill att sanningen kommer ut, det handlar om handel med barn, det riktiga ordet är pedofili, men vi tillåts inte att säga det, utan vi kallar det för barnhandel. Jag är väldigt tvär när det gäller detta begrepp med barnhandel. Det är som ett gammalt tennkar. Det är som en väloljad operation och jag vill verkligen att den här sanningen kommer ut. Jag vill att sanningen kommer ut angående pedofili och vilka som är inblandade.

UFO Story | Roswell, NM

De vet, de som har följt mig från början, att jag egentligen vill avslöja allt om Roswell, passionerat vill jag, om andra utomjordingar och tech utrustningar som regeringar världen över har känt till, men jag vill också att saker som pedofili ska komma ut, för det är här som roten till allt ligger, mänsklighetens uppbyggnad. Jag tror att den mänskliga rasen är redo för att få reda på sanningen, man ska inte undangömma någonting. Låt allmänheten få se. Några kommer att kollapsa och falla i gråt, men det är upp till dem.

De elaka människorna bestämde vad du och jag skulle känna till. Jag har sagt så många gånger till er, titta på BBC eller CNN eller youtube. Alla dessa berättar vad du behöver veta om det ena eller det andra. De visar hur arroganta de är, men de besluter verkligen vad du behöver veta. Har någon frågat dig vad du egentligen vill känna till? Nej. De bestämmer vad du ska veta, för allt du behöver veta finns i dessa tre meningar. Denna arrogans genomsyrar varje företag, regering, tech, och mycket av det behöver stjälpas omkull. Och det kan inte stjälpas omkull med mindre än att landets befolkning och världens befolkning utmanar och vägrar att acceptera det utan kämpar emot det. Vilken metod man än kan använda sig av så är den bra. Människor måste kämpa för en värdefull juvel av sanning och frihet, varför man aldrig någonsin får släppa den.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: