Amerikanska konstitutionen och vem som styr landet idag

Detta är ett sammandrag av originaldokumentet som finns här: https://b3528fd9-7e6d41028c449e51d6eb940a.filesusr.com/ugd/d4ace5_a76bbcb160254957889aacca3aad5f25.pdf

Vem författaren är, har jag glömt, och det framgår inte heller av dokumentet.

https://bakomkulisserna.biz/2019/01/17/varfor-politiker-och-vara-sociala-system-inte-fungerar-till-var-tjanst/


Detta dokument kommer att sammanställa vad mina förväntningar är på vad som kommer att hända för en slags färdplan under de närmaste veckorna. Denna sammanställning kommer av både fakta, kända saker som redan har inträffat och åsikter.

Konstitutionen

Vi satte scenen med vår ursprungliga konstitution från år 1776. Det är den konstitution som vi kommer att gå tillbaka under när allt är sagt och gjort. År 1871 antog kongressen, senaten och presidenten den lag som kallas District of Columbia Organic Act från 1871.

Historia fram till lagen från 1871

George Washington | The White HouseGenom införandet av uppehållslagen 1790 skapades ett nytt federalt distrikt som skulle bli huvudstad i USA. Bildat från land donerat av staterna Maryland och Virginia, omfattade huvudstadsområdet redan av två stora bosättningar vid dess skapelse: hamnen i Georgetown, Maryland och staden Alexandria, Virginia. En ny huvudstad som namngavs för att hedra president George Washington grundades öster om Georgetown 1791.

Strax efter att ha etablerat verksamhet i den nya huvudstaden godkände kongressen den organiska lagen från 1801, som organiserade det federala territoriet. Territoriet inom det federala distriktet öster om Potomac bildade det nya länet Washington, som styrdes av en avgiftsdomstol bestående av sju till elva fredsdomstolar utsedda av presidenten och styrdes av Marylands lag från och med 1801. Området väster om floden blev Alexandria County som styrdes av Virginia lag. Dessutom tillät kongressen städerna Washington, Alexandria och Georgetown att upprätthålla sina egna kommunala regeringar. 1846 återlämnades Alexandria County av kongressen till delstaten Virginia.

Utbrottet av det amerikanska inbördeskriget 1861 ledde till en märkbar tillväxt i huvudstadens befolkning på grund av expansionen av den federala regeringen och ett stort inflöde av frigjorda slavar. År 1870 hade distriktets befolkning ökat med
75 % till nästan 132 000 invånare. Tillväxten var ännu mer dramatisk i County of Washington, där befolkningen mer än fördubblades när människor flydde från den trånga staden.

Ulysses S. Grant - WikipediaDe enskilda kommunerna inom distriktet var otillräckliga för att hantera befolkningstillväxten. Boendeförhållandena var dåliga i hela huvudstaden, som fortfarande hade grusvägar och saknade grundläggande sanitet. Situationen var så dålig att vissa lagstiftare i kongressen till och med föreslog att man flyttade huvudstaden längre västerut, men president Ulysses S. Grant vägrade att överväga förslagen.

De två konstitutionerna

Det första avbröts till förmån för ett Vatikan Corporation år 1871 vid ett påvemöte med styrelsen för Vatikanbanken. Sedan 1871 har USA:s president och Förenta staternas kongress spelat politik under olika uppsättningar av regler och policyn. Det amerikanska folket kände då inte till att det finns två konstitutioner i USA. Den första var skriven av ledarna för de nyligen oberoende staterna i USA år 1776. Den 4 juli 1776 hävdade folket att de var självständiga från Storbritannien och demokrati föddes. Under 95 år var USA:s folk fria och oberoende. Denna frihet upphörde 1871 när den ursprungliga ”konstitutionen för Amerikas företa stater” ändrades till “THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA”.

Nathan Rothschild.jpgKongressen insåg att landet befann sig i svåra ekonomiska svårigheter, så de gjorde en finansiell överenskommelse med djävulen – den internationella bankirer – (på den tiden, Nathan Rothschilds i London) och ådrog sig därmed en SKULD till nämnda bankirer. De konspirerande internationella bankirerna hade inte för avsikt att låna den sprattlande nationen några pengar utan några allvarliga bestämmelser. Så de tänkte ut ett sätt för att ta tillbaka kontrollen över Förenta Staterna och därmed antogs lagen från 1871. Utan konstitutionell myndighet att göra detta, skapade kongressen en separat regeringsform för District of Columbia.

Med passeringen av ”Act of 1871” bildades en stadstat (en stat i staten), District of Columbia, som ligger på 10 kvadratkilometer mark i hjärtat av Washington med sin egen flagga och en egen oberoende konstitution – USA:s hemliga andra konstitution. Detta är i själva verket ett land inom USA:s land – ett främmande land som arbetar på amerikansk mark och som är USA:s regering.

Washington DC Flagga | 2021Flaggan för Washingtons District of Columbia har 3 röda stjärnor, som var och en symboliserar en stad i detta tre stadsimperium. De tre städernas imperium består av Washington DC, London och Vatikanstaten. London är företagscentrumet för de tre stadsländerna och kontrollerar världen ekonomiskt. Washingtons stadsstat Columbia District ansvarar för militären och Vatikanen kontrollerar allt under sken av andlig vägledning. Även om de är geografiskt åtskilda är stadstaterna London, Vatikanen och District of Columbia ett sammanhängande imperium som kallas ”Empire of the City”.

Lex Fori - YouTube

Konstitutionen för District of Columbia verkar under den tyranniska Vatikanlagen som kallas ”Lex Fori” (lokal lag). När kongressen antog lagen från 1871 skapade den ett separat företag som kallades THE UNITED STATES och företagsregeringen fanns i District of Columbia. Denna förrädiska handling har olagligt tillåtit District of Columbia att fungera som ett företag utanför USA:s ursprungliga konstitution och har totalt bortsett från de amerikanska medborgarnas bästa.

POTUS är den verkställande direktören (presidenten) för Corporation of the United States som fungerar som vilken som helst annan VD för företaget – styr med en styrelse (kabinettjänstemän) och företagsledare (senatorer / kongress) Trump, liksom andra före honom är POTUS – fungerar som ”vasallkungar” och tar ännu en gång order från ”The City of London” genom RIIA (Royal Institute of International Affairs). Illuminati (grundad av The Society of Jesus eller Jesuiterna, den största romersk-katolska religiösa militära ordningen under ledning av den svarta påven) skapade Royal Institute of International Affairs (RIIA) år 1919. Den amerikanska motsvarigheten till RIIA är Council of Foreign Relations (CFR). RIIA och CFR inrättade Round Table Groups (baserat på King Arthur-myterna).

Vad uppnådde lagen från 1871? ACT från 1871 satte tillbaka USA under brittiskt styre (som ligger under Vatikanstyret). USA:s folk förlorade sitt oberoende 1871.

THE CONSTITUTION OF THE UNITED STATES OF AMERICA är konstitutionen för det införlivade UNITED STATES OF AMERICA. Det verkar med ekonomisk kapacitet och har använts för att lura folket till att tro att de styr en republik. Det gör de inte!

Kapitaliseringen är INTE obetydlig när man hänvisar till ett juridiskt dokument. Denna till synes ”mindre” förändring har haft stor inverkan på varje efterföljande generation amerikaner. Vad kongressen gjorde genom att anta lagen från 1871 var att skapa ett helt nytt dokument, en konstitution för regeringen i District of Columbia, en INKORPORERAD regering.

Istället för att ha absoluta och omistligt garanterade rättigheter enligt den organiska konstitutionen har, vi folket, nu ”relativa” rättigheter eller privilegier. Ett exempel är den suveräna rätten att resa, som nu har förvandlats (enligt företagens politik) till ett ”privilegium” som kräver att medborgarna ska licensieras – körkort och pass. Genom att genomföra lagen från 1871 begick kongressen LANDSFÖRRÄDERI mot folket som var suveränt under beviljandet och förordningarna i självständighetsförklaringen och den organiska konstitutionen. Lagen från 1871 blev grunden för allt landsförräderi som sedan har begåtts av regeringstjänstemän.

Från och med 1871 är USA inte ett land; det är ett företag! Som förberedelse för att stjäla Amerika, hade marionetterna till Storbritanniens bankkabbal redan skapat en andra regering, en skuggregering (Deep state) utformad för att hantera vad ”folket” trodde var en demokrati, men vad som egentligen var ett införlivat FÖRENTA STATERNA. Tillsammans tilläts denna chimär, detta tvåhövdade monster, ”folket” alla rättigheter för sui juris. [du, i din suveränitet]

USA är en kronkoloni. USA har alltid varit och förblir en brittisk kronkoloni. King James I, är inte bara känd för att översätta Bibeln till ”The King James Version”, utan för att underteckna ”First Charter of Virginia” 1606 – som gav Amerikas brittiska förfäder tillstånd att bosätta sig och kolonisera Amerika. Den charter-garanterade framtida Kings / Queens of England skulle ha suverän myndighet över alla medborgare att kolonisera land i Amerika.

Efter att Amerika förklarade sitt oberoende från Storbritannien undertecknades Parisfördraget, den 3 september 1783. Det fördraget identifierar kungen av England som prins av USA ”Prins George den tredje, av Guds nåd, kung av Storbritannien, Frankrike och Irland, försvarare av tron, hertig av Brunswick och Lunebourg, ärke-kassör och prinsväljare av det heliga romerska riket etc., och av Amerikas förenta stater ”– helt motstridande förutsättningen av att Amerika vann självständighetskriget.

Det blir allt tydligare för amerikanska medborgare att regeringen inte längre bedrivs i enlighet med USA:s konstitution, eller, inom stater enligt statliga konstitutioner. Medan människor har erkänt i mer än 150 år att de rika och mäktiga ofta korrumperar enskilda tjänstemän, eller utövar onödigt inflytande för att få lagstiftning som gynnar deras intressen, håller de flesta amerikaner fortfarande fast vid den naiva tron att sådan korruption är exceptionell, och att de flesta av samhällets institutioner, domstolarna, pressen och brottsbekämpande organ följer fortfarande i hög grad konstitutionen och lagen i viktiga frågor. De förväntar sig att dessa korrumperande krafter är separerade och i konkurrens med varandra, så att de tenderar att balansera varandra. (detta känns väl också igen i Sverige?, red.anm)

Att montera bevis gör det tydligt att situationen är mycket värre än de flesta tror, att den amerikanska konstitutionen under de senaste decennierna effektivt har störtats, och att den nu bara observerats som en fasad för att lura och lugna massorna. Det som har ersatt det som många kallar skuggregeringen (Deep state) – skapad med olagligt införande av lagen från 1871. Den verkar fortfarande för det mesta i hemlighet, eftersom dess kontroll inte är säker. Exponeringen av denna regim och dess verksamhet måste nu bli en primär skyldighet för medborgarna som fortfarande tror på rättsstatsprincipen och de friheter som detta land ska representera.

OK, grunden är klar. Vad vi behöver göra nu är att skapa en kunskapsbas om vad som har hänt sedan 1871.

Vi kan tydligt se några punkter här. För det första, vår organiska konstitution från år 1776 är inte längre den konstitution som vi styrs av idag. För det andra, vår konstitution, oavsett om det är med den organiska konstitutionen från 1776, eller någon av de tre som har följt, är de konkursmässiga konstitutioner; och folket, som våra grundade förfäder hade tänkt sig, har de inget ansvar för landets skuld.

Sjörätt

Vi angav i WE THE PEOPLE – THE LOWS ON US blog post att det faktiskt finns tre nivåer i vårt rättssystem. Vi pratade om de självskapade lagarna som styr DISTRICT OF COLUMBIA med ratificeringen av lagen från 1871. Sedan talade vi om
English Common Law and Constitutional Law som STATERNA styrs av. Och vi slutade med lagen som VI FOLKET styrs av eftersom vi behövde lägga grunden genom granskning av SOCIALFÖRSÄKRINGSSYSTEMET och VÅRA FÖDELSEATTESTER.
Efter att ha slutfört stiftelsen kan vi nu titta på det tredje lagret i vårt rättssystem som styr WE PEOPLE – SJÖLAGEN.

Vad är sjörätt? Sjörätt, även känd som amiralitetslag, är en samling lagar, konventioner och fördrag som styr privat maritim verksamhet och andra nautiska frågor, såsom sjöfart eller brott som förekommer på öppet vatten. Internationella regler som reglerar användningen av oceaner och hav, är kända som sjölagen.

Befinner sig USA under sjöfartslagstiftning? Jurisdiktion. I USA har de federala distriktsdomstolarna behörighet över alla amiralitets- och sjöåtgärder. se 28 U.S.C. § 1333.

Vad är skillnaden mellan sjörätt och civilrätt? Det är parternas val att väcka talan vid statliga eller federala domstolar. … Kanske den mest kritiska skillnaden mellan sjörätt och civilrättsliga domstolar är att amiralitetsdomare bara tillämpar allmän sjörätt och genomför rättegångar utan domstolar. Så låt oss ta språnget och ta en djupdykning i allt detta.

Det rättsliga systemet och dess nackdelar

Det rättsliga systemet uppfanns för att råna människorna i sin naturliga Skapares värld, vi var givna rätten till jämlikhet och ett gott liv här på jorden. Tillsammans med rättssystemet arbetar den politiska världen och bankirerna med att förse dig med nödvändigheten av samarbetsavtal (kontrakt) och konstitutioner för att du ska bli tillfredsställd och inte behöva bestämma själv utan kan delegera ansvaret på andra.

Att konversera betyder ”att prata med varandra”, men inte att berätta sanningen. All bekantskap är exakt ett kon-.  Känn till att alla förmåner (con-veniences) är en bluff som tar bort din förmåga att bestämma över dig själv, och även som i de allra flesta fallen är idag, är de till för att skada din hälsa medvetet, tänk ordentligt över alla delar i livet där du möter vänlighet.

All reklam och indoktrinering av självutnämnda ledare, deras självutnämnda myndigheter och deras medarbetare i affärer, lurar dig att köpa produkter för att vara vänliga (con-venience). Smart teknik är en av dessa, liksom att det finns mikrovågsugnar som båda två bestrålar dig långt utöver tillåtna gränsvärden, man bestrålar också din mat eller din dryck i avsikt att förstöra all näring.

Det rättsliga systemet som regeringar och statssystem, politiker och bankirer inrättat har bara en avsikt och den är att råna dig, ta bort dina naturliga rättigheter som tillfälliga invånare på den här jorden och att stjäla ditt land på dess resurser och föra dem till i utlandet bosatta självutnämnda kriminella ledare.

Lagar var mer säkra för människor i världen under Magna Carta inspirerade Common Law = Landets lag. Maffians Khazar-gangsters har kapat alla rättssystem i världen genom att tvinga in sjölagen i alla domstolar, där de parallellt med detta kunde kapa varje land genom verkställighet i samverkan med banker som de tillsammans bildade Federal Reserve.

Sjöfartslagen = Piratlagen

Alla författningar grundar sig på maritim rätt och verkar därför inte till förmån för ett land och dess medborgare, och därför är det en svindel. Världens folk har blivit lurade in i en stor lögn under de senaste 50 åren, i avsikt att lämna sina mänskliga rättigheter och så vidare, till kon-struktörerna av rättssystemen i varje land, precis som kon-struktörerna av avtal i bank och handel, ledande politiker och statsmän mm. ​​ALLA vet att världens folk är underställda sjöfartslagen (piratkopiering) inte har några rättigheter alls.

Dagens fungerande banksystem baserar sig uteslutande på ett bedrägeri, allt sedan den dagen ditt land förvärvades av dessa gangsters, bankirerna som grundade Federal Reserve.

Alla advokater och domare undertecknar inte tydligt med sina namn under handlingar såsom de är skyldiga till, utan de skriver en signatur. Det gör de för att man inte senare ska kunna ansöka om ersättning eller åtala dem.

Alla läkare, domare, advokater, tandläkare, polis, politiker eller statligt anställda använder sig av en signatur, för de står över lagen som resten av människorna i välden måste följa.

Signatur = underteckning utan ansvar

Världens folk måste därför ta mer ansvar för sig själva, delegera mindre och kräva mer när det gäller alla användare av signaturer. Kräv juridiskt bindande avtal med handskrivna namn där du själv bevittnar handstilen med  namn på dessa ansvariga i deras närvaro.

Banksystemet och dess konsekvenser

Kort sagt är banksystemet uppbyggt på ett bedrägeri när alla banker konverterades till en fraktionerad reservpraxis efter att varje nationalbank hade kapats av de privatägda bankerna som tillsammans bildade Federal Reserve. (Centralbank)

Inga banker har någonsin tjänat folket eftersom de aldrig har ägts av folken i världen, utan de ägs av privata familjer som, liksom de flesta ledande politikerna oavsett vilket parti, inte är någonting annat utan efterkommande till dessa självutnämnda ledare i världen. Majoriteten av dem är efterlängtade av Illuminati-familjerna (den mörka sidan av illuminati, inte det verkligen upplysta fåtalet) lever i extrema illusion av att de är värda i stort sett mer och är viktigare än varje annan person. De är också nedlåtande,  lever snarare i en icke illusion än i en illusion, men de är inte medvetna om den.

Folket i världen kommer under de närmaste åren att snabbt inse verkligheten i omfattningen av illusioner som de har blivit utsatta för och söker därmed nya lösningar. Detta kallas andlighet och socialt uppvaknande och kommer att medföra många lösningar inför morgondagen.

John F Kennedy valdes till president. JFK var en del av etablissemanget. Men han visste att han behövde bli av med dessa platser som skapar tyranni för det amerikanska folket.

Killing the Deep State: The Fight to Save President Trump - Kindle edition  by Corsi, Jerome R.. Politics & Social Sciences Kindle eBooks @ Amazon.com.Det som du behöver för att ta bort är att JFK sätter igång många saker som aldrig slutförts. Mordet på JFK satte igång en plan som skulle leda de amerikanska medborgarnas förmåga att ta tillbaka republiken.
Efter mordet på JFK samlades en grupp generaler och började utforma en plan för att ta bort Djupa staterna från USA. Jerome Corsi skrev också om detta i sin bok – Killing the Deep State.

Nu 2010/2011 närmade sig en grupp generaler Donald J Trump för att tänka ut möjligheten att ställa upp i presidentvalet och han fick planen om vad som skulle hända om han gjorde det. Generalerna visste att DJT fanns i kretsarna som visste vad som pågick men ingick inte i spelet om Deep state.

Planen var den här. Trump ställer upp i valet och vinner och militären börjar omedelbart för att hjälpa presidenten att ta bort den djupa staten och landet går tillbaka till en konstitutionell republik. Om Trump ställer upp och förlorar, då skulle militären gå vidare med en kupp för att ta tillbaka landet och sätta DJT i ämbetet när de hade säkrat sitt ämbetet.

Vad militären inte kände till vid denna tidpunkt var huruvida de kunde stoppa det elektroniska bedrägeriet i röstmaskinerna. Men vad vi hade tillstött var, att med hjälp av amiral Rogers kunde de inaktivera programvaruåtgärderna så att folket äntligen kunde vinna ett val som valde DJT.


Allt detta har Donald J. Trump gjort under sin tid som president

Istället för att kopiera det författaren skriver infogar jag samma info jag skrivit tidigare.


Här måste du gå tillbaka till lagen från 1871 och alla informativa inlägg för att se processen. Hans första handlingar var att säkra vårt land. Dessutom gick han direkt efter alla regler som beskattade skattebetalaren och började ta bort byråkratiska genomgångar för att öka tiden för att bygga USA och kostsamma penningavgifter. På en parallell nivå inledde han nya handelssamtal med länder som fick bilaterala handelsavtal och utbildade människor om orsakerna till detta – rättvis och balanserad handel. Med andra ord satte han igång att utföra uppgifterna för att flytta oss från det amerikanska konkursföretaget tillbaka till republiken.

Det fanns en Executive Order (EO) som jag måste se till att du ägnar särskild uppmärksamhet åt. Det är EO 13818: Blockering av egendom för personer som är involverade i allvarliga övergrepp eller korruption av de mänskliga rättigheterna. Många av MS-medierna pratade om att detta gällde Kina, Iran och andra som fick dig att inte fokusera på det verkliga målet. Detta riktades enbart till Washington DC. Wow! Hur kan detta förekomma? Tja, vi gick igenom det faktum att de är ett utländskt företag som ägs av Vatikanen, men som styr USA. Trump varnade DC-eliten.

År 2018 när DC inte rörde sig ur fläcken slog han till dem igen.

EO 13851: Genom att blockera egendom för vissa personer som bidrar till situationen i Nicaragua.
EO 13850: Genom att blockera egendom för ytterligare personer som bidrar till situationen i Venezuela.
EO 13848: Att införa vissa sanktioner i händelse av utländsk inblandning i ett amerikanskt val.  Kopplar du ihop punkterna? Gå och titta på alla EO och se var DJT blockerar tillgångar.

12–15 juli 2018

Bild: Drottning Elizabeth och president Donald Trump inspekterar hedersvakten på Windsor Castle i England den 13 juli 2018.
Trump går framför drottningen som en markering

Storbritannien London, Blenheim Palace, Checkers, Windsor Castle, Turnberry (golfbana), Södra Ayrshire
MSM media berättade: – träffade drottning Elizabeth II och premiärminister Theresa May. Tillbringade helgen på hans Turnberry golf re
Sanningen var:  – Vi tog över centralbanken och överenskommelsen var att vi tog oss bort från brittiskt styre och allt som tillhör det.

Låt oss nu ta upp hur DJT positionerade republiken för att ta tillbaka vårt land.

I sina EO om att blockera och konfiskera utländska aktörers tillgångar och de aktörer som hjälpte vissa länder, satte han igång det underliggande spelet om att få tillbaka marken från utländskt ägande enligt lagen från 1871 och fördraget om statliga inköp. Strålande schackdrag. Han visste att genom EO skulle DC antingen gå med på att ta tillbaka eller så skulle han åberopa EO. Han hade redan hanterat länderna men han behövde ta sig an US Corporation. Så genom att de inte rörde sig ur vägen oavsett om de skapade valbedrägerier eller inte, hade han dem bara genom att de fanns i DC-institutionen. Så snart valet började tog vi tillbaka DC-landet och alla de inköpta staterna och marken som gavs bort genom fördragen. Vi vann! Så etablissemanget hade inget att förlora vid denna tidpunkt annat än att stjäla valet. De avslöjades och visste att den enda vägen ut var att vinna valet till varje pris. Men patrioterna sprängde algoritmerna.

Plandemic, dokumentärfilmserie – Vetamera

Med tanke på att han hade DC där han behövde dem, gick han till nästa nivå. Han pressade dem till att spela alla sina kort för att stjäla valet. Han drev in dem så att de PolitiFact - We fact-checked 8 of the most egregious falsehoods in " Plandemic" — a video full of conspiracy theories about the coronavirus  bit.ly/35EugYC | Facebookvar tvungna att släppa plandemin. Han gjorde det med vetskapen om att ett botemedel fanns tillgängligt med HCQ och annat. De var beredda och kunde bara se till att allmänheten i allmänhet var utbildad om alla händelserna under utsläppet. Han pressade statsguvernörerna till ansvaret för hur de skulle behandla sin stat – Detta är artikel 10 i konstitutionen, men han gjorde också några fler saker. Han åberopar försvarsproduktionslagen som ger honom eller hans utsedda full befogenhet och han förklarade en nationell nödsituation som satte FEMA i funktion. Notera tidpunkten här, det spelar direkt in i planen.

De är en regering inom vår regering. De kringgår i princip i den strukturerade regeringen. De driver de tio områdena som om det vore regeringen. De behöver INTE följa konstitutionen. De kan arrestera utan vederbörlig process. De kan inrätta domstolar. De kan anklaga människor för brott och ställa dem inför domstolarna varken i det statliga eller federala domstolssystemet.

Corona- Plandemin

Här börjar det bli riktigt intressant. FEMA inrättades för att ge hjälp och assistans till alla stater i deras kamp mot COVID. De gjorde detta under en icke-militär ledare med en kongress som inte visste de verkliga aktiviteterna och planerna. Medan FEMA gjorde sina saker, planerades det för att flytta människor runt för planens sista fas. En militärledare valdes att bli chef för FEMA. Ledarna arbetade sida vid sida med FEMA bakom kulisserna för att få saker förberedda. FEMA strukturerar deras kommandocentran, etablerar de tio regionerna. De bemannar centran och tog över ledarskapet. De har i princip lett det här landet sedan den nationella nödsituationen. TÄNK PÅ DET!

FEMA, samarbetade nära militären och presidenten, blev vår regering för att driva angelägenheterna inom USA vilket möjliggjorde mer fokus för utländska enheter för presidenten och militären.
Detta började i mars 2020 och nu drivs FEMA av militären genom den nya FEMA-DIREKTÖREN.

At Mt. Rushmore, Trump uses Fourth of July celebration to stoke a culture  war - Los Angeles Times

Flytta till nästa händelse som var 4 juli 2020. Trump åker till Mount Rushmore och håller ett tal. Det var vid detta tal som han förmedlade till det amerikanska folket på ett mycket subtilt sätt hur vi tog tillbaka vårt land. Faktum är att Melania till och med twittrade om det. Vad vi inte förstod vid den tiden var precis vad han berättade för oss.

Den dagen i vår historia blev vi ett land med två regeringar. En regering känd som ett amerikanskt företag som drivs av FEMA och en republik som körs genom militären med president Trump. Övergångsdokumenten hade undertecknats mellan US Corporation och Republiken för att övergå från det konkursdrabbade företaget tillbaka till republiken, men det hade ett ikraftträdande datum. Så från och med att Trump signerat dokumenten, genomförde Trump och team nästa schackdrag. De flyttade 1776-konstitutionen till sina lagar i böckerna vid tidpunkten 187, till en mer aktuell republik då dessa lagar kommer att behövs för att föra  konstitutionen till en aktuell miljö. NEJ KONSTITUTIONEN ÄNDRADES INTE. Men lagarna (förordningarna) gjordes om och placerades under de konstitutionella dokumenten, så att när ikraftträdande dagen kom, skulle det inte bli någon försening i maktöverföringen.

Åtstramande spelet

Från och med 4 juli 2020 har DJT utbildat allmänheten genom faktiska händelser. Han har avklassificerat dokument för att bevisa dåliga skådespelare. Det började med rättsfall i statliga domstolar om valprocessen. Det flyttades till de federala domstolarna och sedan till USA:s högsta domstol. Allt detta var ett schackspel.

Militär underrättelse hade redan effekterna. Detta gjordes för att tillåta det amerikanska folket att se korruptionen, inte bara som korruption, utan vem skådespelarna var. Detta var för att visa för det amerikanska folket det första fullskaliga tillståndet för korruption i våra domstolar. Varför var detta ett nödvändigt steg?

Låt oss gå tillbaka till FEMA. Vid rätt tidpunkt kommer FEMA att komma ut med sina domstolar och börja behandla mål vid federala domstolar oavsett statlig verksamhet. Kom ihåg att statsvalet är bundet till USA:s konstitution. Det är ett federalt brott. Så FEMA behöver inte behandla några ärenden genom ett statligt domstolssystem.
Vi har redan presenterat för dig rättvisans system i USA i en informationspost. Vem betalar för dessa domare? Tja, staten betalar statliga domare, men federala och högsta domstolen betalas av US Corporation – en utländsk regering. Koppla samman punkterna!

Valet

Nu kommer vi till valet. Inte mycket kan sägas som inte redan har gått igenom media till allmänheten förutom några få saker.
Tänk också på EO gällande valet. De personer som personligen undertecknade valbedrägeriet kommer att bli kända mycket snart – LANDSFÖRRÄDERI!

Nancy Pelosi: All Trump SCOTUS Justices Should Recuse From Election Decisions

Vad tror du fanns i de meterhöga dokumenten som gavs till Pelosi fredagen innan de offentliggjordes. Tja, personligt inblandad och länder är också anslutna, tror jag !!!!! Detta avslutar faktahistorian. Jag kommer att flytta in i mina tankar om hur allt detta ska spelas ut härnäst.

Vad kommer vi se i de fysiska inställningarna i USA?

Washington DC som du ser riktigt stängt med staketanslutningar, med taggtråd ovanpå och alla låsen på utsidan. Ingen kan gå in eller lämna främmande land. FEMA har genom sin makt att använda National Guard och ja, militären skapat ett ingärdat läger. Fråga någon militär person som har deltagit i processen för att skapa dessa typer av områden och de kommer att berätta hur de har konstruerats, inte är för att hålla människor utanför, utan att hålla människor innanför.

Anti-fascist activists take on Trump and the far right: 'Resistance is our  only shot' | Activism | The Guardian

Militären har varit på plats och fortsätter att placeras på stora kända hotspots i vårt land. Åtgärder pågår redan och har pågått nu i ungefär en vecka för att ta ut BLM- och ANTIFA-lägren. Deras kommunikationssystem togs ner, ”black outs” gjordes och militära övningar utfördes från och med den 12 januari.

Jag gillar inte ordet black outs eftersom det är för dyster. Men jag tror att från början på kvällen den 20 januari kommer vi att se en nationell karantän av sådana. Jag tror att vi inte kommer att tillåtas gå utanför våra samhällen. Jag tror att alla informationssajter kommer att bli mörka. De testade den här veckan med Pompeo på olika försäljningsställen för att se till att signaleringen skulle vara oavbruten och täckningen skulle vara tillräcklig för att drabba majoriteten av den amerikanska befolkningen och de 209 länderna. Militären har tagit EBS och gjort den levande och redo att köra igång. Jag tror att den här karantänperioden kommer att pågå i 10 dagar till 2 veckor. Du måste vara beredd.

Det är här jag tror att du kommer att se FEMA sätta upp sitt domstolssystem som kommer att ha direktsändning. Det är här jag tror att du kommer att se att alla anklagelser upphävs och Durham med team släpps loss för att behandla ärenden i FEMA-domstolarna. Dessa domstolar kommer att behandla alla fall utanför landsförräderi, uppror och brott mot mänskligheten. De går till militärdomstolen. Jag tror att det amerikanska folket under denna karantänperiod kommer att se levande militära domstolar och inspelade bekännelser från dem som valt att rädda sitt liv.

Under denna interimsperiod på 10 till 2 veckor kommer också maktöverföringen från det amerikanska företaget till republiken att genomföras. Jag tror att militären och DJT tillsammans med andra i hans team kommer att hantera de diplomatiska konsekvenserna och utbilda det amerikanska folket. Jag tror att frisläppandet av avklassificerade dokument kommer att fortsätta att komma. I dessa dokument kommer information som en gång offentliggjorts enligt vår konstitution att bli krigshandlingar. Du kommer att se den amerikanska militären i länder med deltagande fraktioner från andra länders militärer för att arrestera förövarna.

Nu har det sagts att det finns 250 000 kinesiska soldater i Mexiko och 75 000 i Kanada. Vi vet för flera månader sedan att en uppbyggnad skedde under skydd av gemensamma militära manövrer. Vad vi inte vet är antalet som deltog och om de fortfarande finns där. Det enda jag kan säga är att våra gränser kommer att förbli stängda till den 21 februari. Vår militär har byggt upp gränserna i två månader nu. DOD är beredd på allt jag får höra.

Vad kan vi se i MSM?

Det här är en skitbild just nu för att försöka förutse. Vad jag kan säga är precis som DJT har varslat kongress, senat och högsta domstolen om, så har han även gjort med media. Du har sett något av det utspela sig. En sak som vi vet är att de inte kommer att rapportera de faktiska händelserna som äger rum. Jag tror inte ens FOX kommer att täcka dem.

Vad kan vi se på banksidan av saker?

Någonstans på denna tidslinje måste den nya republiken få finansiering. Finansieringen sker med en amerikansk tillgångsstödd valuta. Detta kommer att utlösa alla 209 länder MÅSTE ge ut sin egen valuta. De kommer inte att finansiera det amerikanska företaget med tillgångsbaserad valuta och de kommer inte att ta in republikens fiat-valuta. När detta händer kommer ett antal världshändelser att utlösa detta. Jag kommer inte att gå mera in på dem här.

Vad kan man se i staterna?

Som vi har diskuterat flera gånger är varje stat en företagsuppsättning precis som US Corporation. När det amerikanska företaget är upplöst kommer stater inte att ha någon finansiering från det federala företaget. Staterna måste gå igenom en reningsprocess precis som den på den federala nivån vi ser. Men jag tror att de åtgärder som vidtas nu kommer att hjälpa till med denna rensning eftersom de inom statsregeringen, VD för företag och andra kommer att vara en del av dem som arresteras vid saneringen. DJT har till exempel meddelat guvernören i staten Georgia om kommande arresteringar.

Vad sägs om invigningen?

Biden Inauguration Day 2021: Time, TV schedule, channel, livestream | How  to watch Joe Biden become president - syracuse.com

Detta är mina tankar att det INTE kommer att finnas någon. Media kan göra en CGI för Biden, men en fysisk bör inte ske. Om de gör det, tar det dem ut ur en potentiell konspiration för att begå LANDSFÖRRÄDERI! Vissa vill att de ska göra detta, men andra vill inte att det amerikanska folket ska behöva hantera detta utöver allt annat. Vi får se. Republikens konstitutionsinvigning är i mars. Jag tror att det är då det kommer att hända. Mellan nu och då, tror jag att hela valresultatet kommer att offentliggöras med de faktiska resultaten som ges till det amerikanska folket.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: