Hillary Clinton hängdes på GITMO

Måndag 26 april 2021
By Mike Baxter
https://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2021/04/hillary-clinton-hanged-at-gitmo-2650164.html

File:John G. Hannink.jpg - WikipediaHillary Rodham Clinton hängdes på Guantanamo Bay på måndag kväll, hennes död var kulmen på en operation som började den 2 mars när US Navy SEALs på Donald J. Trumps befogenhet arresterade den skamfyllda politikern vid hennes herrgård i Chappaqua, NY. Efter en femdagars tribunal vid världens mest ökända interneringscenter fann en panel med tre officerare Clinton skyldig till mord, medhjälp till mord, förräderi, handel med barn och andra höga brott. Clinton, som hade vägrat advokat, hade knappast yttrat ett enda ord under hela processen och hade tagit vice amiral. John G. Hanninks (bilden) dödsdom med en orubblig blick.

Hängningen ägde rum kl 21:05, direkt efter Taps, vilket markerar början på de tysta timmarna på amerikanska militärbaser över hela världen.

Guantanamo prisoners hopeful that Biden win may lead to their release | Al  Arabiya English

”Världen håller på att sova tystare ikväll”, sade vice administratör John G. Hannink till en liten församling som inkluderade tre gemensamma stabschefer och i synnerhet Donald J. Trump, som var klädd i sin typiska mörka kostym och karmosinröda slips, hade anlänt till GITMO tidigare på dagen. Michael Pompeo och tidigare NYC-borgmästare Rudy Giuliani flankerade honom, båda männen hade spelat en integrerad roll i att samla bevis mot Clinton.

Gem's World Postcards: Cards From All Over

Under militärvakt eskorterades en fängslad Hillary Clinton från kvarteret Camp Delta arresteringskomplex till galgarna tillverkade av stålgallerverk, med en nedåtgående svängande dörr under fötterna, som Army Corps of Engineers hade uppfört i en uthuggning nära Windward Point Lighthouse, på GITMOs södra udde. Fäst vid en stålbalk fanns en rektangulär box med fem runda, röda knappar som sticker ut ur fodralet. Framför varje knapp stod en uniformerad soldat. På toppen av plattformen trädde en annan soldat en flätad snara runt Clintons nacke.

Vice amiral Hannink läste upp exekutionsdetaljen: ”När jag säger redo, och inte ett ögonblick innan, kommer du att ställa ditt vänstra pekfinger framför knappen. Du kommer att hålla den svävande där tills jag säger avrätta, och då måste ni fem samtidigt trycka på sin knapp. Endast en av de fem knapparna kommer att utlösa dörren, och ingen av er vet någonsin vilken knapp det var. Förstår du dessa instruktioner? ”

”Ja, sir”, vrålade de fem unisont.

En pastor och en läkare klättrade de 13 trappstegen som ledde upp till toppen av plattformen och stod bredvid en soldat som kontrollerade att snaran var säkert runt Clintons nacke. Under dem frågade vice amiral Hannink om Clinton ville ha den sista smörjelsen eller hade några sista ord.

Clinton bröt tystnaden. ”Jag är Hillary Clinton, du kan inte göra det här mot mig”, sa hon med en häxas kackel.

”Det är redan gjort,” ropade Donald J. Trump till henne.

”Redo.” Vice amiral Hannink nickade mot exekutionsdetaljen.

Efter en stunds paus gav han sin order ”avrätta”, soldaterna tryckte på sina knappar och gallret under Clintons fötter öppnade sig. Hennes ben och fötter, fortfarande böjda vid anklarna, ryckte ett ögonblick eller två och stannade sedan.

Repet klipptes av och Clintons livlösa kropp låg utbredd i ett fuktigt gräs. Den närvarande läkaren kontrollerade hennes vitala och dödförklarade henne.

En konfidentiell källa som var inblandad i Trumps uppdrag att utplåna Deep State sa att den övergripande stämningen var dyster och melankolisk; det förekom inget firande, inget jubel, bara en atmosfär av förnöjsamhet, ett erkännande av att det som måste göras, gjordes. Arten av hennes brott överskuggade tanken på fest. Men en fyra decenniers terrorperiod hade upphört.

”Så mycket som Trump hatade henne var det en ren affärer. Han bryr sig om barnen som lidit mer vid hennes händer, mer än han bryr sig om vad hon gjorde mot honom. Ja, hennes bortgång skickar en signal till Deep State. Men Trump vet att det finns många fler på tur, och han firar inte förrän jobbet är klart, säger vår källa.


Enligt David Zublick skedde rättegångarna redan i december 13-17 2018 och hon avrättades den 31 december 2018, men detta kommer ut först nu. I övrigt bekräftar han det som skrivs här ovan. 

https://beforeitsnews.com/prophecy/2021/04/new-dark-outpost-was-hillary-really-executed-at-guantanamo-bay-2520711.htmlKategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: