Sossar i fantasin och verkligheten

S-politiker: Partiet måste prioritera lag och ordning

”Vi socialdemokrater har en tradition av att ta ansvar för Sveriges utveckling, vår framgång bygger på att vi aldrig duckat inför samhällsutmaningar.” 
https://www.expressen.se/debatt/s-politiker-partiet-maste-prioritera-lag-och-ordning/


Malmö 20-4-2021

Till Morgan Johansson , s k ansvarig minister samt till Märta Stenevi, Mp

I programtablån för TV 3 från gårdagen vad det gäller programmet ”På gränsen med Peter Jidhe” så stod det så här , ”Gängen, våldet och morden. I gängets Sverige är våld, kriminalitet och död vardagsmat. Hur kunde det bli så här och vad kan vi göra för att det ska bli bättre”?

https://www.viafree.se/program/dokumentar/pa-gransen-med-peter-jihde/sasong-3/avsnitt-2

Jag undrar om du såg programmet , Morgan Johansson? Jag gjorde det. Och det som var intressant, men inte oväntat Morgan, var  att programmet innehöll reportage från Stockholm, Uppsala och Malmö där man visade tillslag av polisen och där man intervjuade ett antal gängkriminella som fick komma till tals och samtliga dessa var invandrarkillar. Dom som i programmet var svenskar var Peter Jidhe och dom poliser som på något sätt medverkade i programmet.

Resten var alltså invandrarkillar. Samtliga utan undantag! Säger inte detta något till dig, Morgan? Säger inte detta med all önskvärd tydlighet att den s k gängkriminaliteten inte är något annat än ren och skär invandrarkriminalitet och bör också kallas för det.

Det är du Morgan och ditt parti som i huvudsak importerat dessa invandrardrägg tillsammans med sina familjer. Och vad gör du nu? Jo, du håller på att importera fler av dessa primitiva vildar och som en papegoja med låg intelligens så håller du fast vid benämningen gängkriminalitet. Inte ens så mycket civilkurage har du att du kan kalla det för dess rätta namn.

Hur kunde det bli så här står det i programtablån? Jo, det blev så här för att dom importerade dräggen kommer från dom lägst stående våldskulturerna som finns på denna planet där man löser alla problem med att man i princip på något sätt tar livet av den som man inte kommer överens med. Företrädesvis så skjuter man, spränger eller hugger ihjäl vederbörande.

I programmet så intervjuades en kille och han förklarade att orsaken till att han tidigare var medlem i ett kriminellt gäng var bristen på pengar för hans föräldrar var arbetslösa och levde på bidrag. Det hade varit intressant att få höra hur länge hans föräldrar var arbetslösa och försörjningen bestod av olika bidrag. Troligtvis så rör det sig om flera år och lika troligt är att föräldrarna aldrig har och inte heller kommer att stå för sin egen försörjning i Sverige. Inte ens så mycket har föräldrarna i detta fallet bemödat sig som att uppfostra sin son till att bli en laglydig och skötsam medborgare i det land som tagit emot dom trots att dom troligtvis  inte ens behövde syssla med något så trivialt som att behöva arbeta. Lediga hela dagarna alltså medans svensken som försörjer dom jobbar fem dagar i veckan åtta timmar om dagen.

Jag kom till detta en gång helt normala land som fyraåring tillsamman med mina föräldrar från Ungern 1956. Varken jag eller andra barn till invandrare som kom hit då har sysslat med allehanda grova kriminella verksamheter  som innehåller skjutningar, sprängningar och mord trots att våra föräldrar jobbade heltid och inte gick hemma i åratal på bidrag. Inte heller höll vi på med förnedringsrån av svenska ungdomar och inte heller urinerade vi i munnen på någon svensk som tydligen vissa av dina importerade vildar roar sig med efter utfört rån.

Varför gjorde vi inte det? Jo, för vi kom civiliserade kulturer som kunde jämföras med de dåvarande svenska som nu tyvärr håller på att försvinna tack vare din och ditt partis import av vildar komna från allt annat än civiliserade kulturer.

I programmet som berörde Malmö så fick en kille komma tilltals och denna import hade rånarluva på sig och under tröjan så hade han en skottsäker väst. Detta inslag kom från stadsdelen Hermodsdal som är ännu ett s k utsatt område och som ligger några hundratals meter från det villaområde där jag bor.

För ca 3 – 4 år sedan hade jag den stora turen att få höra en skottsalva från ett maskingevär när invandrarkriminella varelser sköt ihjäl en för dom misshaglig person just i bostadsområdet Hermodsdal. Sist jag hörde detta ljud var när jag 1972 gjorde lumpen men numera i det Nya Sverige kan man få höra samma ljud i ett vanligt villaområde så jag vill passa på att tacka dig för denna mångkulturella upplevelse.

I programtablån frågas det också vad vi kan göra för att det skall bli bättre? Mitt svar är och det har jag även tidigare skrivit till dig och naturligtvis så har jag inte fått något svar från dig vilket jag naturligtvis inte kommer att få nu heller. Lösningen för att det skall bli bättre är naturligtvis att skicka hem dräggen tillsammans med sina familjer dit därifrån dom en gång kommit. Samt att inte importera flera vildar. Där kan dom ägna sig åt att utöva sina kulturer innehållandes alla perversiteter som numera tyvärr är vardagsmat i det Nya Sverige som du skapat tillsammans med ditt parti.

Naturligtvis så kommer detta inte att ske för du tillsammans med dom flesta politiker i Sverige inte är något annat än ynkliga figurer som bara ser till sitt eget bästa och för detta är ni även villiga att offra ert eget folk på mångkulturens altare.

Detta mail är även skickat till Märta Stenevi som numera som s k språkrör för MP nästan dagligen uttalar sig om händelser i Nya Sverige men som naturligtvis aldrig nämner orsakerna till dessa. Du och hon utgör verkligen ett sällsynt vedervärdigt par i svensk politik.

Har ni inte sett programmet så gör det och njut av det ni skapat och gjort av ert land!

Sandor Herold, invandrare av den tamare sortenKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Video

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. Mycket bra skrivet igen Sandor, allt det som du skriver om är dagens sanning varje dag.
  Tyvärr tror jag att du aldrig kommer att få svar från Lill Mogge eller någon annan i riksdagen.
  Jag instämmer helt i dina tankar om Sveriges förfall och regeringens ovilja till ansvar och agerande.
  Jag är född 1962 och har sett Sveriges förfall från att vara ett tryggt och det bästa land att växa upp och leva i. På 60-70-80 och fram till 90 talet, efter det började det gå utför. Det gör så ont i hjärtat och i huvudet att se på, och leva i Sverige idag.
  Det var bättre förr.

  Gilla

 2. du är vaken och hoppas vi vinner

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: