Sexhandel

Linda Snecker (V): S saknar vision för välfärdsstaten - Dagens Arena

Malmö 29-4-2021

Till Tok – Linda Snecker, på något underligt sätt riksdagsledamot

I morse hörde jag Tok – Linda Snecker på radions P1 framföra ännu ett av sina för henne representativa förslag. Denna gången handlade det om att alla män som döms för sexköp skall gå en obligatorisk kurs om vad det innebär att vara prostituerad. Kurserna skulle pågå i ett par veckor.

Tok – Linda sade också att alla män  som köper sex skall lära sig att skämmas men det nämndes naturligtvis  inget om att den som säljer sex också bör göra det.

Sexköpslagen skärps - Vasabladet

I vanlig ordning så var ju kvinnan bara ett oskyldigt offer som utnyttjades mot sin vilja av otäcka karlar. Att kvinnan som säljer sex utnyttjar männen i precis samma omfattning övergår tydligen Tok – Lindas förstånd.

Det skall inte gå att köpa en annan människas kropp var också något som Tok – Linda drog till med. Men att sälja sin kropp går tydligen bra och det är fullt lagligt och tydligen också något hedervärt enligt Tok – Lindas och andra likvärdiga tokars åsikter.

Nu köps eller säljs det inga kroppar i denna utövning, möjligtvis så hyrs det för en överenskommen summa.

Om sexköp skall vara en brottslig handling så skall givetvis även sexförsäljning vara det. Att ensidigt döma sexköparen medans  sexsäljaren mer eller mindre uppmuntras att fortsätta med sin verksamhet är allt annat än likhet inför lagen.

Så länge sexsäljaren går helt fri från efterräkningar så kommer denna handel aldrig att kunna stoppas.

Tok – Linda, varför tror du att sexsäljare ända från t ex Nigeria kommer hit för att sälja sina tjänster? En av orsakerna är naturligtvis att det finns stora förtjänster att göra men en annan bidragande orsak är naturligtvis att man inte riskerar några som helst efterräkningar. Det enda som sker är att man får en klapp på axeln och ett medlidande  från någon socialkärring.

Det är väl helt uppenbart att sexsäljaren också skall klassas som kriminell likväl som sexköparen. Allt annat är direkt stötande och strider mot allt som heter likhet inför lagen.

Myten om den utnyttjade horan är inget annat än en myt.

Vad det gäller kurser Tok – Linda, så borde du och även många andra riksdagsledamöter gå kurser i sunt förnuft.

M V H

Sandor Herold, MalmöKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: