Grov invandrarkriminalitet

8-5-2021

Till Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Sydsvenskan

Huvudledaren i Sydsvenskan den 8 maj lyder så här :
”Gängvåldet måste bara stoppas”.

Och den allra första meningen i densamma lyder som följer: ”Vilka är de unga killar som skjuts till döds i gängkrigen och hur hamnade de där”?

Meningen borde ha följts av en mening som lyder så här : ”Vilka är de unga killar som skjuter andra unga killar till döds”?

Svaret på båda dessa frågor är mycket enkla att besvara och svaret är detsamma på dom båda , det är invandrarkillar!

Och naturligtvis så vet du Heidi om att det är så, och  det är lite onödigt att göra dig dummare än vad du är.

Så gott som samtliga, offer som gärningsmän, har icke svenskt ursprung i dessa s k gängkriminella kretsarna. Därför borde det benämnas vid dess rätta namn, nämligen invandrarkriminella gäng.

Det som alltså skjuter, spränger, rånar, misshandlar, förnedrar, våldtar, hotar, utför bedrägerier är alltså i huvudsak invandrare komna främst ifrån s k MENA – länder,
d v s Mellanöstern och länder norr om Sahara i Afrika. Det finns naturligtvis gott om undantag komna från andra primitiva liknande länder.

Och varför gör man så här? Jo, för man kommer från primitiva våldskulturer där man löser alla konflikter med våld och där människoliv i princip inte är värt mycket.

Varför höll inte invandrarungdomar som jag på med sådant här på 60- och 70-talet? Ovanstående handlingar var helt okända begrepp för oss och helt otänkbart att hålla på med. Jo, för vi och våra föräldrar kom i huvudsak från civiliserade länder inom Europa och vi kände både gemenskap och solidaritet med det Sverige vi kom till. Dagens vildar från MENA-länderna verkar i princip bara kommit till Sverige för att ställa till med problem och kostnader samt för att utnyttja det land ekonomiskt  som tyvärr släppt in dom.

För ett par dagar sedan ägde tre kraftiga sprängningar rum mitt i natten här i Malmö och i varje fall två av dom ägde rum i sk utsatta områden, denna gång Nydala och Hermodsdal. Alltså områden som numera i huvudsak bebos av invandrare.

Den som ägde rum i Nydala ligger ca 400 meter från vår villa och smällen hördes väldigt tydligt även inomhus hos oss. Det är inte alltför vågligt att gissa att samtliga sprängningar även denna gång är utfört av primitiva invandrarvildar komna från länder utanför Europa.

Fastän föräldrarna till dessa i princip i bästa fall, om någonsin, kommer ut i arbetslivet efter i genomsnitt åtta år så är dom tydligen inte ens benägna att uppfostra sina avkommor till att bete sig som normala människor bör bete sig i ett civiliserat samhälle. Mina föräldrar och andra som kom hit på 50 och 60-talet var ute i arbetslivet efter några veckor och ändå såg dom till att uppfostra sina barn att bete sig som människor och inte primitiva djur.

Inte en enda av oss rånade andra svenska ungdomar, inte heller sysslade vi med gruppvåldtäkter av svenska flickor, inte heller rånade vi  svenska gamlingar och inte heller förnedrade vi någon svensk grabb genom att urinera i munnen på vederbörande efter utfört rån.

I dagens Sydsvenska finns en nästan tvåsidig artikel om just gängkriminalitet där samtliga inblandade och dömda är invandrare komna från MENA – länder.

Dessa och samtliga anhöriga borde för länge sedan ha förpassats tillbaka dit därifrån dom en gång kommit. Det är det enda sättet att sätta stopp för dessa primitiva vildars framfart.

Vem behöver dessa primitiva varelser som tydligen är kapabla till att utföra dom mest vedervärdiga brotten som finns?

Skicka tillbaka dom dit där dom hör hemma så att dom där kan utföra sina våldskulturer efter behag. Vi behöver dom inte här eftersom dom enbart tillfört sociala problem och kostnader för oss. Och det oavsett om dom hunnit bli svenska medborgare.  Gör det så fort som möjligt, tack!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: