Senaste nytt från Dr. Reiner Fuellmich

Published April 15, 2021

https://rumble.com/vfovjt-ystein-rnne-34-lgesrapport-frn-reiner-fuellmich.html

Dr. Reiner Fuellmich redogör för hur långt man kommit hittills avsett åtalet mot världens korrupta globalister. Samtidigt passar han på att ”tipsa” världens politiker om att välja de ”rätta” rådgivarna att luta sig mot. Annars dras de också med ner i träsket bland kriminella.Kategorier:Hälsa, Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

1 svar

  1. Magdalena Andersson: “Alla länder ska vaccineras och vara med på den ekonomiska omstarten”
    https://www.vaken.se/magdalena-andersson-alla-lander-ska-vaccineras-och-vara-med-pa-den-ekonomiska-omstarten/
    Det blir inte Ekonomiska Omstarten – inte bara så där ruinerade de länders ekonomier – Det förbereds STOR SLAKT av mänskligheten och sådana idioter som Magdalena Anderson just hjälper satanisterna i deras demolering av mänskligheten – totalt värdelösa ”politiker” som medverkar i sitt eget eliminering och mord….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: