Förintelsen — knep & knåp + tävling

Socialdemokraternas justitieminister Morgan Johansson vill göra det straffbart att ifrågasätta den officiella versionen av Förintelsen. Därmed kommer Sverige till slut ikapp den långa raden dystra länder där ’förintelseförnekelse’ redan är förbjudet, med oproportionerligt groteska straff. När tro och åsikter förbjuds dödas demokratin, varför Morgan Johansson är ett hot mot svensk demokrati och frihet.

Under förutsättning att lagen inte blir retroaktiv, gäller det att passa på nu, att sätta den sanna lögnen om förintelsen mot den lögnaktiga sanningen.

Kristendomen har sitt teodicéproblem: Utifrån de tre satserna: 1) Gud är god, 2) Gud är allsmäktig, 3) ondska existerar, skall man skapa en logiskt sammanhängande förklaring, en s.k. teodicé.

När det gäller förintelsen av judar under andra världskriget, finns ett motsvarande problem: Förklara hur följande tre uppgifter går ihop:
1) I hela tyskockuperade Europa fanns 2,4 miljoner judar.
2) Efter kriget ansökte 3,8 miljoner judar om skadestånd för förintelsen.
3) Resterande 6 miljoner gick tragiskt förlorade.

Kom ihåg att enligt officiell historia är samtliga tre uppgifter korrekta — tvärsäkert korrekta. 6 + 3,8 – 2,4 = 7,4 miljoner judar tillkom efter 1939. Varifrån? (Det hävdas en stor utomjordisk bas med miljontals judar. Utomjordingar är ett mycket känsligt tema.)

nazipalestina
Judar och nazister samarbetade: ”En nazist reser till Palestina och berättar därom i Angrepp. / Ein nazi fährt nach Palästina und erzählt davon im Angriff.”

Hitler både tränade och finansierade Haganah, embryot till Israels armé. Hitler hade som bekant en judisk hemläkare som han såg till att beskydda. (Skall man tro att Hitler i hemlighet var en judevän, men försökte ’dölja sin skam’ genom att kallblodigt gasa ihjäl 6 miljoner utomjordiska Haganah-rekryter? Vad hände med återstående 1,4 miljoner?)

Motsägelserna och mystiken pockar oemotståndligt på sin förklaring.

❓ Quiz ❔ År 1938 fanns 15.748.091 judar i hela världen.
Hur många fanns kvar år 1948?

9.327.052
15.753.638

Tävling: ”Försvara regeringens bild av förintelsen”

Härmed utlyser jag en tävling för hela Sveriges allmänhet: Konstruera den mest trovärdiga förklaringen till den officiella versionen av förintelsen, där hänsyn tas till alla relaterade historiska fakta. Presentera edra analyser i olika sociala medier och bloggar. Ett enstaka centrum för alla bidrag skulle tyvärr raderas av ’YouTwitFace’-maffian. De enda kraven för att deltaga är skrivkunnighet i Svenska och respekt för fakta. Låt det bli en folkrörelse, där alla kan engagera sig, barn som gamla. Publiken är domare. Första pris blir äran i allmänhetens ögon. Andra pris blir äran att gratulera vinnaren.

Regeringen behöver DIG!

En kartong fylld med essäer kunde högtidligen överlämnas till regeringen. Tänk vilken glädje för dem att få mottaga folkets alla försök att göra regeringens berättelse begriplig — en förintelseversion av ”barn skriver till Gud”: ”Jag tror att de 6 miljonerna kan förklaras med…”

Tesen att 6 miljoner judar dödades är i tävlingen ett axiom som inte får ifrågasättas (som vanligt). Deltagarna får ta till vilka förklaringar de vill: utomjordingar, kloner, spöken, androider, fågelskrämmor, psykos, hypnos, maskerad, karneval, vad som helst, så länge regeringens centrala uppfattning kvarstår i resonemanget: Sex miljoner judar dödades av nazisterna.

How often have I said to you that when you have eliminated the impossible, whatever remains, however improbable, must be the truth?” — Sherlock Holmes, The Sign of Four

Tesen att 6 miljoner dödades får i tävlingen inte elimineras. Att lyckas inkludera de sex miljonerna är själva syftet med tävlingen. Enligt principen Ockhams rakkniv, skall förklaringen vara så enkel som möjligt.

noter band
⁰Observera att denna artikel inte ifrågasätter förintelsen, utan uppmanar till en insats för att trovärdiggöra den officiella bilden av förintelsen av judar under WW2. Det är ingen lätt uppgift. Regeringen behöver vår hjälp med att motivera ny lagstiftning och förklara hur den officiella förintelsehistorien kan vara sann, trots alla faktuella motsägelser, vilket kan kräva en stor folklig debatt, där varje minsta historiska detalj granskas minutiöst. (Då går det inte att blunda för utomjordiska baser med miljontals judar.)

privatspaning logo strip


Relaterat:

”6 miljoner dödade” – århundradets bluff!

Kommer historiekunskapen att helt förbjudas?

Gaskamrar i Auschwitz med mera?

Socialdemokraternas hemliga koncentrationsläger

https://holocausthandbooks.com/?fbclid=IwAR0vIhiF_Y9Pc48WCmS3Y5eK0dzbT1PnFd7VYLa8RgeUxckZJzS7nL8q6NYKategorier:Media, Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Efter att ha förlorat två världskrig har Tyskland fått rykte att vara Europas mest ondsinta land kanske t.o.m. genom tiderna. Bara att säga ordet ”tysk” frambringar hos många bilder av robotgående kommandosoldater på marsch för att ödelägga sina fredsälskande grannländer.
  Skälet till de inre bilder vi får är den krigspropaganda som de Allierade använt sig av för att få folket med sig. Stora delar av USA’s befolkning har sina rötter i Tyskland och det gäller också Storbritannien. Det fanns ett ljumt intresse att gå till krig mot Tyskland. Något krig var inte möjligt om man inte hade stora delar av folkets stöd.
  Men hur skulle man få det? Det fanns bara ett sätt – att genom upprepad propaganda framställa Tyskland som en så ond nation att det var mer eller mindre en moralisk plikt att gå till krig mot dem. Metoderna som användes var exakt lika i första- och andra världskriget – att utan minsta hänsyn till verkligheten, framställa tyska folket som militäriska, aggressiva, onda, känslokalla, rasistiska, antisemitiska och auktoritetsälskande.
  När Hollywood får bestämma så vinner en fictionfilm alla priser om de onda tyska soldater som godtyckligt bestämmer över liv och död. Ingen som helst koppling till det som visas i filmen finns till någon verklig händelse. Ändå tror många att detta är något som hänt.
  Filmer som länge varit standard i Hollywood och precis som i fallet med Schindler’s List så tror de flesta som ser filmen att så här gick det till i verkligheten. Vi är helt enkelt konditionerade, efter decennier av hjärntvätt, att helt okritiskt ta in detta och eftersom detta tema upprepas och upprepas sätter sig till slut en bild i våra hjärnor att tysken är ond. Tyskar gör onda saker utan någon som helst anledning.
  Här pågår programmering av våra hjärnor – verklighet och fiction smälter samman. Hollywood bestämmer vem som är ond och vem som är god.
  Har denna bild av de ondskefulla tyskarna alltid funnits? Nej, tvärtom. Under 1800-talet framställdes Tyskland i en helt annan dager. Så här beskrev den engelske historikern ”Fredric William Maitland hur britterna såg på tyskarna: ”..det var vanligt att man målade en bild av tyskar som opraktiska, drömmande, sentimentala varelser vars blå ögon blickade ut mot en moln av musik och tobaksrök”
  Så här skrev den franske skribenten Madame de Stael: ”…de är poeter och tänkare, en vänlig ras, drömmare ovilliga till krig”
  Den amerikanske historikern Henry Cord Meyer skrev: ”..tyskarna ses som metodiska, energiska och progressiva. Dess hängivenhet till musik, utbildning, vetenskap och teknologi väcker stor beundran hos det amerikanska folket”
  Så här skrev den amerikanske historikern Andrew Dickson White 1905: ”Tyskland har efter enandet (1871) blivit en stormakt både inom det militära, konsten, vetenskapen och litteraturen. Tyskland är själva platsen för sofistikerat tänkande, garanten för civilisationen och en naturlig vän till alla som önskar förbättra mänskligheten”
  Kanske är det så här tyskarna var i verkligheten, om vi tar av glasögonen vi fått av Hollywood. Tittar vi på tyska folket har de historiskt bidragit mycket till mänskligheten. Tyskland sågs som en modell i världen, för en kultur att alltid prestera och för att sätta ärlighet, hårt arbete och ordning högt, från arbetaren till landets högsta ledare. Det går inte att göra en lista som ryms i en text som denna på alla de namn inom filosofi, konst, litteratur och vetenskap som gjort sig kända över världen. Framför allt var man ett hårt arbetande folk, men några bra bilder på ”vanliga” människor är som vanligt svårt att finna från denna tid.
  Denna bild av Tyskland som en god nation av hårt arbetande människor och en garant för den västerländska civilisationen kom att ändras mer eller mindre över en natt då kriget bröt ut 1914 och den brittiska krigspropagandan satte igång på högsta varv. Det första världskriget där broderfolk, och systerfolk dödar varandra därför att de hetsats till det av de som äger media och kontrollerar storföretagen.

  Här är dokumenterad statistik om den judiska populationen mellan 1933 – 1948:

  Judisk befolkningsstatistik från 1933, från judiska källor: population 15 315 859.
  Judisk befolkningsstatistik från 1938, från judiska källor: population 15 748 091.
  Judisk befolkningsstatistik från 1948, från judiska källor: population 15 753 638.

  Det är något som inte stämmer här, och som jag ser det verkar det som att alla judar överlevde Hitlers gaskammare tills dom kom på att tjäna pengar på lögnen om ”förintelsen”.

  ”Förintelsen” är en myt. Jag har aldrig gått på historieböckernas eller Hollywoods lögner.

  Gilla

 2. Jag försökte dela men fick följande meddelande:
  ”Warning
  Ditt meddelande kunde inte skickas på grund av att det innehåller material som andra på Facebook har anmält som olämpligt.”

  Jag fick igår veta att jag är blockerad 30 dagar på grund av ett inlägg om ”förintelsen”.
  Jag har i flera år kunnat göra inlägg om ”förintelsen” och fakta omkring den som forskare publicerat böcker om. Men nu verkar det stopp. Kan det ha att göra med Morgan Johanssons förslag om en lag som ska kriminalisera kritisk granskning av det som faktiskt hände?

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: