Total utrotning av mänskligheten är nära förestående

2021-04-07
Peter B. Meyer
http://finalwakeupcall.info/en/2021/04/07/total-extinction-of-mankind-is-close/

Uppfattningen av sanningen manifesteras genom tron

Monarkin är en del av Deep State-komplotten

Vandrande biologiska tidsbomber runt omkring oss

PCR-test infekterar genom Covid-pinnen

Övergångsprocessen

Precis som en galen dröm inte ifrågasätts, ifrågasätter vissa människor aldrig deras galna liv. Konsekvenserna av massornas sömnpromenader är uppenbara: med miljarder människor som sover har de som är vakna en fördel. Sovande människor kontrolleras lätt. Deras medvetna själ finns i ett mentalt fängelse, utnyttjat för tid, arbete och energi. Dessa människor har liten eller ingen fri vilja. Läs det hundra år gamla Illuminati-protokollet 3:1;

”Jag kan försäkra er att vi nu bara är några meter från vårt mål. När cirkeln har slutits kläms alla åt som i ett skruvstäd”

Människor agerar som får och kommer aldrig att bryta sig loss från galenskapen. Vakna upp och håll dig jordad för att kämpa för din frihet och en fri värld utan någon diktatur. Det finns ingen enda frälsare på denna planet. Det finns många frälsare när människor vaknar upp i massor och förenas.

Börja titta på världen idag; det är frestande att tänka på det när den globala maffian faller sönder. Vi har kommit, in i en övergångsprocess. Mänskligheten går in i ett högre medvetande, och vi har nu mer positiv energi på planeten än den är negativ. I århundraden fungerade människor från ett gammalt, negativt medvetande om krig, våld, grymhet och behovet av makt och pengar. Detta förändras nu. Förändringen kan verka långsam; men mänskligheten skiftar mot fred, samarbete, respekt och vänlighet.

För många människor tittar fortfarande på sina TV-nyheter varje kväll och blir indoktrinerade med lögner från mediehandlarna med sina vilseledande bilder. Dessa tittare accepterar omedvetet de vanliga medierna som ger verkligheter som är baserade på lögner för att optimera ilska, ångest och rädsla. Håll ögonen och sinnena öppna och bli medvetna om att världen manipuleras av korrupta politiker som ansvarar, och i sin tur sinneskontrolleras (mind control) och manipuleras, vilka i sin tur kontrolleras av Deep States kriminella kabbal bland många andra, involverar de alla ‘beundrade’ kungliga från alla länder med en monarki.

Khazar-blodlinjer sådana som Rothschilds, har använt sig av officiella och inofficiella reproduktionsmetoder för att infiltrera kungliga och aristokratiska familjer, säger Leslie Gilbert Pine, en redaktör för Burke’s Peerage. Rothschild-blodlinjen är mycket framträdande i detta avseende, vilket man kan förvänta sig.

Uppfattningen av sanningen manifesteras genom tron

Allt kommer tillsammans. DNA-vetenskapen har sönderrivit tidens gardiner och avslöjat ormen i dessa människor. På meritlistan: riktiga judar är inte semiter, och riktiga semiter är inte judar. De som idag kallar sig ”judar” är själva lärjungarna av den onda enhet som Bibeln beskriver som ”den gamla ormen, djävulen.” – Från början av detta århundrade under de första årtusendena var khazarerna i Östeuropa kända som växlarna, det djävulska ”ormfolket”, vilket nationen Israel har erkänt.

Satanisten har makten över, korrupta politiker och andra som har ansvar i hela systemet, de är ”mind controlled” (sinneskontrollerade) för att skydda en fullständig kontroll av händelser. Från utsidan – den sida som allmänheten ser – är dessa satanister ganska normala, men när de slår till blir de väldigt olika varelser. Upphovsmannen till denna tankekontrollprocess är nazisten ‘Death of Death’ Josef Mengele, som fick hjälp att fly efter Andra världskriget till USA och Sydamerika av Archon blodlinjenätverket som styr American Intelligence (CIA) och den romersk-katolska kyrkan. De ville ha ”lägerläkaren” i Auschwitz, skulle fortsätta med sin sjukliga genetiska och mind control forskning som han hade genomfört på judiska barn i koncentrationslägren. Nationella gränser spelar ingen roll för medlemmarna inom Archon kriminella kabbal-medlemmar; de är en ”global familj”.

För många läsare kommer det att vara svårt att tro, men svårt att tro betyder inte att det inte är sant, det betyder bara att sinnet inte kan tro det och inget mer. Sanningen manifesterar sig inte genom tro, uppfattningen av sanningen manifesteras av tro. Titta på 1998-filmen BLADE som exakt visar vad som händer nuförtiden.

Phillip Eugene de Rothschild, en av de tusentals inofficiella avkommorna i familjen, hade en detaljerad korrespondens med David Icke där han förklarar hierarkin för Deep State kriminella kabbal:

I framkanten står de kungliga familjerna i Europa … Prins Philip ... är den ledande biologiska ättlingen till ‘Reptilians’ som David Icke kallar dem. Strax nedanför honom står de manliga i min släktlinje (Rothschilds) såsom ministrarna som ansvarar för logistik och verksamhet. De nuvarande monarkerna i Nederländerna, Spanien, Danmark, Belgien, Sverige, Norge och några andra gamla österrikiska adelsfamiljer (Habsburgare) är nästa inom den ockulta makten och i denna konspiration.

Hur många fler barn och människor behöver drabbas av deras ockulta kraft innan mänskligheten växer upp och är vakna för att möta verkligheten och den onda i kraften som styr dem och deras verklighet? Containerfartyget Evergreen som fortfarande väntar i Great Bitter Lake i Suez-kanalen är inte bara för att bryta det globala pengarsystemet, utan också för att vara delaktig i att bryta upp hela Deep State-infrastrukturen, utöver deras människo-, barn-, organ- vapen för massförstörelse- och narkotikahandelsringar.

Tänka på; Deep State-Great Reset, samt klimatförändringar, utrotningspropaganda, ekonomisk kris, grön revolution, och nu Covid-bluffen, främjas alla av att man distraherar och skrämmer befolkningen, för att ge rättfärdigande för större auktoritär kontroll för att bära ansiktsmasker och social distansering medan konglomeratet av privata centralbankirers finansiella byggnad faller sönder och snarast ersätts.

Alla dessa argument bygger på en tunn, skräpvetenskapligt producerade mutade kriminella forskare och politiker, och genom skedmatning av allmänheten genom MSM-propaganda. Covid är utformad som en ursäkt för deras försök att bekämpa den ekonomiska kollapsen och behålla makten. Men allt detta kommer inte längre att fungera, eftersom fler förändringar kommer att följa; det vill säga när man byter från sjörätt till landets lag, vilket innebär att domare och advokater över hela världen, som ämnar återvända efter sin omfostring, medför. Centralbankens ekonomi kollapsar, och ersätts av folkets ekonomi, utan skuld och endast guld- eller tillgångsstödda lokala valutor, med fasta växelkurser, utan inflation.

Den globala återställningen kommer med införandet av det oberoende QFS-penningsystemet enligt GESARA-lag. Avslutar den medicinska maffian och läkemedelsleverantörerna. Den kommer att ersättas med läkning genom naturliga botemedel och resurser. Öppning av undertryckta tekniker, som fri energi, tidsresor och mycket mer. En gyllene era av frihet och välstånd står framför oss.

Monarkin är en del av Deep State-komplotten

Den brittiska kungafamiljen, liksom alla de kungliga blodlinjerna i Europa och längre bort, är instiftade mot satanism, pedofili och manipulation av ockult kunskap för djup illvilja som slutar i en liga med de ”mörka kostymerna” uttryck för blodlinjernas politik, banksystem, företag och media. De är alla delaktiga i det gigantiska nätet av pedofili, satanism, droghandel och mord. Detta kommer nu i öppen dager till följd av Evergreen-operationen i Suezkanalen, genom vilken 8 000 barn och vuxna hittills har befriats.

Den sjuka och omoraliska världen i Archon-blodlinjen, kallad Eliten, som man ofta känner igen. De vill äga planeten för sig själva, genom att sortera ut och modifiera den mänskliga rasen inifrån och ut, genom tvångsvaccineringen som sker nu.

Karl Marx, 1818 – 1883, marxismens fader, på uppdrag av de elitstyrda finansiella kretsarna, belyser i sin bok ”Das Kapital” deras grundläggande plan för deras totala kontroll över världen. De viktigaste punkterna listas nedan, så att läsarna kan dra slutsatsen om hur långt de har kommit med sin kontroll över mänskligheten.

 1. fördärva ungdomen genom falska principer
 2. förstöra familjer
 3. dominera folket genom sina egen ondska
 4. vanhelga konst och vanära litteratur
 5. förstöra respekten för religion
 6. involvera präster i skandalösa berättelser
 7. introducera obegränsad lyx och galet mode
 8. så misstro mellan sociala klasser
 9. giftiga arbetsgivar- och arbetstagarrelationer
 10. väcka folket mot de rika
 11. förstöra jordbruket genom industrialisering
 12. höja lönerna utan fördel för arbetarna genom inflation
 13. skapa fiendskap mellan folken
 14. låta de outbildade styra
 15. utpressning misslyckades av regeringstjänstemän
 16. skapa rikedomssvällande monopol. Som Shell, Nestle, Heinz, etc.
 17. förbereda dig för världsekonomisk konkurs genom ekonomiska kriser, som händer nu
  koncentrera massorna på populära nöjen, popkonserter
 18. skada människors hälsa genom giftiga vaccinationer, pågår med Covid.

Vandrande biologiska tidsbomber runt omkring oss

Människor som är tillräckligt okunniga för att injiceras med ett experimentellt vaccin som påskyndar produktionen av mycket smittsamma superstammar i sina egna kroppar och går som vandrande biologiska tidsbomber och utgör ett hot mot samhället. (Natural News)

Vaccinerade människor går omkring som biologiska tidsbomber och som ett hot mot samhället

Globalisterna gör detta medvetet, följdriktigt med sina mål om global massutrotning. Genom design, ger de till de farligaste och mest smittsamma människorna ”vaccinpass” så att de kan fritt ströva omkring i samhället och sprida sina superstamsvirus vida omkring.

De säkraste människorna är de som har starka naturliga immunförsvar och redan har byggt upp antikroppar mot coronaviruset utan behov av medicinsk intervention. Detta uppnås lätt hos de flesta med hjälp av att äta hälsosam mat, så småningom tillsatt med D3-vitamin, och mineralerna zink, magnesium och selen, god sömn och undvikande av giftiga livsmedel och mediciner. Naturliga örter är mycket bättre, säkrare och mer pålitliga för att bota sjukdomar.

Kort sagt, det är de vaccinerade som är farligast för samhället och mest sannolikt för att de infekterar andra med superstammar som redan verkar ha full immunitet mot befintliga vacciner, med andra ord, befintliga vacciner är till stor del föråldrade och kräver nya osv. Endast ett friskt humant immunsystem kan hantera de snabba mutationerna och besegrar dem på några timmar, snarare än att låta sig alls vaccineras.

Det verkliga medicinska syftet med vaccinet är att utplåna de mindre dödliga stammarna och tillhandahålla viralt anpassningstryck som påskyndar skapandet av mer dödliga stammar. Kort sagt utgör den, den sista fasen för total världskontroll och förstörelsen av mänskligheten, med andra ord slutet på vår civilisation och mänsklighet.

Allt detta gjordes med design. De visste att de inte kunde designa det perfekta vapnet i labbet … de behövde sätta människor i arbete som vandrande labb-experiment. Och det är precis vad vaccinet åstadkommer. Om nedstängningar, karantän och masker skulle krävas för någon, borde det vara för de vaccinerade!

Med andra ord: De vaccinerade är de farligaste att vara tillsammans med! Nu måste den, som vill överleva mördarens ”superstam” -våg som muterar just nu i de vaccinerade kropparna, inse att de bör hålla sig ifrån dessa vaccinerade människor för det kan handla om liv eller död.

Återigen är det de vaccinerade som är de farligaste och därför får mest tillgång till samhället. I sin egen själviskhet och vetenskapliga okunnighet hjälper dessa villiga frivilliga biovapen att utföra det största brottet mot mänskligheten som någonsin kan föreställas: En global pest, driven av decentraliserad, accelererad, adaptiv genetisk utformning, som förlitar sig på miljarder villiga volontärer för att tjäna som mutationslaboratorier. Omfattningen av detta globala medicinska experiment på mänskliga ämnen sätter hela nazistregimen på skam.

När nästa dödsvåg kommer kommer MSM att skylla på de ovaccinerade, även om de ovaccinerade inte får gå någonstans, gradvis. Det är de vaccinerade som kommer att döda sig själva och andra, de är en del av en ”vaccinsmordskult.” Läs mer om här,

Att komma ihåg; Förra gången massvaccinerades människor; 500.000.000 människor dog under den designade spanska influensan 1918. Eftersom vaccinerade människor går som biologiska tidsbomber och utgör ett hot mot samhället.

PCR-testet infekterar genom Covid-pinnen

PCR-test infekterar genom Covid-pinnprov, och vaccinet är en mRNA-utbytare, i grunden utformad för artificiell intelligens. Titta på den här mycket informativa videon om vaccinet och bestäm själv om dessa farliga vacciner är

kapabla att avskaffa mänskligheten i miljontals år framöver. Vilket hände med civilisationen på Atlantis och Lemuria för mer än en halv miljon år sedan. Om massorna inte vaknar upp nu kommer vår civilisation också att utrotas.

Endast ett massuppvaknande kan stoppa dessa brottslingar som förstör oss i realtid.

Öppna dina ögon och slåss för ditt liv!Kategorier:Hälsa, klimatet, Media, Rättsstat, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

5 svar

 1. Mord anmält till Polisen i Uppsala för palliativ vård utan samtycke
  https://www.vaken.se/mord-anmalt-till-polisen-i-uppsala-for-palliativ-vard-utan-samtycke/

  Gilla

 2. Nästan allt här är sant. Virus smittar inte dock, se filmen. Därför kan inte de som fått vaccinationen smitta andra. För att smittas av ett virus måste man få det injicerat i sig.

  Däremot kommer det som fått sprutorna att bli sjuka som aldrig förr. Man kommer att skylla på de som tagit sprutorna. Allt detta för att hålla folket i skräck och fortsätta med sina restriktioner. Men var och en får förkovra sig och bilda sin egen uppfattning.

  Gilla

 3. – The Bankers’ Manifesto of 1892
  Discover the Scandalous Plot Outlined in the Bankers Manifesto.
  Congressman Charles A. Lindbergh, Sr. revealed the Bankers Manifesto of 1892 to the U.S. Congress somewhere between 1907 and 1917.
  BANKERS MANIFESTO – https://circleof13.blogspot.com/2008/11/bankers-manifesto-of-1892.html
  – William Cooper – Exposing the Illuminati Goals and Agendas
  http://vaticproject.blogspot.com/2010/08/william-cooper-exposing-illuminati.html
  …De 25 Illuminati mål: (matchar nästan perfekt protokollen och Rothschild inblandade i båda så det är ingen överraskning att hans 13 illum-familjer antog detta eftersom familjerna alla var sionister)

  Gilla

 4. Massiv ökning av mikrovågsstrålningen i Sverige- http://alfheimr.eu/
  … Under 2020 eskalerade mikrovågsstrålningen från basstationer för mobiltelefoni kraftigt. Nivåer på över 100 000 mikroW/m2 är allt vanligare i stadsmiljö och över 1 miljon mikroW/m2 uppmäts på allt fler platser. Hälsorisker inträder redan vid 100 mikroW/m2…
  https://www.stralskyddsstiftelsen.se/2021/04/07/stralmiljon-ar-allt-osakrare/

  Gilla

 5. han-hon skall pli puttad av satanister till position- ”California governor ” (hans psykotiska personlig lägning var granskat och godkänd av nWO-satanister)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Caitlyn_Jenner
  … hans farfäder var frimurare och gift vaccin skapare vid 1780-1790 -där ser ni samband varför undermåttor Kardashian fått sådant PR och puttades till ”kändisskap”….
  https://en.wikipedia.org/wiki/Edward_Jenner
  ….passande släktskap… ni ser att det fortsätter med samma blodlinjer under århundraden…

  Gilla

%d bloggare gillar detta: