Skarp kritik mot kungen – hovet slog tillbaka direkt

2021-04-12

Drottningen och prinsessan Birgitta firade kungen | Svensk Dam

Men det värsta han gjorde under pandemin var när han med svansen mellan benen flydde till Stenhammar slott utanför Flen, som han hyr för symboliska 1 000 kr om året,  för att där bo på ett säkert ställe för att inte utsätta sig för risken att bli smittad medan gamlingar i hans egen ålder dog som flugor på sina boenden.

Flygfoto från Drottningholm vid prins Nicolas dop

Precis som han och kärringen inte redan bodde på ett säkert ställe på Drottningholms slott.

Den här mannen är bara värd att föraktas eftersom det enda som är viktigt för honom är att han kan fortsätta sitt parasiterande lyxliv på andras bekostnad.

Har f ö en stor förhoppning att det blir ett jäkla oväder som innehåller både regn, snö och hagel samt stormvindar i England nu på lördag när superparasiten prins Philip begravs. Men inte ens det lär väl förhindra dom mest rabiata parasitbeundrarna från att stå på gatan och böla när han åker förbi.

Men denna gången lär inte prinsen vinka åt dom.

Sandor HeroldKategorier:Svensk politik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: