Utan en moralisk kompass kan inte väst vinna

2021-05-10
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


Väst förlorar kriget för Planeten Jorden eftersom det inte längre representerar bra och för närvarande har ett inkompetent och kriminellt ledarskap. För många av oss som växte upp i väst, representerade det demokrati, mänskliga rättigheter, rikedom och framsteg. NU representerar det sjukdom, ekonomisk ojämlikhet, krig och fascism.

World sees US as significantly greater threat to democracy than Russia & China – survey

World sees US as significantly greater threat to democracy than Russia & China – survey

En undersökning sponsrad av Nato med 53 000 personer i 53 länder visar att 44 % av människor runt om i världen anser att USA är ett hot mot deras demokrati. Detta jämförs med en siffra på 38 % respektive 28 % för Kina och Ryssland.

Det betyder att USA tappar mark i den mjuka maktkampen mot Asien.

Även med rekordhandels- och skatteunderskott samt hotande hyperinflation, förlorar väst också det ekonomiska kriget. I mars lade USA sitt största handelsunderskott i historien på 74,4 miljarder dollar, jämfört med det tidigare rekordet på 71,1 miljarder dollar som sattes en månad tidigare. Detta är bara möjligt för USA genom att bli allt mer skuldsatta till Kina.

Kinas BNP i den verkliga världsbaserade köpkraftspariteten är $ 27 biljoner jämfört med $ 20 biljoner för USA. Med den kinesiska ekonomiska tillväxten som långt överstiger USA:s skillnad, kommer denna klyfta bara att fortsätta att växa och kommer inte att förändras om inte Väst förändrar sin ekonomiska hantering.

Det enda som USA har kvar är militärmakt, och krigsspel efter krigsspel visar att det förlorade i ett helt krig mot Kina.

Om inte väst återställer verklig demokrati, rättsstatsprincipen, respekten för mänskliga rättigheter och kompetent ekonomisk förvaltning, blir nästa generation kinesiska slavar.

Anledningen till denna nedgång är att västvärlden har tagits över av en satanistisk kult.

I Japan har de mördat premiärminister efter premiärminister och många andra under efterkrigstiden för att försöka föra detta land till kontrollen av samma kult. Processen är lättare att förstå här eftersom den har börjat relativt nyligen. Men i väst började det åtminstone med mordet på Jesus Kristus av samma kult. I USA mördade de Abraham Lincoln, president Franklin Roosevelt, general George Patten, president John F. Kennedy, Martin Luther King och många andra för att cementera deras kontroll.

ABYS av Piuro (Plurs) GR.  (ca. 1609).  Heraldica helvetica av François J. Rappard.  MRO Heraldica, Genève.Denna grupp driver nu pandemin och den därmed sammanhängande totalitära regeringen. Ta en titt på den satanistiska familjehistorien för chefen för amerikanskt vaccin och pandemi pådyvlaren Anthony Fauci och hans familjevapen.

Deras slotthuvudkontor ligger bara 25 km från Davos World Forum som driver på universell mänsklig vaccination, med Gud vet vilket syntetiskt programmerat gift som de använder sig av i en tillverkad pandemi som en ursäkt.

https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html

Titta nu på den här videon av pandemi gåpåaren, Davos frontman Klaus Schwab, främsta promotorn för pandemin och den ”stora återställningen”, som berättade för schweizisk TV 2016 att alla människor kommer att ha ett mikrochip inbäddat i antingen hjärnan eller under huden för att koppla dem till ett centraliserat datornätverk.

Enligt polsk underrättelsetjänst har Klaus Schwab ett möte inplanerat i juli med makteliter där de kommer att diskutera ett obligatoriskt ID för alla. Källor där säger:

”Detta kommer inte bara att kontrollera deras tillgång till pengar utan också deras tillgång till ett helt censurerat internet. Eliterna befinner sig i panik och driver sina planer framåt, för att för många människor har blivit medvetna om deras existens och har börjat göra uppror”.

I förra veckan förekom ett starkt tryck från White Dragon Society och deras allierade att inrätta en meritokratibaserad planeringsorganisation, för att hjälpa till att navigera mänskligheten mot en bättre framtid, spola ut ett kraftfullt och gammalt hemligt sällskap direkt från en Dan Brown-roman. Detta sällskap kontaktade oss efter att vi kontaktat BIS, centralbankernas centralbank, i Schweiz.

Detta är den legendariska …

Priory of Sion, som hävdar att de härrör sig ända från år 1099 och därifrån till forntida Babylon. De har till och med en webbplats.

Detta är den centrala kontrollgruppen för världsionismen, och de har nu spolats ut i det fria.

Här är något av vad de säger om sig själva:

Merovingerna är en rad kungar som härstammar från ett havsmonster som liknar en drake. En myt skapades för att förmedla mycket väsentlig kunskap som syftade till att avslöja merovingernas forntida ursprung, som går tillbaka till forntida Babylon.

Havsmonstret som beskrivs i legenden är en gammal representation av Nimrod, som byggde Babels torn och styrde Babylon.

De styrs av en stormästare, som är och alltid kommer att vara den högsta andliga auktoriteten och ordens suverän. Det finns INGEN befattning som är äldre än detta och kommer aldrig att så vara.

Marco RigamontiDenna grupp hävdar också att tidigare stormästare inkluderade Leonardo da Vinci, Isaac Newton, Sandro Filipepi, Robert Boyle och Michel de Nostredame. Den nuvarande ”Grand Master” är Marco Rigamont (bilden)

Under stormästaren står det, ”Det heliga rådet för 13 Rose-Croix [av den] heliga merovingianska orden av Sion Priory (Prieuré de Sion).”

Vi antar att detta råd består av 13 representerar för Illuminatis 13 blodlinjer. De hävdar också att dokumentationens bevis går tillbaka till 1100-talet som identifierar den Heliga Gralen med Jesu riktiga blod.

Så i grund och botten har vi en kult som hävdar att den är av reptilt ursprung, som går tillbaka till forntida Babylon och leds av ättlingar till Jesus Kristus.

Problemet är att denna kult har startat två världskrig och dödat otaliga miljoner människor för att förverkliga en yrande dröm där ”en ättling till Jesus Kristus” skulle styra hela mänskligheten från berget Sion dvs. Jerusalem. Glöm inte, guden för templet de planerar att bygga är känd för oss som Baal, Molech, Set eller Satan.

Här är meddelandet vi skickade till dem:

Fr. Aurelius,

Det är bra att äntligen höra direkt från Prieuré de Sion. För mer än ett decennium sedan berättade den japanska militära underrättelsetjänsten att det var Sions Order som låg bakom de pågående försöken till att starta Armageddon och åstadkomma Endans tid. Vi ber om ursäkt för att vi måste tillgripa kärnvapenhot för att få din uppmärksamhet. Emellertid har den pågående bio-krigföring och genförändrande vaccinattacken mot mänskligheten spårats kriminaltekniskt till Schweiz och Sions äldste. Om du inte är ansvarig skulle vi uppskatta din hjälp att hitta dem som finns och få dem att upphöra och avstå omedelbart.

Vad vi föreslår är att bara Gud utför Guds verk och att mänskliga försök att på konstgjord väg få fram ett Endans tider måste sluta.

Istället föreslår vi att det skapas en meritokratiskt bemannad planeringsorganisation för att navigera mänskligheten och allt liv på jorden mot en bättre framtid. En sådan byrå skulle verka i harmoni med befintliga organisationer och inte undantränga eller ersätta dem.

Det är därför jag planerar att träffa en representant för Dragon Family vid BIS för att erhålla pengar för några historiska finansiella instrument och använda medlen för att inrätta denna organisation. Vi måste veta vem vår motpart kommer att vara när vi åker dit och försäkrar oss om att detta inte kommer att bli ytterligare en vild gåsjakt.

Jag personligen har inget intresse av att driva en sådan byrå och vill bara hjälpa till med att inrätta den.

Din vänliga förståelse i detta avseende är mest uppskattad.

Benjamin Fulford

Hittills har vi inte fått något svar, därför fortsätter kriget. 

Iranian Supreme Leader Ayatollah Khamenei

Israeli Media Suggest JCPOA Talks in Vienna Impacted by ‘Deteriorating’ Health of Iran’s Khamenei

Benjamin Netanyahu (eller den som kontrollerar hans avatar) från makten i Israel har varit en stor seger för mänskligheten. Nu rapporterar israeliska tidningar sin hemliga partner i det pågående försöket att starta Armageddon, aka Tredje världskriget, Ayatollah Khomeini i Iran är döende i prostatacancer.

Speakers 2021 | START Summit 2021Vi noterar också ett försök nyligen att dölja den hemliga alliansen mellan Israel och Iran, när den schweiziska diplomaten Sylvie Brunner, (bild) som representerade USA:s och israeliska intressen i Iran, kastade sig ut till sin död i förra veckan efter att hon kallats till Schweiz för att vittna om hemliga USA-israel förbindelser med Iran, enligt USA:s sjöfartsunderrättelse och andra källor.

Hillary Clinton: ‘There has to be a global reckoning with disinformation’

‘There has to be not just an American reckoning but a global reckoning with the disinformation, with the monopolistic power and control, with the lack of accountability that the platforms currently enjoy.’

Vi noterade också ett försök av Hillary Clinton, eller den som kontrollerar hennes avatar, för att rättfärdiga den falska Biden-regimen i USA.

”Hillary” talar om ett ”hot mot demokratin” från ”alternativa verkligheter.” (Vi antar att hon hänvisar till en verklighet där alla inte är vaccinerade och kommit åt vilddjurets märke i vaccinpassen).

Hon säger också att Trump-administrationen representerade ”grossist överbordkastning av … gränser för våra ledare att verka inom”. Så vi har en ”demokrati” där ledare har ”gränser” som sätts av vem?

Hon säger också:

”Det råder ingen tvekan om att kineserna i princip gör … i fallet att demokrati är rörigt, saker tar för lång tid, människor går in och ut från ämbeten, och det finns ingen kontinuitet. Du kan inte ha den typ av fasta mål som kan flyttas framåt på ett socialt sammanhållet sätt, välj oss därför. Vi står inför den kampen”.

Den verkliga kampen är naturligtvis att den satanistiska kulten hon representerar, plundrar västerländsk demokrati, och medveten obegränsad girighet för att förstöra västerländska ekonomier.

Om inte Väst reformerar sitt ledarskapssystem kommer Kina att vinna, gör inget misstag gällande det.

Kina är inte heller det enda hotet. Turkiet är också på krigsstigen. Dess ledarskap försöker förena den islamiska världen till ett imperium som går från ”djupt in i Afrika” till ”Kinas gränser” och säger att Turkiet redan är ”mer effektivt” än EU. Turkarna säger att det globala hotet från ”väst” överskrider tvister mellan Turkiet, Egypten och Saudiarabien.

Turkiska regerings-sanktionerade medier säger:

Turkey must divide the Mediterranean front, break the West’s siege. It must normalize ties with Saudi Arabia, sign a maritime deal with Egypt. The internal siege within will then be shattered!

”Ett nytt och mycket kraftfullt initiativ kan uppstå mellan Medelhavet, Röda havet och Persiska viken. Detta kommer sedan att spridas hela vägen in i Afrikas djup, från Kaukasus till den kinesiska gränsen och från Medelhavet till Afrika. ”

Egypt and Turkey hold ‘frank’ official talks, first since 2013

a group of people sitting at a table in a room: Egypt's Deputy Foreign Minister Hamdi Sanad Loza, right, meets with his Turkish counterpart Sedat Onal and his delegation, left [Khaled Desouki/AFP]

De noterar också att från den ”pågående striden i norra Syrien och Irak är det nya initiativet som har nått den kinesiska gränsen från Kaukasus efter Karabakh-kriget är Turkiets seger.”

Kom ihåg att detta samtal kommer från ett Nato-land med den största armén i Europa, exklusive Ryssland. Observera att samma land arbetar med Nato mot Ryssland i Ukraina. Kom också ihåg att en ditsatt Joe Biden och hans hanterare nekades inresa till Pentagon och så planerar de istället att gå till Natos huvudkontor. Vad berättar detta om Natos ledarskap?

Yellowstone volcano hit by 43 earthquakes amid fears supervolcano is overdue an eruption

Vi noterar också att kabbalen verkar vara inriktad på Yellowstone. Dr. Jerzy Żaba är geolog från University of Silesia i Katowice, Polen. Han förutspår att ett utbrott av Yellowstone Caldera som liknar den som slog till för 640 000 år sedan ”skulle förstöra de flesta av USA:s territorier.”

Yellowstone volcano: US supervolcano and park sign

https://www.express.co.uk/news/science/1431599/yellowstone-volcano-earthquakes-usgs-supervolcano-overdue-eruption-yellowstone-latest-evg?jwsource=cl

Yellowstone volcano SHOCK: Eruption ‘can kill 5 BILLION’ in fiery fallout, warns geologist

Yellowstone volcano eruption: Volcano blast

Vi antar att om man riktar sig mot Yellowstone-kalderan görs det av kabbal-medlemmar som gömmer sig i antingen Schweiz eller Antarktis. Det finns ingen tid för den amerikanska militären att sitta med händerna i kors och vi påminner dess medlemmar om deras ed till den konstitutionella republiken.

Slutligen ser jag fram emot att kommunicera med de av er som vill delta i ett exklusivt live webinar varje månad där jag kommer att svara på dina frågor och våra privata diskussioner kan djupdyka in i dagens senaste information och nyheter. Ett separat inlägg med registreringsinformation följer och erbjuder även ljudrapporter varje vecka för din bekvämlighet. Hoppas att vi ses där!

https://benjaminfulford.net/category/podcast/Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: