Geopolitisk Mega Jordbävning redo att sprängas i luften!

2 maj 2021
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Medan västvärlden vandrar genom dystopin av ett falskt Joe Biden-ordförandeskap och en tillverkad pandemi, brygger man något enormt. En tusen årig gammal regim står inför systematisk kollaps och hemliga förhandlingar om dess ersättning pågår. Vi kan ännu inte prata i detalj om förhandlingarna av säkerhetsskäl. Allt vi kan säga är att det kommer att bli det största sedan monoteismen började i det gamla Egypten för tusentals år sedan. När det händer, kommer det att finnas på alla skärmar och nyheter. Fram till dess är operativ sekretess avgörande, så låt oss titta på tecknen till systemisk kollaps.

A Record 34% Of All Household Income In The US Now Comes From The Government

Det största som syns är hyperinflation som växer fram i USA. Detta är något som ofta ses under regimens kollaps. Orsaken är att människorna bakom Biden-avataren trycker pengar som om det inte fanns någon morgondag (för dem är det nog sant). Regeringens utdelningar exploderade i mars till 8,1 biljoner dollar på årsbasis, dubbelt så mycket som 4,1 biljoner dollar från februari och 5 biljoner dollar över den ”pandemiska” nivån på 3,2 biljoner dollar.

And The Federal Reserve Is Trying To Convince Us That Inflation Isn’t A Problem…

Det här har det gjort med råvarupriserna under förra året, även om festen precis har börjat: virke: + 265 %, WTI råolja: + 210 %, majs: + 84 %, koppar: + 83 %, sojabönor: + 72 %, Silver: + 65 %, Socker: + 59 %, Bomull: + 54 %, Platina: + 52 %, Palladium: + 32 %, Vete: + 19 %, Kaffe: + 13 %.

Rabo: We Are Edging Closer To A Biblical Commodity Price Increase Scenario

Försörjningskedje-experter säger att de aldrig har sett något liknande i det som nu händer.

”Det pågår en total, global stock blockering; varor kan inte skickas i vissa fall; och inflationen på utbudssidan når en nivå som vi inte har sett på en lång, lång tid och den ser överhängande ut”.

One Bank Warns Soaring Food Prices Will Lead To Social Unrest

Det pågår också en livsmedelsbrist i USA, där livsmedelspriserna stiger och basvaror som kycklingkött saknas.

America is running low on chicken. Blame covid-19, a sandwich craze and huge appetite for wings.

Från och med december ifjol lider en av sju amerikanska hushåll av matbrist. I januari hade 41,8 miljoner amerikaner matkuponger – 13 %, fler än ett år tidigare.

Biden Quietly Preparing for Food Stamp Increase Without Congress

Samtidigt tar alla de roliga Biden-pengarna som delas ut för att blidka massorna bort deras incitament för att arbeta. Situationen har nått den punkt där McDonalds-franchiseavtal betalar människor 50 dollar bara för att dyka upp för en jobbintervju och närbutikskedjor betalar 500 dollar för signeringsbonusar.

Tampa McDonald’s Exposes America’s Systemic Labor Shortage, Forced To Pay People $50 To Interview

Royal Farms Offers $500 Signing Bonus As Labor Shortage Intensifies 

”Hur får vi tillräckligt med chaufförer, det vet jag inte”, svarade Covenant Logistics VD David Parker analytiker, i förra veckan när de tillfrågades om arbetskraftsbristen. https://www.zerohedge.com/markets/70000-part-time-driver

Uber-insidern Nathaniel Rothschild har gett offentliga tips – till dem som uppmärksammar – twittrade han saker som:

”Tänk om världen förändras i morgon sådan som vi känner den?” och ”Nästa kris kommer att drabba dig medan du sover, och du kommer att vakna upp som fattig. Det kommer att hända blixtsnabbt. Musik spelas fortfarande. Få inser att varje marknad är djupt falsk. Så var förberedd. Köp fysiskt Guld and #Silver!!”

Frågan som måste ställas under dessa omständigheter är varför är den amerikanska dollarn så stark? Svaret är naturligtvis att Bidens roliga pengar bara accepteras i USA. Med andra ord är den amerikanska dollarn inte längre amerikansk.

Kineserna lånar ut till Biden-regimen riktiga pengar för att köpa deras saker eftersom, säger den kinesisk-amerikanen Katherine Tai, USA:s handelsrepresentant, han är den de facto presidenten för USA, enligt asiatiska hemliga sällskap.

Här är avataren de använder för dagliga interaktioner med företagets propagandamedia Jen Psaki, aka David Rockefellers barnbarn Mark Zuckerberg.

Vad den här familjen som sålde den amerikanska företagsregeringen till Kina inte inser är, enligt en högre europeisk kunglig, ”att alla världens militära underrättelsetjänster är allierade och vet …

vad har hänt”.  Med andra ord vet de att väst har beslagtagits av en fanatiskt religiös kult som försöker vaccinera alla på jorden med genförändrande ämnen för att förslava dem permanent.

Byråns källor säger:

”Beslutet på högsta toppen har fattats att avsluta denna galenskap och få världen tillbaka till vad som var normalt, inte detta så kallade nya normala, denna galningskult som slår ner på den globala civila befolkningens nacke.”

På tal om galna, blir den offentliga dialogen om denna pandemi och vaccin mer och mer konstig för var dag. De säger nu saker som att ”vaccinerade människor kommer att smitta de icke-vaccinerade”, och vi har så kallade Pfizer-chefer som säger saker som att vaccinerna kommer att sterilisera dig, ge dig galna ko-sjukan, förvandlar dig till en ateist, etc.

India’s vaccine czar has left the country for the UK due to “unprecedented” threats

Adar Poonawalla, Chief Executive Officer (CEO) of the Serum Institute of India poses for a picture inside his office at the Serum Institute of India, in Pune

Även om en del av detta verkligen är rädsloporr, kan det utan tvivel inte röra sig om något om att vissa av dessa vacciner verkligen är mordiska. I Indien har det nu blivit klart att deras senaste utbrytning av ”nya varianter” av Covid-19 var direkt kopplat till vaccinationer. Det är därför Indiens vaccin tzar Adar Poonawalla (bilden) har lämnat landet för Storbritannien på grund av ”aldrig tidigare skådade” hot.

Flu Has Disappeared Worldwide during the COVID Pandemic

Flu Has Disappeared Worldwide during the COVID Pandemic

Då har respekterade tidskrifter såsom Scientific American noterat hur ”influensan har försvunnit”, men man har inte lyckats dra slutsatsen att den har försvunnit eftersom namnet ändrades till “Covid-19.

Influensan försvann inte i Japan eftersom det medicinska systemet vägrade att ljuga om det. Det är därför de enda Covid-19-fallen i Japan kommer från sjukhus som ägs av KKR.

Övergången för att använda pandemin som en ursäkt för strikt social kontroll och vaccinpass är också kopplad till ett försök att inleda ett vilddjurets märke för det finansiella systemet. ”Mastercard – Paypal – Visa, alla arbetar med [privatägda] centralbanker nu,” twittrade Nat Rothschild.

Här är den verkliga förklaringen till pandemin som CIA vidarebefordrade till oss:

Magnet FLADDERMUS
”Det kinesiska biologiska laboratoriet i Wuhan ägs av GlaxoSmithKline, som äger Pfizer! Det som gör vaccinet mot viruset som startade vid Wuhan Biological Lab och finansierades av Dr. Fauci som främjar vaccinet!

GlaxoSmithKline förvaltas av ekonomidivisionen i Black Rock, som hanterar ekonomin i Open Foundation Company (Soros Foundation), som förvaltar det sorosägda tyska företaget Winterthur som byggde ett kinesiskt laboratorium i Wuhan och köptes av tyska Allianz som (tillfälligt ) har Vanguard som aktieägare, som (tillfälligt) är aktieägare i Black Rock, som (tillfälligt) kontrollerar centralbankerna och förvaltar ungefär en tredjedel av det globala investeringskapitalet.

Black Rock är också (tillfälligt) en större aktieägare i MICROSOFT, som ägs av Bill Gates, som (tillfälligt) är en aktieägare i Pfizer (som – kom ihåg? säljer ett mirakelvaccin) och (tillfälligt) nu är WHOs första sponsor! Nu förstår du hur en död fladdermus som säljs på en våt marknad i Kina har smittat HELA PLANETEN! “

På något sätt är detta alltför konstruerat varför man ställer sig frågan; vad händer om allt detta bara är en gigantisk initierings-ceremoni?

Vi fick veta ifjol att mänskligheten skulle genomgå motsvarande en ceremoni för en äldre släktceremoni och att det hela skulle pågå fram till hösten i år. Tanken skulle vara att genomföra den typ av förändringar i den globala styrningen som vanligtvis involverar ett världskrig, men utan ett faktiskt världskrig.

Ett tecken som detta kan vara rätt, vi märker att allt fler UFO-n och rymdopera-saker visas i ”mainstream” företagsmedia. Här är ett urval från förra veckan, med till och med New Yorker-tidningen som kommer in i åtgärden.

ISS cameras film mystery ‘V-shaped UFO’ soaring past just days after SpaceX encounter

blob:https://www.thesun.co.uk/7cb31d13-a319-4a77-ade5-bfab71693098

https://www.thesun.co.uk/news/14572895/skinwalker-ranch-ufo-pentagon-cows-mutilated/

Scientists Spot Yet Another Unexplained Ring-Shaped Radio Structure In Space

We can’t do a thing to stop UFOs – it could be America’s biggest spy failure since 9/11, warns ex-Pentagon investigator

How the Pentagon Started Taking U.F.O.s Seriously

UFOs in Salem Massachusetts

UFO Fragments Are Likely In Lockheed Martin’s Possession, Says Ex-Sen. Harry Reid

US Navy ‘has discussed possibility UFOs are coming from underwater base’

Hur som helst, medan västvärlden går igenom sitt nervösa sammanbrott och ser UFO:n, är resten av världen upptagen med att rita om gränserna. Detta gäller särskilt i Mellanöstern. Den stora historien där fortsätter att vara turkarnas pågående försök att återuppliva det Ottomanska riket. Här är den typ av samtal som de offentligt lägger ut:

How exactly is Turkey threatening the US? The threat always emanated from the West for the last millennium. This is the greatest force since the Ottoman Empire

”De säger till oss att avstå från att förändra ordern efter första världskriget, att förbli som västs östra front, för att undvika alla åtgärder som kommer att föra regionen till oss och väcka jordens huvudaxel, som sträcker sig från Atlanten till Stilla havets kuster. Turkiet är mycket effektivare än alla EU-länder tillsammans … Väst är inte längre världens centrum”.

‘Just Like We Did in Syria’: Turkey to Build New Base in Iraqi Kurdistan Amid Anti-PKK Offensive

Dessa ord stöds av militära åtgärder i Libyen, Irak, Kazakstan, Ukraina, etc.

Det land som har mest att förlora är den israeliska kryptokolonin Saudiarabien. ”Saudierna har inte mer makt även med all sin olja, de kan sedan inte ”köpa” sig respekt längre”, säger CIA.

Why Mohammed bin Salman Suddenly Wants to Talk to Iran

Mohammed bin Salman meets Mustafa Al-Kadhimi.

I ett desperat försök att undvika ett turkiskt övertagande har Egypten, Jordanien, Saudiarabien och andra Gulf-länder försökt att sluta fred med Iran. ”Vi försöker ha goda relationer med Iran,” sa den saudiska kronprins-avataren Mohammed bin Salman till saudisk TV den här veckan.

Saudierna måste sluta fred med Iran eftersom den amerikanska militären inte längre är villig att agera som deras genomdrivare. Det är därför de förlorar kriget mot Jemens houthis och riskerar att förlora kontrollen över sina oljefält. Det jemenitiska folket, som byggde 12 våningar höga byggnader för mer än ett årtusende sedan, ser saudierna som uppkomlingar och kamelboskapsherdar som precis råkar ha fått tur med olja. De vill återställa sin historiska plats som de verkliga makterna på den arabiska halvön och kommer förmodligen att lyckas med det. Saud(iarabien) kan snart tas bort från Arabien.

Texas Counties Declare Disaster Over Border Crisis

Seven illegal aliens and a driver are apprehended in La Salle County, Texas, on April 24, 2021. (La Salle County Sheriff's Office)

Det andra landet som tappar sitt gränskrig är USA. Källor längs gränsen mot Mexiko säger att gränsen upplöses. ”Jag har aldrig sett något liknande det här … det är Vilda västern på steroider”, säger Goliads gränssheriff Roy Boyd.

Kanada håller sin gräns mot USA mestadels stängd nu, men det är en bra vadslagning, att en gemensam amerikansk-kanadensisk militäroperation tar bort den satanistdyrkande Justin Castro från makten, vilket bara är en tidsfråga. Vid det laget borde Biden-Rockefeller, kommunist Kinas-monster-show i USA också falla.

Det finns en mäktig grupp som vill återuppliva västvärlden genom att återinföra demokrati, rättsstat, pressfrihet och meritokrati. Om väst misslyckas i sina ansträngningar, kommer USA att bli en kines-kägd farm vars förvaltning blir underentreprenad till en hel hop khazariska gangsters som Rockefellers. Eventuellt kommer hela planeten för alltid att förvandlas till en jättelik djurfarm. Vi måste alla förenas i kampen för att se till att detta aldrig sker. Vi kommer att vinna, men det kommer att kräva mycket hårt arbete och modig beslutsamhet.Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: