Globalisterna förbereder en ny kris i Amerika eftersom den stora återställningsagendan misslyckas för närvarande

One Hundred Dollar Bill With Medical Face Mask On George Washington

April 16, 2021
Op-Ed by Brandon Smith
https://humansarefree.com/2021/04/great-reset-agenda-is-failing.html

Som jag har noterat många gånger tidigare har större delen av världen avrustats tillräckligt, och även om vi ser ett motstånd i flera europeiska länder mot tvångsvaccinering och medicinsk tyranni, vilket osannolikt kommer att ha förmågan till att faktiskt slå tillbaka mot en fullständig marsch mot totalitarism.

Det mesta av Asien, Indien och Australien är redan väl under kontroll. Afrika befinner sig nästan i eftertanke, med tanke på att Afrika är platsen där många misstänkta vacciner har testats.

Amerika utgör det enda betydande hindret för agendan.

I synnerhet konservativa amerikaner har varit en tagg i globalisternas sida under generationer, och det handlar verkligen om en enkel fråga om ömsesidig uteslutning: Du kan inte ha ett öppet globalistiskt samhälle och konservativa ideal samtidigt på samma plats. Det är omöjligt.

Konservativa tror på begränsad regering, verkliga fria marknader, individuell frihet, livets värde, yttrandefrihet, privat äganderätt, rätten till självförsvar, rätten till självbestämmande, religionsfrihet och principen om icke-aggression (vi skadar dig inte om du inte försöker skada oss).

Inget av dessa ideal kan existera i en globalistisk värld eftersom globalismen är grunden för strävan efter en helt centraliserad tyranni.

Det finns människor på denna planet som inte är nöjda med att bara leva sina liv, ta hand om sina familjer och på fredlig väg sätta sitt prägel. De längtar efter makt över allt annat.

De vill desperat ha kontrollen över dig, över mig, över allt, och de kommer att använda alla medel de kan för att få den.

Jag skulle jämföra det med ett slags drogberoende; globalister är som kokainmissbrukare, de kan aldrig få tillräckligt med makt, det finns alltid något mer att ta.

De säger till sig själva och andra att de är ”filantroper”, att ”de vet vad som är bäst” för resten av oss. De tror sig vara överlägsna och därför är det deras ”öde” att diktera och mikrohantera samhället för ”allas bästa” för oss alla.

Men egentligen, när vi bevittnar deras metoder blir det klart att de inte har några ädla ambitioner. De har ingen empati eller heder.

De bryr sig inte om genomsnittsmänniskan, eller miljön, eller ekonomin, eller samhället i allmänhet. De bryr sig bara om sig själva och sina vanföreställningar av storslagenhet.

Verkliga filantroper skulle inte ha problem om någon inte ville acceptera deras ”välgörenhet”, men psykopater kan inte följa en grupp människor som avvisar dem och deras ideologi. Man har inte tillåtelse att gå sin väg ifrån dem. Man får inte göra saker på sitt eget sätt. Man tvingas att följa.

Dagordningen fungerar bara om ALLA ger efter.

Tyvärr fungerar inte Återställningen för globalisterna överallt. I USA misslyckas agendan kraftigt jämfört med i Asien och i delar av Europa.

World Economic Forum on Twitter: "Quote of the Day from Professor Klaus  Schwab, Founder and Executive Chairman of the World Economic Forum. Join us  for the live launch of The Great Reset

Eftersom chefen för World Economic Forum, Klaus Schwab, är så förtjust i att påminna oss, om att Covid-pandemin är det ”perfekta tillfället” för att driva fram de globalistiska planerna för en total återställning av mänsklig ekonomi och samhälle. För globalisterna är krisen ett universalmedel, en dörröppnare till deras version av en bättre värld. De älskar pandemin, de är inte bedrövade av den.

Problemet är att den inte gör tillräcklig skada eller skrämmer tillräckligt många människor.

DrFahim Abro 🇵🇰 a Twitteren: "Rockefeller Foundation PLANNED  it....PANDEMIC Scenario Bill & Melinda Gates, Johns Hopkins and The World  Economic Forum SIMULATED it...EVENT 201 Then we HAD it....COVID19 Bill &  Melinda Gates,

Tänk på Event 201-coronaviruspandemisimuleringen – Den hölls av World Economic Forum och Bill and Melinda Gates Foundation bara två månader innan den verkligen ”av en tillfällighet” hände i början av 2020. Krigsspelet för pandemin handlade mindre om att rädda liv utan mer om hur eliten planerade att hålla allmänheten under kontroll. Förtrycket av alternativa medier och censur i sociala medier diskuterades mycket långt. Avvikande röster måste tystas om Återställningen kommer att segra.

Ultimate Proof: Covid-19 Was Planned To Usher In The New World Order

En faktor inom Event 201-simuleringen som aldrig spelades ut, var dock WEF-projektion om dödsfall. Krigsspelet påstod att minst 65 miljoner initiala dödsfall skulle inträffa på grund av pandemin. Tidiga prognoser på dödsantal antydde 2 % till 3 % av befolkningen eller mer. Samma prognoser upprepades av FN:s (WHO) världshälsoorganisation när den verkliga pandemin först avslöjades för allmänheten.

Istället har Covid-19 varit en nedgång för globalisterna, med en liten dödlighet på cirka 0,26 % utanför vårdhem. Det betyder att 99,7 % av befolkningen har inte  någonting att oroa sig för gällande Covid. Miljontals amerikaner håller på att förstå den situationen och vägrar att följa mandaten för ett virus som inte utgör ett hot.

Istället för att stödja återställningsplanen, fortsätter globalisterna att minska dubbelt ner. Varför? Eftersom de inte har något annat val. De släppte katten på bordet och öppnade sina stora munnar likt Klaus Schwab när han berättade för världen exakt hurudan planen är. Om de nu drar sig tillbaka, kan de ALDRIG få en ny chans att genomföra en världscentraliseringsplan; ett massivt angrepp som kräver medicinsk tyranni för att förhindra uppror.

Du förstår, om dödsantalet hade varit dramatiskt högre än 0,26 % och Covid hade företrätt som ett legitimt hot, då skulle kanske en större del av den amerikanska befolkningen ha varit med på tåget med längre perioder av restriktioner och medicinska pass. Eller kanske inte.

Daily Wisconsin COVID-19 Update: Seven-day Average of Deaths Falls to 12,  Lowest Since October - Shepherd Express

Faktum kvarstår, 40 % av dödsfallen har varit på vårdhem bland patienter med redan existerande sjukdomar, dödsantalen utanför dessa anläggningar är minimala, masktvång har visat sig vara helt ineffektiva och i de stater där man öppnat och tagit bort masktvånget har döds- och infektionsnivåer fallit jämfört med stater där man genomdrivit en nedstängning.

Berättelsen med rädsla faller isär. Stater runt om i hela USA öppnar uppoch vägrar att genomföra värdelösa mandat. I min hemstat Montana, antar lagstiftare och guvernören lagar som förbjuder verkställighet av medicinska pass. Även stora företag får inte kräva vaccinpass från kunder eller anställda.

Och som toppen på allt, vägrar 40-50 % av den amerikanska befolkningen enligt omröstningar att lyssna till utrullningen av vaccinet eller medicinska pass.

Varför ta ett vaccin mot ett virus där 99,7% av befolkningen ändå inte påverkas?

Jiggen är uppe. Globalisterna kommer att behöva ytterligare en kris om de hoppas kunna genomföra ytterligare nedstängningar i USA, tillsammans med medicinska pass och nedrustning.

Bli inte förvånad om det kommer fler konstruerade kaos under sommarmånaderna. Men hur kommer nästa kris att se ut? Jag tror att vi redan ser tecknen …

Covid mutationer

MSM-medier driver på en non-stop berättelse om Covid mutationshot. Vi hör om brittiska och brasilianska varianter varje vecka, och påståendet har varit att dessa varianter säkert kommer att vara mer smittsamma och mer dödliga än det ursprungliga viruset.

Det finns fortfarande inga bevis som bekräfta detta, men globalisterna bryr sig bara om att plantera in idén i folks huvuden. De bryr sig bara om att återantända rädslan.

Min känsla är att denna strategi kommer att misslyckas, åtminstone i USA. Alltför många amerikaner är medvetna om spelet och ett nytt virushot kommer inte att ha samma effekt som Covid-19 hade under pandemins tidiga månader. Ingen av oss visste vad vi verkligen stod inför då, och försiktighet var ett naturligt svar.

Idag vet vi verkligen att Covid inte är ett bekymmer för den stora majoriteten av allmänheten. Medias försök att förstärka hotet kommer att vara ineffektivt, men de kommer naturligtvis fortfarande att försöka.

Stanford professorn i medicin: COVID-19 har en 99,95 % överlevnadsgrad för personer under 70 år.

BLM-upplopp

Detta är nästa uppenbara taktik från etablissemangets sida. Många statliga tjänstemän stöder öppet förnyade upplopp över hela landet på grund av en polisskjutning nyligen i Minnesota.

Själva skjutningen var oavsiktlig, där den misstänkta kraftigt motsatte sig ett gripande och hoppade in i sin bil. En kvinnlig polis fattade sin pistol i panik istället för sin taser och avfyrade.

Denna händelse hade inget att göra med rasism och hade inget att göra med polisbrutalitet. Men det hindrar inte marxistiska grupper som BLM från att dra fördel av den och göra om allt till ”vit överlägsenhet”.

Jury deliberates fate of Derek Chauvin in death of George Floyd: Live  updates - ABC News

Den verkliga risken för oroligheter kommer dock att inträffa vid avslutandet av Derek Chauvin-rättegången.

När rättegången slutar har bevis avslöjats att George Floyd var inblandad i tungt narkotikamissbruk, och läkaren visade att detta tillsammans med hjärtsjukdom var bidragande faktorer till Floyds död.

En ”blandning av kokain och morfin” innehållande Fentanyl upptäcktes också bakom polisbilen där Floyd ursprungligen greps.

Så, även om Derek Chauvins knä med nacktaktiken, hjälpte till att döda Floyd, är det osannolikt att en jury kommer att döma honom för 1:a eller 2:a gradens mord baserat på bevisen. Eventuella lägre anklagelser kommer utan tvekan att utlösa fler BLM-upplopp.

Det är bekvämt att dessa krutdurk-händelser äger rum i början av de varma vår- och under sommarmånaderna, vilka är bästa sändningstid för upplopp.

Mitt bekymmer är att oroligheter kommer att tillåtas spridas och vara tills vanliga medborgare i USA börjar ta saken i egna händer.

Och, naturligtvis, kommer vilket samhälle som än försöker att försvara sig mot plundring och förstörelse, att anklagas för ”rasistisk aggression” – och då försöker Biden-administrationen hävda en befogenhet till att införa krigsrättsliga åtgärder i olika regioner.

Detta i kombination med förnyade försök till Covid nedstängningar, kommer att bli ett mycket troligt scenario.

Cyber polygon

cyber-polygon-2021 - BitChute

Precis som Event 201-simuleringen av en coronaviruspandemin som föregick den verkligt inträffade med bara två månader, finns det nu farhågor för att nästa World Economic Forum (WEF)-simuleringshändelse också kommer att vara en föregångare till ytterligare en kris.

Cyber Polygon är ett krigsspel som hålls av WEF i juli och är tänkt att simulera en större cyberattack mot den globala försörjningskedjan och det ekonomiska systemet.

Det har förekommit oändliga diskussioner i media under det senaste året och man har byggt upp rädslan för cyberattacker från Ryssland, Kina, Iran och till och med Nordkorea.

När det gäller hot om försörjningskedjan, är jag inte säker på exakt, hur en cyberattack kan göra mycket för att störa den globala sjöfarten, om vi inte talar om ytterligare en blockering i en större sjöfartsrutt likt Suezkanalen.

We've all heard of the "Great Reset"... - Universal Knowledge | Facebook

Men en lyckad attack på börsen, på platser likt Wall Street, kan vara förödande. Jag föreslår att du tittar noga på detta evenemang, eftersom det kan vara utformat för att föregå en riktig cyberattack någon gång i år.

World Economic Forum Hints at Global Cyber ‘Pandemic’ this Summer to Facilitate ‘Great Reset’

Globala krigsanspänningar

Media och Biden-administrationen är mycket upptagna med att skapa spänningar mellan Ryssland genom Ukraina.

Det finns förnyade spänningar mellan Iran och Israel och fortsatt destabilisering av västvärlden i Syrien. Och en ökande risk för konfrontation mellan Kina och Taiwan.

Krig kan vara målet, eller målet kan endast vara en ekonomisk konflikt. När allt kommer omkring, har Kina redan dumpat dollarn och amerikanska statsobligationer under det senaste året, och det skulle inte behövas mycket för att förorsaka en skada på dollarns status som världens reservvaluta om både Kina och Ryssland diversifierar till en valutakorg för global handel.

Utöver det, finns det många fördelar för globalister att skapa regionala krig och dra in amerikanerna i meningslösa konflikter. Till exempel, kan hotet om krig användas för att inleda en ny plan.

Vad kan vara ett bättre sätt, än att hålla amerikanska män särskilt upptagna och hindra dem från att göra uppror mot Återställningen (Reset) än att ta ut dem i militärtjänst, så att de kan dö i ett meningslöst krig utomlands?

Det finns också en berättande fördel för globala spänningar; när de utsätts för ett utländskt hot, då är de troligtvis mer benägna att avvisa idéer om uppror mot regeringsöverträdelser?

Jag tvivlar inte på att etablissemangen kommer att försöka hävda att frihetsrörelsen inte är en rörelse för frihet, utan en ”astro-grästorve” -rörelse, skapad av ryssarna för att destabilisera Amerika.

Detta har varit strategin för vänster-mediepropagandan under flera år nu; så varför skulle de sluta?

Slutsatsen är denna: Amerika är det främsta målet för globalisterna eftersom vi är ett av de få länder med resurser och antal för att stoppa dem och Återställningen (Reset).

Tills de undanröjs från ekvationen, kommer de att fortsätta att kasta kris efter kris mot oss, för att sita oss ner, och tvinga oss att acceptera totalitarismen.

Bli inte alltför bekväm med det faktum att pandemiagendan misslyckas här; håll dig vaken och fortsätt att organisera dina grupper.Kategorier:Uncategorized

Etiketter:, , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: