Vatikanens hälsokonferens tar pengar från Moderna, delar sedan ut pris och visar upp sin VD

Featured Image

10 maj 2021
Av Dorothy Cummings McLean
https://www.lifesitenews.com/news/vatican-health-conference-takes-money-from-moderna-then-awards-and-showcases-its-ceo

Heliga stolen tillkännagav utdelning av ett påvligt pris till VD för ett läkemedelsföretag som gör abort-förpestade experimentella coronavirusvacciner vid en hälsokonferens som Vatikanen arrangerar som företaget hjälpte till att finansiera.

stephane bancel (@sbancel) | TwitterStéphane Bancel, (bilden) VD för Moderna, tilldelades ett påvligt hjältepris som ett erkännande för sin framgång med att övertyga företaget att fokusera sin energi på att utveckla ett vaccin mot COVID-19-coronavirus.

I online-sändningen den 6 maj vid ”Femte internationella Vatikankonferensen [hälso] -konferensen var Bancel också föremål för en mjuk intervju eller” konversation ”med Dr. Max Gomez, en medicinsk journalist som också sitter i styrelsen för co-hosting CURA-Foundation. Bancel berättade för Gomez om mRNA-tekniken och avslöjade att Moderna redan har producerat en ”booster” för att hantera nya varianter av COVID-19-vaccinet när de uppstår.

Samtidigt listas Moderna som en ”Key Gold” -supportör eller garant för Vatikankonferensen.

De experimentella coronavirus-mRNA-injektionerna, inklusive de som produceras av Moderna, har kopplats till ögonsjukdomar inklusive blindhet, död, milda till svåra skador, reproduktionsstörning och allergiska reaktioner.

New Evangelisation, Globalisation, and African Cultures

Gianfranco Ravasi - WikipediaThe Pontifical Council for Culture, som leds av kardinal Gianfranco Ravasi, (bilden) och CURA-hälsofonden presenterar för närvarande sin onlinekonferens, som i år har titeln ”Exploring the Mind, Body and Soul.” De förinspelade onlinekonversationerna som utgör konferensen presenteras i ett tredagarsformat under en tre dagars period, 6 maj till 8 maj.

Presentationerna den 6 maj involverade samtal med och mjuka intervjuer med chefer från andra läkemedels- och bioteknikföretag: Dr. Albert Bourla, ordförande och VD för Pfizer, som producerar abortpiller; Dr. Robert J. Hariri, ordförande och VD för Celularity och Dr. Andrew Pecora, Celularity’s Director; Dr. Henry Ji, ordförande, VD och koncernchef för Sorrento Therapeutics; Stéphane Bancel, VD för Moderna; och Dr Samarth Kulkarni, VD för CRISPR Therapeutics.

Samtidigt inkluderar läkemedels- och bioteknikföretag som är kända för att ha finansierat evenemanget Celularity, Sorrento Therapeutics, Moderna, CRISPR Therapeutics, Amicus Therapeutics och United Therapeutics.

En annan intressant bidragsgivare och deltagare i Vatikankonferensen är Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (“Key Copper”). Äldste Dale G. Renlund, som betecknas som tillhörande ”De tolv apostlarnas kvorum, kyrkan av Jesus Kristus av de sista dagars heliga”, deltog i ett antal korta interreligiösa samtal två dagar i rad och föreföll på skärmen med rabbin Elie Abadie, Shaykh Asim Yusuf och ibland kardinal Ravasi för att diskutera sådana ämnen som ett ansvarsfullt beteende under pandemin, religiösa traditioner kring mat och vikten av dialog.

LifeSiteNews kontaktade konferensens presskontor för ett uttalande om möjliga intressekonflikter men fick inget svar.

Konferensen presenterade Chelsea Clinton, Anthony Fauci och förespråkare för abort, HBTQ och befolkningskontroll

Utvald bild

Vatikanens hälsokonferens gav också Chelsea Clinton en plattform för att klaga på att sociala medieföretag behöver göra mer för att censurera tal som är kritiska för vacciner.

”Jag personligen tror mycket starkt att det måste finnas mer intensiv och avsiktlig och samordnad global reglering av innehållet på sociala medieplattformar”, sa hon.

Clinton är vice president för Clinton Foundation och dotter till före detta president Bill Clinton och tidigare utrikesminister Hillary Clinton. Liksom sina föräldrar är hon en uttalad förespråkare för abort.

Clinton sa att hennes stiftelse tänker på ”hur vi pratar med svarta amerikaner, inhemska amerikaner, latinamerikaner som vet att medlemmar i deras samhälle ofta har misshandlats eller till och med manipulerats eller utnyttjats av vårt hälsovårdssystem.”

Som svar vidarebefordrar Clinton Foundation råd till människor som dessa samhällen litar på för att övertyga dem om att ta COVID-19-injektionerna.

”Vi försöker på stiftelsen att verkligen hjälpa till att utrusta betrodda budbärare, oavsett om det är inom hälso- och sjukvården eller inte,” sa Clinton. ”Vi har arbetat med ett antal olika religiösa samfund, inklusive några av våra katolska partners för att verkligen hjälpa till att se till att den som kan ha samtalet verkligen kan föregripa eller svara på frågor som människor har.”

Meddelandet som Clinton vill komma ut till vägrare är att vaccinerna och vaccinatorerna väntar på dem när de är bekväma.

”Och vi kommer att fortsätta att nå ut och försöka hjälpa dig att bli bekväm”, tillade hon.

Dr. Francis Collins of National Institutes of Health wins Templeton Prize |  National Catholic Reporter

Andra konferenstalare var direktören för National Institute of Health (NIH) Francis Collins, (bilden) som förespråkar användning av fostervävnad i forskningsprojekt; chef för Google Health, David Feinberg; och COVID-zar Dr. Anthony Fauci från U.S. National Institute of Allergy and Infectious Diseases. Pro-abort Fauci har gjort mer än 300 medieuppträdanden under det senaste året.

”Kändisläkaren, som har blivit mest känd för sin rutinmässiga gårdfarihandel av kvacksalveri relaterade till coronaviruset, har utvecklat en kult som följer tack vare sin konsekventa politiska aktivism och regelbundna framträdanden över en uppsjö av medieplattformar”, förklarade journalisten Jordan Schachtel, Faucis ofta inkonsekventa och motstridiga råd och ”förutsägelser”.

Salesforce-vd Marc Benioff var en annan talare. Han har en historia av att främja HBTQ-frågor och beskrivs av TIME som ”en av de mest frispråkiga cheferna” för HBTQ-frågor.

Andra talare inkluderade FN:s representant och naturvårdare Jane Goodall, som stöder befolkningskontroll; new age-aktivisten Deepak Chopra; rockgitarristen Joe Perry; Mormonernas äldste William K. Jackson; verkställande ordförande för British Board of Scholars and Imams, Shaykh Dr. Asim Yusuf; modell för abort Cindy Crawford; och vanärade ex-prefekt från sekretariatet för kommunikation, monsignor Dario Viganò (inte förväxlas med starkt ortodoxa Vatikanens visselblåsare ärkebiskop Carlo Maria Viganò, som fördömde händelsen).

Det fanns bara två katolska präster bland de 114 talarna.Kategorier:Hälsa, Media, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: