De metafysiska effekterna av en magnetisk polskiftning

metaphysical effects of a magnetic pole reversalApril 3, 2021
https://humansarefree.com/2021/04/the-metaphysical-effects-of-a-magnetic-pole-reversal-2.html

Genom att analysera de magnetiska fälten i lava kan vi fastställa att den senaste magnetiska poloskiftningen skedde för cirka 780 000 år sedan. Även om fossila register inte visar några dramatiska förändringar i djur- eller växtlivet, kan mer subtila förändringar ha inträffat.

Neandertalarna utrotades?

Medan fossila register över djur- och växtliv inte visar några betydande förändringar föreslog John Tarduno, professor i geofysik vid University of Rochester, en direkt koppling mellan neandertalarnas bortgång och en signifikant minskning av geomagnetisk fältintensitet som inträffade vid exat samma period.

Enligt Monika Korte, vetenskaplig chef för Niemegk Geomagnetic Observatory vid GFZ Potsdam i Tyskland:

”Det är inte en plötslig vändning, utan en långsam process, under vilken fältstyrkan blir svag, troligen blir fältet mer komplext och kan visa mer än två poler ett tag och byggs sedan upp i styrka och (inriktas) i motsatt riktning”

Ozonskiktet

En sak att tänka på är vad som kommer att hända med vårt skyddande magnetfält runt denna planet om polförskjutningen skulle ske. Hål i ozonskiktet visas med ett minskat magnetiskt skydd. I det här scenariot skulle jorden vara extremt sårbar för koronala massutkastningar, kosmiska strålar och solstrålar, vilket skulle leda till solstrålning.

Flyttande djur, havsliv och GPS

Våra GPS-funktioner skulle elimineras tills nya koordinater etablerades. Nästan alla kommersiella flygbolag skulle också stängas ner.

Flyttande djur och fåglar skulle vara desorienterade såväl som delfiner, valar och andra däggdjur i haven.

Troligtvis skulle en fysisk polskiftning INTE åtföljas av en magnetisk polskiftning, vilket återigen framgår av de geologiska registren.

Metafysiska implikationer: Schumann-resonansen

Jordens hjärtslag är kända som Schumann-resonansen, som har registrerats vid ungefär 7,83 cykler per sekund under antagligen tusentals år. Under de senaste åren har Schumann-resonansen stigit och registrerades nyligen så högt som 8,90.

Schumann Resonance Today ⚡️ Power 11

Spekulationerna antar att jorden kan sluta rotera när Schumann-resonansen nådde 13 cykler per sekund. Vid den punkten skulle jorden sluta rotera i tre dagar och sedan börja snurra i motsatt riktning och orsaka en magnetisk vändning av polerna.

Enligt denna förutsättning kan en magnetpolförändring påverka hur halvklotet i vår hjärna interagerar.

Tre möjliga scenarier finns i en sådan situation:

1. Inget händer med våra hjärnor.
2. Hjärnhalvorna interagerar omedelbart med varandra och öppnar synapser för högre metafysiska förmågor.
3. Vi blir alla galna!

Det beräknas ta mellan 1 000 och 10 000 år innan en fullständig magnetpolomkastning inträffar. Vår nuvarande version har pågått sedan början av 1900-talet.

Även om det slutgiltiga slutförandet kanske inte sker förrän om ytterligare 900 till 1990 år, kan effekterna redan ses.

Som framgår av ovanstående video kan hela vändningen vara decennier borta eller ”mycket närmare”. De senaste studierna från University of California, Berkeley säger att det kan ta 100 år eller mindre, och tillägger att det nuvarande försvagande magnetfältet kommer att föregå polskiftningen.

Vad vi lätt kan observera är fakta:

Magnetpolerna har vänt sedan tidigt 1900-tal
Schumann-resonansen har ökat.

Det har förekommit ett fenomen nyligen när det gäller vår uppfattning om tid. Kan detta relateras till magnetpolförändring?
Om ”som ovan, så nedan” kan tolkas som ”som inuti, som utan” kan vi anta att stora förändringar sker både i kosmos, på vår planet och i slutändan även inom oss själva.Kategorier:Hälsa, Rymden, Världspolitik, Video

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: