Dr. Vandana Shiva om nedtagningen av Bill Gates imperier

11 april 2021
Dr. Mercola
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/04/11/vandana-shiva-on-bill-gates-empires.aspx?ui=ae52def4047b28e6db9f70c188470615aa128943229cf8be57252b8032978d4f&sd=20210220&cid_source=dnl&cid_medium=email&cid_content=art2HL&cid=20210411&mid=DM854749&rid=1130166695

BERÄTTELSEFÖRTECKNING
Bill Gates går in på alla områden som har att göra med att upprätthålla livet, och har över ett decennium undergrävt vitaliteten i alla dess former, i ett försök att ta kontrollen över och dra nytta av det

Genom att finansiera forskning och att finansiera offentliga institutioner kan Gates tvinga dessa institutioner in på en väg där de bara kan använda hans patenterade immateriella ägodelar.

Samtidigt som Gates låtsas rädda världen genom filantropi, fortsätter Gates lösningar att förvärra världens problem. De kan till och med hota mänsklighetens framtid, eftersom de driver oss närmare en utrotning.

Genom sitt företag, Gates Ag One, driver Gates på för en typ av jordbruk för hela världen, organiserad uppifrån och ner. Detta inkluderar digitalt jordbruk, där jordbrukare övervakas och mineras för sina jordbruksdata, som sedan ompackas och säljs tillbaka till dem.

Svaret på miljöproblemen vi står inför är inte att vi behöver mer av just det som skapade problemen i första hand, vilket är det som Gates föreslår. Svaret är regenerativt jordbruk och riktig mat.

Vandana Shiva fights dependence on patented seeds, Monsanto & Co.

I denna intervju diskuterar doktorand Vandana Shiva (bilden) vikten och fördelarna med regenerativt jordbruk och ett framtida Regeneration International-Projekt som vi kommer att samarbeta om.

Vi står för närvarande inför enormt kraftfulla teknokrater som är fast beslutna om att inleda den stora återställningen, The Great Reset, vilket kommer att slutföra den pågående överföringen av rikedom och resursägande från de fattiga och medelklassen till de ultrarika. Kanske den mest kända av individerna som driver på detta är Bill Gates som, precis som John Rockefeller ett sekel före honom, rehabiliterade sin svårt skamfilade bild genom att vända sig till filantropin.

Gates filantropi som varumärke har hittills hjälpt få men skadat många. Medan hans PR-maskin har lyckats vända den allmänna opinionen om honom så, att många nu ser honom som en global frälsare, som donerar sin rikedom för planetens bästa, men ingenting kan vara längre ifrån sanningen.

Gates filantropi varumärke har hittills hjälpt få men skadat många. Medan hans PR-maskin har lyckats vända den allmänna opinionen om honom så att många nu ser honom som en global frälsare som donerar sin rikedom för planetens bästa, kan inget vara längre ifrån sanningen.

Gates strupgrepp på global hälsa

Storleken på Gates roll över global hälsa uppdagades nyligen för mig. Jag tror att COVID-19-katastrofen inte skulle ha varit möjlig om det inte hade varit för Världshälsoorganisationen, som Gates verkar utöva en skuggkontroll över. Kom ihåg att det var främst var WHO som underlättade denna globala nedstängningen och införandet av inskränkningar i friheten, ekonomiskt förstörande åtgärder för praktiskt taget alla regeringar på planeten.

USA stoppar betalningar till WHO, uppger Donald Trump | Aftonbladet

När den dåvarande president Trump stoppade USA:s finansiering av WHO 2020 blev Gates den största finansierären för WHO. Som förklaras i ”WHO Insider Blows Whistle on Gates and GAVI”, har WHO förvandlat global hälsosäkerhet till en diktatur, där generaldirektören har ensam antagit befogenhet att fatta beslut som medlemsstaterna måste foga sig i, men enligt en sedan lång tid tillbaka WHO:s insider, verkar Gates vaccinallians GAVI faktiskt vara den styrande makten bakom WHO.

Gavi, the Vaccine Alliance

De två – Gates och WHO – har arbetat hand i hand för att driva på en global vaccinationskampanj, och Gates har investerat mycket pengar i dessa vacciner. Vi har också sett extraordinära ansträngningar för att censurera naturliga alternativ och billiga, lättillgängliga och tydligt effektiva läkemedel, såsom hydroxiklorokin och ivermektin, och det verkar vara orsaken till detta att de förmodligen är konkurrenter till vaccinet.

Tillstånd för akut användning av pandemivacciner ges endast när det inte finns några andra behandlingar, så förtalade alternativ har varit en nyckelstrategi för att skydda vaccinvinsterna.

Parallellerna mellan Rockefeller och Gates

15 John D Rockefeller ideas | john d rockefeller, standard oil, oil company

Som noterats av Shiva är jämförelserna mellan Rockefeller och Gates ganska lämpliga. Rockefeller skapade inte bara Big Oil utan också Big Finance och Big Pharma. Han hade intima förbindelser med IG Farben.1 Det fanns ett Standard Oil IG Farben-företag. Utan fossila bränslen från Standard Oil kunde IG Farben inte ha tillverkat syntetiska gödningsmedel eller bränslen.

År 1910 producerade Rockefeller och Carnegie The Flexner Report, 2 som var början på slutet för naturmedicinen i den konventionella läroplanen. De eliminerade det eftersom de såg naturmedicin som ett enormt konkurrenshot mot de nya läkemedlen som främst härrörde sig från oljeindustrin.

Science Of Eugenics  What is Eugenics?: Eugenics Project: A Documentary History, UVM
eugenicsarchive.com

The Molecular Vision of Life | NHBS Academic & Professional BooksMycket av Rockefellers historia har fångats av Lily Kay, 3 som sållade igenom Molecular Vision of Lifes arkiv. Där upptäckte hon att nazistregimen, var en eugeni-regim, som trodde att vissa människor var underlägsna och behövde utrotas för att hålla den överlägsna rasen ren, den försvann inte när Tyskland förlorade kriget.

Eugeniken migrerade helt enkelt till USA och togs upp av Rockefeller under termen ”socialpsykologi som biologiska bestämmande faktor”. Ordet gen existerade inte vid den här tiden. Istället kallade de det ”determinismens atomer”. Rockefeller betalade mycket för eugenikforskningen, vilket i slutändan resulterade i nedtystnad och undertryckande av verklig hälsa.

AYURVEDA: MOTHER OF ALL HEALINGS - InnoHEALTH magazine

Att vara frisk betyder att vara hel, och helhet hänvisar till ”självorganiserad briljans i din integrerade kropp som ett komplext system”, säger Shiva. Det är vad Ayurveda bygger på, och även detta forntida läkemedelssystem har attackerats på senare tid. Begreppet genetisk bestämning ignorerar denna grundläggande helhet och försöker istället dela upp människokroppen i mekaniska komponenter som styrs av dina gener.

”När vi kom tillbaka till parallellerna, stod Rockefeller bakom det för att han drev den kemiska industrin. När krigen var över sa de:” Åh nej, vi har alla dessa kemikalier att sälja. Och de uppfann den gröna revolutionen och pressade den Gröna Revolutionen mot Indien.

Rockefeller, Världsbanken och USA arbetade alla tillsammans, och om jordbrukarna i Indien protesterar idag, så är det ett resultat av Rockefellers initiativ, den Gröna Revolutionen i Indien. De flesta människor inser inte vilket högt pris Indien har burit; vilken hög pris staten Panjon har burit.

Då har Gates gått med Rockefeller och skapat Alliansen för den Gröna Revolutionen i Afrika (AGRA) … som låtsas vara hans lösning på klimatförändringarna. Jag säger, ‘Herregud, vilken typ av scen har världen nått när absolut nonsens kan förklaras som vetenskap?’ Jag ska ge dig bara tre exempel från hans kapitel om jordbruk, där han berättar om hur vi odlar saker.

Först och främst är växter inte saker. Växter är kännande varelser. Vår kultur känner till det. Vi har den heliga basilikan. Vi har det heliga trädet. Vi har den heliga banyan. De är kännande varelser. Så många människor har vaknat för djurens rättigheter. Jag tror att vi behöver fler vakna människor för växternas rättigheter och jag säger verkligen till Gates: ‘Nej, växter är inte saker.’

Han fortsätter att hylla Norman Borlaug, som jobbade i DuPont försvarslaboratorium, vars uppgift var att driva fram dessa fyra kemikalier genom att anpassa växterna [till dem]. Så han skapade en dvärgsort, för de höga sorterna är fria sorter … [Gates] säger att vi äter mat på grund av Borlaug. Nej, folk svälter på grund av Borlaug. Bönderna dör på grund av Borlaug. ”

Norman Borlaug & the Fight Against World Hunger—Bold Leader Spotlight

Gates erbjuder problem som lösningar

Gates hyllar syntetiskt gödningsmedel som är den största uppfinningen inom jordbruket. ”Inser han inte att syntetiska kvävegödselmedel skapar ökenspridning, döda zoner i havet och salpeterhaltig oxid, som är en växthusgas?” säger Shiva. Kort sagt, han erbjuder problemet som lösningen. Gates förstår också uppenbarligen inte, att salpeterfastställande växter kan fixera kväve. Han hävdar felaktigt att växter inte kan fixera kväve.


Det pågår en utrotning. De flesta tror att den sjätte massutrotningen handlar om andra arter. De inser inte att stora delar av mänskligheten drivs till utrotning.
~ Vandana Shiva


Gates har lika fel när det gäller metanproduktionen från boskap. ”Har du känt av metan bakom nomadstammar?” frågar Shiva. ”Har du någonsin känt av metan bakom vår heliga ko i Indien? Nej, de släpper inte ut metan.” Anledningen till att kor i koncentrerade djurfoderoperationer (CAFO) avger metan som stinker något förfärligt, är att de får en onaturlig diet av spannmål och placeras i trånga bås. Det är inte ett naturfenomen. Den är av människan tillverkad.

”Du vet vad Mr. Gates vill lära oss? Han säger att kor tillverkar metan på grund av deras dåliga magar”, säger Shiva. ”De kallar dem containrar. Jag tror att vi borde stämma honom för att ha fördärvat grundläggande biologi 101. Man har pratat om hur han kontrollerar WHO. Han försöker också ta över kontrollen över Food and Agricultural Organization (FAO).

[FAO] har erkänt att ekologiskt jordbruk är vägen att gå och stöttat [regenerativt] jordbruk fram till förra året, då Gates började ta befallningen. Nu flyttar han mattoppmötet till New York. Fem hundra organisationer har sagt, ‘Det här är inte längre ett livsmedelstoppmöte, det är ett giftmöte. Giftkartellen och Bill Gates driver den för att driva på mer gifter, nu under nya namn. Så vi har mycket arbete att göra.'”

Svaret på miljöproblemen vi står inför är inte mer just det som skapade problemen i första hand, vilket är vad Gates föreslår. Svaret är regenerativt jordbruk och riktig mat.

Impossible Foods will sell its improved meatless burger at select grocery  stores | VentureBeat

”När människor äter hälsosam mat finns det inga problem”, säger Shiva. ”[Gates] vill begå ett brott mot vårt tarm mikroorganismer, driva på med mer falsk mat genom Impossible Food. Och han vill skapa förutsättningar så att riktig mat försvinner. Det är därför vi alla måste organisera oss tillsammans och forskarna måste börja vara skyddade.

Det pågår en utrotning. De kallar det den sjätte massutrotningen. De flesta tror att den sjätte massutrotningen handlar om andra arter. De inser inte att stora delar av mänskligheten drivs till utrotning. Mat är hälsa, som Hippokrates sa, [och det kräver] ett naturligt lärosystem, ekologiskt jordbruk, små jordbrukare.

I Bill Gates design, allt detta som gör livet till livet, som gör samhället, till ett samhälle, som gör gemenskapen, samhället, som gör friska varelser, vill han driva till utrotning för att han är rädd för självständighet, frihet, hälsa och vårt vara. Han vill att vi ska vara ‘ting’, men vi är varelser …

Det värsta brottet mot jorden och mot mänskligheten är att använda sig av teknik för genredigering, av genenheter, vilket är ett samarbete mellan Gates och DARPA, försvarssystemet. Genenheter driver [oss] medvetet till utrotning. Nu gör han det för att avsluta malaria. Nej. Det handlar om att driva det till utrotning ..

Amaranth är en helig mat för oss. Det är en väldigt, mycket viktig näringskälla … Det finns en applikation i den DARPA-Gates-rapporten om att driva amaranten till utrotning genom genrättigheter. Och när detta togs upp vid konventionen om biologisk mångfald, vet du vad han gjorde? Han anställde faktiskt en PR-byrå och mutade regeringsrepresentanter till att inte säga nej. Kan du föreställa dig?”

Gates långsiktiga spel

Impossible Foods Expands Grocery Store Rollout of Meatless Burger

Gates hade helt klart en långsiktig vision i åtanke från början. Hans växande kontroll över WHO började för över ett decennium sedan. Under denna tidsperiod, började han också övergå till Big Pharma och den falska livsmedelsindustrin, vilket skulle göra det möjligt för hans inflytande över WHO:s globala hälsorekommendationer att verkligen avbetala.

Medan falska livsmedel har många potentiella problem, är det i synnerhet förhöjda halter av omega-6 fett linolsyra (LA). Om du äter riktig mat, kommer du att få mer än tillräckligt med LA. Vår industriella västerländska kost ger dock mycket mer än vad som behövs för optimal hälsa redan, och tillverkat kött är särskilt packat med LA, eftersom det är gjort med genetiskt modifierad sojaolja och rapsolja.

Detta massiva överskott av LA kommer att uppmuntra och främja praktiskt taget alla degenerativa sjukdomar, och därigenom påskynda förstörelsen av människors hälsa. Utöver detta, investerar Gates också i läkemedel, som naturligtvis prackas på som svaret på degenerativ sjukdom. Återigen är hans lösningar för ohälsa det faktiska problemet. Shiva säger:

Navdanya Community Seed Banks – Navdanya international

”Gates … [går] in på alla områden som har att göra med livet. Vårt arbete i Navdanya, som betyder nio frön, är i grunden arbetet med biologisk mångfald inom jordbruket. Vi började samla in allt det arbete han gör för att ta över. Jag nämnde Rockefeller Green Revolution, nu Gates-Rockefeller Green Revolution i Afrika. Nästa steg han vill driva är … digitalt jordbruk.

Han kallar det Gates Ag One, 4 och huvudkontoret för detta ligger precis där Monsantos huvudkontor finns i St. Louis, Missouri. Gates Ag One är ett [typ av] jordbruk för hela världen, organiserat uppifrån och ner. Han har skrivit om det. Vi har ett helt avsnitt om det i vår nya rapport, 5 ‘Gates to a Global Empire.’ ”

Stulna bondedata ompackas och säljs tillbaka till dem

Gates Ag One: The Recolonisation of Agriculture

Vad innebär digitalt jordbruk? Till att börja med, innebär det införandet av ett digitalt övervakningssystem. Hittills har Shivas organisation lyckats förhindra Gates från att införa en start för utsädesövervakning, där bönderna inte fick odla frön om de inte godkänts av Gates övervakningssystem.

Datahantering, säger Shiva, behövs eftersom de egentligen inte känner till jordbruk. Det är därför Gates finansierar lantbrukarnas polisarbete. Han måste bryta deras data för att lära sig hur jordbruk faktiskt fungerar. Denna kunskap packas sedan om och säljs tillbaka till bönderna. Det är djävulens geni som bäst.

Genom sin finansiering kontrollerar Gates nu också världens utsädesförsörjning, och hans finansiering av genredigeringsforskning har underskridit biosäkerhetslagarna över hela världen. Som förklarats av Shiva, är det enda landet som inte har biosäkerhetslagar så är det USA. ”Resten av världen har det för att vi har ett fördrag som heter Cartagena-protokollet om biosäkerhet”, säger hon.

”Medan han skapade uppkomsten av filantropi, är det han gör att han ger små bitar pengar till mycket viktiga institutioner. Men med dessa skärvor pengar, lockar dem med statliga pengar, som drev dessa institutioner. Nu, på grund av hans tillslag, tar han kontrollen över dagordningen för dessa institutioner. Under tiden driver han patent, vare sig det gäller mediciner, vacciner eller frön.”

Sammantaget har Gates en enorm kontroll över det globala jordbruket och livsmedelsproduktionen, och det finns praktiskt taget inga bevis som tyder på att han har goda avsikter.

Monopoliseringens anatomi

Editas Medicine develop medicines for hemoglobinopathies | Mirror Review

Företaget som samlar patent på genmodifierade organismer, både inom hälsa och jordbruk, är Editas, grundat av en viktig finansinvesterare för Gates Foundation. Gates är också en stor investerare i 

”Så här är ett företag som heter Editas för att redigera världen som om det vore ett Word-program. De två forskarna som fick Nobelpriset i år har båda finansierats i sin forskning av Gates. Mitt minne gick tillbaka till hur Rockefeller finansierade forskningen, fick Nobelpriset och tjänade sedan pengarna.

Så du finansierar forskningen. Sedan finansierar du de offentliga institutionerna, oavsett om de är nationella eller internationella. Du investerar och tvingar dem in på vägen, där de bara kan använda det som är din patenterade immateriella egendom. Och, som han har sagt i en intervju, var hans smartaste investering vacciner, eftersom det är en 1-till-20-avkastning. Betala $ 1 och förtjäna $ 20. Hur många miljarder dollar har betalats in? Du kan föreställa dig hur många biljoner som kommer att förtjänas.

Sist och slutligen, varifrån kommer maten? Det kommer från utsädet. Han vill kontrollera det. Det kommer från mark. Han kontrollerar det. Han har blivit den största jordbruksmarkägaren [i USA]. Men du behöver väder [kontroll]. Du behöver ett stabilt klimat.

Så, vad kan vara ett vapen för att kontrollera jordbruket? Väderförändring. Han kallar det geoteknik. Detta är teknik för klimatet. Återigen får han det att se ut som att han kommer att lösa den globala uppvärmningen genom att skapa global nedkylning. ”

David Keith's SCoPex solar geoengineering field experiment gets a big grant  from FICER | Chemical, Science nature, Energy research

Som förklarats av Shiva är Gates också en stor investerade i klimatmodifieringstekniker som inte bara kommer att destabilisera jordens klimatsystem mer, utan också kan beväpna det mot folket genom att kontrollera regn och torka. I Indien har de haft massiv hagel under skördetiden, vilket förstör skörden.

Är FN underordnad Gates?

Enligt Shiva korrumperar Gates också FN-systemet, precis som han har korrumperat världens regeringar och WHO, och fortsätter så, han förstör de prestationer som byggts under de senaste tre decennierna för att skydda den globala miljön.

”Oavsett om det är klimatfördraget, fördraget om biologisk mångfald eller de atmosfäriska fördragen, beter han sig absolut som om FN är hans underordnade institution”, säger Shiva. ”[Han tycker] att regeringar och tillsynsorgan inte borde existera … och att människor i en demokrati inte har någon talan. [Om de gör det] är de konspirationsteoretiker.”

Att ta ner Gates imperium

Inspector Reality 🕵️‍♂️ 🇩🇪 🇬🇷 🇺🇸 on Twitter: "Das #Gates Imperium  schnell und einfach überblicken. An alle #Zufallstheoretiker: ja klar, ist  nur ein Zufall, dass all diese Firmen, Stiftungen &  Gesundheitsorganisationen mit

Som det ser ut just nu, tvingas vanliga människor att slåss i strider som faktiskt är rotfasta i institutionella, strukturella och samhälleliga brott. Dessa brott måste verkligen hanteras på det sätt som Rockefellers Standard Oil-imperium behandlades. När det gäller Gates, är hans imperium faktiskt flera imperier, och de måste alla skrotas. För detta ändamål, kommer jag att samarbeta med Shiva och Regeneration International, som hon var med och grundade, om ett projekt för att bojkotta Gates imperier.

”Jag har lagt märke till att oavsett vilken rörelse, använder de ordet regenerering nu. Det kunde vara en hälsorörelse, en demokratirörelse, en fredsrörelse, en kvinnorörelse – alla har insett att regenerering är vad vi måste växla om till, säger Shiva.

”Så, vad behöver vi göra under det kommande decenniet? För mig är nästa decennium det avgörande decenniet, för dessa småsinta omättliga girigheter, vill gå så snabbt, att om vi under det kommande decenniet inte skyddar det som måste skyddas, bygger motståndskraftiga alternativ och tar bort helgonglorian från denna brottsling, de lämnar inget mycket kvar att räddas.

Giftkartellen är också ett Big Pharma. Folk tror att jordbruket är här, medicin finns där. Nej. Samma kriminella företag gav oss jordbrukskemikalier. De gav oss dåliga mediciner som skapar mer sjukdom än de löser. Så, Big Pharma, Big Ag, Big Poison – allt är detsamma. Och Bill Gates håller allt ihop ännu mer och försöker göra dem större för att han har investeringar i dem alla …

Jag tror att [frön] är där vi måste börja … Jag hoppas att vi tillsammans kommer att kunna starta en global rörelse snart, för att ta tillbaka våra frön från de internationella fröbankerna. Strategin är att vi måste påminna världen om att det här är offentliga institutioner [och] att de är ansvariga inför jordbrukarna vars samlingar dessa [frön] är …

När det gäller matfrågan, tror jag att det är den stora eftersom mat och hälsa går [hand i hand]. Inom Ayurveda säger man att mat är det bästa läkemedlet, och om du inte äter god mat kan inget läkemedel bota den sjukdom du har. Det bästa läkemedlet är att äta gott. Och Hippokrates sa ‘Låt mat vara din medicin.’ Så jag tror att det är dags att verkligen öka en mycket stor global kampanj för livsmedelsfrihet.

Livsmedelsfrihet innebär att man inte kan förstöra vår rätt att odla mat. För det andra, kan man inte förstöra våra regeringars skyldigheter gentemot oss, genom att stödja regenerativt jordbruk snarare än att stödja degenerativt jordbruk och subventionera det. Och för det tredje, tycker jag att vi borde kräva en världsomspännande bojkott av laboratoriemat …

En annan del av detta borde vara, låt inte big tech komma in i våra kroppar. Låt inte big tech komma in i biovetenskapen … Dessa killar kommer att göra livet olagligt. Att bo är olagligt, förutom som en liten del i deras maskineri genom deras tillstånd.”Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Naturen, naturförstöring, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: