Tankar kring situationen i Sverige, nr 21

Jag brukar ha som vana att spara något som jag finner ”extremt”, ”märkligt” eller kanske helt enkelt bara ”lite kul” när det gäller Sverige och vad svenskarna tycker. Nu ska jag ge er ett smakprov på vad jag har här i ”skafferiet” för den här gången. Hoppas ni har det lika kul som jag! – eller förfäras…

Tidigare publicerade utgåvor finns på
https://bakomkulisserna.biz/?s=situationen+i+sverige&x=13&y=14

Pga av den sk ”Pandemin” har det blivit en paus här i publiceringen, men skafferiet har fyllts på under tiden så det är så sprängfyllt att allt inte kommer att rymmas med. Här ett urval av allt. Tänk på att detta är hur svenska folket ser på sin situation!


De opålitliga politikerna


Miljöpartiet måste få ett eget block


Covid-idiotin


Media


Modevärlden – såhär ska vi gå klädda i framtiden


A-laget


Gott och blandatKategorier:Svensk politik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: