Återställd republik via en GCR: Uppdatering från och med 3 maj 2021, Del 3

Eftersom Del 1 blev nedstängd, översätter jag även den här.
Del 2: finns här


Judy Byington – framställning när som helst 

(Judy Byington, MSW, LCSW, ret, har ägnat sitt liv åt att humanisera och höja allmänhetens medvetande om de lite kända effekterna av rituella övergrepp och mind control …).

***

Återställd republik via en GCR: Uppdatering per 3 maj 2021
(GCR = Definition av bruttokassaåtervinning)

Judy noterar, framställer när som helst.


Den 3 maj 2021

Du väljer själv om du vill lyssna.

Tilldragelserna vid den kinesiska dammen Tiananmen och i Wuhans Big Pharma laboratorier leder till 34 satanistiska byggnader som har träffats av Guds stavar och har översvämmats. Detta kommer säkert att förorsaka att aktiemarknaden kollapsar.

BQM veckan står inför.

Pisksnärt 372, söndagen den 2 maj. Den 1 maj var ”Green Light” allt har aktiverats. Nu ser man hur saker förändras över hela världen. Ljuset framträder,  sanningen avslöjas. Man berättar offentligt om arresteringar. Stort meddelande världen över. Planeten Pluto återvänder också efter omkring 250 år, nu vid exakt samma tidpunkt som Illuminati bildades.

Q17_Awakening, söndag, 2 maj Telegram

Quantum-datorer är aktiverade. Digitala krigare är redo. Vi går mot ”Green Light” tiden för att slåss nu. 

Solen den 4 maj kl 3 EDT. Vi väntar alla på president Trumps order. Q

Judy noterar: Inom 24 timmar efter Amman sörjer granskningen av inlösenlagen den 3 maj och granskar återställningen av världsvalutan som ska brytas ut i 290 länder. Enligt vår militära intel-kontakt: Den 1 maj aktiverades Quantum-datorn. Vi går mot grönt ljus. 

Söndagen den 3 maj kl 12.30 EDT loggade man ut  och den 2 maj kl 21 ostlig dagsljus tid, spartid, har RV-teamet stängt ner hastigheten och proceduren för
Tier 4b hagelgevärsstarten. Tier 4 b kan göra beställningar vid inlösen centran, med nya kurser liknande dem som nyss har rapporterats om. Se information gällande valutaväxling och inlöseninformation. 

Jag återställde republiken BQM vid tidslinjen.

1 maj mayday. 10 dagar av nedstängning börjar och en global nedstängning av media över hela världen och man börjar med Nasara / Gesara skuldavskrivning. 

På söndagen den 2 maj vid midnatt, EDT,  aktiveras utsändningen med nödmeddelande i enlighet med brigadgeneral Ward patriot uppdatering.

Måndagen den 3 maj befinner sig US militär på högsta beredskap. Man förväntar sig massiva cyberattacker. En brigadgeneral sade att nödmeddelandet kunde aktiveras på söndag midnatt, den 2 maj EDT. 

Tisdagen den 4 maj börjar den nya republiken. 

Torsdagen den 6 maj, börjar EBS Star LInk sända allmänna meddelanden. Krigsrätt inträder över hela världen och den globala valutaomställningen GCR.

Fredagen den 7 maj, JFK Jr. och Caroline Bessette Kennedy utses till US vice president och andra damen. 

Torsdagen den 20 maj upphör Trumps Executive Order nr 13848 om nationell nödåtgärd

Deadline för skatter förlängs av militären till torsdagen den 20 maj och slutet för Q- klockan. 

1 augusti kommer all avklassificering av allt att vara fullgjord.

Söndagen den 8 augusti utförs Gesara blockchain val. Regeringar nerbantas till
10 %. Men tillkännager Trump som USA:s president under denna tid. Massarresteringar av Deep State och globalister över hela världen. Biden kommer att tas bort och Trump och Nasara aktiveras. Bara militärunderrättelse, ocensurerade nyheter, militära tribunaler TV-sänds och tre åttatimmars allmänna program sänds 24/7. Aktie- och kryptomarknaderna kraschar och göms undan med 10 dagar av mörker för att inte förorsaka panik. Elektricitetsavbrott, internetavbrott, 34+ av kabbalens byggnader förstörs. Världen går över till det nya Quantum finanssystemet. QFS och den guldbackade valutan, inlösencentra för att tillhandahålla medel för alla att öka ekonomin. Gratis 800 telefonnumror till var och en. Crypto, XRP, guld, XLM, silver stiger pga att QFS är aktiverat.

Söndagen den 2 maj, q17_Awakening Telegram

a) Den första maj var det grönt ljus. Allt har aktiverats. Nu ser du förändringar som inträffar över hela världen. Ljuset kommer och sanningen uppenbaras. Man berättar offentligt om arresteringar. Stora meddelanden världen över. Det gäller även planeten Plutos återkomst efter 250 år, exakt vid samma tidpunkt som när Illuminati bildades. Quantum datorn är aktiverad. Digitala krigare står redo. Vi går mot grönt ljus, tiden är inne för strid. Håll ställningarna, om vi förlorar vår frihet här finns den ingen plats att fly till. Vi väntar på alla människor från alla stater. Alla ska vara redo, om vi förlorar vår frihet kommer Biden att vända vårt land i famnen för globaliserna. 

b) Söndagen den 2 maj, pisksnärt 347 Telegram.
Du väljer om du vill veta. Tilldragelserna vid den kinesiska dammen Tiananmen och i Wuhans Big Pharma laboratorierna leder till 34 satanistiska byggnader och de har träffats av Guds stavar och har översvämmats. Detta kommer säkert att förorsaka att aktiemarknaden kollapsar.

2 maj, Delta’s, det är dags. BQM vecka framför. Q uppvakning. De förklarar honom olämplig för ämbetet men kameltån kan inte tjäna, hon är inte född här. Pelosi är död eller kommer att avgå. Kan inte tjäna, lämnar gräsplanen.

Hej, Mr. President, militären är under kontroll. Låt oss fortsätta. I grund och botten är allt i vår historia  lögner, det började med en lögn och täcktes upp med en lögn osv. Allt från 1871 är fullständigt utraderat eftersom det har ansetts olagligt. Så snart Donald J. Trump kommer tillbaka som den 19:de presidenten börjar rond 1, rond 2, rond 2, dammluckor och CX klimax runda, jag gissar och tror att två vågor från de nordliga dammarna i Chongqing tre GD. Wuhan, boom, boom, boom, boom.

Sjukhus runt om i världen har utsatts för cyberattacker. De har stängt ner valfria operationer och andra behandlingar såsom cancerbehandlingar. MedBeds är på väg. Gamla behandlingar är föråldrade vilket POTUS sade. Du kommer att dirigeras världen över till Gesara val genom att använda sig av quantum blockchain. Flertalet mynt inom QFS. Granskning görs i Arizona genom att använda sig av blockchain teknologi. Tjänstemän i Maricopa län scannar igenom valurnorna med UV-strålning. För exakt ett år sedan i april nämnda Trump att man ska döda den osynliga fienden med UV-strålning. Under tiden gjorde jag på Twitter en lång tråd gällande de bevis som gällde vattenstämplar och blockchain kodning för att skydda pappersurnor. Den videon släpptes kort efter av en högt rankad regeringstjänsteman vid namn Steve Pacinic. Kolla in hans bakgrund som är imponerande. Det verkar som om allt kommer samman nu, bedrägerier gör allt ogiltigt. Se, att han nämner QFS. Koppla samman med punkterna ISO20022 bestämmelserna. Det nya Quantum Financial System, endast mynt som passerar de internationella bestämmelserna gäller.
99,5 % av dem klarar inte det, inklusive bitcoin när servrana stängs av under de tre Georges dammarna (i Kina). Sedan kommer nya val där man använder sig av denna nya teknologi världen över. Vald regering utgör endast 10 % av nuvarande storlek. Militären har bett dem alla att lämna sina poster. Hur allt detta sammanfaller är helt otroligt. 

Den 17 maj är deadline för skatter. Ezra (Cohen-Watnick tillförordnad underförsvarsminister för underrättelsetjänst och säkerhet, red.anm) bad oss att inte betala skatterna. Se de röda varningarna på Nasara-listan, IRS och skatter. 

Från den 20 januari och fram till den 20 mars, ursprungliga 60 dagar av Executive order, därefter förlängdes dessa med ytterligare 60 dagar till den 20 maj av militären. 

Turkisk bank och andra inom USA sade att veckan för dessa inlösen kommer att tvingas till inom två veckor. Genom att erkänna detta, betyder det att händelsen vid Kina 3GD Wuhan Big Pharma laboratorier och Thomann Square, plus 34 byggnader måste tas bort. Avlägsnandet av CIA:s bitcoin servrar under dammen. SECCONF kommer att undersökas samt 10 skumma föreskrifter måste utföras under 10 dagar av mörker för att man ska kunna avlägsna förintelsen av dessa mynt. När QFS inträder kommer regnbågs-statsobligationer som stöds av ädelmetaller plus en liten grupp som är reglerade av US internationellt och stöds av ädelmetaller. 

Q-klockan ställer upp med 11 tredjedelar. Valdagen var den 3.11. Valdagen + ett, ställer upp sig med den 3 maj. Massiva cyberattacker den 11.4. I morgon bör var och en notera att Q-klockan slutar på 5:20. Kolla vattnet. 100 % regn i Wuhan på måndagen den 3 maj. Denna sekvens är mycket intressant. Den visar två av Chongqings norra dammar med början när världen blir lika med händelserna. Sedan situationsrummet. Förbered dig för att en kärnvapenhändelse kanske inträffar. Nästa drop berättar för oss att vi är förberedda och nämner kärnvapen. Sedan ytterligare något om Chongqing 

c) Den andra maj sade Q Storm Rider Telegram_Pelosi görs redo för att flytta. Kom ihåg att hon är betald, hon flippade ur för länge sedan, så när nästa dåliga nyhet når dig, fall inte isär, det är bara optik för ett större p. 

d) Solen den 2 maj 1st 58 am edit trump pintel telegram
Söndag, glädjens dag, vad har du för planer för dagen. 

e) Söndagen den 2 maj, US andra dam Carolyn Bessette Kennedy telegram #
Nya amerikanska undersökningar gällande en förmodad energiattack nära Vita huset. CBS News, FOX News, CNN och andra belägger det som att de inte har hittat en enda valsedel för Biden som inte var olaglig. US undersöker den förmodade energiattacken nära Vita huset. CBS News: Vita huset och US Capitol  har de inspelande kamerorna avstängda. Militären befinner sig i högsta beredskap. Ingen tillåts att se vad de förbereder. (enl. Charlie Ward förekommer det militära tribunaler i Vita huset. Han kände till en person som var ditkallad för att peka ut Soros vid en sådan tribunal. red.anm)

General mili gemensamma chef är borta och inte längre ansvarig. Ingen från Biden-administrationen tillåts komma till Pentagon. Trump på väg till Bedminster, bättre än all säkerhet på Mar-a-lago. Följ otroliga händelser i DC. Trump kommer att ena ett överväldigat amerikanskt folk. Fokus på utländsk motståndare. Det kommer inte att bli något WWIII. Slutar snabbt. Trump in och kabbalen ut. Nytt finanssystem. Amerikanska militären har allt det den behöver och kommer inte att vänta på slutförandet av revisioner. Trump vann, det vet det, vi kommer att avslöja det och alla som var inblandade. Ingen tillåts att bo i Vita huset igen. Trump kommer tillbaka i maj, juni, juli. Militäroperationer är på gång nu i DC. 

Avtryckaren: Världsvalutan kraschar. IMF, US Treasure, London, Vatikanen, dragonfamiljen i Asien, miltals av guld har hittats i Vatikanens underjord av amerikanska militären. US militären förberedde en falsk attack mot Vita huset och Capitol med en falsk förebild.

Avtryckare: Arizona granskas, är den viktigaste operationen som pågår för att sätta Trump tillbaka i ämbetet. Antifa och BLM planerar att störa det. Vi behöver bedjande krigare som ber utan att sluta under 24 timmar per dag. Företrädesvis även fastande. Inget DC eller Washington DC. US militär förbereder ett stort tillfälle i DC för en show, för att trigga igång en nationsomfattande systemkrasch. Världsomfattande krigslag startar. Ett militärt svar och övertagande av US. Biden, Harris har ingen befogenhet och de har förklarats döda under en falsk attack. Håll dig borta från DC. Håll ögonen på granskningen. Där kommer förmodligen att ske förvirringar. Ett år Delta, bedrägeri, spännande vecka framför oss. Jag gillar dessa Deltas. 

l) Utbytesinstruktioner… (här nedan följer ett sammandrag av dessa, men skriver inte in dem då dessa inte gäller oss. De har redan en gång skrivits ner under Del 2 och kan läsas där) red.anm.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: