Simon Parkes uppdatering 2021-04-18

Hej och välkommen till ytterligare en uppdatering. Idag är det den 18.4 2021 och det här har spelats in och det sänds den 1 juli (?? red.anm) som nyheter. Någon hade skickat mig ett e-mejl och frågat mig ifall jag har sett på Benjamin Fulford. Det är inte första gången som man har bett mig om att se på hans material och helt allmänt fann jag materialet helt fantastiskt. Det verkar vara i linje med vad jag tar upp. Vad den personen var specifikt intresserad av var ett av de senaste postningarna från Benjamin Fulford gällande den möjliga kärnvapenexplosionen i USA. Personen frågade mig om jag hade hört något angående detta. 

Det har jag faktiskt inte gjort. Om jag hade det, hade jag lagt ut något om det på min webbsida. Jag tittade på det avsnittet med Benjamins rapport och det verkar framhäva att den negativa kabbalen söker någon form av hämndaktion. Nu tror jag, att flera av oss har förutspått någon form av hämndaktion under en längre tid, men vi har inte haft någonting super konkret och jag har ingenting just nu. Jag skulle inte utesluta det att ingen ville gå  på vägen, vinkande med handen och sägandes att det inte kommer att bli en kärnvapenexplosion. Uppenbarligen, om jag hör, eller om någon annan har hört något om det, hade vi hört något mer. Jag är av den åsikten att den negativa gruppen befinner sig i en mycket svår situation för tillfället. Jag tror inte att de någonsin har varit så uppryckta mot muren och jag gissar att de sitter runt ett bord och bollar idéer, och en av dem kunde vara hur de kunde återknytas igen. På något sätt har det läckt ut i detta skede av spelet, som om ytterligare en domedagsidé som dessa sjuka människor lägger fram. 

Jag ville tala lite mer och stanna vid temat gällande USA en stund. De intressanta möten som har ägt rum ”by proxies” av USA:s president och den ryska presidenten. De är verkligen viktiga, för västerländska media har berört dem endast som rubriknyheter. Tydligt har Nato, de kabbalistiska elementen i Europa, inte önskat göra stor sak av det faktum att Ryssland och USA i verkligheten idkar vänskap och kommer tillsammans överens om någonting som de inte vill. Så media, MSM-media, har inte tagit upp detta i detalj och nu skulle jag vilja gå in mer i detalj på detta. 

Om vi skulle acceptera de båda presidenterna, i US och Ryssland, så känner de pressen från en satanistiskt ledd grupp. Det utgör ett  perfekt tillfälle för att vettigt samla sina resurser, och ett sätt för att samla sina resurser är militärt. De har arbetat under en tid på ett gemensamt ekonomiskt projekt, men det är relativt nytt att tänka sig att Amerika och Ryssland gör någonting mer än bara en gemensam  militärövning. Så det förekommer möten och nya möten kommer upp där det inte är långt ifrån en stenkastning för att förutse. Amerika och Ryssland tittar på vissa länder i världen och har en gemensam strategi mot dem. Till exempel, om där fanns ett särskilt land som kontrollerades av kabbalistiska satanistiska element som hölls benägna att verkligen göra något ganska dåligt snarare än att Amerika agerade som världspolis, så skulle det nu vara Amerika tillsammans med Ryssland.

Poängen med det är att kombinerat tillsammans, inte endast militärt, utan som en politisk styrka, kunde det vara sådant som tystar dessa negativa krafter som har attackerat Trump och Putin enskilt, men om man sätter dessa samman så blir det mycket svårt. Det jag talar om, jag kan inte nämna landet vid namn, men det var ett land som försökte orsaka någon form av stor katastrof eller något ditåt, då skulle jag inte vara överraskad om Amerika och Ryssland förenade sig och inledde en gemensam militär operation, inte mot folket i det landet, utan mot landets ledare. Så det här är något som pågår. Jag måste se i mina anteckningar för jag kan inte komma ihåg namnet på den här ryska killen och jag gör sällan anteckningar för jag har allt i huvudet, men den här personens namn kan jag inte minnas.

Chief Of The General Staff Of The Russian Armed Forces — First Deputy  Defense Minister, Army General Valery Gerasimov Editorial Photography -  Image of ministry, leader: 152727107  File:General Joseph F. Dunford.jpg - Wikimedia Commons
Gerasimov                               Dunford

Den ryska generalen heter Gerasimov. Han är gemensam stabschef för motsvarande det i Ryssland och Dunford som är marin general, och ni av er känner säkert till att det är marinen som till 100 % står bakom USA:s president Trump, så han kan bokstavligt talat uppmana marinen. Så Dunford som är gemensam stabschef och denna ryska motsvarande, de hade ett möte – jag tror det var i Helsingfors, och de har planerat för ytterligare ett möte och dessa killar talar verkligen om gemensamma militära operationer mellan Ryssland och Amerika, men detta har inte kommit upp officiellt av MSM-media. Nu ska president Putin och president Trump, men återigen har detta inte sänts offentligt, men man har planerat att mötas igen i mitten av juli. Jag har inte datumet men någonstan i mitten av juli. Åter igen kommer de att se över resten av året, med andra ord, hur resten av året ska panoreras ut.

Upploppen i Storbritannien – ett resultat av mångkulturen | Dissidenten  Stenkvist

En av de frågor som de har tittat på över hela världen är att det förväntas bli ett antal civila oroligheter. Storbritannien kan utgöra en av dessa. Varje gång vi får en lång het sommar i Storbritannien blir det ofta oroligheter. Vi kan komma ihåg för ett antal år sedan då det förekom några allvarliga upplopp i Storbritannien. Förmodligen förväntar man sig något liknande i europeiska länder, så i flertalet länder kan det möjligtvis förekomma viss civil omvälvning, jag kan inte säga var denna tändpunkt finns för jag vet inte det, men jag förmodar att det kommer att vara viss civil omvälvning.

Under-fire Angela Merkel is fixed on defending multilateralism

För tre veckor sedan lade jag upp på min webbsida där jag berättade om de fakta att Angela Merkel, Tysklands förbundskansler, var väldigt nära att bli avsatt från sitt ämbete, men inte av folket, utan av hennes egen regering. Det är en verklig möjlighet att det rör igång för att avlägsna henne och ett av problemen här är att tyskarna är rädda för ytterligare en omgång med mycket kraftfulla demonstrationer eller upplopp i Tyskland. Ett av sätten hur de tänker sig att förhindra detta är att göra sig av med sin förbundskansler och det förutsåg jag för tre veckor sedan. Vi får se vad som händer under den närmaste tiden. Hon befinner sig vid en mycket besvärlig grind som vi säger. Så fokus riktas mot Europa efter den amerikanska situationen och Europa innehåller några av de gamla vakterna vad gäller kabbalen och dessa människor är de som inte har någonstans att ta vägen. Det har varit så under en tid men de har kunnat gräva ner sig i sina reserver eller använt sina vänner för att täcka dem, men de befinner sig på absoluta botten nu. Så vi förväntar oss att se några problem i europeiska länder, med problem mellan presidenter och deras regeringar, eller statsministrar och deras regeringar, människor som avgår.

Georgia Supreme Court Chief Justice Melton to Step Down

Jag nämnde för några veckor sedan att president Trump väntade på en förändring inom Högsta domstolen och jag känner till att ett antal människor som verkligen har skrivit till mig påpekat att inget av detta nämns om i medierna och jag svarade, vi får bara vänta. Vi får bara vänta, och så för några dagar sedan kom ett stort tillkännagivande om att en av Högsta domstolens domare skulle avgå i juli. Det är intressant att den här domaren ska avgå just i juli runt den tiden då dessa båda presidenter ska träffas, och domaren hänvisade till familjeskäl, men det här är något som man har förväntat sig sedan en tid tillbaka. Det är viktigt för USA:s president är killen som utnämner den nya domaren för Högsta domstolen, så när en avgår, kommer Trump förmodligen att utnämna någon som vill ta upp kampen mot handeln med barn och pedofili, så det är mycket viktigt att Högsta domstolen är ”anti-kabbal”, för när dessa åtal äntligen öppnas kommer det att utlösa en hel lavin av juridiska utmaningar och dessa kommer förmodligen att sluta i Högsta domstolen, så det är därför det är viktigt, och varför Trump har väntat med dessa utnämningar. Detta är viktigt att känna till. 

Priti Patel leads G6 on security threats and illegal migration - GOV.UK

Jag förmodar vi redan känner till att G7 inte längre finns utan det är G6 för att Trump har dragit sig ur. Varhelst det finns fall av icke-demokratisk energi, drar sig Trump bort från dessa. Några av dessa handelskrig med Kina är bara politiska och det är sådant man gör i sitt ämbete. Men handelskriget hotade Europa vilket var viktigare, eftersom Trump inte attackerar handeln i sig utan han attackerar kabbalen. Så genom att klämma åt Europa kan han attackera ett stort antal organisationer som har sytt upp Europa. Så detta är inte politiskt utan det är mer att sätta tänderna i dem. Då däremot, kunde Trump förmodligen dra sig tillbaka från en hel del hot som han har stött på gentemot kineserna gällande handelskriget. Han är mindre benägna att dra sig tillbaka från Europa utan mer sannolikt för att driva ner tornen.

Så denna sommar kan se några länge efterlängtade förändringar så att vi sist och slutligen ser något som händer. Det vete gudarna att vi har väntat på detta länge nog! En annan sak som jag har hört om var att president Trump skulle vänta tills han befinner sig halvvägs i sin presidentperiod och det var en markör till militären i US. Och vi befinner oss nu nästan halvvägs.

Springboard Images, Stock Photos & Vectors | ShutterstockDetta är förmodligen en av de viktigaste uppdateringarna även om där inte finns något specifikt vad gäller datum eller tider generellt. Det förefaller för mig som om vi bokstavligt talat befinner oss vid hoppbrädans kant och inväntar oss att kunna kasta oss ut för att se några förändringar som inträffar. Jag hoppas att vi alla inte blir svikna och jag hoppas att det går vägen, så vi håller tummarna! Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , ,

1 svar

%d bloggare gillar detta: