Khazariska Maffian kör Biden Psy-ops med utgångspunkt från Schweiz

2021-04-05
Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/


Den groteska psykologiska krigsoperationen mot det amerikanska folket som kallas ”Biden-ordförandeskapet” har sin bas i en underjordisk bas i Schweiz, är MI6, NSA, FSB, CIA och andra källor överens om. Basen sträcker sig över gränserna mellan Lichenstein, Österrike och Schweiz, vilket möjliggör inresa från något av dessa tre länder, berättar en CIA-källa. Trots den överväldigande mörka berättelsen om pandemisk undergång och ”utländska fiender” i MSM-medierna, är det faktiskt ett faktum att den härskande klassen tvingats dra sig tillbaka till Schweiz och är ett tecken på att de förlorar kriget för planeten.

Vi får höra att inte bara Vita huset är obebott utan så är också Kongressen, Senaten, Högsta domstolen, Federal Reserve Board, Treasury Department, etc. i Washington DC. Vi hör också nu från NSA att statliga regeringsbyggnader också är obebodda. Vi uppmanar våra läsare som bor i DC och nära statliga regeringsbyggnader att bli medborgarreporter och försöka bekräfta om detta är sant. Visst, live kameraflöden indikerar att detta är fallet, men i dessa dagar av digitala trick, är mänskliga ögon den mest pålitliga källan.

I vilket fall som helst är gruppen som kontrollerar Biden psy-ops definitivt Rockefeller-klanen och deras schweiziska hanterare, säger källorna. I fredags skickade MI6 följande meddelande:

”Vi hade idag en bekräftelse av CIA:s inblandning i motkuppen av kuppen som installerade Trump. Det verkar som att Hillary Rodham Clinton [Rockefeller] driver showen i bakgrunden.”

NSA för sin del säger att den nuvarande Hillary är den sjätte som används. Vi kommer alla ihåg hur Hillary under presidentkampanjen 2016 stoppades i en svart skåpbil och ABC-nyheter rapporterade därefter om hennes död. Men hon verkade 20 pund lättare och mycket yngre flera timmar senare. Bilden nedan visar också tydligt att den nuvarande ”Hillary” är mycket kortare än originalet.

Ändå, oavsett om det är en Hillary-avatar, dubbelgångare eller klon som de använder; driver gruppen som är känd som Rockefellers tydligt skräckshowen med Biden.

Why America Must Lead Again

Rescuing U.S. Foreign Policy After Trump

 

Deras planer beskrivs i en artikel i mars 2020 i Rockefeller-flaggskeppstidningen Foreign Relations som förmodligen skrevs av Joe ”green screen” Biden. https://archive.is/SGLAj

Vad denna visar är den grupp som nu ansvarar för amerikanska företagsmedier och fiat-penningdatorerna i USA och planerar att ta oss tillbaka i tiden till 1980-talet och det Kalla Kriget med sina lättidentifierade fiender. Låt oss inse det att dessa ”kommioner” är lättare att retas med än amorfa ”terrorister” som fortsätter att ändra sitt varumärke.

Stoltenberg Comes Clean on China ‘Opportunity’ for NATO

Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg beskrev detta nya Kalla krig mot Kina och Ryssland som ”ett unikt tillfälle.” Medan han försökte sälja detta som en möjlighet för Europa och Nordamerika ”att öppna ett nytt kapitel i förhållandet” är det uppenbart att han pratar om en enorm fiat-penningmuta till det militärindustriella komplexet.

Ryska FSB-källor säger å sin sida att ett mycket allvarligt försök att starta det tredje världskriget pågår nu i Ukraina. Måndagen den 5 april, japansk tid, skickade de oss detta meddelande:

95-0107 USAF United States Air Force McDonnell Douglas C-17A Globemaster III

”För ett par timmar sedan anlände ett militärt transportflygplan C-17 (95-0107) med en viss militärlast direkt från USA (med tankning i Sevilla, Spanien) till Lvivs flygplats i västra Ukraina.”

FSB sa att ”militärlasten” var …

en kärnvapenenhet som var avsedd att användas i ännu ett försök att starta WWIII.

FSB noterar:

”Ukraina kontrollerar inte sina egna trupper. Varje brigad har Nato-övervakare. De bryr sig djupt inte om hur Ryssland kommer att agera. Deras uppgift är att dra Ryssland in i kriget. Ukraina kommer att beordras att gå in i offensiven och de kommer att följa den ordningen”.

Turkey takes charge of NATO high readiness force

Ryssarna sa att operationen kommer att genomföras av Natos Very High Readiness Joint Task Force (VJTF) som nu är under befäl av den turkiska presidenten Recep Edogan. Ukrainas president kommer att besöka denna arbetsgrupp om några dagar, konstaterar FSB.

Det behöver inte sägas att denna grupp som nu främjar ett nytt kallt krig också kommer att arrangera andra vapenannonseringshändelser eller ”kriser”, med vanliga misstänkta som Nordkorea, Iran, Kina etc.

Denna grupp har också använt sin falska pandemi och vaccinkampanj för att installera fascistiskt styre över mycket av G7. Eftersom vi har behandlat detta tidigare i detalj kommer vi bara här att nämna att den falska pandemikampanjen är så full av självmotsägelser att fler och fler människor vaknar. En armé av visselblåsare påpekar också att denna kampanj är ett massivt krigsbrott.

Belgium must lift ‘all Covid-19 measures’ within 30 days, Brussels court rules

I förra veckan obducerade ryska läkare flera COVID-19 offer och bekräftade vad en japansk läkare sa till oss i förra veckan och det är att den verkliga dödsorsaken var ”förlängd elektromagnetisk strålning”.

Nu börjar kampen i domstolarna brett mot denna bluff. I förra veckan beslöt en belgisk domstol att alla COVID-19 restriktioner skulle upphävas inom 30 dagar eftersom de inte hade någon rättslig grund.

Yuriko Koike - WikipediaI Japan tvingades Tokyos slavguvernör Koike Yuriko (bilden) sluta låtsas att människor dör av COVID när hon blev stämd av restaurangägare som visade att hennes pandemi inte hade någon vetenskaplig grund.

På tal om Japan har vi blivit varnade för att följande kryp med stora bokstäver ”K” har kommit ut ur gömslet.

Han heter Nakai Tenzan och han är så föraktad i Japan att även gangsters undviker honom. Han gömde sig efter att en medarbetare till honom berättade att han hade skrutit med att ha dödat min webbansvarige med ett cancerframkallande gift. Han försökte också en gång att få mig att dricka apelsinjuice med amfetamin så att han kunde filma mig i ett högt tillstånd och använda det för att förstöra mitt rykte med asiatiska hemliga sällskap.

Tenzan (bilden) har tidigare avbrutit mitt offentliga tal för att berätta för publiken att mordet på 90 % av mänskligheten var oundvikligt och att vi inte kan göra något för att stoppa det.

Det faktum att han har kommit ur gömslet nu betyder förmodligen att Rockefellers inte kunde hitta någon annan mördare att utföra sitt bud i Japan. Han måste jagas så snart som möjligt och tas in för kraftig utfrågning. Om någon kan tillhandahålla handlingsbar underrättelse för att ta ner den massmördande khazariska maffian, så är han en.

Han gömmer sig nu bakom bannern ”Världsreligion Vatikanen” och ”Förena shinto, buddhism, islam och kristendom”. True world Religion Federation.

Världsreligiös påve

Världsreligion Vatikanen 
 
Men gör inget misstag, han är en kallblodig mördare. Egentligen nej, han är inte en ”kallblodig” mördare eftersom han definitivt tycker mycket om att tortera och döda människor. Han och hans medarbetare måste tas bort från cirkulationen innan de deltar i en annan massmordshändelse.
 

Det faktum att dessa människor har kommit ut ur gömslet och möts öppet i Kyoto är också en stark signal om att någon form av massolyckshändelse planeras i Tokyo. De lovades att Japans huvudstad skulle flytta till Kyoto efter Fukushima men det hände aldrig. De verkar förvänta sig att det den här gången kommer att bli så. Det är ett bra vad att de olympiska spelen i Tokyo sätts upp som ett massivt offrande för Satan. Det faktum att utlänningar är förbjudna är ytterligare ett tecken på att denna händelse är avsedd som ett straff för Japan. Kom ihåg, att det påstås vara för en sjukdom som vetenskapligt inte har visats existera i ett isolerat och renat tillstånd för en repeterbar bekräftelse.

Nakai berättade också en gång att han tog order ”från utomjordingar”, dvs. folket som gömde sig under de schweiziska bergen.

Vid denna tidpunkt bör jag klargöra, att i förra veckan när jag nämnde vad de khazariska maffiacheferna sa till mig, att de tog order från ”rymdutomjordingar”, använde jag citat för att göra det tydligt att det är vad de säger. Min egen uppfattning är att vi har att göra med människor som använder ”utomjordingar” som ett bedrägeri.

Oavsett vad, tänk på dystopin som dessa människor belastar oss med. Det är allt hat, rädsla, sjukdom, död och allt negativt. De har förrått sina andra levande varelser och arbetar för att förstöra livet för andra. De måste utrotas som skadedjur utan tvekan eller skuld.

Visst vill människor agera. Till exempel satte någon nästan simultant eld på tre frimurarloger i Vancouver, Kanada i förra veckan.

 

533 million Facebook users’ phone numbers and personal data have been leaked online

facebook ceo mark zuckerberg

En annan person hackade Rockefeller Facebook i en mind control operation och läckte personlig information om 533 miljoner användare, inklusive Mark Zuckerberg Rockefeller.

YouTube Deleted 2.5 Million ‘Dislikes’ From Biden White House Videos, Data Indicates

YouTube logo on display during LeWeb Paris 2012 on Dec. 4, 2012. (Eric Piermont/AFP via Getty Images)

Anonyma individer gör också sina röster hörda varför Rockefellers tvingades ta bort 2,5 miljoner ”ogillar” från sina Biden CGI-videon på deras Google mind control.

Vi noterar också att Israel inte har kunnat bilda en regering eftersom deras tidigare diktator Benjamin Netanyahu har försvunnit, enligt Mossads källor. Mossads källor säger att Netanyahu skvallrade om sina herrar innan han ”försvann”. Förmodligen pekade han med fingret mot Schweiz.

Det är viktigt att förstå att den verkliga fienden gömmer sig vid det underjordiska baskomplexet i Schweiz. De kriminaltekniska spåren som denna författare har följt från Rockefellers, Rothschilds, P3 frimurare etc. ledde alla till Schweiz.

L’archiduc Charles d’Autriche.jpgVårt råd till ryssarna, amerikanska specialstyrkor, MI6, etc. har varit att sluta slåss mot bläckfiskens armar och gå istället efter huvudet. Den mest troliga kandidaten att vara den nuvarande Pindaren eller chefen för den faraoniska Octogon-gruppen är Karl von Habsburg. Hitta honom och ta honom till förhör.

https://en.wikipedia.org/wiki/Karl_von_Habsburg

Om Habsburg inte är Pindaren kan han åtminstone peka ut vem som är det. Då kanske vi äntligen kan få ett slut på den messianska, satanistiska sjukdomen i hjärtat av den globala maktstrukturen.

Till sist, om Gnostic Illuminati har rätt och det verkliga problemet är en skurk AI, så kan du här nedanför hitta ett möjligt diagram över dess hjärnstruktur.

Kanske behöver vi verkligen stänga av internet tillfälligt och se vad som händer. Detta måste göras innan det är för sent och AI förvärvar förmågan att helt kapa mänskliga sinnen. Det kan vara ganska befriande.Kategorier:Media, Rättsstat, Uncategorized, Världspolitik, Video

Etiketter:, , , , , , , , , , , , , , , ,

2 svar

  1. Enligt officiellt anmäld statistik som hemlighölls
    – 3 350 döda(anmälda och bevisade och massor som inte bevisade än) efter Covid-19 ”vaccinering” och 106 tusen med alvarliga biverkningar samt massor lättare negativa åkommor som de vill inte erkänna som svåra och som ökar med varje dag – medier och korrupta medicinska organisationer är TYSTA om detta och fortsätter ljuga och reklamera dessa gift -injektioner som är ingen vaccin… Det är 10 tusen rättsliga processer under verkställande just nu….

    Gilla

%d bloggare gillar detta: