PLANERNA FÖR DEN NYA VÄRLDSORDNINGEN avslöjad (New World Order) – Pandemin, covid-19, vaccinet, vaccinpassen, den nya ekonomimodellen

Kallad: [C]19-Planen/ Rockefeller Lockstep 2021
2010 Rockefeller Foundation document outlines scenario resulting in deaths  of 13,000 during London 2012 Olympics | Pravda je vo hviezdach
Ed Leon Klinger on Twitter: "Well, this is fascinating. In 2010 The  Rockefeller Foundation wrote 'Scenario For The Future of Technology &  International Development'. Look at p18 ("Lock Step"). It predicts our
De simulerade ett globalt utbrott som krävde steg, olika faser, övergripande tidslinjer och förväntade resultat. Detta publicerades i Rockefeller Lockstep 2010: 
(Obs: Allt detta dokument är som det skrevs 2010 med undantag för specialdelar märkta ”Notes”. Jag har undersökt dokumentets ursprung och funnit den äkta och sann. Som vem som helst kan se och veta nu att i mars 2021, var att denna agenda följdes till punkt och pricka, och är fortfarande INTE komplett. Men var försiktig, detta program kommer INTE att slutföras i verkligheten!
Även den mäktiga alliansen gjorde viruset mycket mindre potent, för de hade en hemlig agent inne i Wuhan lab innan detta viruset släpptes. Dessutom införde agenten i viruset en hemlig markör som upptäcker den som eventuellt dricker adrenokrom. Det har också bekräftats att Fort Dietrich nivå # 4 lab är en Black Hat-operation och ännu inte kontrolleras av alliansen i Februari 2021 (ingår inte i originaldokumentet).
Deadly Germ Research Is Shut Down at Army Lab Over Safety Concerns - The  New York Times  Lab at Fort Detrick faces closing under proposed federal budget | Politics  & government | fredericknewspost.com
Man skapade ett mycket smittsamt men superlågt mortalitetsvirus för att passa den plan som behövs, med hjälp av SARS, HIV, Hybrid Research Strain som skapades vid Fort Dietrich (bilden) Class 4 lab 2008–2013 som en del av ett forskningsprojekt för att ta reda på varför coronaviruset sprider sig som en löpeld hos fladdermöss, men har extremt svårt att infektera människor. För att motverka det lade de till 4 HIV-insatser i viruset. Den saknade nyckeln för att infektera människan är Ace-2-receptorn.
Man skapade en vapenversion av viruset med en mycket högre dödlighet som en reservplan. Redo att släppas i fas 3, men bara om det behövs. SARS, HIV, MERS, Weaponized Tribit Strain skapades vid Fort Dietrich Class 4 lab 2015.
Man transporterade forskningsstammen till olika klass 4-laboratorier, National Microbiology Lab i Winnipeg, Kanada, för att få den ”stulen och smugglad ut till Kina”, av Xi Jang Lee avsiktligt, och tas till Kinas enda klass 4-laboratorium som är Wuhan Institute of Virologi i Wuhan, Kina. För ökad trolig förnekbarhet och för att cementera det önskade säkerhetskopierade offentliga skriptet som något att falla tillbaka på om det behövs. Det primära skriptet är dess naturliga. Backup-skript är det Kina skapade och släppte av misstag.


Allt detta och mer därtill bekräftas i min bok Corona PLANdemin
Köp ditt eget exemplar här:

Boken ute nu, beställ ditt ex. här!
Klicka på bilden!

Finansiera alla talande huvuden: Fauci, Birx, Tedros och byråer, Världshälso-organisationen, NIAID, CDC och även FN, skulle vara involverade i pandemigenmälet före den planerade utgåvan av Research Strain för att kontrollera det önskade manuset som var under drift.

Man skulle kapa och finansiera utvecklings- och utbyggnadsplanen för vaxxination så att den kunde rullas ut i global skala. Gates: A Decade of Vaccnes and the Global Action Vaccne action plan, 2010 to 2020.
Man skapade och finansierade protokoll för vaccination, verifiering och certifiering, Digital ID, för att genomdriva / bekräfta vaccinationsprogrammet efter det att den obligatoriska utrullningen har antagits. Gates: ID2020.
The Event 201 scenario | A pandemic tabletop exercise
Man simulerade lockstep-hypotesen strax före den planerade Research Strain-utgåvan med en verklig övning som ett sista krigsspel för att bestämma det förväntade svaret, tidslinjer och resultat. Event 201 i oktober 2019.
Man skulle släppa forskningsstammen vid Wuhan Institute of Virology självt och sedan skylla på dess naturliga syndabock vilket var i det önskade primära skriptet. Wuhans våtmarknad, november 2019. Exakt samma som i simuleringen.
Man förminskade överföringen från människa till människa så länge som möjligt för att låta forskningsstammen spridas på global nivå innan något land kan stänga ner för att undvika en initial infektion.
Så snart ett land har fått en infektion på plats, stäng av inkommande / utgående resor. Håll överföringen inom landet så långt som möjligt.
Så snart tillräckligt många människor i ett land / en region är infekterade, anta lag om tvingade karantän / isolering för det området och utvidga regionerna för nedstängningen långsamt över tiden.
Överdriv dödsantalen genom att ljuga att Research Strain-dödsfallen som har lite eller inget att göra med det faktiska viruset, för att hålla rädslan vid liv och samtycket maximalt. Om någon dör av någon annan anledning ska den befinns ha [C] 19, betraktas som en [C] 19-död. Och om någon anses ha haft symtom på [C] 19, antag att de har [C] 19 och betrakta det som en [C] 19-död.
Behåll de offentliga karantänerna så länge som möjligt för att förstöra regionens ekonomi, skapa oro, bryta ner försörjningskedjan, orsaka början på massmatbrist. Förutom att orsaka att människors immunsystem försvagas på grund av bristande interaktion med andra mänskliga bakterier, omvärlden, alltså saker som håller vårt immunsystem alert och aktivt.

Förminska och angrip varje eventuella behandlingar och fortsätt att upprepa att det enda botemedlet som är genomförbart för att bekämpa detta virus är vaccinet.

Fortsätt med att dra ut på karantänen om och om igen i ”två veckors intervaller” (Det är de två veckorna som betyder en rollfördelning igen. Det är ett CIA-program) vilket får fler och fler människor att så småningom stå upp och protestera. Trotsa dem.

(Och här är nyckelpunkterna nu:) Så småningom avslutas fas 1-karantän när de får tillräckligt med offentligt tryck tillbaka, förväntat juni 2020, och offentligt säger man att de tycker att det är ”för tidigt att avsluta isoleringen, men jag ska göra det ändå”.
Så snart allmänheten har återgått till det normala, vänta några veckor och fortsätt att överdriv dödligheten för Research Strain, augusti till september 2020, och kombinera den med ökningen av dödsfall på grund av att människor dör av vanliga sjukdomar i en högre takt än normalt på grund av att de har ett högt försvagat immunförsvar från månader av isolering (vilket backar upp vad jag sa: du borde distansera dig socialt från människor som bär masker regelbundet. Det är vad de just nu berättade för dig. De har starkt försvagade immunförsvar) för att hjälpa till med att ytterligare stoppa dödsantalet och också överdriva den kommande fas 2.
Så småningom anta fas 2-karantäner, oktober till november 2020, på en ännu mer extrem nivå och klandra demonstranterna, mestadels människor som redan inte litar på sina regeringar. Som orsaken till den största andra vågen, där media kommer att säga ”Jag sa ju så till dig, det var för tidigt”. Allt är ditt eget fel, eftersom du behövde en hårklippning. Dina friheter får konsekvenser! (Om allt detta inte utvecklas på detta sätt, kommer det amerikanska valet att avbrytas eller försenas eller uppskjutas. Min åsikt. Hur kan du rösta med fas 2-karantäner” Du kan inte?)
Tillämpa fas 2-karantänerna på en mycket mer extrem nivå som ökar straffet för trotsighet. Ersätt böter med fängelse. Betrakta alla resor som icke-nödvändiga, öka kontrollpunkterna, inklusive militärt bistånd. Öka spårning / spårning efter befolkning via obligatorisk app. Ta över kontrollen över mat, gas och skapa storskalig brist så att människor bara kan få tillgång till de viktiga produkterna eller tjänsterna om de först får tillåtelse.
Håll fas 2-nedtängningen på plats under en mycket längre tid än fas 1-nedstängningen, och fortsätt att förstöra den globala ekonomin. Fortsätt nedbrytningen i försörjningskedjan ytterligare, och förstärk livsmedelsbristen och liknande. Undertryck all allmän upprördhet genom extrema handlingar eller våld, och få alla som trotsar dem att framstå som allmänhetens fiende # 1 för dem som är villiga att underkasta sig.
Efter en ganska lång fas 2-nedstängning på 6 månader plus, rulla ut vaccinationsprogrammet och vaccin-certifieringen och gör det obligatoriskt för alla. Ge prioriterad åtkomst till dem som gav efter från början, och använd dem i en attack som är emot det, säg att ”de utgör ett hot och är orsaken till alla problem,” genom att använda ord som ”vi kan inte gå tillbaka till det normala förrän alla tar vaccinet.” Och människor som trotsar dem ”skadar vårt sätt att leva och utgör därför fienden”. (Med andra ord kommer de att vända folket mot varandra).
De flesta människor följer agendan, låt sedan dessa människor komma in i det nya systemet, det nya normala, samtidigt som man begränsar minoriteten, som trotsade agendans förmåga att arbeta, att resa och leva.
Om majoriteten av människor går emot agendan, släpp sedan det beväpnade SARS / HIV / MERS Tribit Strain som en fas 3-operation. Ett virus med en dödlighet på
30+ % som en sista skräck för att straffa minoriteten att snabbt bli en majoritet och avge ett slutgiltigt ”vi sa ju det” till dem som inte lyssnade.
2021 LOCK STEP to the GREAT RESET - YouTube
Anta den nya ekonomimodellen. Microsofts patent 060606 kryptovalutasystem som använder kroppsaktivitetsdata, som bygger på mänskligt beteende och villighet att inställa sig i ledet. Det är en finjusterad version av de svarta speglarna på15 miljoner belöningsprogram som använder mat, vatten, skydd och andra väsentligheter som ett vapen för att genomdriva det nya ekonomiska systemet. I grund och botten, gör vi vad vi vill och bli belönad. Få poäng och få mer tillgång till saker du behöver för att överleva. Eller gå emot vad vi vill och bli straffad. Förlora poäng och förlora åtkomst till saker du behöver för att överleva.
Och det är din nya världsordning: teknologi för steroider där du inte har något annat val än att följa. Och om någon tycker att detta inte är sant, gå och kolla in några delar av Kina, eftersom de redan har startat några av kryptovalutasystemet och har det på plats i vissa områden.
Veil of Invisibility on Twitter: "What's happening? | #PopulationControl |  | | | | | #GeorgiaGuidestones #Depopulation #Rockefeller #LockStep  #WakeUpSheeple #Agenda21 #Agenda2030 #MediaManipulation #MkUltra  #SkullandBones #Philanthropy… https://t.co ...
(Obs: Det här är konturerna i deras plan. Och det vi måste stoppa genom att utfärda det på så många platser som möjligt. Och även ropa till Q och Trump och fråga dem: Kommer ni att stoppa detta? Massarresteringar är irrelevanta. Detta är viktigt och det måste blockeras).
(Obs: Detta kommer INTE att hända, men som du kan se, har en del av det gjort det. Illuminati, nya världsordningen, kabbalen eller d / eep-state, vad du än vill kalla dem, de kommer inte att finnas i en nära framtid. Den mäktiga alliansen tar verkligen hand om striden i frontlinjen med denna ondska på planeten).


Kategorier:Hälsa, Media, Mina böcker, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

%d bloggare gillar detta: