Världsomfattande demonstration 2.0 är den 15 maj 2021

Spara datumet!
Vi kommer att stå tillsammans för andra gången!
Den 15 maj reser sig världen upp igen!
Sida vid sida för frihet, fred och mänskliga rättigheter!
Detaljer följer!Kategorier:Rättsstat, Svensk politik, Världspolitik

Etiketter:

1 svar

  1. Under gårdagens manifestation i Rom identifierades provokatör i samma shaman-dräkt som vid USA vid maktövertagande av NWO-satanister – den man identifierades som Soros-betald och Soros nätverk medlem.

    – samtidigt identifierades kvinna som provocerade slagsmål med lugna aktivister som Polis-anställd – hon provocerade utvalda tidigare fredliga demonstranter och rond henne var några unga män som hoppade på dessa demonstranter som försökte försvara sig från henne – sedan kom polisen och grep de försvarslösa som sedan kriminaliserades med falska anklagelser- kvinna är känd då hon använder samma taktik vid flera demonstrationer och är känd provokatör med sin gäng rond henne…se henne nedan hon först fr vänster med mörk jacka och vit tröja kapuschong ovanpå med munblöja:

    Gilla

%d bloggare gillar detta: