Frankrike: 20 generaler varnar i öppet brev presidenten för inbördeskrig om inget görs för att stoppa islamiseringen

När ska Sveriges generaler och militär göra något liknande?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tribune des militaires dans "Valeurs Actuelles" : Jean-Pierre Fabre-Bernadac,  l'homme derrière cette prise de position ?

» På initiativ av Jean-Pierre Fabre-Bernadac, karriärofficer och chef för Place Armes, undertecknade ett tjugotal generaler, hundra ledande officerare och mer än tusen andra soldater en vädjan om ett tillnyktrande bland politiker. – Farorna ökar, våldet ökar dag för dag. Vem skulle ha förutspått för tio år sedan att en professor skulle halshuggas när han lämnade sin arbetsplats


Detta är en google-översättning från franska, så jag ber om överseende


Herr talman,
mina damer och herrar från regeringen,
mina damer och herrar, parlamentsledamöter,

Timmen är allvarlig, Frankrike är i fara, flera dödliga faror hotar den. Vi som, även i pension, förblir soldater i Frankrike, kan under de nuvarande omständigheterna inte vara likgiltiga för vårt vackra lands öde.

Våra trefärgade flaggor är inte bara ett tygstycke, de symboliserar traditionen genom tiderna för dem som, oavsett hudfärg eller tro, tjänade Frankrike och gav sitt liv för det. På dessa flaggor hittar vi orden ”Ära och fosterland” i guldbokstäver. Vår ära i dag ligger dock i fördömandet av den upplösning som drabbar vårt hemland.

– Diskriminering som genom en viss antirasism visas med ett enda mål: att skapa en sjukdom på vår mark, till och med hat mellan samhällena. Idag talar en del om rasism, ursprungsism och avkoloniala teorier, men genom dessa termer är det raskriget som dessa hatiska och fanatiska partisaner vill ha. De föraktar vårt land, dess traditioner, dess kultur och vill se det upplösas genom att ta bort dess förflutna och dess historia. Således attackerar de genom statyer gamla militära och civila härligheter genom att analysera århundraden av gamla ord.

– Diskriminering som med islamism och förortshorderna leder till att flera plottar av nationen lossnar för att förvandla dem till territorier som är föremål för dogmer som strider mot vår konstitution. Men varje fransman, oavsett sin tro eller icke-tro, är överallt hemma i Frankrike; det kan inte och får inte existera någon stad, något distrikt där republikens lagar inte är tillämpliga.

– Diskriminering, eftersom hat har företräde framför brödraskap under demonstrationer där makten använder polisen som hjälpagenter och syndabockar inför franska folket i gula västar som uttrycker sin förtvivlan. Detta medan infiltrerade och kappade individer plundrar företag och hotar samma polisstyrkor. De senare tillämpar emellertid bara de direktiv, ibland motstridiga, som ges av dig, härskarna.

Farorna ökar, våldet ökar dag för dag. Vem skulle ha förutspått för tio år sedan att en professor skulle halshuggas när han lämnade college? Men vi, nationens tjänare, som alltid har varit beredda att sätta vår hud i slutet av vårt engagemang – som krävs av vår militärstat, kan inte stå inför sådana handlingar från de passiva åskådarna.

De som leder vårt land måste också nödvändigtvis hitta det mod som är nödvändigt för att utrota dessa faror. För att göra detta är det ofta tillräckligt att tillämpa befintliga lagar utan svaghet. Glöm inte att, som vi, en stor majoritet av våra medborgare är överväldigade av dina knepiga och skyldiga tystnader.

Som kardinal Mercier, Belgiens primat, sa: ”När försiktighet finns överallt finns mod ingenstans”. ” Så, mina damer och herrar, tillräckligt stallande, situationen är allvarlig, arbetet är enormt; slösa inte tid och vet att vi är redo att stödja politik som tar hänsyn till nationens skydd.

Å andra sidan, om ingenting görs, kommer slapphet att fortsätta att spridas oupphörligt i samhället, vilket i slutändan orsakar en explosion och ingripande från våra aktiva kamrater i ett farligt uppdrag att skydda våra civilisationsvärden och skydda våra landsmän på det nationella territoriet.

Som vi kan se är det inte längre dags att skjuta upp, annars kommer inbördeskriget i morgon att sätta stopp för detta växande kaos, och dödsfallet, som du kommer att bära ansvaret för, kommer att vara tusentals.

De undertecknade generalerna:

Général de Corps d’Armée (ER) Christian PIQUEMAL (Légion Étrangère),
Général de Corps d’Armée (2S) Gilles BARRIE (Infanterie),
Général de Division (2S) François GAUBERT ancien Gouverneur militaire de Lille, Général de Division (2S) Emmanuel de RICHOUFFTZ (Infanterie),
Général de Division (2S) Michel JOSLIN DE NORAY (Troupes de Marine),
Général de Brigade (2S) André COUSTOU (Infanterie),
Général de Brigade (2S) Philippe DESROUSSEAUX de MEDRANO (Train),
Général de Brigade Aérienne (2S) Antoine MARTINEZ (Armée de l’air),
Général de Brigade Aérienne (2S) Daniel GROSMAIRE (Armée de l’air),
Général de Brigade (2S) Robert JEANNEROD (Cavalerie),
G
énéral de Brigade (2S) Pierre Dominique AIGUEPERSE (Infanterie),
G
énéral de Brigade (2S) Roland DUBOIS (Transmissions),
G
énéral de Brigade (2S) Dominique DELAWARDE (Infanterie),
Général de Brigade (2S) Jean Claude GROLIER (Artillerie),
Général de Brigade (2S) Norbert de CACQUERAY (Direction Générale de l’Armement),
Général de Brigade (2S) Roger PRIGENT (ALAT),
Général de Brigade (2S) Alfred LEBRETON (CAT),
Médecin Général (2S) Guy DURAND (Service de Santé des Armées),
Contre-Amiral (2S) Gérard BALASTRE (Marine Nationale).Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , ,

3 svar

  1. Knappast en korrekt översättning.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: