Kungens stora sorg – gripande orden efter prins Philips död

Kungens stora sorg – gripande orden efter prins Philips död

Prins Philip i England dog vid 99 års ålder!

Tänk vilken sensation, att en 99 – åring går hädan hade väl ingen förväntat sig. Under dom omständigheterna som denna parasit levt i sin bekväma och bekymmerslösa tillvaro så skulle han väl i varje fall ha blivit minst 150 år. Vilken fräckhet att under rådande omständigheter dö redan vid 99 års ålder!

Den här mannen har inte tillfört det brittiska samhället något annat än kostnader och det mest jobbiga han utfört är att någon gång klippa ett sidenband när han invigt något som andra byggt samt att han höjt högerarmen då och då till en vinkning till dom arma idioter som finansierat hans och hans kärrings gränslösa lyxliv.

När prins Philip ville bli reinkarnerad som en pandemi

Att han blivit 99 år gammal bevisar bara att parasiter har en förunderlig förmåga att bli gamla och det gäller oavsett om man bor i slott eller koja.

Vår egen kungliga parasit med tillhörande kärring har nu en stor sorg att bära och meddelar att prinsens insatser för sitt land var ett föredöme för oss.

How Prince Philip's Life Was Upended When Elizabeth Became Queen - Biography

Vilka insatser som avses nämns inte men förmodligen så är det att bära tyngden av alla dom medaljer och utmärkelser som liknande parasiter har för vana att hänga på sig själva.

Inom någon vecka kommer hundratusentals av dom arma lyxlivsfinansiärerna att vinka och fälla tårar över parasiten när han förs till sin grav följd av liknande kungliga parasiter från världens olika hörn.

Hur en människa som arbetat hela sitt liv och stått för sina egna kostnader och aldrig parasiterat på någon kan visa respekt och vördnad mot dylika figurer övergår mitt förstånd. Prins Philip och liknande parasiter kan bara bemötas med förakt och avsky ty dom fyller inte någon som helst funktion i dagens samhälle oavsett vilket land det gäller.

Härmed gratulerar jag det brittiska folket att dom nu har en mindre parasit att försörja samt att dom troligtvis kan se fram emot att inom en snar framtid få ännu en mindre eftersom kärringen också tydligen är runt 100 år gammal. Ytterligare ett bevis på parasiters överlevnadsförmåga!

Sandor HeroldKategorier:Media, Världspolitik

Etiketter:,

1 svar

  1. Prince Philip & Queen Elizabeth are paedophiles – Prince Philip, Druged childeren before rapeing them..

    Skönt att den pedofile Prins Philip har dött! Mördade även prinsessan Diana
    http://www.whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33/2635.html

    Gilla

%d bloggare gillar detta: