Den nazistiska kopplingen

Peter B. Meyer
2021-04-14

http://finalwakeupcall.info/en/2021/04/14/the-nazi-connection/

Bilderberg-gruppen är den nazistiska anslutningen
Nazifierade förrädare
Marionetter identifierade
Oundviklig kollaps

Ändamålen helgar medlen

Centralbankerna är orsaken till ondskan. De är dåliga för varje enskilt land. Eftersom problemet är att politiker och alla grupper eller enheter, som sjukhus, läkare, poliser och så vidare har blivit korrupta av mutor när de faller för pengarna. Att låta centralbankerna manipulera samhället med nya tryckta papperspengar, eftersom de känner sig nödvändiga för att hålla den falska Covid-pandemin vid liv. Alla de korrumperade kommer att slåss till det bittra slutet, så vi patrioterna behöver också slå tillbaka till slutet för att se till att vi tar tillbaka kontrollen.

Under Biden-administrationen har världen kommit in i en tidsperiod där snedvridningar och felallokeringar avvecklar kapital. Där konjunkturcykeln manipuleras av valutasänkning, bättre känd som inflation som kommer att bringas till ett klimax. Oundvikligen resulterar det i hög arbetslöshet, affärssvikt, oavslutade byggprojekt, obeståndsobligationer, börskrasch och liknande.

I verkligheten styrs världen genom hemliga sällskap som Counsel on Foreign Relations (CFR), Trilateral Commission (TC) och Bilderberg Group. Allt kan spåras tillbaka till mycket tidigare samhällen, såsom tempelriddarna och rosenkransarna, som omvandlades till de bayerska Illuminati och frimurarna.

Det var den högra tyska Thule Gesellschaft, eller Thule Society, (här var Sverige insyltat via Wallenberg, anm. Carl Norberg) en utlöpare för de teutoniska riddarna, som bildade kärnan i det nyblivna nazistpartiet, som antog den ökända Illuminati credo; ”Målet rättfärdigar medlen”, som lever vidare i företagsägarnas hjärtan, kallade globalisterna, som föredrar blandning av statlig och företagsmakt, känd som fascism.

Organisationen som tillhandahåller anslutningsnätverket mellan dessa olika hemliga föreningar är skuggiga Bilderberg-gruppen, som medför mäktiga män och kvinnor, inklusive många av de europeiska kungligheterna, som träffas i hemlighet varje år för att diskutera de följande frågorna. Denna tillbakagångsgrupp anses av många forskare vara i centrum för världens sociala och ekonomiska manipulationer.

Grundad 1954 av Lord Carrington och medgrundare holländsk / tyska prinsen Bernhard, är denna grupp den inre kärnan i CFR och TC. Prins Bernhard var den främsta motivatorn för Bilderberg-mötena. Han var tidigare medlem av nazistiska Schutzstaffel, – Waffen SS – eller Elite Guard, och anställd i Tysklands IG Farben. År 1937, när han gifte sig med prinsessan Juliana av Nederländerna, blev prins Bernhard en större aktieägare och officer i Royal Dutch Shell Oil Company, tillsammans med Storbritanniens Lord Victor Rothschild. Tillsammans var de de två främsta Deep State-kontrollörerna vid den tiden.

Bernhard, prinsen för det holländska folket dödade medvetet 10 000 unga soldater och skapade den allvarligaste hungervintern i västvärldens historia i norra delen av Nederländerna, under vilken hundratusentals oskyldiga människor svalt från brist på mat, vatten, skydd och uppvärmning. Det kan spränga dig, det kan överraska dig, men du kan vara säker på att detta har verifierats grundligt. Och rapporteras av mig som ett vittne till detta antennspektakel. Dessa fakta borde övertyga oss alla om att våra myndigheter inte går att lita på, varken tidigare eller nuvarande!

Det rekommenderas starkt, särskilt holländska medborgare, att använda detta tillfälle för förstahandsinlärning, att bli övertygade genom fakta och bevis att holländska kungliga huset i Orange, den nederländska regeringen för premiärminister Rutte och alla andra på myndighetsplatser som beryktas förråda befolkningen. Nederländerna klassificeras som testlaboratoriet för Deep State-kabbalen. Där nya idéer och regler först testas i praktiken.

Prins Bernhard föddes i en ‘obetydlig’ tysk aristokrati. Han gick med i Nazistpartiet vid universitetet – sedan SS. När han gifte sig med den holländska kungafamiljen lagde han sin svarta SS-uniform innan det andra världskriget började. Därefter invaderade hans gamla nazistiska vänner hans nyligen adopterade Holland 1940, och han flydde till Storbritannien med den holländska drottningen Wilhelmina. Hans fru, prinsessan Juliana, med guldlagren som faktiskt ägs av den holländska befolkningen och deras barn, tog sin tillflykt i Kanada.

Som före detta SS-officer undertecknade Admiralytets krigsföreståndare Ian Fleming (MI5) som granskade Bernhard honom till den brittiska armén som en betrodd holländsk sambandsofficer. Prins Bernhard förrådde dock det nederländska folket i sitt viktigaste jobb 1944 som sambandsofficer för den pågående befrielsen av Arnhem. Han övervakade också den nederländska motståndsorganisationen under motståndet för att befrias från den tyska ockupationen. Men sedan missbrukade han sin auktoritet när han tio dagar i förväg läckte till tyskarna detaljerna i denna operation som heter Market Garden. Att informera nazisterna hur man förbereder sina motattacker för att konfrontera de västallierade som flyttar till Rhenbron i Arnhem. Resultatet var att många brittiska och allierade fallskärmsjägare förlorade livet i vad nazisterna kallade ”Hexenkessel”, i Arnhems förort Oosterbeek.

Konsekvenserna var katastrofala för de allierade väpnade styrkorna men värre för den nederländska civila befolkningen. I det efterföljande ”Hongerwinter” – Hunger Vintern -, eftersom tyskarna hade avbrutit all matförsörjning till regionen, uppskattades det att 22 000 holländska civila svalt ihjäl. Den veckolånga strid resulterade i tusentals döda soldater på båda sidor. Läs mer här.

Winston Churchill vid den tidens premiärminister i Storbritannien hade beordrat att inte avsluta kriget eftersom det inte fanns tillräckliga dödsfall. Han beordrade RAF att bomba staden Dresden i Tyskland, där endast kvinnor, barn och äldre bodde, eftersom alla andra uttagits till armén. De dödade upp emot 600 000 oskyldiga civila, men det uppfyllde inte den fastställda kvoten på en miljon fler offer. Hunger Winter borde få en balans som anges.

Tio år senare 1954 var Bernard tillsammans med Lord Carrington ordförande för bildandet av Bilderberg-gruppen på samma plats i Oosterbeek, i Hotel Bilderberg där upp till 10.000 allierade soldater hade förlorat sitt liv.

Under 2010 anklagades nazisterna av Italiens högsta domare Ferdinando Imposimato för att ha arbetat tillsammans med internationellt organiserad brottslighet; att använda högerextrema agenter i Natos underrättelsestrukturer för att döda hundratals europeiska medborgare under operationen ”Gladio” genom terroristattacker, från 1970-talet till 1990-talet, som felaktigt konsekvent har skyldes på Moskva.

Bilderberg-gruppen är den nazistiska anslutningen

Listan över amerikanska institutioner som är inblandade i Bilderberg-gruppen är som att läsa en lista över Hitlers finansdeltagare före kriget. Dessa är de sex stora amerikanska bankerna, Ford Motor Company, Standard Oil –Exxon och DuPont.

Gemensamma nämnaren för dessa sällskap är att få tag på tillgångar och pengar, med andra ord makt. Den största tillgången i dagens värld inom politik och rikedom är pengar, att påverka och kontrollera människor och media genom mutor, vilket tydligt framgår under det senaste året med Covid-pandemibegränsningarna.

Deras makt härrör från omfattande dolda mellanstatliga infrastrukturer och deras direkta förbindelser med privata industrier, fonder, investeringshus, universitet och nyhetsmedia, inklusive förlag. Till dessa föreningar hör också nazisterna som bildade det militärindustriella komplexet (MIC) efter andra världskriget. Förenta staterna med deras kriget mot terrorn blev över hela världen den främsta kränkaren av mänskliga rättigheter och frihet, som beskrivs i en rapport från Amnesty International, av vilken en kopia producerades av Vladimir Putin.

Dessutom är drottning Angela Merkel, Tysklands och EU:s förrädiska ledare också en del av nazistiska världsordningens konspiration som går hela vägen tillbaka till sin far, Adolf Hitler. Vilket gör det mörkare än vad man kan föreställa sig. – Q Anon avslöjade till och med förhållandet till Barry Soetoro, – även känd som Obama; av vilka Trump en gång sa ”När vi är klara kommer det att vara som att du aldrig ens varit här.”

De nazistiska tyska Bush-filerna presenterades nyligen för alla medlemmar i den amerikanska kongressen samt USA:s militära gemensamma stabschefer. Dessa filer bevisar tydligt att Bush Crime Cartel hade planer på att förstöra den västerländska civilisationen som började i Amerikas förenta stater tidigt med mordet på Franklin Delano Roosevelt som redan hade beordrat den amerikanska militärdomstolen att avrätta den nazistiska marionetten och förrädaren Prescott Bush.

Dessutom hjälpte den dåvarande CIA-direktören John Foster Dulles tillsammans med nazistyskaren George Herbert Walker Bush att rekrytera nazister och förde dem till USA som en del av planen att mörda president Franklin Delano Roosevelt (FDR) och göra vice president Harry Truman till USA:s president som redan hade gått med på att skapa Central Intelligence Agency – CIA som FDR och hans amerikanska utrikesminister Cordell Hull motsatte sig kraftigt!

Nazifierade förrädare

Och idag är den inte legitimt valda och så bedrägliga presidenten Joseph Biden och ‘drottningen’ Kamala Harris med Victoria Nulands-förräderi förrädare. De är i färd med att starta WWIII till stöd för nazifierade element i Ukrainas nation för att upprätthålla användningen av Ukraina som en utpost för den fortsatta förskingringen av medel, som pågick under de senaste trettio åren.

En annan högförräderi förrädare är nazifierad general Mark Milley som dagligen begår brott mot mänskligheten när han och FBI-direktören Christopher Wray använder amerikanska militärsatelliter för att olagligt spionera på hela befolkningen.

Nazi-generalen Mark Milley hade redan begått högförräderi i sin täckmantel av Bush-bedrägliga svartoperationsattacker på det amerikanska folket med 9/11 och 2018 vägrade Milley att överlämna en amerikansk militärrapport till Demokratiska husets talman Nancy Pelosi (D-CA) som Förenta staterna hade plötsligt ljugit in i kriget i Irak med hjälp av ett falskt förfalskat brittiskt underrättelsedokument skapad för dem av den brittiska premiärministern Tony Blair med hjälp av författaren Stefan Halper, en amerikansk utrikespolitiker, som också skrev den falska rapporten om Donald J. Trump angående den ryska samverkan.

Att fixa presidentval till deras fördel med stöd av massiva operationer för barn, kön, droger och människohandel är alla knutna till den nazistiskt tyska Bush-CIA-brottskartellen. Den är också inblandad i ”Operation Evergreen” som just äger rum nu i Suezkanalen. Containerfartyget Ever-Given, nu har man avskaffat allt farligt vapen, kommer inte att släppas förrän 4,5 miljarder dollar i skadestånd betalas till Suez Channel Authority.

Oundviklig kollaps

Kom ihåg att Irak-kriget arrangerades för att täcka över 9/11 som inträffade två dagar innan New York Times var på väg att de-legitimera den yngre nazistiska tyska Bush som en olaglig ockupant i Vita huset.

Dumhet är en oavsiktlig tendens till självförstörelse. Det är därför operationer som drivs av dåliga människor alltid går dåligt. Det är därför, som Deep state drivs av dåliga människor – sociopater dras aktivt till den – vilket garanterar dess oundvikliga kollaps. För över hundratals år sedan beskrev Sions protokoll allt som händer nu;

”Medierna kommer att skapa missnöje och göras oumbärliga. Genom pressen får vi makten att påverka, samtidigt som vi förblir ”i skuggan. Tack vare pressen har Deep State-kabbalen ackumulerat guld ur hav av blod och tårar.

”Kaos, fattigdom och konkurser kommer att vara universellt. Konstitutionens skalor kommer att bryta ner. Krafter kommer att ställas i opposition till varandra. Vi har beväpnat alla parter”.

”Fattigdom är vårt valda val. Alla människor är fastkedjade till hårt arbete genom fattigdom och tror att de en dag, med tillräckligt engagemang för hårt arbete, kan befria sig själva. Av denna anledning har vi tagit med fiktiva, inte faktiska rättigheter i konstitutionen”.

”Vi är fascister och främjar hemligt kommunismen, under sken av solidaritet. Vi framstår som frälsare, men vår makt härrör från förvaring av kronisk matbrist och arbetarens fysiska svaghet. Han är därför gjord till slav för vår vilja, medan han inte hittar styrkan eller energin att strida mot vår vilja. Hunger skapar den nödvändiga makten för att härska över och förtrycka arbetaren”.

”Det kommer att finnas en global utbredd ekonomisk kris. Börsen stängs. Industrin kommer att stoppas. Vi kommer att slänga massorna av arbetare på gatorna i massor i alla europeiska länder och de kommer att plundra och döda. Hat kommer att förstoras av den ekonomiska krisen. Vi kommer att använda grymhet klokt och vet hur vi kan lugna all oro och stänga av friheterna i alla institutioner”.

Marionettmästare identifierade

Genom smart manipulering och förslavning av folket bryr sig Deep State mindre och mindre om vi faller för deras noggrant kultiverade falska illusion av den tredje dimensionen eller inte. De förslavade människorna är mindre och mindre bekymrade över det faktum att vi, de vakna, i denna illusionsteater alltmer upptäcker hålen i den illusoriska inredningen, som en gång ansågs vara verklig, eftersom den långsamt smular sönder omkring oss.

Korthuset bakom gardinen börjar smula. Sedan finns det fler och fler av oss i publiken som upptäcker strängarna fästa vid scendockorna, mest framträdande är våra ‘valda’ politiker. Många kan nu se att deras strängar dras av marionettmästarna som inte längre är dolda i skuggorna.

Den gamla europeiska maktstrukturen som är ansvarig för slaveri och brott, uppfann också banksystemet som flyttar pengar – valuta, som ledningar som ansluter en elektrisk krets, där dollar, euro, yen och andra ”valutor” fungerar som elektroner aka valuta, som nu kopplas bort från den verkliga världens pengasystem och kollapsar centralbankens världsekonomi för att ge plats för införandet av vårt QFS-pengasystemet.

Tiden har kommit då ondskan förstör sig själv. Det är en smärtsam process, särskilt för oss som är vakna och observerar. Men i själva verket är det ännu smärtsammare för de drabbade, som upplever det elände de har tillfört sig själva, efter att ha glidit in i den som ett resultat av trovärdighet och likgiltighet.Kategorier:Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , , , , , , ,

%d bloggare gillar detta: