Hoppsan! Vem äger Evergreen? INVESTOR

Saxat från Telegram, läs!
✂️👇
Obs‼️‼️‼️
Detta är särskilt intressant och av högsta nyhetsvärde för oss här i Sverige, läs så förstår du! 🇸🇪
′′ Vem tror du driver företaget bakom Evergreen Line? Det är ett svenskt företag vid namn Greencarrier. Företagets vd Johan Jemdahl har den typiska INVESTOR marionettbakgrunden, med tidigare toppositioner i Ericsson, ett globalt telekombolag och flaggskeppet av Investor AB, ägt av familjen Wallenberg.
Det här är deras operandi. Det är en latinsk fras, ungefärlig översatt som driftsätt. De har i grunden en affärsgårdsmodell där de formar lojala tjänstepersoners karriär, genom att anställa dem i olika företag under deras kontroll. Honungspotfällor följt av utpressning är en annan nyckelkomponent.
Familjens Wallenberg motto är ‘ Esse, non videri ‘ vilket betyder ‘ Att verka, utan att synas ‘. Den första Wallenbergstiftelsen grundades 1917, ett år som ofta nämndes av president Trump vid många olika tillfällen. Och eftersom CCP inte gömmer sig, vem är ′′ den osynliga fienden?”
‘Sverige är ett fantastiskt land. Det är litet men det är väldigt skarpt, ska jag säga. It is very SHARP. ‘ – Donald J. Trump
Kan vara en bild av 3 personer och text där det står ”GREENCARRIER Home Management Management Liner Agency Freight Services Maritime Transport & Agencies Hecksher Johan Jemdahl CEO Greencarrier AB Mob: +46 725 746 032 E-mail Svante Johansson CFO Greencarrier AB Û: 31 853 283 Mob: +46 705 130 891 E-mail Stefan Björk Ûwner Chairman Phone: 4631 855 529 Mob: +46 708 50 29 E-mail”

Relaterat:Kategorier:Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

4 svar

  1. Info:
    Truth Connections: Leo Zagami | Money, Masons and Occultism in the Decline of the Catholic Church

    Gilla

  2. Ockulta händelser – Ritualer
    LEO ZAGAMI: THE CURSE OF THE PHARAOHS WILL CULMINATE ON THE 3RD OF APRIL 2021

    Gilla

%d bloggare gillar detta: