Återställd republik via en GCR: Uppdatering från och med 23 april 2021 – BOOOM!!

2021-04-24

Detta får du inte missa! Här kommer oerhört viktig information om vad som pågår och kommer att ske inom den närmaste framtiden! Läs och spara – dela med dina vänner!


Ifall att denna video raderas, gör jag här en översättning så att alla kan ta del av den.


Återställd republik via GCR, 23 april 2021

Planen på att rädda planeten inkluderar varje land i dessa 22 nationella allianser. Världen är sammanhängande, allt eller ingenting, lita på planen, världen tittar på Q. Låt oss avsluta detta, eller hur?

Donald J. Trump


Judy Byington – framställning när som helst 

(Judy Byington, MSW, LCSW, ret, har ägnat sitt liv åt att humanisera och höja allmänhetens medvetande om de lite kända effekterna av rituella övergrepp och mind control …).

***

Den 22 april sade vår militära intel: Kom för helvete eller högvatten, det kommer att ske den här veckan! De testar alla förfaranden. Testar igen, testar, testar igen… och utarbetar obligationslikviditetsemissioner.

Tidigare i veckan hade vi kabbal inblandning i processen i Kanada, Irak och US Treasure (motsv. Skatteverket., red.anm) allt har korrigerats genom att arresteringar har gjorts. Vi kommer fortfarande inom lördagen, den 24 april, att komma igång.

Militären och Trumps mål var att Nivå 4B skall starta i denna vecka och vara avslutat inom lördagen den 1 maj. Arresteringar inom US Treasure skedde måndagen den 19 april. Han bad oss be för att utrensningen går fort så att vi om möjligt kan börja i denna vecka.

Onsdagen den 21 april meddelade president Trump från Mar-a-lago: Jag kommer att starta något imorgon den 22 april och avslutar det den 24:de. Vad, vi tror oss veta, fr o m torsdagen den 22 april.

 • Under valtabuleringen i november 2020 körde US militären ett program samtidigt som de bedrägliga Dominion-maskinerna, vilka bevisade att Trump vann valet med över 80 %. President Trump anstiftade då Insurrection Act och tog då över kontrollen av US och förde över den till US militär. En interim militärregering hade tagit över Washington DC och styr över vårt land.De två amerikanska regeringarna;
  1) den legitima interimistiska militärregeringen, som styrde landet enligt konstitutionen inom Försvarsministeriet under militärkoden 11.3
  2) en illegal, bedrägligt betalad för utländsk kontroll på utländsk mark i District of Columbia, Biden administrationen.
 • Strax innan Bidens ”inauguration” invigning den 20 janurari 2021 i Capitol HIll, Washington DC. Dessa var omringade av ett 8 fot högt (ca. 2,5 m) taggtrådsstaket som vaktades från insidan av 30 000 nationella vakttrupper. Några av dem hade auktoriserats till att utföra arresteringar. Stängselmaterialet och de nationella trupperna finns fortfarande idag den 22 april 2021.
 • Den 24-25 januari 2021 skulle president Biden och 355 kongressmän och 109 senatorer bli arresterade tillsammans med 465 valda tjänstemän och ställas inför militära tribunaler. Några av dem var pensionerade.
 • 2016 skrev president Trump sin första Act. Under den första morgonen när han tillträtt sitt ämbete gjorde han ett besök på CIA:s huvudkontor där han förklarade ett krig mot handeln med barn. Sedan bildade han Pentagon Pedophile Task Force.
 • I juli 2018 började man utbilda 10 000 specialutbildade militärtrupper för att rädda barnen ur dessa DUMB:s (Deep Underground Military Bases). Ett omfattande tunnelsystem som löpte under varje större amerikansk stad, samt varje större huvudstad över hela världen. Man fann att dessa tunnlar innehöll miljontals torterade barn, fullständiga städer och experimentiella laboratiorier, vari ingick adrenochrome och organskörd.
 • I juli 2019 räddade US Marine tillsammans med Navy SEAL:s 2100 barn i burar som man hittade i dessa underjordiska tunnlar under China Lake anläggningen i södra Kalifornien. De har därefter räddat miljontals barn runt om på jordklotet, och medan detta skrivs, räddar de ännu fler. Sedan spränger man dessa tunnelsystem, genom att förorsaka mindre jordbävningar.
 • 20 december 2020 informerades president Trump om tunnlar begravd 2 mil under Capitol Hill. Jeffrey Epstein och hans madame Ghislaine Maxwell hade gett dem kartor över de globala tunnelsystemen – en stor inkomstkälla, för kabbalen.
 • Tisdagen den 23 mars 2021 driver alliansen Evergreen Corp. fartyget som körde in i Suez kanalen. US Navy SEAL fann 1 366 döda och 1 267 levande barn bland dessa 18 000+ containers och ytterligare 29 containerfartyg fångades i kanalen. SEAL:s fann också kemikalier för att förorsaka klimatförändringar, vilka kunde svepa ut alla däggdjur från planeten, kärnvapen plus massförstörelsevapen på dessa 29 containerfartyg och 6 våningar höga fartyg som man tror var destinerade för att starta ett krig mellan Israel och Saudi Arabien.Tillfångatagandet av dessa fartyg utraderade finanser för kabbalen och det kinesiska kommunistiska partiet (CCP).
 • 12-16 april 2021, började specialstyrkor spränga och översvämma dessa DUMB:s under Capitol Hill med en ”potomac river”. Över 1 000 barn har räddats men ännu fler har hittats döda.
 • Federala byggnader runt omkring i USA har inte använts under mer än ett års tid.
 • I mars 2020 transporterade en internationell militärstyrka till US Treasure,
  650 flygsplantransporter med guld och pengar från Vatikanen, berättar Dr. Charlie Ward, vars team säkrade guldet och värdeföremålen. Militären arresterade också 13 demonblodfamiljer, maffialedare, påven och 350 tjänstemän i Vatikanen. Därefter rengjorde de Vatikanen på kontanter, guld, och värdeföremål och fyllde 650 flygplanstransporter och förde dem till Fort Knox och andra US Treasure platser. Ward fortsätter:
 • Onsdagen den 21 april 2021 berövades Federal Reserve, IRS (Internal Revenue Service) och Världsbanken sitt tillträde till sina passeringskoder, vilket gjorde att de inte kunde överföra pengar genom online systemet, vilket anses ha havererat. Vår militära intel-kontakt har bekräftat en implodering av världens finansmarknader. Federal Reserve, IRS och Världsbanken har blivit utelåsta från sina konton då lösenorden hade ändrats. De kan inte längre överföra pengar.
  Från lördagen den 10 april till måndagen den 12 april, skedde arresteringar av bankirer och dem som utbildade andra på hur Siphon Tier 4B växlade medel från valutainnehavare, så att vi valutainnehavare aldrig skulle kunna få någonting från våra utbytesfonder utom bara ett litet gränsbelopp.Lördagen den 17 april 2021, hade militära RC Security Teams och QFS-Quantum tech-personal gjort om Londons finaniella och forex system så att den räknade om allt.

  Söndagen den 18 april 2021, krashade cryptovaluta- och bitcoinmarknaderna.

  Måndagen den 19 april 2021, tjänstgjorde delar av US Treasury som hjälpte kabbalen, de blev arresterade. Så många som 100, förmodligen fler blev fångade med fingrarna i syltburken för att fondera nästa CoVid-19 Stimulus för att förhindra RV Nasara / Gesara och fortsatte med att trycka fiat-dollar. Sedan måndagen den 19 april har marknaden öppnat alla internationella marknader, inklusive US Stock Market, och Dollar Index som befann sig rödmarkerade och imploderande.

 • Tisdagen den 20 april 2021, klockan 7:45 PM (19:45) EST, 2:45 AMS mörk tid på morgonen gav Försvarsministeriet och US Treasury frisläppandet av Iraks postning av RV:s internationella ränta i tidningen Gazette.
 • Onsdagen den 21 april 2021, föll US Index synbart, även om marknaden knappt lyckades stå på grönt. På den nedlagda Federala Reserv-banken tryckte Deep State upp fiat US-dollar så att de kunde fortsätta sin falska Covid-19 agenda. Allt stoppades och över 100 arresterades. Om allt går som planerat kan US Treasure deklarera en värdedag och Tier 4B-aviseringar kan komma att bytas ut i början i ett fönster som sträcker sig över de närmaste 48 timmarna. Denna händelse bevakades av militärens observationsgrupp.Det kommande kriget arrangeras av många anledningar och kommer att utlösa militär krigslag och koder i större länder. Krigsrätten arresterar Deep state-lärjungarna i 30 länder, resten kommer att följa sviten. WWG1WGA , Q.Händelsen skulle vara i 10 dagars mörker, nedstängning av jorden. Svarta svanhändelserna skulle inträffa under de första veckorna i maj strax innan nödsändningssystemet tog över massmedia. Man förväntade sig att det skulle inträffa en cyberattack och en falsk händelse för kärnkraftsattack. Quantum Internet skulle utplåna Operation Mockingbird – ett CIA-program som har kontrollerat massmedia sedan slutet av andra världskriget.

  Under de första tre dagarna skulle Quantum Starlink-projektet ”Odin” ta ner kabbalens massmedia-satelliter för att mörka ut media över hela världen. Alla massmedier som ägs av Mossad, UK Royals, 5 Eyes och CIA skulle tas bort när vi gick över till kvantsystemen och aktiverade den militära nödsändningen.

  Den enda underrättelsen skulle vara militär underrättelse. Ocensurerade nyheter och tribunaler, och nedläggningen av kabbalen skulle sändas i 3-8 filmsessioner per dygn dygnet runt i alla media-nätverk över hela världen.

  Det kunde förekomma möjliga tillfälliga strömavbrott eftersom en övergång gjordes till det nya Tesla-fria energisystemet. Det kan förekomma en aktiemarknadskrasch. Flygplan och tåg står stilla. Internet går ner för att ersättas av Quantum-internet. Internet kommer att startas om, med allt rensat och inte längre något Operation Mockingbird eller Microsoft. Allt raderas, detsamma med TV, tidningar.

  Guds spö skulle förstöra 34 kabbal byggnader inklusive Vita huset, Buckingham Palace, Vatikanen plus CCP:s tre George Dam som döljer Bitcoin och deras internationella adrenochrome och barnhandelsoperationer.

  Samtidigt skulle världen gå över till det nya Quantum-finanssystemet (QFS) och guldbackade valutor genom Starlink och Project Odin odin iarpa.gov som går från mörker till ljus.
  Enligt ett preliminärt schema blir den 23-26 april ett avgörande ögonblick i tiden. Ett plötsligt ögonblick där allt förändras ljusblått, vilket Ben Carson & Team Club förutspådde för ett år sedan.

 • Den 26 april hängs Hillary Clinton enligt en dom av en militärdomstol i Gitmo enligt dom, för att hon gjort sig skyldig till förräderi, mord och uppror.
 • Den 1 maj. 10 dagars mörker och skuldfrisättning Nesara / Gesara börjar.
 • Den 3 maj sätts den amerikanska militären på hög beredskap och beredskap.
 • Den 4 maj börjar den nya republiken.
 • Torsdagen den 6 maj tar det nya nödsändningssystemet Starlink systemet över alla massmedier internationellt, för att tillämpa en tillfällig krigsrätt över hela världen. Global valutaåterställning tillkännages offentligt. Allmänheten börjar växlingen. Samtidigt skulle alla regeringar över hela världen avgå under ytterligare arresteringar. Vi skulle då ha Gesara blockchain-val, som skulle tjäna regeringarna med en 10-dels procents storlek av vad de för närvarande innehar, alla med nya människor.

 • Biden kommer att försvinna, Trump in. Har hört 8 augusti 2021 och det nya finansiella systemet och Nesara är aktiverat. President Trumps CEO säger att allt kommer att avklassificeras den 1 augusti. a) torsdagen den 22 april 2021 the big call bruce the.bigcall.net pin 712-770-4016 4456 hashtag:Den nya dinar-kursen ska skrivas ut i deras tidning Gazette nästa lördag den 24 april. Kursen är omkring 15 dollar, men skulle kunna handlas även högre. Det har varit över 100 arresteringar av bankirer etc i fyra irakiska städer den här veckan. En ny kurs för den vietnamesiska dongen bör komma ut någon gång under natten. Den dong-kursen borde vara sex till åtta procent lägre än den irakiska dinaren. Obligationsägare bör få en procents tillgång till sina medel senast tisdag den 27 april. Amiralsgruppen fick veta att de skulle få tillgång till medel i morgon fredag 23 april.
 • b) 22 april Marine SEAL:s hade räddat miljontals torterade barn medan Trump imploderar fiat-dollarn för en global återställning av valutan, skrev Judy Byington och publiceras innan dess.
 • c) 22 april USA:s Vice President John F. Kennedy Jr. Telegram
  Det amerikanska folket tycker att Washington saknar helt kontakt och journalister är dess handelskammare. Vi vet alla att man spelar med att ett antal av de federala byråerna har sitt huvudkontor i DC i närheten av tunnelbanan. Flytta federala byråer utanför DC-området och placera dem i Kalifornien, Michigan, Kansas, etc. Amerikanerna är trötta på reportrar som skyddar träsket.Sammanhållningen mellan de amerikanska patrioterna ger styrka och kraft. Vår sammanhållning ger oss hopp om att vi kommer att vinna den avgörande sista striden för vår framtid. Vi marscherar som en. DC är helt dött. Människor stannade inne och är rädda för att gå ut på grund av rädsla för upplopp. Polisen finns överallt och har kravallutrustning. BLM är det starkaste terroristhotet.
 • d) Q är Storm-skribent på Twitter. Varför är den amerikanska- och den ryska militären så intresserade av att skydda Antarktis? Varför inga flygzoner, plus att det finns så många anledningar till, inklusive tunnlar med guld, forntida teknik, kontakt understrykning, de nuvarande skälen.
 • e) Gesara motsvarar 1000 år av fred, inga fler krig. Det är därför tunnlar har bombats isär, förutom för att rädda barn och döda chimärer. Det är därför alla privata underrättelsesföretag tas bort från tillvaron, dvs. Mosssad, CIA och 5Eyes. Endast underrättelsetjänster som står under militären, läs igenom f-i-v-e-e-y-e-s-dropparna. Det är därför vi rör oss bort från olja, gas och bränsle till Teslas trådlösa teknik. Detta kommer att bli dramatiskt. Inga fler George i djungelstil. Teslas trådlösa teknik som det globalistiska Deep state etablerade, för ett internationellt spionnätverk som heter Five Eyes för okonstitutionellt spionage på våra medborgare, för att undvika inhemska lagar som utlöser kongressens senatsövervakning, i Storbritannien, Nya Zealand, USA, Kanada, Australien, men de tillade Danmark.
 • CIA har tagits över av National Security Agency. Nya Zeeland har nu fallit bort. I princip är varje enhet skapad av den brittisk kronan, Rothschilds, de är nu av noll och inget värde. Avlägsnandet av National Act från 1871 återuppstår och upphäver allt annat. Alla samväldets konstitutioner dvs. Australien 1901, Balfour-deklarationen 1917, avlägsnandet av Five Eyes och Mossad som nämnts ovan, endast militär intel består. Så här avlägsnas allt under Rothschilds centralbanksystem.


Kategorier:klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Rymden, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , ,

4 svar

 1. Yotube har redan raderat videon!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: