Slutet för Davos sällskapets imperium när pandemins totalitära maktgrepp imploderar

2021-04-26
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Om jag vore medlem av gruppen blivande Gudskungar för Planeten Jorden i Davos just nu, skulle jag vara rädd, väldigt rädd. Det beror på att deras långa och minutiöst planerade användning av en tillverkad pandemi, för att starta en totalitär världsregering, nu imploderar. Istället står de nu inför en krigsförbrytartribunal som får Nürnberg att se ut som en dagisknäpp på fingrarna.

SEVERAL WORLD LEADERS INCLUDING PUTIN AND NETANYAHU WANT BIDEN GONE AND TRUMP APPEARS TO BE PART OF THE PLOT

Dessa människor har försökt mycket intensivt att döda en majoritet av världens befolkning under årtionden nu, och har redan dödat mycket fler människor än Adolf Hitler någonsin gjorde. De har nu förlorat kontrollen över större delen av världens militära makt. Detta kan ses av det faktum, att de som driver Joe Bidens avatar- ”regeringen” nekades inresa till Pentagon och nu planerar de att springa till Natos huvudkontor för att söka skydd. Ett skydd som Nato inte kan tillhandahålla dem, eftersom ingen är villig att använda kärnvapen för deras räkning, säger Pentagon, ryska FSB, franska- och brittiska militära källor.

De tappar också greppet om det globala nätet för media och finansiell kontroll. Så när den sovande delen av allmänheten vaknar upp till kabbalens fruktansvärda brott, kommer de inte att vara på ett förlåtande humör.

Jacques Attali - WikipediaHär är ett utdrag från en bok om Bilderberg skriven av Jacques Attalli (bilden) från 1981, vilken är ett exempel på deras tankesätt:

”Framtiden kommer att handla om att hitta ett sätt att minska befolkningen … Naturligtvis kommer vi inte att kunna avrätta människor eller bygga läger. Vi blir av med dem genom att få dem att tro att det är för deras eget bästa … Vi kommer att hitta på något eller förorsaka något, en pandemi riktad mot vissa människor, en verklig ekonomisk kris eller inte, ett virus som drabbar gamla eller äldre, det spelar ingen roll , de svaga och rädda kommer att ge efter för det. De dumma tror på det och ber om att bli behandlade. Vi kommer att ha tagit hand om dem efter att ha panorerat behandlingen, en behandling som kommer att vara lösningen. Valet av idioter kommer därför att avgöras av sig självt: de går ensam till slakteriet”.

Nu har vi ett nyhetsankare som bekräftar denna plan, med en freudiansk glidning där han säger: ”nästan fyra månader in i vaccinationskraftprovet börjar leverantörerna få slut på människor som vill bli avlivade”.

US vaccination sites are closing from California to Texas, Ohio to Mississippi as demand for Covid shots plummets across the country – despite less than 28 % of the population being fully inoculated

Det verkar som att de ”dumma människorna” redan har valt själv.

Människor som fortfarande följer order och tror på systemet, lider också av kognitiv dissonans när motsättningarna i den officiella ”pandemi” -berättelsen börjar staplas upp. Här kan du titta på min syster, Martha Fulford, en expert på smittsamma sjukdomar, som berättar för vanlig kanadensisk TV att lockdowns inte är meningsfulla eftersom områdena med de tuffaste lockdowns också har flest nya fall.

https://globalnews.ca/video/7748177/medical-expert-sound-alarm-over-collateral-damage-of-lockdowns

COVID Cases Are Growing The Most In Locked-Down States

Hålen i den officiella berättelsen betyder att det röda p-pillret precis har börjar träda i kraft på henne och otaliga av hennes kollegor runt om i världen. Snart kommer de alla att inse att det finns fler ”pandemiska” fall i regioner som har lockdown, eftersom det var där som myndigheterna mer aktivt deltog i första hand, i skapandet av bluffen.


The Matrix's Red Pill Is the Internet's Delusional Drug

Termerna ”rött piller” och ”blått piller”

hänvisar till ett val mellan villigheten att lära sig en potentiellt orolig eller livsförändrande sanning, genom att ta det röda pillret, eller att förbli i nöjd okunnighet med det blå pillret. Villkoren hänvisar till en scen i filmen The Matrix från 1999.
Wikipedia


Som exempel på denna regerings förståelse har vi här bilder från boken som visar ”Covid-19 och den stora återställningen”, på bokhyllorna hos premiärministrarna i Grekland och Australien.

För att understryka detta skickade japansk militärunderrättelse oss …

skärmdumpar av förfrågningar om informationsfrihet som skickats till regeringar runt om i världen och ber om bevis på att det ”nya viruset” finns, och svaret säger att ingen regering eller myndighet har sådana bevis.

 

 

 

 

 

 

 

Vi bör inte bli förvånade över att se ”Covid-19” -tester som har förutbestämda negativa och positiva resultat.

Det finns också en uppsjö av information som kommer ut om alla de otäcka saker som händer med människor som vaccinerats. Här är en liten montage från olika rapporter:

”Vaccinerna orsakar blodproppar, galna ko-sjukdomar, infertilitet, herpes, etc. rapporter tyder på skador på nästan alla system i människokroppen. … Vår analys visade en relativt hög frekvens av hjärtrelaterade skador, 26 % av alla hjärttilldragelser inträffade hos ungdomar upp till 40 år, med den vanligaste diagnosen i dessa fall är Myositis (muskelinflammation) eller Pericarditis (hjärtmuskelinflammation).

Dessutom förekommer en hög grad av massiv vaginal blödning, neurologiska skador och skador på skelett- och hudsystem har observerats … detta kommer att användas för massiv avfolkning … Indiens folkhälsoambassadör dog en dag efter att ha tagit COVID-vaccin … kvinnor har rapporterat om plötslig menstruations oregelbundenhet och missfall (upp emot 400 gånger fler enligt vissa vårdgivare) sedan v startade … ”

COVID Vaccine Autoimmune Response, Side Effects


Israel rapporterar fall av ”herpes zoster” -biverkningar från Pfizer COVID-19-vaccinet i studien.


Biverkning med hudflagning från engångsdosen Johnson & Johnson-vaccinet


Biverkning av rodnad på ryggen från Johnson & Johnson-vaccinet med engångsdosen.

The Israeli People Committee’s April Report on the Lethal Impact of Vaccinations

Vad allt detta betyder, är att Davos Octagons stoltserande misslyckades med att uppnå den kritiska massan som behövdes för att cementera deras styre genom massutrotning av befolkningen, vaccinpass och total mänsklig förslavning.

LeBron James Tweets Image Of Columbus Cop, Threatens ”You’re Next”

Försök att främja inbördeskrig och krigslag i USA misslyckas också. Vi noterar att George Floyd psy-ops avvecklades med en ”skyldig dom” för polisen som förmodligen dödade honom. Detta hindrade inte provokatörer, många av dem inhämtade från Östeuropa, från att försöka starta rasupplopp ändå. De har också påbörjat fler skjutningar av oskyldiga svarta människor för att försöka underblåsa flammor av oro. Men de lyckas inte.

Dutch MPs in video conference with deep fake imitation of Navalny’s Chief of Staff

Leonid Volkov with Alexei Navalny

Försök att starta ett krig med Ryssland / Iran / Nordkorea etc. misslyckas också stort. I den senaste vridningen visar det sig att ”nederländska parlamentariker, liksom deras brittiska och baltiska kollegor, hade en konversation via Zoom med en djup falsk imitation av stabschefen för den ryska oppositionsledaren Alexei Navalny på onsdagen.” Det verkar som att de tillgriper CGI eftersom de inte ens kan hitta verklig rysk opposition för att tända krigets lågor.

Astonishing NASA clip captures ‘UFO colliding with ISS’ to spark conspiracy meltdown

Under tiden, om du tittar på MSM-propagandamedia, kan du se hur de dag för dag staplar på UFO-berättelser i en aldrig tidigare skådad takt. Detta är ett tydligt tecken på att kabbalen försöker att gräva sig ut ur deras pandemihål med rädslor för utomjordingar.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/astonishing-nasa-clip-captures-ufo-23952604?utm_source=linkCopy&utm_medium=social&utm_campaign=sharebar

Graham spotted a bright orb emerging from behind the Soyuz capsule and an elongated craft on its left

https://www.the-sun.com/news/2731522/most-compelling-ufo-vid-puerto-rico/

(kolla länkarna ovan med fejkade ufon. red.anm)

SpaceX starship had ‘near miss with a UFO’ and ‘astronauts were told to prepare for a CRASH’, Nasa reveals

The SpaceX Crew Dragon spacecraft is seen from the International Space Station  Astronauts from SpaceX joined the astronauts of the International Space Station for an interview
SpaceX och astronauter

Och nu står de i kö, vi får videor med utomjordingarna själva.

På tal om utomjordingar lägger NASA (Not A Space Agency) ut allt mer löjliga pressmeddelanden. De har filmat allt fler mars grejer, tydligen på Devon Island i Arktis, och kastar till och med in ”mars helikoptrar.”

Nu lägger de ut ett pressmeddelande som säger att för bara 2,89 miljarder dollar eller ungefär en hundradel av kostnaden för de ursprungliga månlandningarna kommer de att skicka ”den första kvinnan” och ”den första färgade personen” till månen. Jag antar att de kan göra det billigt nu eftersom de inte behöver bygga dyra filmuppsättningar – datorgrafik kommer att göra susen. Det är en bra gissning att budgeten kommer att vara 2,88 miljarder dollar för att rada NASA-bedragarnas fickor och 0,01 miljarder dollar till CGI-underleverantörerna för något dataspel med en slavfarm.

På samma sätt, kan var och en identifiera cirkeln med ett hål i mitten på himlen bredvid den vulkan som får ett utbrott i Japan? Är det någon form av CGI-artefakt eller vad?

På tal om fantasi och datorspel, det här diagrammet säger att den amerikanska aktiemarknaden nu bara är en masshallucination utan koppling till verkligheten

Hamburgare | Recept ICA.se

Tampa McDonald’s Exposes America’s Systemic Labor Shortage, Forced To Pay People $50 To Interview

Den amerikanska ekonomin förlorar också kontakten med verkligheten, eftersom allt mer gratispengar pumpas till massorna i ett desperat försök att hindra dem från att resa sig med högafflar. Naturligtvis betyder alla dessa gratispengar att människor inte har något incitament för att utföra ett riktigt arbete, varför en McDonalds i USA har tvingats betala människor 50 dollar bara för att de ska komma på en anställningsintervju.

House approves bill that would admit Washington, D.C., as 51st state

Vad allt detta betyder, är den amerikanska företagsregeringen befinner sig i sina dödsryckningar. Till och med MSM-propagandamedia säger nu att Washington DC kommer att bli ytterligare en amerikansk stat.

I själva verket har vi nu fått en bekräftelse från en äldre europeisk kunglig, att slutet för det amerikanska företaget bara är ett symptom för slutet av Rothschilds styre över väst.

Här är vad källan sa:

”Det enda suveräna ägandet av BIS Basel och alla världsbanker har överförts tillbaka till suverän kontroll och befäl. Rothschilds är borta. MI6 lyckades återfå kontrollen. Den stora återställningen (Great Reset) ersätts med ”The Great Coming Together”.

När vi frågade om ett sändebud från White Dragon Society skulle åka till Davos för att diskutera överföringen av makt till mänskligheten, sa källan:

”Det finns mycket geggamoja att rensa upp så lönnmördarna måste gå in först. Mördarna måste gå in för att bryta upp och sedan skickar vi in sändebud som fredsbevarande. Militära grejer. Framtida fredsförhandlingar innebär att vi vet att det var en terroristregim, och nu har vi inte längre terrorism”.

Även när det gäller det hemliga kriget så blåser det ner, sa källan:

”Vi måste hedra alla de Secret Service som dog, varav många aldrig kommer att bli kända. Några av våra officerare utsattes för fruktansvärda förhållanden. De förlorade alla sina liv och ingen vet”.

Xi Focus: Xi calls for strengthening global governance at BFA annual conference

Förhoppningsvis kommer den nya generationen av ledarskap i väst att avsluta all galenskap och börjar prata sunt förnuft. På tal om sunt förnuft, här är vad den kinesiska ledarskaps-avataren Xi Jinping hade att säga i förra veckan:

”Global styrning bör återspegla det involverade politiska och ekonomiska landskapet i världen, överensstämma med den historiska trenden av fred, utveckling och win-win-samarbete, samt att möta de praktiska behoven för att hantera globala utmaningar”.

Det här är inte lika spännande som ”ryssen kommer” eller ”Iran håller på att spränga oss med kärnvapen” eller ”dessa galna nordkoreaner som skjuter iväg ytterligare en missil”, eller ”rymdinkräktarna har kommit” etc. utan det är definitivt mycket mer sunt förnuft. Det är vad världen behöver just nu.

Förhoppningsvis kommer förhandlingar i Schweiz, som kommer att äga rum i slutet av maj, att äntligen leda till meddelanden om en förändring till det bättre, gällande hur vi driver denna vackra men ömtåliga planet som vi alla delar. Fram till dess måste vi fortsätta att slåss.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Rymden, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: