Det händer så mycket, men som det inte berättas om… Del 10

2021-04-26

Tidigare publicerade:
https://bakomkulisserna.biz/s=det+%C3%A4r+mycket+som+h%C3%A4nder&x=8&y=18

Här ska jag försöka sammanställa vad som har hänt den senaste tiden


EXKLUSIVT: “Slutligen.” Besättningarna börjar riva Jeffrey Epsteins tidigare Palm Beach-hus

EXCLUSIVE: Work has begun to raze late Jeffrey Epstein’s old Palm Beach home (palmbeachdailynews.com)

Tidigt på måndagen använde rivningspersonal från BG Group of Delray Beach tung utrustning för att börja demoleringen av husets väggar. De rev i den om och om igen och började på östra sidan – där vinstockar fortfarande klängde vid väggarna och blommade men snart krossades – och de äter sig genom huset ner mot vattnet.

Front exterior of Palm Beach home of late financier and sex offender Jeffrey Epstein, April 19, 2021.  A crew from BG Group Demolition begins razing the Palm Beach home of late financier and sex offender Jeffrey Epstein, April 19, 2021.

På videon här nedan kan ni se hela demoleringen av huset.

https://www.palmbeachpost.com/videos/news/local/2021/04/19/video-jeffrey-epsteins-palm-beach-house-demolished/7286019002/

Ghislaine Maxwell erkänner sig inte skyldig till anklagelser om federal sexhandel

OAN Newsroom
UPPDATERAD 08:10 PT – lördag 24 april 2021

Den brittiska socialiten Ghislaine Maxwell har fortsatt att hävda sin oskuld när hon står inför växande anklagelser om att rekrytera minderåriga för att bli sexuellt utnyttjade. Under en rättegång i New York på fredagen gjorde Maxwell ett sällsynt domstolsframträdande där hon inte erkände sig skyldig till två nya federala sexhandelsanklagelser i samband med den registrerade sexförbrytaren Jeffrey Epstein.

Om hon befinns skyldig på alla åtalspunkter kan hon få upp till 80 års fängelse. Nästa vecka (läs: denna vecka) är en borgensförhandling planerad för Maxwell med hennes advokater som tidigare erbjudit ett obligationspaket på 28,5 miljoner dollar.


Det republikanska partiet kräver att guvernören Ducey i Arizona omedelbart tillhandahåller storskalig säkerhet för de modiga amerikanska patrioterna som gör den kriminaltekniska granskningen av presidentvalet 2020. Guvernör Ducey kommer att hållas fullt ansvarig för säkerheten för de inblandade. Statlig polis eller National Guard måste omedelbart skickas ut för skydd. Demokraterna vill inte avslöja denna information, och de kommer att göra något för att stoppa den. Guvernören Ducey måste äntligen agera!

Uttalande av Donald J. Trump, 45:e presidenten för Amerikas förenta stater.

Demokraterna ”svärmar” den stora staten Arizona och försöker få den kriminaltekniska valrevisionen stoppad, bara för att de vet exakt vad de har gjort, och de förstår valbedrägeriet mycket bättre än någon annan. Detta kan vara valbedrägeri på högsta nivå. Tror inte att Arizona är den enda staten. Mycket mer framöver!
– C Wine News Telegram


Grupp ledd av Trumps högste rådgivare som bistår Texas i rättegång mot Biden-administrationen

Av Zachary Stieber 24 april 2021 


Stephen Miller

En juridisk ideell organisation ledd av en tidigare toppinvandringsrådgivare till ex-presidenten Donald Trump hjälper delstaten Texas i den nyligen inlämnade stämningen mot Biden-administrationen.

Stephen Millers America First Legal, som just lanserades, agerar som extern rådgivare för republikanska Texas justitieminister Ken Paxton när han försöker övertyga en domare om att blockera Bidens invandringsrelaterade verkställande order för påstådd överträdelse av federal lag genom att släppa olagliga invandrare i landet utan att testa dem för COVID-19.

President Joe Biden stoppade kort efter att han tillträtt i januari utvisningen av illegala invandrarbarn som passerar gränsen utan en ansvarig vuxen, trots att en nödorder enligt Act 42 från Centers for Disease Control and Prevention som innehåller begränsade undantag som praktiskt taget alla utlänningar som olagligt passerar från Mexiko ska skickas tillbaka till sina hemländer.

På så sätt gav Biden-administrationen inte rätt resonemang, hävdar käranden, med hänvisning till hur Högsta domstolen använde det argumentet ifjol för att blockera Trump-administrationen från att upphäva Obama-administrationens exekutiva åtgärder som skyddade vissa olagliga invandrare från deportation.

Käranden ber en domare att beordra Biden-administrationen att beordra olagligt och förklara att svarande måste verkställa Act 42-åtgärder, till exempel att utvisa de flesta olagliga utlänningar, eftersom pandemin fortfarande pågår.

”Joe Biden bryter mot kongressens lag som antagits under en rad årtionden. Och kanske ännu viktigare, genom att vägra upprätthålla våra lagar bryter Joe Biden mot konstitutionen och hans skyldighet att ta hand om de lagar vi troget verkställde. Och domstolarna kan och bör förmå hans laglösa beteende och beordra honom att upprätthålla våra gränser,” sa Miller på Fox.

Biden-administrationen har inte svarat på förfrågningar om kommentarer och Vita husets pressekreterare Jen Psaki tillfrågades inte om stämningen under en briefing på fredagen.

Psaki berättade för reportrar i Washington att administrationen fortsätter att genomdriva delar av Trump-erans Act 42-order ”eftersom vi fortfarande befinner oss mitt i en global pandemi”.


* CHOCKERANDE * ⤵️

Tasuku Honjo 201311.jpgDen japanska professorn i fysiologi eller medicin, professor Dr Tasuku Honjo, förorsakade en sensation idag i media genom att säga att coronaviruset inte är naturligt. Om det är naturligt kommer det inte att ha påverkat hela världen så. Eftersom temperaturen är olika i olika länder, beroende på naturen, om det vore naturligt skulle det bara ha påverkat länder med samma temperatur som Kina, istället sprider den sig till ett land som Schweiz, på samma sätt som det sprider sig till ökenområden, medan om det vore naturligt skulle det ha spritt sig på kalla ställen och skulle ha dött på heta platser.

Jag har gjort 40 års forskning på djur och virus. Det är inte naturligt. Det tillverkades och viruset är helt artificiellt. Jag har jobbat i 4 år i Wuhan-laboratoriet i Kina. Jag känner till all personal i detta laboratorium. Jag ringde dem alla efter Corona-olyckan, men alla deras telefoner har varit döda i tre månader. Det är nu underförstått att alla dessa laboratorietekniker är döda.

Baserat på all min kunskap och forskning hittills kan jag säga detta med 100 % tillförsikt att Corona inte är naturligt. Det kom inte från fladdermöss. Kina tillverkade det. Om det jag säger idag visar sig vara falskt nu eller till och med efter att jag dör, kan regeringen dra tillbaka mitt Nobelpris. Men Kina ljuger och denna sanning kommer en dag att avslöjas för alla. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tasuku_Honjo

VÄNLIGEN VIDAREBEFORDRA DETTA TILL ETT STORT ANTAL SÅ ATT DE SKYLDIG FÅR BETALA FÖR VAD SOM DRABBAR OSS ALLA !!!!

Wikipedia (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tasuku_Honjo)
Tasuku Honjo
Japansk immunolog


MAT för EFTERTANKE … Covid-19

Som rapporterats av CDC (Centers for Disease Control and Prevention, en amerikansk federal myndighet) …

Här är USA: s dödsfall per år och förändringen från föregående år.

År 2017: 2818503 amerikaner dog
År 2018: 2839205 dödsfall (20702 mer än föregående år 2017)
År 2019: 2855000 dödsfall (16300 fler än föregående år 2018)

Pandemins år …

År 2020: 2913144 dödsfall (57641 fler än föregående år 2019)

MEN VÄNTA: Det var noll dödsfall från Covid-19 under 2018 och 2019 och hoppet från 2019 var bara 57 641 ???

Jag har fått höra att COVID svarade för 400 000 + dödsfall. Borde inte 2020-talet vara mycket högre? HUR ÄR DETTA ÄNDÅ MÖJLIGT??

Så frågan blir: Hur många människor dog AV COVID och hur många dog (av andra orsaker) MED COVID?

Läs nu nedan:

Man skrämmer människor med ett virus, tvingar dem att bära masker och placerar dem i karantän. Man räknar antalet döda varje sekund varje dag, i varje nyhetsrubrik.

99 % av de människor som får viruset, återhämtar sig. Cirka en till två tiondelar av en procent som får viruset, dör.

De flesta av dem har andra medicinska problem.

Förstod du det?

Mindre än 1/2 procent.

Stänger företag = 35 000 000+ omedelbart arbetslösa.

Tar bort underhållning och förbjuder rekreation, stänger parker, gym, barer, restauranger, sport.

Ingen dejting. Rör inte. Isolera människor. Avhumanisera dem.

Stäng tempel och kyrkor. Förbjud dyrkan. Skapa ett vakuum och låt depression, ångest, hopplöshet och desperation ta sig in. Sedan … antänder man hat och skapar inbördeskrig.

Töm fängelserna på grund av viruset och fyll på gatorna med brottslingar. Skicka in Antifa och BLM för att vandalisera egendom, som om de är frihetskämpar. Undergräva lagen.

Riot, Loot and Attack all Law Enforcement, men låt inte regeringen agera. Sedan … Avvisa brottsbekämpning och avskaffa polisen.

De som vill förstöra Amerika leker med oss! Det är så man förstör en nation inifrån och på mycket kort tid.

Kommer det att fungera?

Jag antar att det beror på dig och mig. Jag skrev inte detta … men det måste delas.

Jag gjorde det nyss. Nu är det din tur.!

C-Wine Telegram


För dem som inte förstod, det här är resterna av ett träd … stubbens diameter är cirka 2 mil och trädets antagna höjd är cirka 10 mil. Du kan fortsätta rulla igenom flödet … ”ingenting” ”intressant”, tänk på det. – Charlie Ward Telegram

Fler och fler läkare talar ut.

Lägg till detta i din samling resurser för att dela w / mainstream med vakna vänner för att hjälpa till att bryta trollformeln.

https://rumble.com/vf34ub-ryan-n-cole-md-educates-idaho-legislators.html

Rumble (https://rumble.com/vf34ub-ryan-n-cole-md-educates-idaho-legislators.html)
Ryan N Cole, MD utbildar Idaho-lagstiftare

Ryan N Cole, MD Dr. Cole är en certifierad hudläkare (AP & CP) och VD / medicinsk chef för Cole Diagnostics. Han har arbetat som oberoende patolog sedan 2004.


Vatikanen har bjudit in Chelsea Clinton, Dr. Fauci, New Age figuren Deepak Chopra och VD:n för Moderna och Pfizer för att tala på konferensen i maj som fokuserar sig på ”hälsa” och ”själ”.

Har ni hört om de här demonstrationerna i helgen?

Rumäner som kräver sin regerings avgång. Det är dags att ta tillbaka vår planet
– Charlie Ward Telegram

Quarantaine i Lugano, Schweiz igår kväll
Rotterdam
London
Rapperswil, Schweitz
Ukraina
Wien
Rom
Ontario, KanadaKategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: