Spionplan identifierat cirkulerandes i Arizona där valrevisionen äger rum

 
I Arizona, Maricopa pågår just nu en omräkning av valsedlar i Veterans Memorial Coliseum. 100-tal demokrater har skickats dit för att störa räkningen.

Denna typ av flygplan, PC-12, har full rörelsevideokapacitet och kan dammsuga mobiltelefonsändningar och följa anslutningen till den andra änden av samtalet för att ta reda på information om den andra inblandade parten.

Dessa flygplan användes kraftigt i Mellanöstern mot terrorister.

Vi befinner oss i krig!

Detta är oregelbunden krigföring som händer i USA just nu.

Om du behöver höra meddelandet igen, se General Flynn & General McInerney Warn The American People About Irregular Warfare Happening Now In America!


Spionplan identifierat kring Arizona Veterans Memorial Coliseum där valrevisionen äger rum – vad händer? … Uppdatering: Phoenix-polisen svarar

Ett spionplan identifierades som flyger över Maricopa County-granskningen.
Vilken information söker de?

Av Joe Hoft
Publicerad 3 maj 2021

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/exclusive-spy-plane-identified-circling-arizona-veterans-memorial-coliseum-election-audit-taking-place-going/

Arizona Veterans Memorial Coliseum - Flexible Souvenir Fridge Magnet for  sale online | eBay

Söndagsmorgonen varnade vi för det faktum att ett plan cirklade runt Arizona Veterans Memorial Coliseum i förra veckan. Vi fick bara bilden ovan. Vi följde upp och hittade mer information om detta plan och ytterligare information om andra händelser där ett plan cirkulerade himlen på liknande sätt. En sådan incident inträffade i San Bernadino efter de islamiska terroristerna Farooks och Maliks skjutande.

Men vi tittade längre in i denna flygning ovan i Arizona och fann att det använda planet ägdes av City of Phoenix:

Vi fick också veta att PC-12 användes i Afghanistan. En artikel i Stars and Stripes diskuterade PC-12: s betydelse för Intel som samlades där:

När vingen skapades för ungefär sex år sedan var denna typ av intelligens i realtid en rördröm för Afghanistans framväxande nationella säkerhetsstyrkor. Nu är dess 450-man besättning ansvarig för 17 PC-12 enmotoriga turboprops, tillsammans med 30 rysktbyggda Mil Mi-17 transporthelikoptrar, utrustade med maskingevär och raketer och utrustade med Kevlar rustning.

Och vi upptäckte också att PC-12 i Phoenix ägs av polisavdelningen:

Vi kunde fastställa att fågeln som cirkulerade över Phoenix nära Colosseum var polisens fågel eftersom den tog fart från Deer Valley Airport, där polisens flygstöd finns.  (Observera per uppdatering nedan att polisavdelningen i Phoenix bekräftade att detta var deras plan.)

Vi fick sedan reda på att det verkar ha varit flera dagars aktivitet i och nära Arizona Coliseum av polisavdelningen med flera flygplan.

CD Media plockade upp den här historien och publicerade ett stycke söndag kväll:  BREAKING: Intelligence Surveillance Aircraft has been Circling AZ Audit Location And Collecting Information on American Citizens Working For Val Integrity

PC-12-flygplanet har full rörelsevideokapacitet och kan dammsuga mobiltelefonsändningar och följa anslutningen till andra ändan av samtalet för att ta reda på information om den andra inblandade parten.

Dessa flygplan användes kraftigt i Mellanöstern mot terrorister.

Det finns ingen information om vilken amerikansk myndighet som använder flygplanet för att spionera på amerikanska medborgare som arbetar för valintegritet.

En källa sa till CDMedia att det kunde vara FBI, militären eller amerikanska underrättelsetjänster.

Denna berättelse började tidigare på dagen men på kvällen visar en annan resa inspelad online polisplanet i ett liknande mönster fredagen den 30 april:

Så nu måste vi ta reda på varför polisplanet kretsar runt himlen över Colosseum där Maricopa County-revisionen utförs?

För vilket syfte lyssnar planet på samtal relaterade till telefoner i och i närheten av det här Colosseumet? Kanske är det förklarligt eller kanske inte.

UPPDATERING: Vi fick följande svar från Maggie Cox, Sergeant Public Affairs Bureau Phoenix Police Department:

Detta uppmärksammades av ett annat medieföretag. Artikelberättelsen är inte korrekt. Medan kartorna representerar våra flygningar exakt var båda flygningarna på polissamtal som inte hade något att göra med händelserna vid Veteran Memorial Coliseum. Uppdatera din nyhetshistoria”.


Användningen av Stingrays enheter för att lokalisera och spåra misstänkta via sina mobiltelefoner, används runt om i landet – förklarar detta Arizona?

Av Joe Hoft
Publicerad 4 maj 2021
https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/use-stingrays-devices-locate-track-suspects-via-cell-phones-used-around-country-suspect-past-week-possibly-around-site-arizonas-election-au/

Tillbaka under 2008 rapporterades användningen av Stingrays i Kalifornien när ett skattefusk fångades efter att man hade lämnat in statistiska uppgifter på döda människor och fått deras återbetalning. Den skyldige hade trott att han täckte över sina spår men fick senare reda på att han fångades av Stingrays:

Det visade sig att den amerikanska regeringen i hemlighet använde Stingray under flera år, först för militärt bruk och sedan för brottsbekämpning, för att lokalisera och spåra misstänkta genom sina mobilförbindelser. Rigmaiden blev bland de första civila som lärde sig om denna teknik, och hans fall öppnade dörrarna för allmänhetens kunskap om den.

Ändå flera år senare, när mer information om Stingrays – även kallade IMSI-fångare, cellsimulatorer eller falska celltorn – har blivit tillgängliga, verkar användning av enheterna av brottsbekämpning rutinmässigt döljas i domstolsregister. Minst en stor tillverkare påstås kräva att polisavdelningar aldrig ska avslöja att de använder enheterna …

Men före 2015 krävdes att den federala regeringen behövde utverka en arresteringsorder innan den användes på amerikanska medborgare:

Trots det utfärdade Justitieministeriet (DOJ) den 3 september 2015 en ny policy som kräver att dess myndigheter – inklusive FBI, US Marshals Service, Drug Enforcement Administration (DEA) och Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives ( ATF) – att i rutinfall måste få en arresteringsorder innan man använde en Stingray. Policyn riktar sig också till byråer för att förstöra data som samlats in från icke-misstänkta så snart en riktad misstänkt lokaliserats.
Phoenix polisavdelning skrev The Gateway Pundit igår och delade följande:
Detta uppmärksammades av ett annat medieföretag. Artikelberättelsen är inte korrekt. Medan kartorna representerar våra flygningar exakt, var båda flygningarna på polissamtal som inte hade något att göra med händelserna vid Veteran Memorial Coliseum. Uppdatera din nyhetshistoria. Maggie Cox, Sergeant Public Affairs Bureau Phoenix Police Department.
Här är artikeln Sergeant Cox hänvisar till:


Kategorier:Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: