Återställd republik via en GCR: Uppdatering från och med 8 maj 2021

Eftersom Del 1 blev nedstängd, översätter jag även den här.
Del 2: finns här, Del tre finns här

Detta är den mest informativa redogörelsen om vad som pågår / pågått i världen, i DC samt runt omkring det stulna valet. Detta är uppgifter som MSM-media aldrig berättar om! Dela och sprid!


Judy Byington – framställning när som helst 

(Judy Byington, MSW, LCSW, ret, har ägnat sitt liv åt att humanisera och höja allmänhetens medvetande om de lite kända effekterna av rituella övergrepp och mind control …).

***

Återställd republik via en GCR: Uppdatering per 8 maj 2021
(GCR = Definition av bruttokassaåtervinning)

Judy noterar, framställer när som helst.


WWG1WGA (Where We Go One We Go All)

Förlita dig på planen. 

Judy noterar: Tier 4b underrättelse förväntas när som helst.

Fredagen den 30 april gjorde amiral Bob Killian den likvid och började strömma pengar i överensstämmelse med världsdomstolens beslut. Han kunde inte släppa informationen på grund av avtal om sekretess.
Den 1 maj gavs grönt ljus för kungörelse om Tier 4b när som helst från och med nu och fram till lördagen den 15 maj.
Såsom senaste tisdag den 4 maj blev QFS det enda finansiella systemet globalt eftersom SWIFT hade blivit helt pensionerat. 
Den 4 maj kl 9 Pacific standard time, eller kl 12 på kvällen EST och kl 18 Zürich tid, betalade obligationsförsäljare i Zürich, Hong Kong och Europa sina första 1 %. Likviditetsprocessen började den tisdagen, den 4 maj och slutar 12-20 timmar från och med nu. 
Onsdagen den 5 maj började man sälja ut obligationer för att stödja frisläppandet av medel globalt och skulle bearbetas t om på fredagen. 
På kvällen den 7 maj fick några människor kopplade till Tier 4b noteringar om att byta ut en del av oss och udda tester för att göra oss redo för hagelgevärsstarten. Över natten, onsdagen mot torsdagen, mellan den 5 och 6 maj, aktiverades USN och placerades i valutan och började handla. En betrodd källa fick ett telefonsamtal från Pentagon som bekräftade att den nya regnbågsvalutan blev guldbaserad. De nya TRN fanns i bankvalv kunde din lokala wells fargo-chef bekräfta. 
Torsdagen den 6 maj kl 6:45 PM släppte Homeland Security uppgifterna om Tier 4b efter att obligationerna hade sålts ut, vilket kommer att fullföljas under de följande 24 timmarna. 
Torsdagen den 6 maj bad Homeland Security bankerna att samla in alla sina människor för återlösningscenters nästa måndag den 10 maj. US Treasury (motsv. Skatteverket) sade att Tier 4b, skulle vi internetgruppen, meddelas om via e-mejl eller offentliggörande på en säker webbplats när som helst under veckoslutet, och man kan börja med valutaväxlingar så tidigt som nästa måndag till tisdag. 
Mellan den 10-11 maj. Den 10 maj kommer att vara värdedag när de nya växlingskurserna skulle vara låsta. Med början den 10 maj eller på tisdagen den 11, kan vänner och familjer bli betalda. Tier 4b kommer att erhålla speciella växlingskurser på sina växlingar och återlösen av zim-obligationer kan utföras fram till lördagen den 15 maj. 
Den 16 maj kan den allmänna Tier5 växla utländska valutor till nya, men lägre internationella kurser. 

Återställd republik

10 dagar av mörker kan börja nu när som helst och torsdagen den 13 maj. De 123 satelliterna av nödsändningssystemet var i bra skick och fungerade, och förmodades att aktiveras samtidigt som GCR hagelgevärsstarten. 

Fredagen den 7 maj general Michael Flynn:
US militär har allt den behöver och kommer inte att vänta på komplettering av revisioner. Trump vann och de vet det. Vi kommer att avslöja det och alla som var inblandade. Ingen kommer att bo i Vita huset igen. Trump kommer tillbaka, i juni, juli, augusti. Militäroperationer pågår i DC nu. Man trycker på avtryckaren för Quantum Starlink satellitsystemet och det är uppe och kör med blicken på ljuslinjen över hela världen. Starklink kan kontrollera många nya system runt om jordklotet. Alla de gamla kommer att vara borta ganska snart. Det är såhär vi får ett nytt internet, gratis energi, MedBeds, valsystem. Elen i hela världen kunde stängas av i korthet. Skulle elektriciteten brytas, och det kommer den att göra, men bli inte rädd. Bästa patrioter, jag har fått råd om att åtgärder har skapats som accelererade motåtgärder. Vi har ännu inte konstaterat omfattningen av attacken. Kolla nyheterna. POTUS Twitter togs bort och det var inte av misstag. Skulle lyset gå, kom ihåg att vi har kontrollen. Få inte panik. Vi är förberedda och aktiva. Gud välsigne er, jag måste gå i godo för det säger Q. 

Vad är det som pågår i US Captol? Lokala journalister kommer att avisas och tillsägs att de ska lämna området så att ingen ska kunna se varför där finns så många och så mycket militär personal och fordon, svarta regerings-SUV:ar och ambulanser. Charlie Ward säger att de har arresterat omkring 350 politiker och håller dem i massiva underjordiska gångar, DUMB:s, 2 mil under Capitol medan de väntar på tribunaler som pågår i Vita huset. 

a) Fredagen den 7 maj Q och Trump, Stort uppvaknande. Världstelegram på Fox News, de tillkännager nationell semester för att stoppa spridningen, likt Ryssland och andra som redan har börjat. Kul, att det ser ut om dessa 10 dagar med mörker, inget internet kunde starta snart från och med nu till den 13:de. Allting pekar mot den 13:de. Valbedrägeri, Maricopa granskning, XRP vs. ögonblicklig stämning så regler för kryptoglobal finansiell återställning. Oh, där finns också en kinesisk missil som kommer tillbaka mot jorden inom de närmaste två dagarna, säger de. 

b) Den 7 maj, pisksnärt, 347 telegram
Detta fredagsmöte har flyttats till den 13:de i nästa vecka. Förlikningsadvokater var inblandade, regler 2. Nu vet vi att det förmodligen händer under 10 dagar av mörker säger Q 364. Sec Khan kommer att analyseras som mörkt 10. Så pratar fortfarande Elon (Musk) om DOJ:s gällande den här kinesiska raketen, du vet händelsen den åttonde. Någonting är på gång. Skulle elektriciteten gå, vilket den går, drabbas inte av panik. Följ patrioterna, jag har rekommenderade åtgärder, har skapat snabbare motåtgärder. Vi har inte konstaterat omfattningen av attacken. Läs nyheterna. POTUS borttagning från Twitter-kontot var inte av misstag. Skulle lyset gå, kom ihåg att vi har kontrollen. Drabbas inte av panik. Vi är förberedda och åtgärder har vidtagits. Gud välsigne er, jag går i godo just nu. Q. Vårt nya internet, gott folk, de är alla uppe och klara ovanför Australien. Beta-versionen är redo för att tas i bruk. Den är 7500 gånger snabbare än vad vi har nu. Hemliga rymdprogram kontrollerar galaxens väktare.

US Space Force, som endast blev känt år 2018. Quantum Starlink kan kontrollera många system på den här planeten. Alla de gamla kommer att tas bort ganska snart. Det här är hur vi kommer att få ett nytt internet, fri energi, Med Meds, nytt röstningssystem, era quantum ISO mynt. Elen för hela världen kommer att stängas av snabbt vilket q64 säger. Senaste december började de med försöken. Israel stängdes av i 30 minuter. Då försökte de i januari att testa genom att stänga av 10 länder på en gång. Tro inte att jag har sett något sedan om några stora internetavbrott.

Guds stavar är oupptäckbara volfram kinetiska vapen i luften designade för att spränga tunnlar och kärnvapenreaktorer. Att slå till med kraften av kärnvapen utan radioaktivt nedfall. Guds stavar förorsakar jordbävningar. Två jordbävningar drabbade nära ett kärnkraftverk i sydvästra Iran på onsdag morgon. Precis en vecka efter ytterligare en jordbävning i regionen. Jag tror att vi går in i mörker under det här veckoslutet. Den kinesiska raketen spelar en stor roll, tror jag. Jag hoppas verkligen att Kinas rymdskrot inte drabbar dessa tre Gorges Dam. Bitcoin bryts. Det är kärnkraftverk som de använder. Kärnvapenfabriker förstörs. Du ser att det sker. All gruvutrustning har beslagtagits, de sista kommer att vara de servrar som finns under dammen. 

c) Fredagen den 7 maj, US andra dam Carolyn Bessette Kennedy telegram på CBK News. Rädda barnen. Detta är av mänskliga skäl. Följ oss på CBK News. Vad är det som pågår i US Capitol? Inhemska journalister har portats och berättat att de ska lämna området så att ingen ska kunna se varför där finns så många militärer och fordon, svarta regerings-SUV:ar och ambulanser har setts. Trump befinner sig inte på militära evenemang på centran. Han måste inneha kännedom om det, men militären har planerat under många års tid. Trump kommer tillbaka, han är inte färdig. Men mycket av det som sker är blottlagt. Allmänheten kände inte till vad vi har att göra med, men nu ser vi det. Vilken är Trumps egentliga plan för sin administration för att avslöja det djupa mörkret.

d) Fredagen den 7 maj på Great Awakening telegram
Sök på Kristi himmelsfärdsdagen 2021 och du kommer att hitta där allt har sin början. När ljuset, positiv energi för sanning återvänder till jorden. När Jesus återvänder till jorden, också den 13:de. Valbedrägeriet i Maricopa granskningen avslöjar hemliga åtal vs. krusade åtal. Sunshine Act-möten, GCR, QFS, Nasara / Gesara, Kristi himmelsfärdsdag.

g) Fredag den 7 maj Flemings militära intel kontakt, uppdatering

Torsdagen den 6 maj kl 14:35 PM EST bara undvika Homeland Security som gav klartecken för Tier 4b att starta med huvudobligationer på högre nivå, tyska obligationer och gula dragon obligationer startades med att man släppte ut pengar på konton. Dessa tillgångar kan endast släppas när Tier 4b noteringar kommer ut. Denna process med obligationer på högre nivå kan köras igång under de följande 24 timmarna. Den 6 maj berättade Homeland Security plötsligt att de skulle ta alla sina anställda till betalningscentran nästa måndag den 10:de. Tier 4b noteringar kan komma ut när som helst under veckoslutet. Var förberedd med att logga in på en säker länk på webbsida, använd dessa 800 #-genererade numren och ring för att få våra möten så snart som möjligt när Tier 4b noteringar kommer ut. 

Irakiska källor fick veta att de förväntade allmänna kurserna ändras av CBI under deras Eid-helg på torsdagen den 13:de och lördagen den 15:de maj. Tier 4b kan startas så tidigt som nästa måndag till tisdag, den tionde till elfte maj. US har berättat för alla bankirer och betalningscentran för växlingarna äntligen ska påbörjas. Senaste måndag den 3:dje maj planerade RV Teams ett grundläggande schema för de två första veckorna av maj under den föregående veckan, och denna vecka med början den 10 maj. När det gäller att få RV-släpp börjar hagelgeväret gå och man börjar med utbetalningar av de lägre nivåerna med Tier 4b växlingar.

Features > 2012 > Outstanding Soldiers and Airmen of the Year > Army > Best Ranger”>

Fredagen den 30 april gjorde Bob Killian (bilden) dem flytande och började strömma medel i enlighet med världsdomstolens order. Han kunde inte säga någonting på grund av sekretessavtalen. Likviditetsprocessen börjar på tisdagen den 4 maj och slutar 12 – 20 timmar från och med nu. Tier 4b planerades att starta när som helst efter obligationsprocessen är avslutad. De sista fyra dagarna i denna övre nivå från Tier3 till Tier4 konton kommer de att validera pengarna för att försäkra sig om att inga Deep state kopplingar finns bland dem. De har arresterat för att försäkra sig om att Deep state bankirer och Deep state valutahandlare och aktiehandlare inte kan få pengar eller stjäla från ditt konto medan hagelgeväret startar. 

På måndag och tisdag mellan den 3-4 maj kan förseningar förorsakas när problem som härrör sig från att man flyttar pengar genom QFS. Problemen kommer att lösas tills på tisdagen den 6 maj. Starlink kommunikationssystem omfattade 123 satelliter fungerade bra och var klara för distribution av hagelgevärets start och nödsignalsystemet. När president Trump och militären beslutar att sprida det. De rapporterade höga avtalsräntorna för dinaren, dongen och zim har blivit en stingoperation mellan DOD och oss i samarbete med Homeland Security som ledde till att 4 000+ arresteringar under den första veckan i maj. Under de gångna veckorna har kabbal agenter kört med bedrägerier. Kabbalens bankirer försökte att hindra, stjäla mm. och kabbalens frimurar-pedofil-satanist hanterare sände ut MK Ultra mind control skyttar eller bombplan för att förorsaka våldsamheter för att störa RV-utsläppet i USA. Hunden körde den tillfälliga militära regeringen under president Trump som befälhavare från Mar-a-lago, Florida. 

Senaste tisdag den 4 maj var QFS det enda finanssystemet  globalt och SWIFT hade gått helt i pension. Den första veckan i maj var det fortfarande bara två länder som använde sig av SWIFT för specifika aktiviteter. Trump, DOD och de allierade berättade för dem att de måste ta sig fullständigt bort från SWIFT och göra sig kompatibla med QFS systemet, eller så kommer de att bli arresterade eller något värre för deras land. Länderna följde omedelbart.

Den första veckan av maj fortsatte pågående militära tribunaler. De 4 000+ arresterade kabbaler togs till militära interneringscenter runt om på jorden. Gitmo var fullt och interneringscentret på Antarktis var nästan fullt. Dessa militära interneringscentran finns på olika globala platser såsom Puerto Rico, Grönland, San Juan öarna, El Salvador etc.

500+ "Drew Fleming" profiles | LinkedInFör åtta dagar sedan arrangerade vår militära intel kontakt ett möte med ett team på västkusten vilka hjälper Mr. Fleming att samverka med honom för att träffa specialstyrkornas läkare vid namn Drew, (bilden), namnet ändrades vid ett långtradarcafé. Drew bekräftade nästan all info om Deep state som hade besegrats under de 15 gångna månaderna av Trump och militären. Drew tjänstgjorde inom flygvapnets specialkommando som pj  och ”para rescue jumper”. Flygvapnets specialkommandon kan jämföras med Navy Seals, Army Rangers, Gröna baskrarna, och DELTA Force specialkommandon. Drew gjorde två flygningar med Air Force över Irak under de gångna 10 åren som PJ specialkommandots läkare. Han hade granatsplittersår på kroppen och det ena benet fick splitter när han hjälpte en nerskjuten pilot under en sådan anfallsräd. Han är en hjälte och patriot.

Sikorsky UH-60 Black Hawk - Wikipedia

Drews berättade att han i vanliga fall tilldelas besättningen i MH-60 Blackhawk helikoptrar (bilden) när han patrullerar ostkusten från DC och Norfolk, Virginia ner till södra Florida inklusive Mar-a-lago. Drew har också varit anställd på MH-60 Blackhawks patrullerande västkusten och Kalifornien.

UH-60M Black Hawk Multi-Mission Helicopter, United States of America

Drew kunde bekräfta:
1) Den interimistiska militära regeringen kommer att avsätta den falska Biden-administrationen så tidigt som i augusti 2021. I väntan på striden med Deep state så sent som i januari 2022.

2) Vita huset har varit tomt sedan den 20 januari. Falsk Biden installation.

3) Det fanns ett falskt Biden Vita hus i Amazons Castle Rock filmer, och ligger i kulvertstaden i Kalifornien. En dubblett finns uppsatt i Baltimore, Maryland och Tyler Perry Studio uppsättning i Atlanta. 

4) National Guard befinner sig fortfarande i DC med avsikten att avsätta den falska Biden administrationen vid rätt tid och återinstallera Trump som den enda verkligt valda presidenten.

5) Alla andra specialförband har genomgått denna plan 

6) President Trump samarbetade med DOD-interima militära regering och 866 aktiva militära anställda i ett läger i närheten till Mar-a-lago i Florida. 

7) Under tisdagen den 3 november 2020 och valet, bekräftade Drew att president Trump befann sig tillsammans med militärgeneraler i SCIF (eller Sensitive Compartmented Information Facility) 

Sensitive compartmented information facility - Wikipedia

och följde med detta valbedrägeri när det begicks vid vallokaler i realtid i Georgia, Pennsylvania, Michigan, Nevada.

8) Kraken som Sidney Powell nämnde, släppte i realtid blockchain-inspelningar om valbedrägerier och röster som ändrades från Trump till denna falska Biden såväl som Kraken superdatorn vid UFTN användes av militär intel. 

9) Den nuvarande az-granskningen kommer att börja med att fullständigt avslöja valbedrägeriet för allmänheten och andra granskare, och den är planerad att ske i Michigan och Pennsylvania, men den kommer också att avslöja Deep state dumhuvudena som utförde valbedrägeriet.

Boeing Delivers 2,500th AH-64 Apache Helicopter - EDR Magazine

10) Strax efter valbedrägeriet som begicks mellan tisdagen och onsdagen den 3-4 november 2020. Specialkommandon för A-64 Apache helikoptrar (bilden) och MH-60 Blackhawk helikoptrar grep kända valbedrägeri-förövare i vart och ett av dessa Swing-stater. Tog upp dem till mellan 5 000 – 10 000 ft höjd, hängde deras kroppar utanför dörrarna till dessa blackhawks och bad dem att avslöja namnen på sina chefer eller så skulle de släppa ner dem till en plötslig påverkan av slutet för deras livserfarenhet. Det är onödigt att säga, men Deep state arbetarna sjöng som lärkor. Specialförbanden förde sedan dessa förrädare och deras nätverk till inhemska camps och till utlandet.

11) Deep state skådespelare, politiker och byråkrater finns fortfarande i DC och spela skådespelare för att rädda sina nackar från bödelns rep för att diskutera allmänheten med Biden administrationens förvaltningsåtgärder och kongressens galenskaper fram till opinionsundersökningarna. De verkliga undersökningarna bakom kulisserna, inte den falska media undersökningarna, som visar att 60 % är emot Biden och resten av de galna Deep state politikerna och byråkraterna i DC.

12) Trump och militären försöker först vända den allmänna åsikten bort från de galna Deep state policyna, vilka trycktes på av Rockefellers, Rothschilds pedo-satanistiska Wall Street bankirer, Big Pharma, Big Tech, media, och sociala medier samt federala-, statliga-, och lokala juridiska politiker, byråkrater och rättsväsendet.

13) Deep state har satt dem i ledarskapsbefattningar under de gångna 75 åren, som frimuarnas pedo-satanist arbetsbin för att främja Rockefellers Deep states överlämnande av USA till CCP:s kinesiska kommunistparti genom mutor och honungsburkar med fällor, utpressningar och mord. 

14) Det räddades 1 000-tals barn från DUMB:s underjordiska baser och tunnlar under Vita huset och Capitol Building i DC. 

15) Navy Seals och andra marina enheter som räddade dessa barn blev traumatiserade vilket det har berättats om, de grät okontrollerat över de hemskheter som de såg i dessa tunnlar.

16) Det förekom gevärseld och brandbekämpning mellan specialoperationsförband som räddade barnen från dessa tunnlar under Vita huset och de smutsiga CIA-dumbommarna när de försvarade sina pedo-satanistiska operationer i dessa tunnlar. 

17) CIA måste bli nerbränt tillsammans med FIB och NASA och aldrig tillåtas att återuppväckas. 

18) Det har förekommit 3 hangarfartyg utanför västkusten för att avskära USA från kinesiska tankfartyg som fraktar containers. Många av dem har innehållit vapen,
AK-47:or, missiler, bomber etc. på väg till inhemska terrorister inom BLM, Antifa och kinesiska specialförband inom USA. 

19) Vapen beslagtogs lyckligtvis av US Navy och specialförband från dessa kinesiska tankfartyg och gavs till den amerikanska militärens vapenuppsamlingar.

20) Tunnlarna under Vita huset och Capitol Building i DC har eliminerats under de gångna veckorna och har spolats med vatten från Potomac floden. Detta gjordes så att de aldrig mer kunde användas av dessa frimurar-pedo-satanister för att igen tortera och våldföra sig på, handla med eller äta dessa barn som en del av denna sjuka pedo-satanistiska religion som Obama-administrationen, Clintons, Bush-familjen, och 70 % av kongressen och DC byråer bedrev. 

RV CGR har blivit en del av den globala militäroperationen under ledning av president Trump och militären. De har inkorporerat specialförband från den amerikanska militären och militära intel-byråer och allierade, för att frigöra de 209 länderna runt om i världen från denna babyloniska fångenskap påtvingade av dessa pedo-satatist bankirer och politiker.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: