Visst kan vi påverka myndigheters lagstridiga beslut!

Undrar om ni har missat dessa underbara två videon där helt vanliga medborgare tar tillbaka sina rättigheter från myndigheternas ”dumma beslut”. Dessa kommer från Vancouver, Kanada, men det finns säkert fler även om dessa blivit mest omtalade.

Var har vi den svenska opinionen? Sitter ni fortfarande med händerna i byxfickorna?


8 april 2021

En video från Vancouver visar matgäster som sjunger ”gå ut!” när hälsoombud försöker stänga en restaurang som öppnas i strid med COVID-19-lagstiftningen.

Klippet visar ett par hälsovårdstjänstemän som pratar med Corduroy restaurangägare Rebecca Matthews när hon berättar för byråkraterna gör intrång innan hon ber dem lämna.

Till en början vägrar hälsoombudet att lämna men deras beteende förändras snart när resten av middagsgästerna börjar sjunga ”gå ut!”


https://www.foxnews.com/media/how-dare-they-pastor-who-confronted-police-on-easter-shares-his-story

Den kanadensiska pastorn Artur Pawlowski berättade om sin konfrontation med Calgary-polisen som gick in i hans kyrka för att säkerställa att COVID-19-riktlinjerna följdes och liknade dem till de religiösa begränsningar som han bevittnade växa upp ”bakom järnridån” på ”Fox News Primetime.”

PAWLOWSKI: Jag växte upp under en kommunistisk diktatur bakom järnridån, under sovjeterna, och jag säger till er att det inte är kul alls. Det var en katastrof. Poliser kunde bryta sig in i ditt hus fem på morgonen, de kunde klå upp dig, tortyr, de kunde gripa dig oavsett anledning de skulle komma på. Det fanns ett känt ordstäv i Polen – när jag växte upp – om polisen, ”ge mig en man så hittar vi något om den mannen.” Så det var som en flashback när poliserna dök upp i min kyrka. Allt kom tillbaka från min barndom, och det enda jag kunde göra är att avvärja vargarna som en herde, och jag använder min röst för att bli av med dem.

De inkräktade olagligt på våra rättigheter under de allra heligaste dagarna under påskfirandet. Hur vågar de? De djärvheter som dessa människor kommer. Det var en chockerande sak. Jag skakades lite, men jag gjorde vad varje herde just nu på planeten Jorden borde göra – avvärja vargarna. Vi som lejon borde aldrig böja oss för hyena, och det är vad de är just nu.Kategorier:Hälsa, Media, Världspolitik, Video

Etiketter:

1 svar

%d bloggare gillar detta: