Evergreen – är det slutliga Uppvaknandet!

4 april 2021
Peter B. Meyer
http://finalwakeupcall.info/en/2021/04/04/evergreen-is-the-final-wake-up-call/

Genombrottet
Världens uppvaknande börjar
Operation Awareness

Q och Team har utformat Evergreen-operationen för att väcka mänsklighetens massa och låta dem möta verkligheten bestående av ren ondska som begåtts av krafter som tyranniserade dem och förändrade deras uppfattning om sanningen. De visar tydligt världen vilka som är inblandade i detta brott mot mänskligheten, samtidigt som man bryter upp hela Deep State-infrastrukturen med ringarna kring människohandel.

Suez Canal blocked by ultra-large container ship in both directions

Denna operation blockerade Suezkanalen för maximal allmän uppmärksamhet. Den planerades inte bara för att bryta upp det globala monetära systemet utan också för att avsluta Deep State-maktstrukturen, och ännu mer för att visa befolkningen på deras olagliga barn-, organ-, kärnvapen- och narkotikahandel.

Den symboliska frasen: ”Vi ska se var fartyget kan gå på grund” som betyder slutet för mänsklighetens mardröm. Evergreen containerfartyget är bomben som måste väcka mänskligheten i massor, när videon visar barn och kvinnor som ingår i människohandel och befrias från containrarna. Då kommer människor att förstå vad som redan har hänt under hundratals om inte tusentals år. För att tillfredsställa sin satansdyrkan, med bland annat, offrandet av små barn till Satan, eftersom de tror att de behåller sin auktoritet över planeten Jorden på detta sätt.

Intel about Unloading Evergreen Ship || Sierra's Stargate Newsletter – Operation Disclosure OfficialDenna operation är en falsk flagga iscensatt av White Head. Fartyget som heter ‘Ever Given’ ägs delvis av Clinton Foundation, varför HRC – Hillary Rodham Clinton vilket finns skrivet på skrovet, och en annan större ägare som är Walmart.

Över tusen människohandelsbarn och döda kroppar har räddats ur fraktcontainrarna av US Navy Seals, i samarbete med ryssarna, säger källor. Navy Seals hittade också massförstörelsevapen på det tio våningar höga fartyget – som de tror var ämnat för att starta ett krig i Mellanöstern.

Den 29 mars 2021 släppte Navy Seal Michael Jaco en video på Evergreen Ship med sina synpunkter om ”Evergreen Ship Will be a Big Deep State Reveal! – Where Is the Ammo? Kommer snart när jag avslöjar varför! – Måste video!
Den dag folket förstår den här bilden, förändras allt. Vakna upp, Vi åtalar politikerna! Vi folket 

Många andra fartyg som blockerades i Suezkanalen i förra veckan inspekterades också och då upptäcktes följaktligen att de bar vapen – man tror att de också skulle användas för att starta ett nytt krig i Mellanöstern, för att återta den Djupa Statens maktkontroll över planeten Jorden, under Biden-administrationen. Det mesta av vapnen var tänkta att Mossad skulle ge till muslimerna från Israel.

Människohandlarna arresterades och deras karteller slogs bankrutt och orsakade förluster av kritisk inkomst över hela världen. Som ett resultat härav, sägs det att Deep State förlorade 400 miljoner dollar i timmen på denna operation, vilket fortfarande förbleknar i jämförelse med vad dessa barn fått genomgå.

Lasten, som består av cirka 20 000 containrar, har noggrant inspekterats och lastats om på andra fartyg för vidare transport. De som innehåller barn, kvinnor, massförstörelsevapen, droger och uran, på väg till Rotterdam och Baltimore, konfiskeras och kommer att spelas in på video för att delas över hela världen och för att väcka massorna.

Det är inte troligt att MSM kommer att rapportera om dessa resultat och / eller visa delar av videona och lämnar allmänheten och ifrågasätter sanningen som media ger? Och det kan betyda slutet på den kabbalstyrda mediedomänen. Nya källor och nyhetskanaler kommer att dyka upp, med riktig journalistik, som rapporterar ocensurerade fakta och sanningar.

Befolkningen kommer att se och förstå brottet mot mänskligheten i realtid och informeras snart också om den falska pandemin. De kommer att förstå att massmutor har getts till sjukhus och läkare för att behålla dem i viruskomplotten.

Sign in | Suez, Egypt map, Geography map

Containerfartyget är så högt som en byggnad på tio våningar, och med en längd på 400 meter och en bredd på 65 meter. Det är fortfarande förankrat i Greater Bitter Lake för att släppas efter betalning av 1 miljard dollar för skador till Sues Canal Authority.

Denna Evergreen-verksamhet är lysande i sin enkelhet, logistik och effektivitet. Särskilt avsedd för att väcka massorna ur deras djupa galenskap. Om media inte snart rapporterar om barn som befriats från containrarna kommer allmänheten att bli chockade över att få reda på varför MSM inte rapporterade om dem.

Naturligtvis var denna försyndelse av Deep State-kabbalen känd för länge sedan, och kunde ha behandlats på annat sätt utan en Suezkanalblockad. Men när maximal påverkan krävs, är geni den enda lösningen. En operation som dödar flera fåglar med en sten!Kategorier:Media, Rättsstat, Världspolitik, Video

Etiketter:,

1 svar

 1. Under en ögonblicksbild medan Ever Given var ankrad i The Great Bitter Lake och strömmen av fartyg var igång så räknade jag till 16 st Containerfartyg i Ever Givens storlek. Tillsammans med Ever Given var det vid detta ögonblick 17 st Containerfartyg.
  När vi nu vet att Ever Given fraktar ca 20000 st containrar så fanns det därmed minst 17 X 20000 st containrar, det vill säga 340 000 st!!!!
  Denna logistik med stora containerfartyg världen över sker konstant, 24/7. Hamn- och Tullpersonal menar att de har resurser att scanna 5-10 % av containrarna när ett skepp har ankrat i en hamn. Det vill säga 90-95% av innehållet i Containrarna kommer ut på marknaden – och vi kan vara säkra på att det inte bara är legalt gods. Dessutom om extra känsligt gods skulle fastna hos tullpersonal så kan de flesta köpas för pengar (min spekulation).
  Ja, Ever Given var en WhiteHats operation – en fantastisk sådan! De vakna fick alla de tecken de kunde drömma om. Nu väntar vi bara på det rullas upp så snart som möjligt så att barn och ungdomar och all människohandel på båtar upphör. Det måste bli slut nu på de mäktiga illegala kartellernas lek med människoliv. Och alla måste bli medvetna om detta så att den stora majoritetens opinion vänder sig mot de institutioner som förhindrat detta komma upp i ljuset där folk kommer bli rasande och fråga Varför?

  Frågan Varför från majoriteten är början på slutet för Deep State.

  Gillad av 1 person

%d bloggare gillar detta: