Det är dags för kabbalen att betala tillbaka

2021-04-19
Benjamin Fulford, Veckobrev

https://benjaminfulford.net/


Striden om Planeten Jorden når en brytpunkt. Vi kan rapportera från källor på hög nivå att den khazariska maffian har sträckt ut handen och försöker förhandla om maktöverföring (se längre ner för detaljer).

Men källor som sträcker sig allt ifrån CIA, MI6, till asiatiska hemliga sällskap, FSB, Pentagon etc. är alla överens om att det är dags att sluta reagera och börja agera. Vi måste fortsätta attacken på alla fronter tills vi faktiskt ser en kapitulation följt av en kampanj på flera biljoner dollar för att fixa planeten.

What would the effects be if the Three Gorges Dam were to collapse?

Vi har hört detta prata om överlämnande tidigare, och det visar sig alltid vara ett sätt för att köpa mer tid tills någon ny hemsk incident inträffar. Kabbalen har till exempel nyligen upprepade gånger hotat med att spränga Three Gorges Dam, dammen i Kina. Detta skulle ödelägga för de 350 miljoner människor som lever nedströms.

Det skulle också resultera i en vedergällning i form av att man sprängde ön La Palma (Kanarieöarna) och slå ut USA:s ostkust med en mil, med en 100 meter hög tsunami, och utplåna Florida etc.

Det är därför man måste uppnå en win-win-lösning som är ett mycket bättre alternativ än vad en ömsesidigt garanterad förstörelse skulle vara.

Ändå vet vi att khazariska maffian planerar händelser årtionden i förväg, om inte längre. Det betyder, att nu när deras rädsla för plandemin tappar ånga, har de något annat inplanerat.

På denna front noterade vi den turkiska TV-sändningen om varför Evergreen-fartyget Ever Given blockerade Suezkanalen samtidigt som en Evergreen-lastbil blockerade Kinas huvudväg. De hävdar att det var för att stoppa en stor och långt planerad ”global uppvärmning”, miljökatastrofhändelse. Detta stämmer och vi hoppas att TV-sändningen har rätt och att den planerade katastrofen har stoppats.

Stunning: Pentagon Releases ‘Slam Dunk’ UFO Video (admits withholding ‘far more compelling images’)

Det finns också fler och fler bevis för att UFO:n och utomjordingar har lagts ut på MSM-propagandamedia.

Detta kan mycket väl innebära att deras ”invasion av de små gröna männen” kampanjen, som de har arbetat med åtminstone sedan 1930-talet, snart kan komma till en ”nyhetsskärm” nära dig. Håll ett öga på himlen för hologram också.

Ontario backpedals on extraordinary police powers that would have allowed cops to randomly stop and question people for being outdoors

Ontario backpedals on extraordinary police powers that would have allowed cops to randomly stop and question people for being outdoors

Utrullningen av dessa kampanjer är faktiskt ett tecken på den khazariska maffians desperation. Kommer du ihåg hur den rumänska diktatorn Ceausescu fortsatte att öka på förtrycket tills han hamnade framför en exekutionspluton? Samma sak verkar hända i Kanada nu. När Ontarios premiärminister Doug Ford i förra veckan krävde en totalitär nedstängning, genom att använda sig av den falska pandemin som en ursäkt, vägrade 39 av 45 polisstationer i Ontario att följa order.

Det bör inte dröja länge innan den brodermördande manchuriska kandidaten Justin Castro och hans khazariska maffialakejer möter sin egen motsvarighet till en exekutionspluton.

Biden Denied Entry to Pentagon

David H. Berger - WikidataI USA imploderar emellertid statskuppen, coup d’etat, som undanröjde den demokratiskt valda presidenten Donald Trump. Våra CIA-källor bekräftar att gemensamma stabschefen Mark Milley har störtats och Marine Corps-generalen David Berger (bilden) har tagit över ledningen för de gemensamma stabscheferna. Det nya kommandot måste samordnas med sina kanadensiska motsvarigheter för att befria Nordamerika. De gemensamma principerna för demokrati, rättsstatsprincipen, maktfördelning och meritokrati bör vara limmet som förenar det som snart ska föddas, Förenta staterna i Nordamerika.

Vi upptäcker också att kuppen i USA genomfördes av medlemmar i samma team som hjälpte till att kollapsa Sovjetunionen och de använde liknande metoder: att kombinera mutor och mord, säger CIA-källorna. I synnerhet erbjöd Rockefeller-brottsfamiljen och deras Fortune 500-lakejer 12 biljoner dollar i mutor till …

topp militära fräckheter och högteknologiska oligarker på västkusten bland andra, för att iscensätta kuppen. Den totala mängden mutor kan härledas till det faktum att den amerikanska penningmängden M1 hoppade från 4 biljoner dollar i februari 2020 (när det amerikanska företaget gick i konkurs) till 18,4 biljoner dollar i februari 2021.

Tesla ranks dead last in annual quality survey

Toyota Ratings, Reviews and Awards

Dessa pengar tvättades mest genom aktiemarknaden via några utvalda högteknologiska företag. Till exempel har Tesla Motors ett börsvärde på 740 miljarder dollar, vilket är ungefär fem gånger marknadsvärdet för Toyota-motorer trots att de bara sålde 1/16 av antalet bilar. Tesla är också död, senast i JD Powers tillförlitlighetsgrad, där Toyota ligger högst upp.

Sedan har vi alla de Elon Musk Space X-raketerna (eller CG:na av raketer) som sprängs i luften. Så varför talas det om att Tesla ska bli ett biljonbolag med marknadskapacitetvärde?

Svaret måste vara att det Rockefeller-ägda Federal Reserve tvättar pengar till det militärindustriella komplexet via sådana oligarker som Elon Musk, Jeff Bezos, etc. Det var så de kunde stänga av USA:s president Donald Trumps Twitter-konto, etc. De står också bakom U-Tube-censuren av sanningen om pandemin etc.

Många pussel gällande varför den amerikanska dollarn inte kollapsar trots att penningmängden nästan femfaldigats på ett år? Svaret är naturligtvis att Rockefeller och deras likar kan trycka ut dollar för användning inom USA, men de kan inte spendera dem utanför landet. Det är därför de pumpar upp aktiemarknaden och delar ut checkar till vanliga medborgare i ett försök att lugna dem.

Naturligtvis betyder alla dessa gratis pengar, att många människor inte har något incitament för att arbeta, och det är därför små och medelstora företag inte kan hitta personal. Kom ihåg att kommunismen misslyckades i Sovjetunionen eftersom hårt arbete inte lönade sig, så ingen arbetade hårt.

AMERICAN HORROR STORY 

Map reveals where 54 mass shootings erupted over past MONTH as CNN host says there’s an ‘active shooter situation in US’

There have been 54 mass shootings in the past month

Som i fallet då Sovjetunionen misslyckades, upplever det misslyckade USSA en ökande social oro och kriminalitet. Det senaste oroande tecknet på detta, var att det fanns häpnadsväckande 54 masskjutningsincidenter bara under den senaste månaden.

”Stunning Divergence”: Latest Bank Data Reveals Something Is Terminally Broken In The Financial System

Det andra intressanta som händer är, att amerikanarna vaknar upp till skuldslaveri och vägrar att låna Fed roliga pengar som tvättats genom banker. Det är därför stora amerikanska banker nu är 100 % eller mer värda pga av sina insättningar än de har lån. Detta är ett tecken på systemfel.

US trade deficit jumps 4.8% to $71.1 billion in February

The CMA CGM Argentina arrives at PortMiami, the largest container ship to call at a Florida port, Tuesday, April 6, 2021, in Miami. (AP Photo/Lynne Sladky)

Följande två bitar av ekonomiska nyheter från förra veckan illustrerar vad denna politik gör för USA:s makt internationellt:

”Det amerikanska handelsunderskottet växte till rekordhöga 71,1 miljarder dollar i februari, eftersom en nedgång i exporten kompenserade för mer än en liten nedgång i importen”.

China GDP grows record 18.3% in Q1 as exports drive industry

”Kinas BNP växer med 18,3 % under det första kvartalet när exporten driver industrin”.

Kineserna köper upp amerikanska statsobligationer för att finansiera det amerikanska handelsunderskottet eftersom de har erbjudits amerikanska utländska innehav i utbyte, förklarar medlemmar av drakfamiljen.

Det senaste exemplet på detta är innevånare Biden som lovar att avlägsna amerikanska trupper från Afghanistan, medan Kina föreslår att ”fredsbevarande trupper” skickas till samma land. Med andra ord sa Rockefellers etc. till kineserna ”vi kommer att ge dig våra afghanska heroinaffärer om ni hjälper till att hålla oss ansvariga för USA”.

Den andra saken är naturligtvis att USA:s / västerländska utrikespolitik som låter som en trasigt grammofonskiva och upprepar samma saker om och om igen:

”Iran håller på att få kärnvapen, vi måste attackera!”; ”Nordkorea avfyrade nyss flera missiler i havet, japanerna måste köpa mer missilförsvar!”; ”Ryssland är på väg att invadera Ukraina, det är dags att sälja fler stridsvagnar till Nato!”; ”Al-Qaida, IS, BLM, ANTIFA etc. orsakar terror, tid för mer fascism!” ”SARS, EBOLA, BIRD FLU, COVID-19 kommer att döda alla, det är dags att ge upp sina mänskliga rättigheter och vaccineras!” etc.

Lyckligtvis, verkar det finnas en erkänsla på hög nivå att detta inte är något sätt att driva en planet på. Våra MI6-källor säger att ett ”möte ansikte mot ansikte med Rothschild-dynastin” håller på att arrangeras för att diskutera ”en sammanslagning av BIS Basel, Världsbanken, IMF och FN”.

Bienvenue au Grand Prieuré Magistral de Suisse Ordo Supremus Militaris Templi Hierosolymitani + O.S.M.T.H.
Ordre Souverain Militaire du Temple de Jérusalem + O.S.M.T.J.

Malta Valletta in Guardia In-Guardia Maltese Knight fort Saint Elmo Stock  Photo - AlamyDen schweiziska tempelriddargrenen (bilden), den militära grenen av den sionistiska khazariska fraktionen som vill styra världen från Jerusalem, är nu också redo att förhandla med White Dragon Society (WDS) och deras allierade, enligt WDS och Tempelriddar-källor.

Om allt går bra, åker en WDS-representant till Schweiz, eventuellt i maj, för att påbörja den konkreta processen med att inrätta en Future Planning Organization, en framtida planeringsorganisation, för planeten. Grundprincipen för den är att kontrollen av denna organisation skulle delas 50/50 mellan öst och väst, där båda sidor har vetorätt mot den andra. Den ursprungliga finansieringen för organisationen förväntas uppgå till 100 miljarder dollar. Ytterligare finansiering skulle kopplas till faktiska, konkreta projekt som skulle läggas ut till den privata sektorn för konkurrenskraftiga anbud. Om man antar att tillräckligt livskraftiga projekt kunde hittas, förväntas den årliga finansieringen stiga till många biljoner dollar.

Eran med att driva planeten baserat på rädsla av tillverkade fiender kommer snart att sluta. Det nya paradigmet kommer för oss att fråga: ”Vart vill vi gå nu och hur kommer vi dit?” Världen kommer att förvandlas från en fängelseplanet till ett paradis på jorden.Kategorier:Media, Rättsstat, Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: