Ett massuppvaknande önskas

2021-04-28
Peter B. Meyer
http://finalwakeupcall.info/en/2021/04/28/mass-awakening-required/

Octopus-toppen finns inte mer
Miljarder människor är dödsdömda till en plågsam för tidig död
Illusionär demokrati
Söndra och härska
Deep State faller

Vår revolution har börjat

Väntan finns på det stora genombrottet i massuppvaknandet, annars hade vi redan befriats från vårt penningslaveri och förtryck. Det gäller nu eller aldrig. Detta är vår enda och unika chans för framgångsrik och slutgiltig borttagning av den kriminella Deep State-kabbalen. Om alla väckte upp en sovande, kommer vi att ha en tillräcklig majoritet för vår fullständiga framgång. Minst 70 % av den vakna befolkningen garanterar att dessa kriminella kan tas bort från planeten Jorden utan större kaotiska problem.

Mänskligheten gav i stor skala bort sitt sinne och ansvar. Men tänk på de bredare konsekvenserna av detta beteende för mänsklig existens. När vi ger bort vårt sinne och vårt ansvar, ger vi också bort vår frihet och i huvudsak våra liv.

Om vi inte väcker en massa nu, kommer vi snart att bli degraderade helt, tills mänskligheten är helt förlorad. Snart, före 2030, kommer vår slakt, som förklaras här, att verka som en gudomlig vedergällning. Det är så Satan fungerar. Luciferianer hatar hela skapelsen och livet självt, samtidigt som de omfamnar förstörelse och död. Det är en dödskult. Det stora uppvaknandet måste anlända vid detta ögonblick, i tid för att gripa tag i vår enda chans med full kraft, annars har vår möjlighet att bli av med Deep State för alltid gått förlorad. Det är vår plikt att rädda mänskligheten för våra framtida generationer.

Denna tidpunkt är vår enda chans att övervinna de dolda satanistiska brottslingarna, kända som globalister, deras politiska och offentliga förvaltningsmarionetter, vilka inte tvekar att förstöra mänskligheten och planeten Jorden. Det måste sticka ut; den uppvaknande mänskliga rasen kommer inte att låta detta hända precis så, men ännu viktigare är att den är villig att kämpa för vår och yngre generationers framtid .

Alla människor uppmanas att stå upp och kämpa för sitt land, sin frihet och sin civilisation. Att ta tillbaka dem. Ingen av dessa brottslingar ska lämnas utan att ha åtalats och dömts. Vårt land tillhör oss och vårt val måste räknas rättvist. Verklig frihet kommer att vara resultatet av vårt mod och vårt initiativ att kämpa för det, och att hjälpa till med att dränera de kriminella träsken runt om i världen. Vår revolution har precis börjat och kommer att fortsätta tills sanningen, vår sanna frihet och fria marknader är etablerade! Vi kommer att bygga på helt nya stiftelser för att skapa en folkekonomi med QFS-penningsystemet, fria marknader och innovativa självstyrande samhällen som drivs av medborgarna.

Octopus-toppen finns inte mer

Bläckfiskens högsta ledare för den kriminella globala satanistiska djupa staten har tagits bort i januari ifjol av militären och patrioterna under ledning av general Flynn. De utgör den fysiska toppen på pyramiden. De är avkomman till de Luciferiska faraoniska härskarna i Octogon, vilka sitter i Schweiz, under sjön Genève, 6.000 meter under havsytan, med en av dess dolda ingångar vid CERN, det största och mest avancerade kärn- och partikelfysiska laboratoriet i världen. Och en andra ingång går via en undervattenstunnel från Genua i Italien och under Alperna till deras huvudkontor i Genève.

Octagon.swiss | LinkedIn
Octagon

Säkerheten vid CERNs topphemliga anläggning är den strängaste på jorden. Så det är det perfekta stället för att dölja toppen till den globala bläckfisken för styrande eliter med sina tentakler som sträcker sig in i varje nisch i ”vårt” samhälle.

Bläckfisken är uppbyggd av de faraoniska tempelbankarna i Schweiz med sin femte kolonn jesuiter och frimurare. George Soros och nazisterna är en integrerad del av Octogon, och tillhör delvis också toppen. De är den härskande oligarkin runt om i världen.

Anunnaki - YouTube

Anunnaki, exterrestrials från planeten Nibiru invaderade planeten Jorden för omkring 460 000 år sedan, och från den tiden upprättade och behöll de sitt styre över vår planet, främst för att bryta guld. När de återkom vart 3 600 jordår, etablerade de sin kontroll som härskande gudar, vilka senare ändrades till faraoner och kungar. Allt härstammande från Lucifers ockulta mystik-religioner, som kom från Babylon och Egypten. De identifieras nu som den globala eliten eller Deep State-kabbalen, som ser oss som sina slavar och egendom, för att göra med oss, som de vill.

Rulers-of-the-world-300x215[1].png

Alla toppmedlemmar är födda i den större Archon-blodlinjefamiljen, där instruktionerna enligt dagordningen överlämnas från generation till generation. De ser och behandlar befolkningen som deras ”säkerhet”. De är marionetter som manövreras på schackbrädet i enlighet med deras spelplan. Det står i deras intresse att, vi folket, är beredda för den kommande själsliga skörden.

I själva verket är människor förberedda på det sätt de inte skulle gå med på. Det är en förberedelse för deras negativa polaritet, baserad på människors beslut och den fria viljan att välja den mörka sidan, men med subtil ”hjälp” och ”manipulation” från kabbalen.

För komplettering av Agenda 2030 med en 90 % befolkningsminskning som nu pågår under COVID 19:s-förklädnad. En negativ polarisering av planeten Jorden är nödvändig för att göra lögnen mer trovärdig än sanningen, och med deras kontroll över MSM-medier garanteras en framgångsrik prestation. All negativ information skräddarsys på ett smart sätt, med falska berättelser som lätt tros av massorna. Det resulterar i det faktum; att man tror lättare på en lögn eftersom sanningen inte känns igen. Målet är subtilt och påverkar allas liv på grundval av det underliggande konceptet; ”Om du vill förslava någon, låt dem tro att de är fria”.

Miljarder människor är dödsdömda till en plågsam för tidig död

År 1981 skrev Jacques Attali, en fransk författare, ekonom och socialteoretiker, politisk rådgivare, högre tjänsteman och rådgivare till president François Mitterrand i sin bok The Future of Life:

”Vi kommer att hitta eller förorsaka något, en pandemi som riktar sig mot vissa grupper av människor, en verklig ekonomisk kris, ett virus som drabbar gamla och feta människor, det spelar ingen roll vem, de svaga kommer att ge efter för den, de rädda och dårarna kommer att tro på den och få medicinen gratis.

Vi kommer att se till att det finns ett botemedel, (vaccinet, red.anm)  ett botemedel som kommer att vara lösningen. Avskaffandet av dårarna kommer då att ske automatiskt: de kommer till slakteriet på egen hand”.

Resultatet av deras Covid-attack; Redan nu döms miljarder människor till en säker, oföränderlig och upprörande död. Varje person som har fått Covid-injektionen, genomgått ett PCR-test eller ständigt bär ansiktsmask, kommer med säkert att dö i förtid, medan tre år är en generös uppskattning för hur länge de kan förvänta sig att leva.

Dessa mRNA-vacciner är inte bara laddade med gifter, utan de förändrar det naturliga immunförsvaret på ett sådant sätt att det kommer att överreagera kraftigt när offren senare utsätts för nästan vilken patogen som helst, inklusive vanlig influensa. De kommer att attackeras av sitt eget immunsystem, en process som kallas autoimmun sjukdom. Dessa attacker är mer dödliga än någon sjukdom.

Dr Sucharit Bhakdi, en amerikansk utbildad mikrobiolog som nu bor i Tyskland, säger att Covid-19-pandemin är ett bedrägeri eftersom den bygger på fall- och dödsstatistik som till 99 % är falska. Han säger också att mRNA-vacciner inte bara är laddade med gifter utan de förändrar det naturliga immunsystemet på ett sådant sätt att det kommer att överreagera kraftigt när offren senare utsätts för nästan alla patogener, inklusive vanlig influensa. De kommer att attackeras av sitt eget immunsystem, i en process som kallas autoimmun sjukdom. Dessa attacker är mer dödliga än själva sjukdomen. Dr Bhakdi ber folk att inte ta vaccinet, särskilt om de redan har tagit en första injektion. Om de gör det, säger han, kommer de att förorsaka en decimering av världens befolkning.

Det finns kanske ännu inte riktigt solida bevis på om de som injiceras med mRNA-spruta har blivit smittsamma och om de kan överföra detta till dem som inte har tagit sprutan. Ändå kan det vara möjligt. Detta är en enorm fråga på grund av slutsatserna för en självisolering från de injicerade för sin egen överlevnad. 

Ännu värre; dessa människor utgör en fara för andra, vilket redan i praktiken visas av en mamma som hade varit i nära kontakt med en vaccinerad, vilket resulterade i hennes missfall och förlust av fostret. Ett annat offer dog under liknande omständigheter. Hur som helst, människor varnas för att hålla sig borta från vaccinerade människor!

För att visa hur farliga vaccinerna är; den europeiska databasen över biverkningar för COVID-19-vacciner rapporterar: 7 766 döda och 330 218 skadade.

Kort sagt enligt Dr Sherri Tenpenny; det finns 8 sätt som mRNA COVID-vacciner kan döda dig. Inkubationstiden beräknas vara mellan 6 månader och ett år från vaccineringstidpunkten. Med andra ord, är det den mest perfekt designade dödsapparaten för att slutföra Agenda 2030 med en 90 % befolkningsdecimering.

VAERS rapporterade: Ett tvåårigt barn dog sex dagar efter en experimentell Pfizer-mRNA-spruta. Denna rapport avser en tvåårig flicka som var på sjukhus i 17 dagar och sedan fick en andra dos av den experimentella Pfizer-mRNA-sprutan den 25 februari och fick en allvarlig biverkning den 1 mars. Barnet dog den 3 mars. Inga ytterligare detaljer lämnades.

Totalt sett ökade antalet rapporterade dödsfall med 6 000 % under första kvartalet 2021 jämfört med första kvartalet 2020, och det borde säga mer än tillräckligt.

Trots officiell propaganda, och frånvaron av faktiska vetenskapliga bevis för en apokalyptisk pest, och överflödet av bevis på det motsatta, fortsätter miljontals människor att bete sig som medlemmar i en dödskult, går omkring offentligt med fåniga ansiktsmasker och upprepa robotiskt tomma platituder, torterar barn, äldre, funktionshindrade, och kräver att alla överlämnar sig till att injiceras med farliga giftiga och experimentella vacciner och agerar som oförnuftiga psykopater.

Återigen, det finns ingen verklig pandemi, medan den folkhälsopraxisen som föreskrivs, är vetenskapligt absurd. Om obscena vinster var det enda motivet för detta brott, skulle det inte vara nödvändigt att sätta så många exotiska och giftiga komponenter i vaccinerna. En enklare produkt kan säljas till samma pris och med större vinstmarginaler. Följaktligen finns där ytterligare ett syfte med vaccinerna. Enligt deras Agenda 2030, och vad som händer idag, är deras slutspel och inget mindre än mänsklig förslavning och massiv avfolkning som gynnar Rockefellers kabbalägda läkemedelskartell.

Illusionär demokrati

Regeringen är problemet, inte lösningen. Efter tretton år av malande fördjupad lågkonjunktur och nyligen den falska pandemikrisen är det nu dags att ändra kurs. I en demokrati väljs regeringar av folket för att tjäna dem, vilket inte är fallet och tydligt visas. De fungerar tydligt som auktoritära diktatorer.

Regeringar mutas för att tillämpa makt och medel för att berusa din hälsa och din livsstil. De har makten att beskatta, kvarhålla, fängsla, tortera och skicka unga män och kvinnor ut för att utkämpa krig i främmande länder som inte ens har utgjort ett hot mot dem. De reglerar, hämmar företag, förfalskar pengarna, hindrar handel genom embargon och kontrollerar allt som man kommer att tänka på. Regeringar tjänar helt klart inte allmänheten, vad värre är, de är folkets största fiende.

Valprocessen, ekonomin, deras styrning av media, domstolar, hälso- och sjukvård – praktiskt taget allt kontrolleras av kabbalen och vid behov riggas det till deras fördel. Tyvärr kan massorna lätt manipuleras.

Tack vare Q-anti-etableringsorganisationen blev kandidaten Donald Trump vald till Amerikas president 2016. The Deep State gjorde en stor felberäkning av folkets sunda förnuft. De var övertygade om att med hjälp av MSM, Wall Street och Big Business kunde deras totalitära regim fortsätta i illusionen av en demokrati. Men i motsats till deras förväntningar blev Donald Trump president och vände om deras onda planer. Under valprocessen 2020 begicks massiva valbedrägerier för att sätta deras man Joe Biden vid makten.

Q, Trump och patrioterna visste allt i förväg och bestämde sig för att låta fienden fortsätta att förstöra sig själva. För protokollet är Biden bara en klon och en falsk president för USA Inc., avsiktligt förklarad i konkurs i maj 2020 under Trump-administrationen. Tidigare hade Donald Trump invigts i mars 2017 som den lagliga presidenten för den nya republiken Amerika som tillhör folket. Och det fortsätter just nu.

Söndra och härska

Det fascistiska Deep State stöds av militariserad polis, som har gått samman med statliga och brottsbekämpande organ för att etablera sig själva som en välbetald stående armé. Det är grupperingen bestående av spionbyråer som har skapat en övervakningsstat och gjort oss alla till misstänkta. Tingshusen och fängelserna har tillåtits satsa på företagsvinster för att ha företräde framför vederbörlig process och rättvisa. Militärindustrikomplexet – MIC-imperiumet – med sina privata entreprenörer och försvarsindustrin, drar nationerna ner i konkurs.

Den huvudsakliga källan till Archon blodlinjestrukturen är deras kontroll över skapandet och fördelningen av pengar, vilket är sammanhängande i deras kollapsstrategi för att upprätthållas av deras söndra-och-härska-strategi. De använder sin penningmakt för att muta, utpressa och mörda människor för att säkerställa kontrollen. De kontrollerar också företagsmedierna och har använt alla tillgängliga propagandaverktyg för att skapa ett intryck av att Hillary Clinton skulle vinna 2016 års val i en tät kamp mot Donald Trump.

Tecknen på orimliga skuld- och penningtryck dyker upp i tillgångspriserna på Wall Street, fastigheter och golfbanor. Mer krig, högre bonusar, större kreditkorts-räkningar, högre inteckningar och överdimensionerade kryssningsfartyg. Biljoner av saker som inte skulle ha funnits om det inte hade varit för centralbankernas falska penningsystem.

Ingen verkar bry sig om hur mycket pengar som trycks, spenderas eller huruvida de verkligen gör något gott. Varje utbildad person borde veta att detta i slutändan kommer att få allvarliga konsekvenser för sitt land, sin valuta och det finansiella systemet. Det är uppenbart att efter de senaste utgifterna på 1,9 biljoner, finns det nu ytterligare 2 biljoner dollar som Biden kommer att spendera!

Eftersom det inte finns något WW3, implementerade de pandemiprojektet, annars fanns det inget troligt argument för att ändra penningsystemet till ett annat system, vilket hände tidigare, sedan president Trump hade tagit bort WW3-alternativet.

Så nu kan centralbanker inte ta ut sina falska pengar eller sina billiga kredit eftersom ekonomin beror på det. Och det gör nästan allt inom ekonomin. Deras svar på nästa kris skulle vara mer av samma sak. De är fångade i sitt eget bedrägeri, medan världen måste vänta på deras kollaps.

Detta kolossala problem kan bara lösas som en global fråga som ska lösas till förmån för, vi folket, för vi folket har aldrig godkänt eller haft nytta av denna kriminella verksamhet som orsakats av centralbankirer och deras företags dotterbolag. Alla människor över hela världen har utsatts för diskriminering genom vanskötsel och trust-bedrägerier i en obegriplig skala.

Denna globala finansmarknadskorrigeringen kan börja när som helst under de kommande veckorna eller månaderna, eftersom fler GESARA-relaterade förändringar görs över hela världen. När människor vaknar upp i massor för att förstå, att de är sinnesstyrda (mind-controlled) av Deep State-kabbalen, kan den sista fasen av vår befrielse slutföras. När människor väl har kämpat för sin befrielse, har friheten blivit värdefull, och de har lärt sig läxan att aldrig ge bort den.

Endast en återgång till guldstandarden i kombination med QFS-penningsystemet kan lösa denna ekonomiska fråga; under en omvärdering av ädelmetaller i förhållande till all skuld, vilket skulle göra den monetära återställningen till det den borde vara; med penningskapandet i händerna på folket genom finans-departementet i en folkekonomi och regering, som en garanti för öppenhet; och inte längre i händerna på privatägda centralbanker, vilket hittills har varit fallet.

Som Friedrich A. von Hayek Nobelpristagare i ekonomi och vetenskap, 1974, riktigt uttalade:

”Med undantag för endast under den tid då Guldstandarden har använts, har praktiskt taget alla regeringar i historien använt sin exklusiva makt till att utfärda pengar, till att bedra och plundra folket”.

Dessa århundraden av långa tyranniska regimer når sitt slut, och måste förstöras för alltid. Inga fler lögner och manipulationer. Alla marknader kommer att frigöras, alla aspekter av livet befrias från förtryck och förtigande. Människor tar ansvar för sina egna liv och bestämmer själva. Det finns ingen överbefolkning, ingen global uppvärmning, det finns tillräckligt med mat och fri energi för alla.

Endast ett massuppvaknande kan stoppa dessa brottslingar som förstör oss i realtid. Öppna dina ögon och kämpa för ditt liv och för dina barns!

Deep State faller

Hillary Clinton är död, varför spelar det någon roll?

Varför spelar det någon roll att Hillary Clinton är död?

1. Det är ett tecken på att Deep State håller på att falla: Vice administratör Hannink nickade vid avrättningsplatsen. Efter en stunds paus gav han ordern ”avrättning”, fem soldater tryckte då på sina knappar och gallret under Clintons fötter svängde upp. Hennes ben och fötter, fortfarande böjda vid anklarna, ryckte ett ögonblick eller två och stannade sedan. Repet klipptes av och Clintons livlösa kropp låg utsträckt i fuktigt gräs. Den närvarande läkaren kontrollerade hennes vitala och förklarade henne död.

2. Vissa människor som ”går emot henne” behöver inte längre oroa sig för att läggas till den långa Clinton-dödslistan.

3. Det är ett tecken på att mänskligheten, dvs. militären, har att göra med marionetterna.

4. Hillary visade sig vara ledande inom människohandel, man förväntar sig att hennes avrättning har öppnat många vägar till att utreda och så småningom stoppa människohandel.

5. Nu när Hillary har avrättats (26.4 på Gitmo, red.anm) betyder det att fler Deep State kabbal-figurer kommer att avrättas.

6. USA är ett steg närmare att ta ner det demokratiska partiet.

7. Det är ett tecken på att militären är underkastad republikens lag, snarare än sjörätten.

8. Det är en bekräftelse på att rättvisan har segrat i USA.

9. Barn kommer att vara säkrare, vissa kommer att besparas tortyr och eventuellt till och med deras konsumtion, eller något ännu värre.Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: