Återställd republik via en GCR: Uppdatering från och med 2 maj 2021, Del 2

Eftersom Del 1 blev nedstängd, översätter jag även den här.
Del 1 finns här: https://bakomkulisserna.biz/2021/04/24/aterstalld-republik-via-en-gcr-uppdatering-fran-och-med-23-april-2021-booom/


Judy Byington – framställning när som helst 

(Judy Byington, MSW, LCSW, ret, har ägnat sitt liv åt att humanisera och höja allmänhetens medvetande om de lite kända effekterna av rituella övergrepp och mind control …).

***

Återställd republik via en GCR: Uppdatering per 2 maj 2021
(GCR = Definition av bruttokassaåtervinning)

Judy noterar, framställer när som helst.

Lördagen den 1 maj
Mayday, 
10 dagar av mörker börjar med en global nedstängning. Japan, Ryssland, Turkiet, Nederländerna och många andra länder krävde nationella helgdagar eller lockdowns från omkring den 29 april och fram till och med de första veckorna i maj.

Nesara / Gesara skuldfrisättning börjar när Nesara kontona öppnar.

1 maj kl 12:30 pm aktiverades ETDQ datorprogrammet. Enligt Q kommer vi att gå mot ett ”Green Light” digitalt krig med ett riktigt stort uppvaknande.

Q17_Awakening på Telegram: Vår militära intel-kontakt sade på eftermiddagen att de slutliga ut-loggningarna skedde för att frigöra hagelgevärsstarten. Sist och slutligen tog det längre tid än förväntat, men ta det försiktigt, det var närmare än någonsin att Tier 2 startades.

Det var dags för ett krigsalarm för WWIII den 1 maj: Jag, Donald J. Trump, Amerikas president, i enlighet med den allmänna lagen nr. 87 att proklamera den 1 maj 2020 som en lagdag i USA. Jag uppmanar enträget varje amerikan att observera den här dagen och att reflektera över betydelsen av rättsstatsprincipen i vår nation. Alliansen höll på att iscensätta WWIII som en cyberattack, en falsk skrämma händelse som kunde utlösa krigslag över hela världen. Quantum internetsatelliterna Starlink projekt Odin, iarpa.gov., kunde utradera kabbalens Asterix, Mossad, Storbritanniens kungliga, CIA, FiveEyes, massmediernas satellitoperation Mockingbird. Sedan onsdag natt den 28 april tycktes konstiga saker pågå i ett tomt Vita huset. Ambulanser rycker fram till framdörren. Prickskyttar var positionerade på taket, poliser mörklade radiokontakten. En medborgarreporter arresterades och försvann. CNN rapporterade om ett smygvapen nära Via Huset.

Måndagen den 3 maj befinner sig USA:s militär på hög beredskap.

Tisdagen den 4 maj startar den nya republiken.

Torsdagen den 6 maj börjar EBS Starlink sända allmänna tillkännagivanden om att krigsrätt gäller i hela världen och den globala valutaåterställningen GCR inträder.

Fredagen den 7 maj kommer man att bekräfta att JFK Jr. och Caroline Bessette Kennedy som USA:s vice president och andra damen (second lady).

Torsdagen den 20 maj upphör Trumps Executive Order nr 13848 om nationell nödåtgärd

1 augusti kommer all avklassificering av allt att vara fullgjord.

Söndagen den 8 augusti utförs Gesara blockchain val. Regeringar nerbantas till
10 %. Men tillkännager Trump som USA:s president under denna tid. Massarresteringar av Deep State och globalister över hela världen. Biden kommer att tas bort och Trump och Nasara aktiveras. Bara militär underrättelse, ocensurerade nyheter, militära tribunaler TV-sänds och tre åttatimmars allmänna program sänds 24/7. Aktie- och kryptomarknaderna kraschar och göms undan med 10 dagar av mörker för att inte förorsaka panik. Elektricitetsavbrott, internetavbrott, 34+ av kabbalens byggnader förstörs. Världen går över till det nya Quantum finanssystemet. QFS och den guldbackade valutan, inlösencentra för att tillhandahålla medel för alla att öka ekonomin. Gratis 800 telefonnumror till var och en. Crypto, XRP, guld, XLM, silver stiger pga att QFS är aktiverat.

a) Lördagen den 1 maj Q och Trump Great Awakening på Q17_Telegram
Den 1 maj 1776 är dagen när Adam Weishaupt startade Illuminati. Det är också dagen när Area 51 fick sitt namn, fem och ett. Den 1 maj 1776 är dagen när Illuminati grundades. Låt oss lägga ner det den 1 maj 2021, vad tycker du?
#Dark to Light. FISA går båda vägar. Quantum datorerna är aktiverade. Vi går mot Green Light digitalkrig.

b) Tillkännagivande av Donald J. Trump, som den 45 presidenten i USA. Den 1 maj 2021 är lagdag. Vi kommer inte att tillåta det, vi kämpar tillbaka patrioter. Låt era röster om frihet höras. Sprid sanningen. Vi förtröstar på Gud. Gud vinner med ljuset. WWG1WGA.

1 maj 2021, stor seger i Arizona idag. Den högst respekterade juryn har precis bestämt att den kriminaltekniska granskningen gjord av Arizonas stats senat kommer att fortsätta. Över 100 demokratiska jurister har sänts för att bestrida denna granskning. Resultatet kommer att bli väldigt intressant för USA och världen att se varför demokraterna slåss så hårt för att gömma fakta. Jag gör det, och det gör alla andra också.

c)  1 maj Earth Allicance, Patriot News och Mark Bauman, Dr. Tom R. VGCR.  Under den sista veckan av två, arresterades 2 000 bankirer, obligationer certifierade i nästa vecka. 2 % utbetalningar på zim-reverser. Växlingen mellan dig och QFS US Treasury. Bankerna har ingen kontroll över kontona. Kontona kommer att ställas direkt under QFS, inte av bankens mycket säkra behandling. Det är likt ett offshore-konto, ge till ingen ditt lösenord till kontot. Bara du kan få tillgång till kontot.

d) Lördagen den 1 maj, 347pisksnärtande telegram. Alla US kärnvapentester gjordes den 2 maj. Reuters: Kabul befinner sig i högsta beredskap mitt i tidsfristen för amerikanska trupptillbakadraganden från Afghanistan.

e) Lördagen den 1 maj, USA:s andra dam Carolyn Bessette Kennedy på Telegram: Rudy Guilliani har auktoriserat Robert J. Costello att släppa följande tillkännagivande angående händelsen den 28 april 2021. Amerikaner måste följa den ursprungliga planen. Flynn: Lördagen den 1 maj ”Breaking news”. Bigfoot scenen nära Castle Rock. Ett sällsynt foto har precis tagits. Bilden föreställer Biden som går in på Castle Rock underhållningsstudio i Kalifornien. Den har byggts upp för att föreställa Vita huset.

f) 1 maj. Bedrägligt val har fastställts i 6 stater. Q+ Trump har nya koder. Kontrollerar militären. P-a-g-a-l-y m-inh nästa. När en faller, faller alla. Politik innan det är nyheter. Behåll modet fortsätt att kämpa. De har gått för långt. Vi kommer att ta bort makten från kabbalen och ger den tillbaka till folket.

g) Sammanfattning av växlingsbetalningsinstruktioner per fredagen den 30 april 2021.

Här nedan finns en sammanfattning av informationen utlagda av pålitliga källor. När saker förändras dagligen kan det som står här nere vara helt uppdaterat. Var säker på att följa informationen som ges till dig i ett e-mejl-meddelande från länk på en säker webbsida. För din tidsbeställning kommer du att ha bara ett inlösensutbyte där de viktigaste föresatserna är att växla in valuta och lösa in obligationer. Tidsbeställningen kommer att vara kort och effektiv. Man kan diskutera detaljer på ett andra möte tillsammans med ditt kapitalförvaltningsteam. Har du valutan i ordning och tar allt du äger till ditt möte, kommer de att växla in allt och löser in alla zim-bonds. Ha med dig en 1-2 sidors sammanfattning gällande dina humanitära och arbetstillfällesprojekt. De magiska orden för humanitära projekt, arbetstillfällen, lokalt och internationellt humanitära, filantropiska, global läkning, flera generationers arbete med regeringen på både nationell som internationell infrastruktur.

Ordna din valuta efter land, från de högsta till de lägsta, ha två id-handlingar bestående av körkort, pass, födelseattest, etc. Styrk var du bor med något som t ex gasräkning, elräkning, bankutdrag etc. Judy meddelar, om du är hemlös, skulle hon föreslå att du kommer tillsammans med någon som känner till din situation, och som kan styrka din identitet och som kan underteckna och notisera din situation. De flesta banker erbjuder gratis notariat tjänst.

Växlingsbetalning: När någon köper valuta eller zim från en licensierad valutahandlare behövs din e-mejl för US Treasury (Skatteverket) tillsammans med valutamängden.
Zim: Under de senaste två åren har det förekommit bakgrundskontroller för var och en som har växlat in valuta. Bakgrundskontrollerna inkluderar varje namn som förekommer på något av de otaliga listorna med gängmedlemmar, organiserad kriminalitet etc. Det förekommer också en grundläggande kontroll för att se att det inte förekommer något utstickande berättigande eller väntande avgifter. Dessa kontroller har gjorts i 99 % av all valuta gällande zim-innehavare. E-mejl aviseringar genom säkra mejlservrar kommer att skickas till dem som har köpt utländsk valuta eller zim-bonds via ansedda valutahandlare. Inom dessa noteringar kan det finnas instruktioner för  växlingsinlösen som kan hänvisa dig direkt till en specifik webbsida eller 800 personliga numror.

Ifall du inte har fått någon e-mejl eller har ändrat din e-mejladress kan du gå till en säker webbsida för att erhålla samma information. Denna säkra länk kan postas på olika dinar-webbsidor inklusive Fleming’s Telegram, oenighet och intel på WordPress. På den säkra länken på webbsidan kommer du att bli tillfrågad om att identifiera dig själv. Om man svarat rätt, kan du få 800 numror för att ringa och göra din beställning. Din beställning kan göras specifikt för dig och ingen annan. Om en annan medlem måste göra en beställning, då får den gå igenom samma process som du för att erhålla sin beställning. Du kan ge den säkra länken till webbsidan till vem som helst även om de inte känner till RV GCR. Ingen kommer att få en högre kurs än någon annan. Om du får dina noteringar utifrån en säker webbsida, där valutaväxling, obligationsinlösenränta, kommer det att ske belevat. Bli inte arg. Bli inte fordrande för då blir du utvisad genom dörren, och du förlorar din chans att lösa in eller växla in. De exakta inlösen kurserna kommer inte att publiceras innan växlingarna börjar. Så du kommer inte att bli uppmärksam på informationen innan du får ditt möte.

Om du har ett zim kommer du inte att få kontrakt avtalsräntor i din valuta. Det kommer att finnas ett standardpaket. Om du inte gillar räntorna och har ett humanitärt projekt kan du förhandla om högre räntor beroende på behovet av ditt projekt. Om du har valuta men inget zim, då kan du få dessa kontrakträntor i den valuta, beroende på om du har ett humanitärt projekt.

Ditt möte: Om någonting är oklart, fråga. Du, och var och en som du tar med dig till ditt möte, måste underteckna ett sekretessavtal som att du måste följa eller så blir dina konton frysta. Under ditt möte kommer du att få 9 000 dollars kontant och ett på förhand laddat betalkort.

Er dong och dinar kommer att finnas tillgängligt nästa dag och 20 % av detta zim kommer att finnas på ditt konto inom tre dagar. Lägg upp en strukturerad utbetalning med detta zim och var du har detta intresse mellan 60 och 100 år. 80 % måste gå till humanitärt PR. Under ditt möte kommer dina pengar att sättas in på en tillgångsstiftelse. Du kommer att få 90 dagar på dig att överföra dina pengar till denna stiftelse som du väljer. Efter ditt möte kan du öppna ett icke-räntebärande konto för varje valuta på detta zim. Du kan samarbeta med din advokat eller kapitalförvaltare för att placera pengarna i dessa tillgångsstiftelser. Du kommer att tilldelas en kapitalförvaltare som kommer att underlätta dina humanitära projekt och ger råd om hur du ska förfara och få dina pengar att växa. Få undertecknade originalhandlingar på allt från ditt möte, och underteckna beroende av godkännande från din kapitalförvaltarteam. HSCB och övriga följer ditt sekretessavtal eller så kommer alla dina pengar att frysas.Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: