En svensk skola

På Andersbergsskolan blir rap en del av svensklektionen

https://twitter.com/ingridcarlqvist/status/1388867374082793473?s=20

2021-04-02

Jag har ju redan tidigare insett att all tid man lagt ner på att försöka få det svenska folket att vakna och inse vad som håller på att hända med eras land har varit totalt bortkastat och när man ser filmen från en ”genuint” svensk skola i Halmstad så är jag ännu mer övertygad om att jag borde ha använt min tid till annat,  t ex  att lära mig arabiska vilket troligtvis kommer att ersätta svenskan i framtiden.

I filmen kan man se och höra en övergödd afrosvensk framföra en s k rappsång till eleverna i en klass och anledningen till detta är att eleverna bl a skall lära sig att förstå orden i texten samt även lära sig nya s k coola ord som är vanliga i rapptexterna.

Den enda svensk som finns med i filmen är en blond svensk kvinnlig lärare som lovordar den övergödda afrosvensken och hans rappande eller det skall kanske vara rapande, vad vet jag. Det är i varje fall något läte som egentligen enligt min mening kan härledas till närbesläktade arter till den mänskliga rasen och som främst finns i samma världsdel som afrosvensken i filmen troligtvis kommer från.

I filmen finns alltså inte en enda svensk med förutom den blonda lärarinnan. Något liknande vad det gäller brist på svenskt inslag hände mig häromdagen då jag satt och tog igen mig en stund under promenaden med vår hund Bruno. Det kom två förskoleklasser och gick förbi med inalles ca 20 barn och av dessa så kunde jag med säkerhet fastställa att 18 av dessa var av utländsk härkomst. Så ser det alltså ut i Sverige idag på många ställen och man behöver ju inte vara särskilt intelligent för att förstå vart det barkar hän med Sverige.

Vad det gäller rapp, eller rap, så föreslår jag för att verkligen förverkliga den ultimata förnedringen av allt vad svensk kultur och svenska traditioner heter så bör man framföra den svenska nationalsången på rapp, eller rap, när Sveriges nartonaldag firas på Skansen om drygt en månad.

Och den som framför den bör naturligtvis vara en s k afrosvensk, varför inte den övergödde i filmen här ovan.

Eller kanske ännu bättre, svenska folkets nya favoriter, afrosvensken Tusse tillsammans med den afrosvenska  gruppen The Mamas.

Här kan vi verkligen snacka om tungviktare både i toner och kilo som är värdiga representanter för det Nya Sverige.

Sandor Herold, invandrad då Sverige var SverigeKategorier:Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: