HÖGSTA DOMSTOLEN I KANADA VÄCKER ÅTAL FÖR BROTT MOT MÄNSKLIGHETEN – ÅTAL VÄCKT MOT TRUDEAU, WHO OCH MÅNGA FLER…

2021-05-03

Ett åtal som kostar 35 miljarder dollar har väckts mot påve Fancis, The Holy See, Vatikanstaten, Jesuiterna, HM Drottning Elizabeth II, The Order of the Garter, Huset Windsor (fd Saxe Coburg Gotha), Global Vaccine Alliance (GAVI), FN:s Världshälsoorganisation / Public Health Organization of Canada, Bill and Melinda Gates Foundation, premiärminister Trudeau, Dr. Thereas Tam, premier Doug Ford, Christine Elliott, borgmästare Jim Watwson, statsåklagaren Kanada, statsåklagaren för Ontario i en rättegång som involverar advokater från hela världen.

WILLIAM FEHR från J W Foods i Scarborough, Ontario förklarar sin spänning i den förväntade utfrågningen den kommande sommaren. Anklagelser har delgivits och dessa människor vet att det snart kan komma att störa dem. Låt oss hoppas att den kanadensiska högsta domstolen inte står i vägen för deras amerikanska motsvarighet och faller ihop.

Se videon här: https://www.bitchute.com/video/5yacwAUAomni/

Här kan du läsa hela åtalet: Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: